Campingferie med Linda

SPAR MANGE PENGE

Den sidste der gik hen mod Linda var en af vores campingnaboer. Han sagde til Linda, at hendes string var rutsjet til side… Linda rettede hurtigt på trussen…

Linda og jeg var ude på en campingferie ved Vesterhavet. Vi var heldige idet vi for det meste havde godt og varmt vejr. Linda og jeg ville så rigtig slappe af og investere megen tid med hinanden. Efter ankomsten stillede vi campingvognen fast og byggede fortelt op. Vi havde det store fortelt med. Mens jeg var i gang med at sætte læhegn op og sørgede for strøm og vand. Var Linda I gang med at klare det indvendige i campingvognen og forteltet. Hun stillede stole og borde og drømmeseng på plads.

Efter at jeg havde lukket vores læhegn, sådan at vi var skjult for sigt fra naboerne, hvis vi sad eller lå på drømmesengen. Kom Linda ud i sin splinternye “Wicked mikro string bikini” den har hun ekstra købt ved ebay til denne ferie. Den var meget frækt og knap, ej hvilket flot syn. Lindas krop ligner  en modelpige. Hun har meget spidse D-brüster og store brune brystvorter. Hendes fisse er glatbarberet og er meget kraftig. Lige det vigtigste gemte denne mikrobikin. Men hun har i forvejen sagt, at hun ville tænde mig til det yderste og hun håber at jeg kommer flere gange om dagen til at kæle og dække hende.

SEX I DAG?

Hun lagte sig på drømmesengen og jeg hentede solcremen. Linda har skubbet stoffet på BH’n sammen, og lavet stoffet så smalt, at lige brystvorterne var gemt. Ministringen’s stof var også skubbet sammen til en meget smal stribe, der lige gemte  Fissen. Bikinien var bundet så lavt, at den lige gemte klitoris. Man bruger ikke meget at gemme Fissen. Men tanken om det, der er gemt er næsten ikke til at holde ud. Efter et stykke tid besluttede vi at tage en første strandtur. Jeg klemte et stort håndtørklæde under armen og Linda smed en T-shirt over, den dækkede lige det vigtigste. Nede ved stranden var det meget varmt. Linda smed T-shirten, og så satte vi os på håndtørklædet  i nærheden af vandkanten. Et stykke hen ad standen var der nogle fyre der spillede volleybold. Volleybold er også det, som Linda spiller meget gerne. Hun ville gerne være med. Så tog vi håndtørklædet og gik til spillerne. Vi måtte da gerne være med, men jeg takkede og lagte mig ved siden af spillefeltet. Linda trak stoffet fra BH’en bredere, således at brysterne blev mere skjult. Så startede de og der kom gode spillesituationer med kamp på begge sider. Jeg fulgte med og så, at Lindas String var rutsjet til side og at fissen kiggede ud ved siden af stoffet. Jeg sagde intet. Mon medspillerne også har lagt mærke til dette? Efter nogle Minutter stoppede de og slappede alle af. Den sidste der gik hen mod Linda var en af vores campingnaboer. Han sagde til Linda, at hendes string var rutsjet til side, Linda rettede hurtigt på dette.

Vi gik op til campingpladsen. Linda tog sig et brusebad og lagte sig derefter nøgen på drømmesengen. Hun ville slappe af og sole sig. Jeg lavede mig en kaffe og satte mig ned til at læse i avisen. Efter en knap times tid kom naboen, ham fra volleybold med en øl under armen og spurgte hen over læhegnet, om vi ikke godt kunne nyde en øl. Før jeg rigtig kunne svare, stod han inde hos os og fik syn på Linda. Nej hvor skønt sagde han og satte sig ved siden af mig. Jeg heder Knud sagde han. Det var virkelig et flot syn, at se min Linda ligge der som hun var skaffet. Jeg kunne ikke erkende, om Linda har fået øje med vores gæst, for hun rørte sig ikke. Lige da vi havde tømt øllerne, åbnede Linda øjnene og sagde, oh har vi gæster? Hun prøvede at bedække sig med hænderne, men det opgav hun og blev som hun nu var. Ham Knud gik over til sig selv igen. Efter at han var gået, gik jeg i gang med at kæle Linda. Jeg suttede på alt og kyssede hende over hele kroppen. Jeg var så liderlig, at det rigtig gjorde ondt med pikken i bukserne. Jeg smed bukserne og Linda satte sig på pikken og red den kraftig. Da hun rigtig var kommet i gang med denne ridetur, kom Knud en gang mere og inviterede os til en drink om aftenen hos ham. Linda stoppede ikke for hans skyld, hun red videre I god tempo. Men efter kort småsnak gik Knud igen.

