Bliv set på eller lur alt det du vil i frække ekshibitionisme/voyeurisme lege

Bliv set på eller lur alt det du vil i frække ekshibitionisme/voyeurisme lege

SPAR MANGE PENGE

Tænder du på at blive kigget på eller vil du hellere lure på andre?

Hvis et af emnerne tænder dig, er du højst sandsynligt enten ekshibitionist eller voyeurist også kaldt ekshibitionisme/voyeurisme. Måske skulle du dele dine ekshibi/voyeur/ fantasier med din partner, og tage legen med ud i naturen eller lave et setup, hvor du i hemmelighed lure i det skjulte på din kæreste nøgen eller mens han/hun onanere.

Mangler du inspiration til lure/kigge lege, elller vil du hellere læse om andres oplevelser og fantasier om det at være ekshibi eller voyeur, kan du få et indblik i danskernes tanker og fantasier ved at læse de erotiske fortællinger i vores store arkiv.

Fakta om ekshibitionisme & voyeurisme.

Ekshibitionisme er en parafili, det er en tilbagevendende eller vedholdende tilbøjelighed til at fremvise kønsorganerne, eller have sex offentligt over for fremmede, men uden at indbyde til eller have hensigt om nærmere kontakt.

Voyeurisme er en parafili, hvor et individ får seksuel tilfredsstillelse ved (i smug) at betragte andre mennesker i intime situationer, fx afklædning og seksuelt samvær. Voyeurisme kaldes også skopofili.

LEG MED DE FRÆKKE LURELEGE I PARFORHOLDET.

USKYLDIG EKSHIBITIONISME:

Shhh…. der kommer nogen..?

Hvis I ikke er bange for, at få adrenalinen til at pumpe godt rundt i kroppen, skulle I måske overveje, at lege lidt med noget ’uskyldig’ ekshibitionisme. Ekshibitionisme går ud på, at udstille sig selv i en offentlig eller semi-offentlig sammenhæng – i denne her kink handler det om spændingen i ’at blive opdaget’. Det betyder absolut ikke, at I skal drøne ned og have sex hos købmanden, men I kan eksperimentere med spændingen og det offentlige rum på en lidt mere diskret og, vel at mærke, lovlig måde. (Seriøst, I skal ikke blive anholdt for ’offentlig uanstændighed’.)

Start stille ud og nyd hinanden i baghaven eller på altanen i de tidlige timer, hvor chancen for at blive grebet på ’fersk gerning’ er mindst. I kan også sparke liv i den gamle teenager kliché med at parkere bilen et eller andet ”hemmeligt” sted og hoppe om på bagsædet. Den seksuelle spænding ved muligvis at blive opdaget vil skærpe alle jeres sanser og få lysterne til at stige.

 

LOVLIG VOYEURISME:

Alene hjemme… og nøgen..!

Voyeurisme er det man kalder det, når man tænder på at se andre have sex. Du kan være til denne her fetish på rigtig mange niveauer. På den mere vanilje/fløde agtige side, handler det om at man tænder på, at se sin partner (EFTER AFTALE) røre ved sig selv eller at ens partner ser på en, mens man gør intime ting ved sig. Det kan være en sjov og fræk måde at pifte tingene lidt op I soveværelset.

På den mere ’modige’ side handler voyeurisme om, at se på andre have sex, afklæde sig og faktisk spionere. Her vil vi helst ikke komme med eksempler på hvordan det kan foregå, da vi ikke skal give nogen ”gode idéer”, som tangerer til brud på privatlivets fred. Men i stedet for at rode jer ud i noget, hvor du/I måske ikke kan bunde og for at undgå at gøre andre forlegne, så er rollespil oplagt – her kan fantasien få frit spil, når en af jer ”er alene hjemme” og tager et bad eller står foran spejlet og prøver det nyeste indkøbte lingeri… kun fantasien sætter grænser i rollespil.

Læs danskernes frække oplevelser om at være ekshibitionist eller voyeurist.

Se erotiske sexfilm hvor ekshibitionisme & voyeurisme indgår som tema.

porno med danske piger