Lysten styrer mig

SPAR MANGE PENGE

Op med toppen, trusserne på plads og op af sofaen som et lyn. I min stue er der en glas dør der fører ud til min have. Lige uden for den dør, står Martin fra min klasse…

Jeg er alene hjemme, og den velkendte følelse af liderlighed spreder sig i min krop. Jeg har huset for mig selv resten af dagen, så tid har jeg massere af. Jeg sætter lidt musik på, og ligger mig så til rette i min sofa. Min top ryger hurtigt af, og fingrene finder ned til trusserne. De cirkulerer uden på det tynde stof, mens brysterne bliver masseret. Jeg har længe gået og bygget min liderlighed op, så jeg nyder kæleriet fuldt ud. Musikken i baggrunden blander sig sammen med fantasierne der får mig til at øget tempoet. Varmen bredder sig i kroppen, jeg lukker øjnene og lever mig ind i en fræk drømmeverden. Jeg skal lige til at søge ind bag mine trusser da jeg får fornemmelsen af at blive overvåget. Jeg slår øjnene op.

Aldrig i mit liv har jeg fået samling på mig selv så hurtigt. Op med toppen, trusserne på plads og op af sofaen som et lyn. I min stue er der en glas dør der fører ud til min have. Lige uden for den dør, står Martin fra min klasse med øjnene klistret til min krop. Jeg nærmest flyver hen og river døren op.

Jeg: ” Hvad fanden er det lige du har gang i psykopat”

Martin: ”Vi skulle mødes da mødes i dag og lave opgave”

J: ” Nej jeg aflyste i går over sms”

M:”Det glemte jeg”

Jeg ryster vredt på hovedet og er så flov at tårerne hober sig op i øjenkrogen.

SEX I DAG?

J:” Martin er vi enige om at dette bliver mellem os”

Et svagt smil former sig på Martins læber

M:”Jeg er virkelig ked af at jeg forstyrrede dig smukke”

Jeg er rasende nu og griber hårdt fat om Martins stive lem

J:”Nu skal du tænke dig rigtig godt om Martin. Hvis du fortæller nogen om denne lille episode, så vil de jo nok undre sig lidt over hvad du lavede ude i min have. Folk vil virkelig synes du er ynkelig når de hører du stod med stiv pik og lurede på mig”

Martin ånder lettet op da jeg slipper mit greb. Mine brystvorter er hårde og ses tydeligt igennem stoffet på min bluse. Martins øjne hænger ved mit brystparti, og han træder nu helt ind i min stue så han står nær mig. Det virker ikke som om han har tænkt sig at hverken forsvare sig eller give mig en form for løfte om at han ikke vil sladre. Hans nærvær gør mig igen opmærksom på min liderlighed. Min krop skriger på at blive tilfredsstillet, men min hjerne stritter imod. Det ville være idiotisk at gøre det jeg har allermest lyst til, nemlig at flå tøjet af Martin, selvom jeg kan se han har lyst til det samme. Jeg er ikke så naiv at jeg ikke ved at han i det sekund han fik sine bukser på igen ville fortælle det til alle på hele gymnasiet. Alligevel lader jeg Martin træde nærmere og nærmere. Vreden har fuldstændig forladt min krop, tilbage er kun lysten. Lysten til at mærke Martin, og få ham langt op i mig. Der har egentlig altid været et eller andet mellem ham og mig. Især når vi har været fulde, men der har resten af klassen altid været der og de har altid været meget fordomsfulde. I baggrunden kan jeg høre min yndlingssang gå i gang, og så begynder tingene at glide. Jeg lader nu Martin blidt strejfe min arm. Jeg får kuldegysninger og mine brystvorter er så hårde nu at det næsten gør ondt. Hans hænder lægger sig på mine skuldre, uden at tøve fører han sine læber mod mine og kysser mig vildt og intenst. Min hjerne er helt slået fra nu, jeg styres af mine lyster. Et suk undslipper mine læber, da Martins hånd finder og omslutter mit bryst. Han masserer og nulrer mine brystvorter med den ene hånd. Med den anden får han krænget toppen helt af mig, og lader den så løber legende ned langs min rygsøjle, hvilket sender stød gennem min krop. Hans berøringer får min krop til at skyde sig frem mod ham.

