Det er bare en pik (mig og min penis)

Det er bare en pik (mig og min penis)

SPAR MANGE PENGE

Fokus i film og billeder af mandens bedste ven!

Britisk dokumentarfilm fra 2019. (Me & My Penis) Diller, tap, lem eller pik. Mandens penis har mange navne. Den er et symbol på maskulinitet og er knyttet til magt, usikkerhed og nydelse. Se videoen på DR

Her fortæller mænd åbent om deres penis, og hvordan det føles at være en mand. Mens den britiske kunstner Ajamu X laver intime fotografier baseret på deres erfaringer. Undervejs taler de om sex, onani og erektioner – og om oplevelser med infertilitet, vold, seksuelt misbrug og homofobi. Hvorfor er penisser stadig tabu?

SEX I DAG?

Få et helt ucensureret kig ind mellem benene på en række hudløst ærlige danskere, der fortæller om former, folder og behåring. For hvor meget betyder det, vi har under bæltestedet, for vores tanker og følelser?

Hvornår fik du øje på den første gang? Hvornår gik den fra at være tissemand til noget mere seksuelt?

Når det er tid til at “få noget på den dumme”, så kan pikken have sin egen vilje! Den rejser sig ikke for kvinderne, eller måske bliver den alt for ivrig?

Penis, pik, diller, tissetrold. Hvad end du kalder den, har alle mænd den mellem benene. Men hvad betyder længde, behåring og udsmykning for deres forhold til den?

Se hele penisserien og fisseserien med danske tissemænd og tissekoner

porno med danske piger