På arbejde uden trusser!!!

SPAR MANGE PENGE

Kravlede ind under bordet, for at afmontere ledninger og skruer, så jeg kunne få den lukket op. Det første jeg mødte, var et par lange kønne ben, og en temmelig kort sommerkjole…

Som edb-tekniker kommer man rundt til mange forskellige virksomheder, og møder mange
typer mennesker. Den oplevelse, jeg her vil fortælle om, hører – måske kan man sige heldigvis – til sjældenhederne.

Det var en varm sommerdag. Jeg havde lige spist frokost, og var blevet ringet op af chefen for et lille firma, som havde problemer med en af pc’erne.

Jeg havde været der før, og vidste udmærket, at især een af kontordamerne, Iben, var en lille fræk sag. Og denne gang var det netop hendes maskine, der voldte problemer.

Nå, men jeg kørte altså derud.

Jeg gik selvfølgelig hen til hendes bord. Den ville ikke starte, så jeg prøvede blot at tænde og slukke et par gange, for at se, hvad det skete. Jeg kunne imidlertid hurtigt konstatere, at det var indeni, jeg skulle finde fejlen.

Maskinen stod placeret under skrivebordet, som de jo næsten altid gør, for ikke at tage plads på bordet. Da ledninger og skruer sidder bagpå sådan en, gik jeg selvfølgelig om på den anden side af skrivebordet.

Herfra kravlede jeg så ind under bordet, for at afmontere ledninger og skruer, så jeg kunne få den lukket op. Det første jeg mødte, var et par lange kønne ben, og en temmelig kort sommerkjole.

Men allerede før jeg nåede at beundre dem, spredte hun de dejlige ben helt ud, så jeg nær havde tabt besindelsen.

– Kan du komme til, eller skal jeg flytte mig?

– Nej, nej, røg det ud af mig. Du behøver ikke flytte dig, jeg kan sagtens komme til.

SEX I DAG?

I det samme kunne jeg jo “næsten” ikke undgå at kigge op mellem hendes ben. Og jeg troede ikke, hvad jeg så! Hele hendes skød var blottet for mig. Jeg gloede lige op i hendes lyserøde fisse!

Jeg tror ikke forbindelsen fra øjnene til pikken går gennem hjernen. I hvert fald gik der kun ca. et hundrededel sekund, før min pik begyndte at rejse sig.

Men desværre kaldte arbejdet jo. Og faktisk kunne jeg dårligt komme til for hendes ene ben nu.

Jeg sendte endnu et blik mod paradiset, men tog mig så sammen. Jeg lagde diskret en hånd på hendes knæ, og drejede benet lidt tilbage, mens jeg sagde:

– Du behøver ikke flytte dig. Jeg kan sagtens være her!

Alligevel havde jeg vanskeligt ved at koncentrere mig om mit arbejde. Synet af hendes bare fisse kørte igen og igen gennem mit hoved. Min pik var stiv som en træstamme.

Det lykkedes mig dog at få maskinen skildt ad. Da jeg havde udskiftet den komponent, jeg regnede med var årsag til problemet, og sat ledningerne løst på, fik jeg imidlertid det næste problem. Jeg var jo nødt til at rejse mig, for at se om den virkede.

Jeg kravlede ud, og rejste mig forsigtigt, mens jeg prøvede at få pikken til at lægge sig bare lidt. Det lykkedes imidlertid ikke særlig godt, så med noget af en bule i bukserne, gik jeg over for at tænde den.

Jeg kunne se på hende, at hun straks bemærkede min tilstand. Da jeg kom over til hende, rykkede hun sin stol et lille stykke ud fra bordet, så jeg kunne se hendes bare ben. Kanten af kjolen dækkede knapt nok hendes fisse.

Hun drejede hovedet, og kiggede nu helt tydeligt på bulen i mine bukser. Hun havde et frækt smil om munden, mens hun langsomt kørte en hånd op ad indersiden på sit lår, og stoppede ikke, før den befandt sig helt oppe ved fissen.

Jeg forsøgte at ignorere det, og det lykkedes mig da også at teste maskinen. Heldigvis virkede den første gang. Men jeg var jo ikke færdig. Jeg var jo nødt til at samle det sidste. Altså måtte jeg derned igen.

Denne gang kunne hun slet ikke sidde stille. Mens jeg febrilsk forsøgte at få pc’en samlet, og få skruerne “i hul”, sad den dumme tøs og kørte de lange frække ben fra side til side på stolen.

Min pik var ved at gå ud af sit gode skind. Jeg kunne mærke, at jeg skulle koncentrere mig hårdt om arbejdet, hvis ikke jeg skulle få mine boxershorts fyldt med en klæbrig hvid substans.

Da den var samlet, kom imidlertid det største problem. Jeg skulle igen rejse mig foran hende, men ikke nok med det. Jeg skulle ud gennem kontoret og forbi de øvrige medarbejdere, deriblandt chefen.

Min pik var nu så stiv, at hvis bare jeg rørte den en enkelt gang, ville den sprøjte hele ladningen ud i underbukserne. Jeg regnede ud, at hvis jeg pakkede tingene i min taske, før jeg rejste mig, kunne jeg holde den foran mig, så det gjorde jeg. Det så lidt fjollet ud, men det lykkedes mig vist at komme ud, uden at de andre – og især chefen opdagede min ståpik.

Da jeg kom ud i bilen, havde jeg kun een ting i tankerne: At få svinet kørt af så hurtigt som muligt. Heldigvis kørte jeg hurtigt forbi en lille skov. Jeg kastede bilen ind ad en lille skovvej, og hoppede ud.

Jeg skyndte mig at lyne ned og få pikken lukket ud. Jeg tror kun jeg kørte mine fingre frem og tilbage to eller tre gange, før den sprøjtede næsten en hel meter væk og strålen ramte et træ, så den hvide sperm løb ned ad træet.

Gud, hvor var det dog dejligt, at få lettet trykket. Men nu, da det ene tryk var lettet, opstod det næste. Nu kunne jeg mærke, at jeg også skulle tisse. Jeg slappede af i tissemusklerne, og sende en ordentlig stråle mod træet, så spermen blev skyllet helt væk.

Jeg blev stående lidt og nød den dejlige fornemmelse i kroppen, før jeg kørte videre mod næste kunde.

porno med danske piger