Om aftenen gik vi så over til Knud og Karin, som hans kone hed. Linda havde en meget kort polokjole på, og gik ellers uden undertøj. Vi havde det sjovt og der blev drukket meget. Også pigerne drak meget, men sad mere i den anden ende af forteltet. De var meget i gang, hoppede ind og ud af campingvognen. Karin fremviste hendes hobbyarbejde og billeder. Hen ved midnat gik Karin og Lis i seng. Der var så kun Knud, Lasse og Linda med mig tilbage. Vi fik nogle øl og vodka. Senere kedede Linda sig lidt og ville også gå. Jeg greb om hendes hofter og trak hende på mit skød. Hund lod sig falde og spillede sprællemand. Benene havde hun I vejret og knæene trak hun til brystet. En anden gang trykkede hun underkroppen frem, fordi jeg kildrede hende. Hun lavede en småkamp med mig og ville ud af mit greb. Det blev ikke til noget, jeg holdt fast. Men kjolen var rutsjet meget langt op, så langt, at hele fissen og maven var blankt. Knud og Lasse var begejstret. De heppede Linda til at lave videre. Efter kort tid kunne Linda ikke mere og holdt stille. Jeg holdt alligevel fat i hende og hendes kjole. Nu lå hun på mit skød og slappede af. Knud kom med ros for det syn de havde. Han fortalte Lasse, at han så, da Linda red pik hos mig. Linda mærkede godt, at jeg havde ståpik. Hun ordnede kjolen og trak den ned igen, derved trak hun mit spyd ud af bukserne og satte sig på pikken. Knud og Lasse opdagede det først, da Linda begyndte at ride.. Hold da kæft, hvor liderlig hun var og jeg nød blikket fra Knud og Lasse, de ville da også gerne være mig. Da Linda var færdig lagte hun sig tilbage på min mave, men havde pikken endnu i sig.. Jeg løftede kjolen og kælede hendes klitoris. Linda var blevet så liderlig, at hun smed kjolen, for at jeg skulle tage fat i brysterne. Der havde hun rigtig store og hårde vorter. Lasse sagde også farvel for denne dag. Han kunne ikke mere. Vi gik lige efter Lasse, uden at  Linda fik tøj på. Den lille smut over til vores Campingvogn gik vi sådan.

