Min underlige genbo

SPAR MANGE PENGE

Jeg kan nemt kigge lige ned i min genbos soveværelse. Her har jeg mange aftener stået og beundret hende når hun lå på sin seng og tilfredsstillede sig selv til orgasme…

Jeg er fyldt 50 og alene efter 20 års ægteskab. Min kone stak af med en af vores venner, som hun åbenbart havde dyrket gennem mange år. Jeg er umiddelbart godt tilfreds med min nuværende situation.

SEX I DAG?

Når jeg står på min altan eller kigger ud af vinduet i kammeret kan jeg kigge lige ned i min genbos soveværelse.
Her har jeg mange aftener stået og beundret hende når hun lå på sin seng og tilfredsstillede sig selv.
Ofte har jeg også stået med min pik i hånden og gnubbet den af. Hun så helt bestemt godt ud og gik gevaldigt til den med både fingre og dildo.

Jeg har boet i bebyggelsen i mange år og kender de fleste beboere. Men min genbo hilste aldrig på mig. Men gik forbi med næsen i sky. Sur mokke.

Så en dag, jeg er med bestyrelsen af vores andelsboligforening, ringede det på døren. Det var den sure, der havde et problem, idet slangen til hendes toilet var revnet og vandet stod ud over hele gulvet. Kan du hjælpe mig, spurgte hun. Selvfølgelig svarede jeg og tog min værktøjskasse med op til hende. Det var ment at lukke for hanen, så det tog kun 30 sekunder før jeg var færdig. ” Tak for hjælpen ” sagde hun, ” Vil du have en øl ”. Jeg var målløs, den sure mokke tilbød en øl. ” Ja, tak ” svarede jeg. Vi satte os ned i stuen og drak lidt af øllen. Hun var i gang med at lave mad. ” Det dufter godt ” sagde jeg. ” Vil du have noget med ” spurgte hun. ” Ja tak ” svarede jeg endnu mere undrende. Nå, jeg hentede et par flasker rødvin som vi delte. Hun var nu ikke så kedelig som jeg havde troet. Vi snakkede og grinede og pjattede.
Så tabte hun glasset med rødvin ud over sig. Kjolen blev drivende våd. Jeg tilbød at fjerne pletterne med noget salt, hvis hun var interesseret. Det var hun, så jeg hældte salt på og begyndte at børste det af igen. Tilfældigt kom jeg til at strejfe hendes ene bryst, hun gav et hvin fra sig og begyndte at grine. Pletterne forsvandt ikke, så hun sagde kjoleb skal lægges i blød. Nu blev hun vovet. Hun smed kjolen og stod nu foran mig kun iført trusser og BH. Der var ingen hæmninger.
Jeg tændte for hendes anlæg og fandt en CD med lidt stille musik. Hun begyndte nu at danse rundt foran mig inden hun begyndte at smide BH og trusser. Jeg blev ophidset og rejste mig og trak tøjet af. Nu stod vi to helt nøgne overfor hinanden. Min pik stod lige ud i luften. Hun lagde sig på knæ og begyndte at slikke den stive pik. Jeg vidste ikke hvilket ben jeg skulle stå på, så ophidset var jeg blevet. Så jeg hev hende op, kyssede hende vildt og første hende ind i soveværelset. Her lagde jeg hende på sengen og begyndte at kæle for hende uden at røre de erotogene steder. Først efter en passende tid tog jeg fat med at slikke hende. Hun blev helt vild og ville absolut kneppe med det samme. Jeg gled ind i hende og begyndte at køre frem og tilbage imens jeg klemte hendes bryster. Hun lagde nakken tilbage i bare nydelse og kom lige pludselig uden at jeg var parat. Så gik den vilde jagt. Hun drejede mig rundt og satte sig oven på mig og begyndte at ride mig. Jeg forsøgte at trække orgasmen, men kunne til sidst ikke stå imod. Så jeg trak mig ud og sprøjtede min sæd ud over hende. ” Hvorfor lod du den ikke gå inden i mig ?” spurgte hun. Jeg svarede at jeg ikke ville gøre hende gravid. Jeg bruger p-piller så der sker ikke noget. Jeg var helt flad og lå nu og kælede med hende, da hun sagde: ” Jeg ved godt, hvad du laver om aftenen. Du står og lurer på mig. Jeg har mere end en gang set dig stå i vinduet og kigge, når jeg lå og onanerede. Du tror det ikke, men det har i den grad ophidset mig at vide, at du så på og måske selv gav den en spiller.” Jeg måtte indrømme at det var sandt. Men nu står jeg ikke mere og lurer. Nu deltager jeg, når hun er elskovslysten, for det kræver kun en telefonopringning, så er jeg der.

Nabolureren

porno med danske piger