Mødet med en midaldrende kvinde på stranden

SPAR MANGE PENGE

Hun hørte plasket og svømmede direkte hen mod mig. “Hej, skal vi svømme sammen unge mand ?” spurgte hun med et smil på læberne. “Ja” Svarede jeg ivrigt og sendte hende et blik…

Solen bagte ned fra en skyfri himmel, varmen var næsten uudholdelig.
Jeg kiggede ned langs stranden, der var mange mennesker i vandet i dag, så det ville nok blive svært at finde en ledig plads i klitterne. Mens jeg gik langs stranden kiggede jeg engang imellem hen hvor folk lå, det er endnu engang dejligt at se alle disse nøgne kroppe ligge der i sandet og nyde solens varme. Mon de havde noget imod jeg kiggede ? Efter lidt søgen fandt jeg en plads ikke langt fra en midaldrende kvinde som vist også lige var kommet, jeg satte min taske i sandet og fandt mit håndklæde frem. Smed bukser og trusser i en og samme bevægelse, kiggede genert ned samtidig med. Det var stadigvæk nyt for mig det med at være nøgen på stranden, og stranden var i det hele taget ny for mig. Det var først i år jeg var begyndt at tage til stranden og det var ved et tilfælde at jeg fandt denne strand hvor de fleste var nøgne.
Jeg rettede mig op, smid t-shirten hen på tasken. Jeg kastede et hurtigt blik omkring mig, der var et par fyre der kiggede nysgerrigt på mig ellers var der ikke nogen bemærker mig, det kunne jeg godt lide ved dette sted, jeg var bleg og nøgen men alligevel kunne jeg falde ind i mængden.
Den midaldrende kvinde rejste sig op for at tage resten af sit tøj af, da hun smed brystholderen sprang hendes bryster ud og hang som to dejlige solmodne frugter ned fra et træ. Hendes brystvorter sad næsten nederst på brysterne. Hun var brun af solens stråler og hun var sikkert kommet her på stranden i mange år tænkte jeg. Hun beholdt trusserne på og lagde sig på siden med ryggen mod mig, hun var dejlig tyk og havde nogle flotte former.
Jeg fumlede efter solcremen i tasken og smurte mine arme og overkrop ind mens jeg kiggede ud på dem der badede. Et venindepar vinkede til en fyr inde på stranden som de vist ville have, skulle komme ud til dem, efter lidt overvejelse løb han ud til dem.
Jeg smurte resten af kroppen ind og lagde mig ned på maven, lavede en fordybning i sandet under håndklædet så min pik og nosser kunne ligge godt. Jeg spredte arme og ben så solens stråler kunne ramme mest muligt af min krop.