Den næste morgen gik vi tidlig ned til standen. Vi lagte os oppe i klitten og der smed vi alt tøj. Vi gik fra tid til tid ned til vandet for at få et bad. Vi gik selvfølgelig nøgen ned til vandet, til en tid, der ikke var så mange andre nede på stranden. Tilbage oppe i klitten, kælede jeg for Linda i alle variationer og gav hende pik mange gange i meget forskellige stillinger. Hen på eftermiddagen mærkede jeg, at der var nogen der observerede os. Da jeg var færdig med Linda gik jeg til det sted, jeg havde set nogen, det var kun få skridt. Da jeg kom til stedet, opdagede jeg Lis, det var Lasses kone. Hun hold sine hænder for munden og kiggede begejstret på min halvstive pik. Jeg opdagede, at den stod næsten i sin fulde pragt på 22 cm . Jeg inviterede Karin til at følge med til vores tæppe. Hun fulgte med, men kiggede hele tiden på pikken, hun var begejstret og nysgerrig. Da vi kom til tæppet, hilste Linda på Lis. Jeg satte mig ved siden af Linda og Lis smed bikini og satte sig på min anden side. Damerne fik sig en snak. Så jeg lagte mig på ryggen. Linda tog initiativet, hun tog greb om pikken, der med det samme voksede. Lis spurgte Linda, om hun ikke havde problemer, med at tage en sådan stor pik. Linda svarede, at hun ikke havde problemer og at enhver kvinde kan  tage en sådan en fyr. Man skal bare begynde lidt forsigtig. Lis begyndte også at kysse min mave og begyndte at tage greb om pikken. Hendes  læber spændte sig over pikhovedet og hun begyndte at suge den. Så skiftede de og så var det Lindas tur. Jeg var næsten ved at komme og sluttede denne situation, jeg satte mig op og begyndte at kæle deres fisse . Det var fint, at hver hånd havde en fisse til at føre til orgasme. Da jeg havde pigerne så langt, hoppede jeg på Linda ok gav hende en virkelig hård omgang, derefter var det så turen til Lis. Jeg begyndte langsomt, men da hun stød med alle kræfter imod mine stød, forhøjede jeg tempo og kraft i stødet. Hun begyndte at skrige af fornøjelse. Da jeg var færdig med hende, takkede hun, trak bikini på og gik til pladsen. Kort efter fulgte vi også til pladsen. Om aftenen mødtes alle tre par hos os. Denne gang løb både Lis og Linda uden undertøj. Lis sad over for mig og viste frækt, hvad der var under nederdelen. Lidt senere gik jeg udenfor og Lis fulgte en lille smule senere. Jeg greb under nederdelen og mærkede at hun var våd. Da det allerede var mørkt, trak jeg is bag Campingvognen og gav hende pikken. Jeg kom hurtig i hende men hun havde hendes orgasme. Med et smil på panden gik vi igen indenfor.

Den næste dag var der meget vind og store bølger ved vandet. Vi tog os en tur til Hvide Sande. Linda havde igen en meget kort kjole på. Den havde knapper hele vejen. Linda er altid lidt sparsommelig med at lukke knapper, sådan var det også denne gang. Og selvfølgelig var der ikke noget tekstil under denne kjole, hun var nøgen. Allerede da vi kom ud af bilen, løftede vinden den lette kjole. Jeg kunne se ballerne. Vores tur gik du mod molen. Jeg var gået lidt hurtigere for at fotografere. Vi har aftalt, at jeg gjorde som om vi ikke hørte sammen. Da Linda kom op på toppen af klitten fik hun rigtig modvind. Vinden løftede kjolen og trykkede den tilbage. Jeg lavede mange pæne billeder, for Linda gik der med fuldstændig blank liggende fisse. Mange af dem vi mødte gabede, nogen rystede hovedet, men der var flere, der syntes om dette bilede. Linda gik helt ud til Molen og irriterede mange gående og lystfiskerne. Inde i havnen gik vi forbi lavtliggende både, hvor fiskerne rettede deres fiskegrej og solgte fisk fra båden. Også disse gutter fik øje på fissen og blev urolig. Før vi startede med hjemturen, gik vi i en isbar. Vi fik kos et is. Linda satte sig overfor mig med nederdelen langt oppe og brede ben. Jeg kunne se, at hun var rigtig våd. På hjemturen kunne jeg ikke holde på mig. Jeg stoppede ved en rasteplads, der var lidt afskærmet med buske ud til gaden. Jeg lagte Linda på bordet og begyndte at kæle hende. Efter kort tid stødte jeg pik op i hende. Efter at vi var i gang, kom der en bil, der stoppede lige ud for os, det var en lidt ældre dame og herre. Vi stoppede ikke og Linda kom til en af de største orgasmer jeg har oplevet med hende.

I alle de 12 dage vi var ude på ferie, hoppede jeg flere gange om dagen på Linda, om det nu var ved stranden, i klitterne eller andre steder. Det var anstrengende og jeg var ved slutningen af ferien en rigtig udmattet fyr. Men det kommer igen og jeg vil glæde mig over en campingferie til næste år, bare Linda er så liderlig.

Mere om Linda en anden gang…

porno med danske piger