Vi blev luret på mens vi havde sex på stranden (voyeur debut)

SPAR MANGE PENGE

Nasty Sleazy AmatuersHistorien foregår på Anholt, en lille dødsyg ø, som jeg absolut ikke kan anbefale til ferier hvis vejret ikke er strandvejr. Med mindre man da pakker flere bøger end underbukser i kufferten. Men en sommer var kæresten og jeg alligevel taget til Anholt i et sommerhus sammen med mine svigerforældre. Træsommerhuse har tynde vægge, så kæresten var ikke til meget nattesjov så efterhånden pådrog jeg mig en forkølelse fordi jeg altid lå med rejst dyne.

En dag var vi taget alene til stranden og som det sig hør og bør på Anholt, var det selvfølgelig med nøgenbadning. Der var heldigvis ikke mange mennesker på stranden, så jeg sprang i bølgerne med ståpik, som dog hurtigt faldt sammen. Havvand gør nemlig pikke mindre ligesom mundvand gør dem større.

Efter badeturen lagde vi os op på håndklæderne i klitterne. Mine balder var efterhånden blevet lyserøde, da de aldrig har fået sol, så jeg var nødt til at vende mig om på ryggen. Kæresten kunne jo næsten ikke se forskel på mig og fyret, så pludselig kravlede hun over og lagde hovedet i mit skød og begyndte at slikke og suge pikken.

Solen dunkede løs og det var en helt fantastisk følelse at ligge der og få slikket pik. Nu skal det også lige siges at min kæreste er helt suveræn til at slikke pik. Til trods for en ganske pæn størrelse, kan hun næsten få den helt til at forsvinde, imens hun kigger op på mig med hendes dådyrøjne. Imens hun suger på livet løs, kigger jeg mig omkring og får pludselig øje på en tysk turist (hvem fanden render ellers rundt med kikkert).

SEX I DAG?

Han står på et forhøjning ganske langt væk med kikkerten rettet mod os. Jeg er ikke til offentlige fremvisninger, men kæresten var så godt igang, så jeg turde ikke sige det til hende at vi ikke var alene.

Hun slikkede og suttede til den store guldmedalje og det tændte mig faktisk at tænke på tyskeren der stod med kikkerten. “Jeg er på vej til at komme” advarede jeg hende, men hun blev bare ved og pludselig fik jeg en super udløsning, så hun var nødt til at tage pikken ud af munden og lade resten gå udover hendes bryster. Det var den kraftigste ladning sæd, jeg nogensinde har sendt afsted og hun var helt slasket til i hovedet og på brysterne.

Vi grinte af situationen og løb hånd i hånd ud i bølgerne, hvor det ikke var videre let at få sæd skyllet af hendes krop.

Da vi kom op igen, slikkede jeg hendes fisse indtil hun var lige ved at komme, hurtigt hev jeg hendes op på alle fire og gav hende en heftig baghyler imens hendes fingre legede med klitten og mine kugler. Der gik ikke lang tid før vi med sand på knæene og mange andre steder faldt sammen i en fed orgasme.

Da vi senere snakkede om oplevelsen fortalte hun at hun havde set tyskeren, men at hun ikke ville holde op, fordi jeg var så stangliderlig.

 

Siden den gang har vi opsøgt flere forskellige offentlige steder hvor vi kan blive opdaget, men det bliver aldrig så godt som vores jomfru-tur på Anholt

porno med danske piger