En dejlig tur på stranden

SPAR MANGE PENGE

Du er virkelig våd, og jeg kan ikke lade være med at lade en finger glide op i dig. Du kommer med et dybt suk. Selvom vi ligger for os selv, er det frækt at ligge her med min finger oppe i dig…

Det er sommer. Vi har hele weekenden til os selv. Solen skinner fra en skyfri himmel. Det er varmt. Vi bliver enige om at tage en tur til stranden. Vi trænger til at komme ud og ligge lidt i solen, og stege lidt. Og bare slappe af. Mærke solen varme vores kroppe, og langsomt blive mere og mere opstemte.
Vi pakker en madkurv med lækre madder og god vin, og så sætter vi ellers kursen mod nordkysten.

Vi hyggesnakker i bilen om alt muligt, men mest egentlig om ingenting. Jeg kan mærke på dig, at du glæder dig til at komme til stranden. Til at ligge og flyde og læse lidt i en god bog, efter at have svømmet rundt i det dejlige svalende vand. ”Skal vi nøgenbade” spørger du. Jeg kikker på dig. ”Jeg ved det ikke, mon ikke der er for mange mennesker ” svarer jeg. Du siger ikke mere. Smiler bare det særlige smil du har. Jeg gætter på, det er fordi du har lyst til at nøgenbade. Du er så glad for at være nøgen.

SEX I DAG?

Endelig kommer vi op til stranden. Vi parkerer bilen og tager alle vores sager med os og begiver os ud for at finde et godt sted at være. Vi vil helst være lidt for os selv hvor der er fred og ro. Vi går et stykke og finder endelig et sted hvor vi kan være nogenlunde uforstyrrede. Vi får pakket vores ting ud og indrettet et hyggeligt lille sted. Solen bager så vi vil i en fart ud i vandet. Vi skifter til badetøj. Du ser usandsynlig smuk ud, når du klæder dig af. Tager din tynde sommertrøje af, som kun kvinder kan tage en trøje af. Lader dine korte shorts falde ned og står foran mig kun i trusser. Jeg kan ikke lade være med at hjælpe dig med at trække trusserne af. Jeg giver dig et dybt vådt kys. Du kysser kraftigt tilbage og presser dig ind til mig. ”Jeg har lyst til at mærke dig ” hvisker du til mig med din allermest ru stemme. Den stemme der siger at det er rigtigt hvad du lige har sagt til mig. Jeg holder dig tæt ind til mig, og lader min ene hånd bevæge sig fra dine balder til dit køn. Du er helt glatbarberet fra i går aftes hvor jeg barberede dig. Det føltes dejligt. Jeg kan mærke dine skamlæber og høre dig stønne da jeg lader en finger glide indimellem skamlæberne. Jeg mærker for første gang i dag hvor dejlig våd du er. ”Senere” hvisker jeg til dig. Jeg kysser dig igen, og slipper dig.
Vi får begge vores badetøj på og går ned mod stranden. Vandet virker koldt fordi det er så varmt, men efter kort tid er vandet bare helt perfekt. Vi svømmer lidt rundt og pjatter i vandet, men det er som om vi drages mod hinanden. Du smiler til mig og ser så utrolig glad ud. Du svømmer hen til mig og lægger dine ben omkring livet på mig. Du lægger dine arme omkring mig og kysser mig. Du presser dig mod mit underliv og jeg kan mærke hvordan jeg vokser. Det kan du også. Du lader en hånd forsvinde ned i mine badebukser og onanerer mig i det kolde vand. Det føles fantastisk at mærke dig røre ved mig samtidig med at de andre bader omkring os og folk ligger på stranden.

Du slipper mig og siger ”kom vi skal op og sole os ..”

Du går op mens du smiler. Du ved udmærket godt at jeg er nødt til at vente lidt.