Midt i al liderligheden husker jeg på hvordan scenariet startede, så jeg hiver ham op på mit værelse for ikke at blive opdaget igen. Jeg skal lige til at rulle gardinerne i mit værelse ned da Martin siger

M:”Hvorfor så genert lige pludselig?”

Jeg niver ham hårdt i armen og lader mig så skubbes ned på min seng. Martin sætter sig oven på mig med et ben på hver side af min krop. Han begynder at tirre mig ved at ånde mig i øret, ned af halsen og på brysterne. Han napper mig i øreflippen og i læben, og lader så sin tunge køre ned langs mit maveskind. Jeg vrider mig under ham, men hans ben holder mig i et jerngreb. Han bevæger sig opad igen og sender mig så et smil. En lille alarmklokke ringer nu bagerst i mit hoved, for jeg har svært ved at aflæse hans smil. Martin må have lagt mærke til den lille ændring af min sindstilstand, for han tager straks hårdt fat i mine brystvorter. Jeg gisper og opsluges atter af lysten. Martin ser vildt godt ud med et triumferende blik i øjnene, siddende oven på mig. Jeg rejser mig lidt op fra sengen for at få trøjen af ham, men med et bestemt skub bliver jeg presset ned på sengen igen. Hans hånd søger nu ned mod mit skød, der brændende venter på fingrenes kærtegn. Hånden kører langs stoffets kanter. Finder nu min revne uden på stoffet, og stimulerer klitoris blidt. Jeg ligger nu bare med lukkede øjne og prøver på at holde min krop i ro. Hans fingre har fundet ind under det tynde stof, hvor han lader dem løbe igennem de trimmede hår lige over læberne. Benenes greb strammes da min krop ufrivilligt spjætter. Det samme sker igen da Martin uden varsel fører en finger op i mig.

M:”Lig så stille” hvæser han.

Jeg overraskes af det lidt hårde tonefald, men ophidses samtidig også. Martin placerer sit ene ben mellem mine, så han har bedre adgang til mit skød. Hans læber finder igen mine, mens hans fingre skiftevis masserer mit indre og nulrer klitoris. Jeg er godt våd kan jeg mærke. Fingrenes leg får mine safter til at løbe, men af en eller anden grund virker det som om Martin holder lidt igen. Jeg rækker ud efter hans trøje atter en gang, men denne handling gør Martin vred. Hans mund er helt tæt ved mit da han i hårde stød hvisker

M:” Du ved tydeligvis ikke at tålmod er en dyd smukke, men bare rolig du skal hurtigt få det lært”

Martin kigger mig i øjnene med et lumsk blik, da han beordre mig til at blive liggende. Jeg skal lige til at rejse mig i det sekund han har forladt mit værelse, men hans ord kører om og om i mit hoved, så jeg forbliver liggende mussestille. Det sitrer i hele min krop, og tiden føles uendelig. Lyden af hans pudslen nedunder gør det ikke bedre. Jeg har ligget så længe at min krop er begyndt at værke da jeg endelig hører hans trin på trappen. Trappen er ikke engang særlig lang, men jeg er ved at gå til af nysgerrighed, og samtidig bange for at rykke mig så jeg venter med tilbageholdt åndedræt på at Martin igen skal træde ind i rummet. Nu kan jeg hører at han står lige uden foran døren, men selvfølgelig trækker han tiden ud for at pirre mig.

Da han endelig efter hvad der føles som flere timer træder ind i rummet, eksploderer min hjerne. Et virvar af tanker om frække scenarier og forbudte fantasier sættes igang som en film for mit indre syn. I hånden har Martin reb, stearinlys og diverse andre ting. Hvad der nu skal ske kan jeg alt for godt tænke mig til, men spørgsmålet er om jeg tør………….

porno med danske piger