Tog tur med overraskelse

SPAR MANGE PENGE

Han kigger på mig mens der undslipper et lille gisp fra mig…. Åhh mine brystvorter stritter og de kan tydlig ses igennem skjorteblusen… Han kigger intenst på mig…

Sidder i toget og puster, nåede lige det sidste tog mod Jylland…. Kigger mig omkring og finder ud af jeg er helt alene i vognen….. Dejligt så kan jeg da sove lidt…. Det havde været en lang dag, sammen med veninden Heidi…Vi havde været ude og shoppe til den store guldmedalje….  

Toget sætter i gang og jeg læner mig tilbage og tænker over dagen…. Efter 5 min kommer billetkonduktøren ind, han kigger rundt og får øje på mig….smiler og går hen til mig…. Wow sikke nogle flotte mørke øjne han havde…. Sætter mig op og bliver helt forfjamsket….. Leder efter min billet og bliver helt stiv i betrækket, da det går op for mig, jeg ikke fik købt nogen togbillet, fordi jeg var sent på den…

Jeg kigger op på ham og siger, jeg ikke nåede at få købt en billet, fordi jeg var sent på den…..kigger med mine mest hundevalpe agtige øjne på ham og med hoved på skrå….. Han kigger indgående på mig og jeg rødmer…. -nå så det har du ikke, er du klar over det bliver dyrt for dig, siger han…… Jamen så må jeg jo betale det det koster, det var ikke min hensigt at snyde, det gør jeg ikke…. Hvis du vidste hvor tit jeg hørte den samme sang om, at det glemte je. Eller automation virkede ikke…. Åh det er jeg frygtelig ked af… Hvor meget koster billetten så, spørg jeg med et lille smil på læberne….  Han træder et skridt hen til mig, står og kigger ned på mig og siger, jeg tjekker lige resten af toget, så kommer jeg tilbage…. Så vi kan få denne sag ud af verdenen…. Jeg kigger op på ham og smiler stort og siger, det vil jeg blive glad for, hvis vi kunne det…. Han kigger ned på mig igen og siger med hæs stemme, det er jeg ikke sikker på du vil blive… Og så går han….

Jeg trækker vejret dybt og tænker, hvad mente han mon med det…. Nå jeg begynder at kigge i mine poser, på alt det jeg har købt…. Trækker til sidst en corsage op i en dyb rød farve….den glædede jeg mig til at at have på  næste lørdag til det store jubilæum…. Sidder lidt i mine egne tanker og falder lidt hen, da jeg vågner ved at der er en der tager fat i min arm og siger… Nu skal du ikke sove frk…. Kigger op på konduktøren og er lidt ved siden af mig selv…. Du kommer lige med mig… Jamen hvad med mine ting…?? Der er ikke andre i toget, så de står helt sikkert der Og næste stop er Odense…..

SEX I DAG?

Jeg rejser mig op og følger med ham…. Kigger på ham mens vi går, han ser sg ret godt ud og uha sikke en røv han har, Gud ved om han har en stor el lille pik….griner lidt inde i mig selv, ej hvad er det jeg går og tænker og bliver helt varm i hoved…. Han vender sig om og kigger på mig, som om han havde hørt mine tanker….

Gå derind og sæt dig… Han kommer kort tid efter ind til mig, der er ikke meget plads og han kan ikke undgå at strejfe mit ene bryst… Han kigger på mig mens der undslipper et lille gisp fra mig…. Åhh mine brystvorter stritter og de kan tydlig ses igennem skjorteblusen… Han kigger intenst på mig, Nåå du er da vist lidt tændt over denne situation… Øh nej får jeg fremstammet…. Og lige pludselig trænger han mig op i det ene hjørne, min puls stiger og jeg udbryder, hvad laver du…. Jeg har holdt øje med dig og du er jo en lækker tøs…. Jeg synes du skal gå tilbage og hente den corsage og tag den på… Nej det vil jeg ikke…. Jo det vil du, for ellers må jeg jo melde dig til politiet…. Åhh fuck også… På vej hen efter corsagen, kan jeg mærke jeg er helt oppe og kørejemini brystvorter stritter, jeg kan mærke jeg er godt våd i fissen og var det sikke hans kæp jeg kunne mærke mod mit lår…. Smiler til mig selv, snupper corsagen og vender om…. 

Han står og venter på mig med et sexet smil på læberne….det giver et sug i maven da jeg går forbi ham og ind i rummet… Nå så tag den på beordre han… Jeg havde en lårkort på, så jeg lyner ned og den falder til jorden, kigger på ham, mens jeg begynder at trækker mine Gstreng ned, vendt siger han, vend dig rundt og sæt hænderne på væggen….. Det gør jeg og kan nu mærke hans hånd på den ene balle….kærtegner den og klask siger det, jeg skriger mest af overraskelse… Kan mærke varmen fra slaget… Han tager mine trusser af og lader en finger køre fra venusbjerget og om til min stjerne og jeg er ved at knække sammen i knæene, så dejligt er det… Uhmm siger han du er jo smask våd og stikker fingeren ind i min mund….

Han lader en finger trænge ind i min varme fisse, gentager et par gange og så med to og tre finger…. Åhh fuck det er dejligt siger jeg, han øger tempoet og inden jeg ved af det, sprøjter jeg ud over mig selv og hans hånd…. Jeg jkan høre på hans åndedræt, at han er tændt og liderlig, og endelig får jeg lov til at mærke hans kæp i min varme og stramme mis…. Først stille og roligt, men så øger han tempoet…. Han er stor og fylder mig helt ud…. Jeg kan mærke han bliver endnu hårdere og jeg klemmer om hans rod hver gang han flanker den op i mig… Han spytter ned på min stjerne og begynder at pirre den med sin ene finger, stikker den ind og jeg snapper  efter vejret…kan mærke jeg er ved at komme og strammer endnu mere om ham og i et stort brag kommer vi begge og hanS brøl og mit skrig blander sig med togets larm og så lyder der frá højtaleren….Næste station Odense næste Station Odense… Han trækker sig ud og vi smiler lidt til hinanden mens vi tager tøj på….

Han kigger på mig stikker mig et stykke papir med hans nummer og siger…. Ring næste gang du skal hjem med toget, så tager vi en fortsættelse….. Vi træder ud i gangen…han kysser mig på kinden og hopper af…. Jeg kigger på ham med undren,  så griner han og siger… Ja jeg bor i Odense og tager tit toget fra Kbh når jeg har besøgt vennerne….  Men skulle der komme en og tjekke din billet, så hils ham fra Frank…. Han griner og vinker til mig…..

Jeg sætter mig på min plads og er helt flad af grin…. 

Dette var i hvertfald den bedste tur med DSB jeg nogensinde har haft….

Take Care….

porno med danske piger