Da jeg kommer op, ligger du allerede på tæppet. Du har taget din overdel af fordi du vi vil have noget sol. Jeg tager solcremen og begynder at smøre dig ind på ryggen. ”det er dejligt” siger du.
Jeg varmer solcremen i hænderne og smører dine ben ind. Starter ved din fødder, masserer din lægge. Nærmer mig din perfekte fyldige numse, mens jeg masserer dine lår. Jeg er meget grundig med dine lår. Specielt inderlårene får en grundig behandling. Du stønner lidt når mine tommelfingre kærtegner dit køn uden på dine bikinitrusser. ”Tag dem af” siger jeg til dig. Du kikker på mig. ”Tror du ikke der er nogle der kikker” siger du. ”Og hvad så” svarer jeg. ”Det er jo os der ligger her”. Jeg kan se du er i tvivl, men så løfter du din bagdel og lader dine bikinitrusser glide ned. Jeg hjælper dig. Jeg genoptager min indsmøring. Din numse får den store tur. Jeg lader min fingre glide langs dit frække sorte hul, helt ned til din smukke fisse. Uden at røre direkte, men alligevel, så det tænder dig. Du er virkelig våd, og jeg kan ikke lade være med at lade en finger glide op i dig. Du kommer med et dybt suk. Selvom vi ligger for os selv, er det frækt at ligge her med min finger oppe i dig. Jeg kan mærke på dig, at du mener det samme.
”Vend dig om” siger jeg. Du vender dig om med det samme. Jeg troede du ville tøve lidt, men ikke mere. ”Smør mine bryster ind” siger du. Jeg kan næsten ikke vente. Jeg elsker dine bryster. Jeg elsker at røre ved dem. Jeg elsker at nappe i dem fordi jeg ved det tænder dig.
Jeg kommer solcreme på din overkrop. Og masserer dine bryster. Du ligger med lukkede øjne og dine læber let adskilte. Du er liderlig kan jeg se. Dine brystvorter står stive ud i luften, og nærmest beder om at blive rørt ved.
Jeg løfter dine ben op og spreder dem. Det glimter af dine safter mellem dine ben. Jeg glemmer alt om solcremen og lader et par fingre glide op i dig. Du stønner og svajer lidt i ryggen så jeg kan ramme det helt rigtige sted. Jeg bøjer mig ned og lader min tunge lege med din klitoris, samtidig med at mine fingre arbejder inde i dig. Jeg presser med mit anden hånd mod dit underliv, så mine bevægelser inde i dig bliver endnu tydeligere. Det var lige hvad du trængte til. Du kommer med et dybt støn, og jeg kan mærke dine sammentrækninger i takt med at orgasmen ruller i dig. Jeg elsker dine orgasmer.

Din orgasme hat virkelig tændt mig og min pik er stiv i mine badebukser. Jeg kikker mig lidt omkring, og tager dem herefter af. Jeg ruller dig om på siden og bøjer dit ben. Jeg sætter mig overskrævs over dit ben og sætter min stive pik mod din våde fisse. ”Her ?” siger du. ”Ja, jeg må ha’ dig nu Louise”. Jeg presser mod dig, og glider ubesværet op i dig. Du stønner igen. Jeg ved du elsker denne stilling. Jeg holder dig på ballen og knepper dig med dybe stød, Du stønner højere og højere og er virkelig tændt. Jeg kan mærke det spænder i mit underliv og i mine nosser. Jeg elsker den fornemmelse, og ved der ikke er lang tid til jeg kommer. ”Du skal komme i mig nu” siger du, mens du lader en hånd røre ved mine nosser. Det kan jeg ikke stå får og jeg kommer med et brag og sprøjter min sæd op i dig. Åhhhh – det er så dejligt, at jeg kommer med et halvhøjt udbrud. Dem der ligger tæt på, kan ikke være i tvivl om, hvad vi har lavet. Men jeg er ligeglad, i virkeligheden synes jeg det er meget frækt.
”Jeg elsker når du kommer i mig” siger du og smiler frækt.

Jeg ligger mig bag dig og holder om dig. Jeg kan mærke på dig, at du har det godt og snart falder lidt hen.

Jeg tænker på om du også er liderlig når du vågner..

porno med danske piger