Efter en halv times tid i solen besluttede jeg mig for at tage i vandet. Kvinden ved siden af mig var væk men hendes ting var der stadig. jeg lagde mine briller i tasken og gik ned til vandet og svømmede lidt ud og på langs med stranden. Jeg boltrede mig rigtigt i det dejlige vand, og nød at kunne bade nøgen med andre som også gjorde det af lyst. Lyst til at være nøgen.
Jeg holdt udkig i vandet efter kvinden fra før, men jeg så ikke godt uden mine briller, de nøgne kroppe så ens ud herude. Også skete det, mens jeg kæmpede med at holde hovedet over vandet kom hun svømmende tæt ved siden af mig, hun svømmede godt, var meget bevægelig på trods af sin vægt. Jeg nød synet samtidig med at jeg steg op på en forhøjning i sand bunden. Bølgerne var små og vandet var klart, klart nok til at se at hun i hvert fald ingen trusserne havde på. Mit hjerte bankede hurtigere, hun tænder mig ved synet. Vandet gik mig nu kun til midt på låret, jeg kiggede ned og opdagede at min pik var godt på vej til at rejse sig, genert smed jeg mig på maven i vandet og forsøgte at svømme på det lave vand. Hun hørte plasket og svømmede direkte hen mod mig.
“Hej, skal vi svømme sammen unge mand ?” spurgte hun med et smil på læberne.
“Ja” Svarede jeg ivrigt og sendte hende et blik der skulle have været et smil men nok nærmere ligende en med munden fuld af salt havvand.
“Skal vi svømme over til badebroen der ?” spurgte hun og pegede på den nærmeste badebro der var mindst 200 meter væk.
“Er der ikke lidt langt ?” spurgte jeg.
“Kom” sagde hun bare og begyndte at svømme.
Jeg fulgte hurtigt med og vi svømmede nu ved siden af hinanden.
“Gør som jeg – frem og til siden – frem og til siden” sagde hun. Hun kunne se jeg havde brug for hjælp.
“Pust ind og ud – ind og ud – ind og ud” sagde hun nærmest stønnende mens min pik blev endnu større under vandet.
Stønnede efter luft stoppede jeg og smilte til hende.
“Hvad hedder du ?” spurgte jeg.
“Ulla” sagde hun og stoppede op.
“Hej Ulla, jeg hedder David” sagde jeg.
Hendes våde læber dannede et smil.
Vandet nåede os til øverst på maven og bølgerne skvulpede mod Ulla og fik hendes bryster til at gynge med. Uden at tænke over det stod jeg bare der og nød synet.
“Ser du noget du kan lide ?” spurgte Ulla og kom helt hen til mig. Jeg tøvede lidt. “Ja” svarede jeg mens vores øjne mødtes. Nu kunne jeg mærke Ulla’s hånd tage fat om min pik under vandet. Det gav et sæt i mig.
“Det kan jeg også” sagde hun mens hun første en finger ind under forhuden og pirrede kanten af mit pik hoved.
“Kom vi tager hjem til mig” sagde hun, og tog min hånd og gik ind mod land. Inden vi nåede strandkanten var vores hænder sluppet og min før så blod fyldte pik nåede en mere afslappet tilstand, nu lignede den bare en almindelig stor pik jeg så tit havde set på stranden. Vi gik hen til vores pladser, skyndte at tørre os. Jeg hev bukserne og t-shirten på og hoppede i klipklapperne. Så var jeg klar.
“Skal vi køre ?” spurgte hun. Hun var allerede færdig. Hendes bryster hang tydeligt frit under hendes tynde sommer bluse.
“Hvor bor du ?” spurgte jeg nysgerrigt.
“Oppe ved centeret” sagde hun og pegede mod en bygning et godt stykke inde på land.
“Kom” sagde hun. Vi gik gennem klitterne og ned til hendes cykel.
“Er du på cykel ?” spurgte hun.
“Ja” svarede jeg.
“Så skynd dig at hente den, jeg venter her. ” Sagde hun.
Jeg stod et øjeblik forvirret og kiggede efter min cykel. Dér var den.
Vi skyndte os hjem til hende, udvekslede kun få ord på turen, men mange blikke.

SEX I DAG?

Vi smed cyklerne op af væggen og skyndte os at låse dem.
“Er du nervøs ?” spurgte hun.
“Lidt” svarede jeg.
“Bare rolig, vi tager det stille og roligt” sagde hun og gik op af trapperne.
“Jeg bor på 1. ” Sagde hun og låste yderdøren op.
Vi gik ind i lejligheden.
“Jeg skal tisse” sagde hun og gik ud på toilettet. Hun lod døren stå åben.
“Kig dig bare omkring” sagde hun.
Jeg smed klipklapperne i entreen og gik lidt rundt.
“Her er flot” sagde jeg. Her var en romantisk næsten erotisk atmosfære tænkte jeg mens jeg kiggede længere ind i soveværelset. Jeg kunne nu hører en rislende lyd, jeg kunne hører Ulla tisse, det var en afslappende lyd, en behagelig rislende og afslappende lyd. Jeg vidste ikke om jeg skulle sige noget så jeg lod være, smilte bare.
Lidt efter kom Ulla ud, nøgen og med et smil på læberne.
“Du har fundet sengen kan jeg se” sagde hun. Jeg smilte endnu mere.
“Smid tøjet og lad os tage et bad” sagde hun og gik tilbage ud til bruseren og tændte for vandet. Inden hun nåede at vende sig om var mit tøj af og vi gik sammen ind under det kolde vand, Hun stillede sig bag mig og begyndte at vaske min krop. Skuldre, nakke, arme, ryg også vendte hun mig om, så på mine læber og kyssede mig. Hendes læber føltes meget større end mine, hun lagde sine stærke arme om mig og førte sin tunge ind i min mund. Vores tunger legede med hinanden og jeg kunne ikke lade være at smile for jeg var så glad og mættet af følelser, mig som følelsesmæssigt var langt bagud andre på min alder også pludselig står jeg her med en dejlig kvinde som giver mig alle disse dejlige følelser på en og samme gang. Jeg vidste ikke om jeg skulle smile, kysse, grine eller græde.

