Linda i biografen

SPAR MANGE PENGE

Lige efter at hovedfilmen begyndte, satte der sig en fyr ved siden af Linda. Linda tog ikke hensyn til ham, hun rutsjede længere ned på hendes plads og blottede hendes skød…

SEX I DAG?

Efter at det er blevet lidt køligt om aften, kunne vi ikke være så meget ude i naturen mere. Derfor gik vi mere til biograf og fitnesstudio, eller bodegaen.  Linda har prøvet at holde den pæne solbrune hud fra sommeren, idet hun har været nogle gange i solariet. Hun har barberet fisse, men nu en smal stribe sort hår oppe på venusbjerget. Sidste gang vi gik i biffen, havde Linda en meget kort strikkjole på. Den gemte ikke meget, Lindas krop tegnede sig igennem den bløde uld. Brysterne og de store vorter var meget pænt at se. Nede ved Fissen var der en rigtig lille bule fra venusbjerget og der skimte det sorte lidt frem. Ballerne og revnen tegnede sig meget flot. Som ofte, havde Linda ikke undertøj på. 

Vi fik plads i den tolvte række. Vi havde næsten yderpladser. Jeg sad tre pladser væk fra gangen, Linda sad to pladser væk. Der var en plads fri ud til gangen. Linda havde købt popcorn. Mens reklamen løb, greb vi begge til popcorn. Linda lagte sit hoved på min skulder. Jeg lagte armen om Lindas hals og lagte hånden på hendes bryst. Da Filmen begyndte, havde vi spist popcorn og Linda rykkede et stykke længere ned på sædet, hovedet lagte hun på mit bryst. Hun trak min hånd under kjolen, hen til hendes bryst. Jeg begyndte med at bearbejde hendes brystvorter, der allerede var hårde, men de rejste sig endnu mere og blev endnu hårdere. Jeg hev et bryst ud af kjolen, for bedre at komme til. Linda blev meget liderlig. Hun reagerede meget på dette hun var nær ved den første orgasme. Lige efter at hovedfilmen begyndte, satte der sig en fyr ved siden af Linda. Linda tog ikke hensyn til ham, hun rutsjede længere ned på hendes plads og blottede hendes skød. Hun trak min hånd ud af kjolen og ned til fissen. Ham fyren ved siden af Linda fulgte meget med, i det hun  lavede. Han kunne direkte se på hendes fisse. Fyren fik store svedperler på panden. Mens jeg kælede for klitoris og var med to fingre oppe i Linda. Linda begyndte at spænde kroppen og pressede fissen op, således at jeg bedre kunne komme til. Efter lidt var hendes kropsspænding så stærke, at hun udbrød i et orgasme. I den stille biograf kunne hendes brøl sikker høres lagt omkring. Efter lidt gik Linda til toilettet for at lave sig frisk igen. Da hun  kom tilbage, løftede hun kjolen og steg over knæene fra ham fyren.. Fyren kunne kigge helt ind i hendes åbne fisse. Nej, var det et flot syn, men meget frækt. På vejen hjem holdt vi spændingen, idet vi fortsatte med liderlighed også i bussen. Derhjemme gik det meget rundt, Linda malkede min pik på det kraftigste og jeg nød situationen.

porno med danske piger