Ulla slukkede for vandet.
“Hvad er der i vejen David ?” spurgte hun.
“Ikke noget… Du er bare så dejlig” sagde jeg og krammede hende hårdt.
“I lige måde søde – i lige måde” hviskede hun i mit øre. Hun duftede dejligt.
Vi stod i nogle minutter og holdt om hinanden, det føltes trygt, en følelse jeg har længtes efter.
“Det er koldt at stå her, lad os komme ind i sengen” sagde hun og skubbede os fra hinanden. Hun tog et håndklæde.
“Vil du tørre mig ?” spurgte hun.
“Selvfølgelig” svarede jeg og duppede de sidste dråber af hendes krop.
“Spred benene” sagde jeg og lagde håndklædet om hendes tykke lår. Mit ansigt var lige ud for hendes kusse. Hun var barberet men ikke for nylig. Jeg lod en finger tage vejen imod hårene, det stak dejligt. Jeg duppede resten af kroppen hvorefter hun tog håndklædet og tørte mig. Hun holdt mig i hånden og tog mig med ind i soveværelset. Vi lagde os oven på dynerne og kiggede på hinanden. Jeg rakte ud efter hendes balle og begyndte at nusse og massere, førte hånden længere op, op til hendes flotte hår og redte det igennem med fingrene.
Jeg fugtede hendes læber med mit eget spyt, rykkede min krop nærmere, vores øjne mødtes og jeg kyssede hende en gang, smilte til hende. Hun smilte igen. Vi kyssede igen, vores tunger legede, hun lagde sig på ryggen og jeg lå nu oven på hende stadig kyssende. Med min ene hånd fandt jeg hendes ene bryst, jeg æltede brystet med hele hånden, lidt efter det andet bryst, jeg lagde langsomt hele min vægt oven på Ulla. Med begge hænder nulrede og klemte jeg begge hendes brystvorter, nu udbrød hun en dyb stønnen uden vores læber skiltes. Hun blev uden tvivl meget ophidset og hun tog nu sin hænder op mod min vorter, begyndte at hive let og nulre dem. Mine brystvorter voksede og blev hårde. Vores læber skiltes. Jeg lod hænderne glide ned af hendes mave, kyssede den, kørte tungen rundt om navlen. Jeg rejste begge hendes ben, kyssede hendes inderlår, først ved knæet, derefter længere og længere ind mod kussen, ti kys på hvert lår, det sidste kys var gensidigt vådt, hendes safter rørte først min kind, derefter mine læber, min næse, min tunge. Hun smagte lidt af tis men hun smagte godt. Hendes kusse var stor, større end nogle kvinde jeg havde været sammen med, ikke at det var mange. Med min venstre hånd skubbede jeg den øverste del af hendes kønslæber op så jeg kunne se klitoris. Jeg legede med den med min våde tunge, stak langsomt en finger op i hende, lidt efter en til. Jeg bollede hende langsomt med fingrene, øgede tempoet og min tunge fulgte med i samme rytme.
Hendes åndedræt blev tungere og hun begyndte at stønne. Efter lidt tid blev hendes støn højere, hun nulrede sine brystvorter, udbrød nogle dybe suk. Hun pressede mit hoved ned mod kussen som tegn til at nu var det lige ved. Hun strammede benene omkring mit hoved. Kussen strammede om mine fingre. Orgasmen bredte sig som bølger i hele hendes krop. Alle mine fingre var drivvåde af hendes safter. Kussen lavede slubre lyde for hver gang mine fingre blev trukket ud. Mine fingre gled nu rundt om klitoris, lidt efter sagde Ulla
“Så er det din tur”. Hun satte dig op, tog med et fast greb om min pik og nosser med begge hænder og begyndte at massere og onanere.
“Læg din ned” sagde hun. Vi byttede plads og hun begyndte erfarent at sutte min pik, hun vidste lige hvad hun skulle gøre. Hun suttede dybt og langsomt, stoppede op ind i mellem og lod tungen glide rundt i kanten af hovedet, sugede sig fast om roden et øjeblik og slap pludseligt.
“Kan du lide analt ?” spurgte hun.
“Ja” svarede jeg, men var i tvivl om hun mente på mig eller hende. Det svar fik jeg hurtigt da hun slikkede sin ene finger og førte den mellem mine baller, om til hullet og masserede ring musklen blidt. Hendes hoved gik op og ned, jeg rørte hendes flotte rødfarvede hår og tog det til side så jeg kunne se hele hendes ansigt. Hver gang hun kom i bund klaskede hendes ene bryst mod mit lår, jeg rakte ud efter det andet bryst. Samtidig drejede hun bagenden op mod mit ansigt, spredte benene og pludselig var kussen lige over mit ansigt. Jeg lagde begge arme stramt om lænden og pressede enden ned indtil jeg kunne nå kussen med tungen.
Jeg rakte igen efter brysterne, trak ned i brystvorterne, begravede min mund, næse og tunge dybt i hende, sikke en varme. Stubbene på hendes kusse stak i min hud. Hun rystede med bag enden som tegn på at det gjorde godt. Hun suttede hurtigere og dybere, fingeren ved mit hul blev nu ført op i mig og hun lavede små bolle bevægelses med den. Hvis hun forsatte på den måde ville der ikke gå lang tid før jeg kom. Sveden løb i dråber ned af min krop, det var hedt at ligge her under Ulla. Nu var det lige ved, jeg sugede mig fast til klitoris, spændte sæde musklerne og løftede numsen som tegn til Ulla. Hun sugede sine læber fast om min pik og stimulerede mig mere intenst indefra.
I hele min krop bredte sig en vellyst. Jeg sugede mig endnu hårdere fast om klitoris. Jeg gav et ryk med bagenden for hver stråle af sæd som strømmede ud fra min krop, gennem pikken og til sidste op i Ulla’s mund. Det sidste ryk holdt jeg lidt før jeg langsomt slappede af i alle muskler. Det gav et smæld da mine læber forlod klitoris. Ulla trak sin finger ud af mit hul. Hun rejste sig op, tøvede et øjeblik lagde sig ved siden af mig, kiggede med et stort smil på mine øjne og sagde
“Du er dejlig”.
“Slugte du ?” spurgte jeg.
Hun nikkede.

Vi lå lidt og kiggede på hinanden, hun kærtegnede mit ansigt og jeg begyndte at grine og stor smile. Jeg var så glad.
“Men vi jo ikke færdige med dig endnu” sagde jeg.
“Læg dig her og slap af i hele kroppen” forsatte jeg. Jeg stak to fingre op i hende, stimulerede klitoris med tommel fingeren, sugede mig fast på det ene bryst, bed i brystvorten, æltede det andet bryst med min anden hånd. Hun udbrød en lang stønnen og vred sin krop i dynerne. Bolle bevægelserne med min hånd blev hårdere og hurtigere, jeg slap begge bryster, slikkede min pegefinger og koncentrerede mig om at stimulere klitoris med den ene hånd og bollede med den anden. Ulla begyndte at nulre, klemme og hive i begge sine brystvorter. Mine fingre, hendes kusse og dynerne blev stadig mere våde af saft.
Jeg bevægede to fingre hurtigt fra side til side på klitoris, hendes skedevæg strammede om mine fingre. Jeg sagtnede farten, hendes krop var spændt for lidt efter at blive slap. Jeg ved ikke hvordan en kvinde føler en orgasme og hvornår hun er mættet af orgasmer.
“Skal jeg forsætte ?” spurgte jeg lidt usikkert.
“Ja” svarede hun og jeg forsatte med at onanere hende. Flere dejlige orgasme senere var hun mættet og trak mine fingre ud og hev mig op ved siden af hende.

Nu lå vi begge seksuelt tilfredsstillet på sengen og smilte til hinanden.
Vi lagde os tæt ind til hinanden og tog dynen som vi før lå på og hev den op over os begge.
Jeg holdt om hendes hånd, kyssede den, lukkede mine øjne og smilte af glæde.

Clockradioen bryder stilheden med sin irriterende summende lyd.
Jeg ligger lidt, rynker på panden da solens stråler rammer mit ansigt. Tænker. Kigger hen mod uret og misser med øjnene for at se hvad klokken er…
Den er tyve over syv.
Det er min clockradio…
Mit værelse..
Min fantasi..
Det hele var blot en drøm..
En dejlig drøm.

______________________
Skrevet af David Nielsen

porno med danske piger