Suttede pik under bordet til brylluppet

SPAR MANGE PENGE

Jeg tænker over det et sekundt, skal jeg lyne hans bukser forsigtigt op og lade hans lem komme ud I det fri eller skal jeg sætte mig op så stolen igen…

Mine venner kalder mig Barbie, jeg har nu et rigtig navn, men det er for dig kære læser lige meget. Barbie er et navn jeg har fået pga mit udseende.

Jeg har en fræk historie jeg gerne vil fortælle dig. Om en dag, der var bryllup I min familie, det var min fætter der skulle giftes.

Kirkebrylluppet var smukt men det fik mig til at tænke på, hvor glad jeg er for at være single. Det giver mig en masse uvurderlige muligheder. Brylluppet skulle holdes I nogle lejede festlokaler og jeg var som sædvanlig meget spændt på bordplanen.

Jeg var blevet placeret overfor en af brudens venner som hed Christian, en fyr der var midt I tyverne, med en veltrænet krop som man kunne ane gennem hans hvide skjorte, han var høj, mørkhåret og med de dejligste blå øjne.

Jeg var selv iført en kort og meget nedringet lille sort sag.

Vi sad under hele middagen og snakkede, og vores samtale blev mere og mere intim, bl.a. om hvad mulighederne var for sex til festlige lejligheder, han sagde med et frækt glimt I øjet: ” Jeg tror ikke du turde gøre noget ved mig til denne her fest”.

I samme øjeblik ringede brudes far på sit glads og der blev stille I lokalet, alle havde vendt deres hoveder mod taleren.

SEX I DAG?

Stille skubber jeg til min serviet så den falder på gulvet, jeg glider til den ene side for at samle den op. Jeg løfter lidt I dugen og ligger mærke til af Christian ikke har været helt upåvirket af vores intime snak, han har en ordentlig bule I bukserne som hans hånd leger stille med.

Jeg giver min serviet et lille puf med foden så den smutter ind under bordet og jeg er nødt til af glide ned af min stol og helt ind under bordet for af få fat I den.

Christian har åbenbart ikke lagt mærke til noget for han leger stille videre, jeg sidder og betragter han hånd som kæler for hans store bule, jeg kan mærke jeg bliver liderlig ved synet, det dunker stille I mit skød, jeg sidder og stille leger med mine brystvorter, jeg tænker over det et sekundt, skal jeg lyne hans bukser forsigtigt op og lade hans lem komme ud I det fri eller skal jeg sætte mig op så stolen igen, jeg kommer til at tænke på hans udfordring og der flyver en djævel I mig, jeg kravler stille hen til hans ben og lader min ene hånd glider kærtegne på siden af hans inderlår, det giver et lille sæt I ham, men han tør ikke kigge ned, min hånd glider stille op på bulen og jeg skubber hans hånd væk og begynder at kærtegne hans pik gennem bukserne.

Jeg kan høre at hans åndedræt er blevet tungere og han nyder min berøring, jeg tager fat I lynlåsen og lyner den langsomt ned. Hans pik får mere frihed og bulen er nu blevet endnu større.

Jeg har nu frit udsyn til hans blå Peter Plys boksershorts, det er knapper foran og de er ved af springe ved presset af det kæmpe lem.

Jeg knapper stille den første knap op og et helt lilla pikhovde kommer til syne, den næste knap ryger og pikken bliver mere synlig, presset fra den stive pik for den sidste knap til af springe op og pikken stå nu stiv som en flagstang, lang og tyk.

Christian er gledet lidt længer ned I sædet for af give mig mere plads, jeg kysser stille og lidt drillende hans lilla pikhoved og det sitrer I ham.

Langsomt lader jeg munden glide ned over det stive lem til roden. Pikhoved glider ned I halsåbningen og jeg sluger. Det giver et gip I ham og han nærmest falder sammen I stolen – jeg hører hans borddame spørge om der er noget I vejen. Han svarer lettere stønnende nej mens hans griber fat I mit lange lyse hår og presseer mit hoved nedad. Mine læber kærtegner hans stive lem, mens min tunge leger stille med hans pikhoved. Min ene hånd leger med hans kugler, masserer dem, mens jeg presser mine store gyngende bryster mod hans skælvende knæ. Drillende suger jeg ham dybere ind og hans hænder knuger sammen mens centimeter efter centimeter af stiv pik forsvinder mellem mine læber

Min hånd slipper hans kugler og søger ned til den fugtige varme mellem mine ben.

Jeg har ingen trusser på og mine fingre leger med min klit, min mund er igen helt nede over Christians stive lem. Jeg begynder nu at sutte som galdt det mit liv mens mine fingre arbejder hurtigere I mit skød. Christians kugler begynder at trække sig sammen og hans pik dunker hårdt.

Brudens far er færdig med talen og folk klapper. Christian hvisker stille til mig ” jeg kommer!” Han sender en tyk stråle dejlig varm sperm dybt ned I min hals mens han presser mit hoved ned over hans pik og jeg drikker det som var det den fineste vin.

Jeg sutter hans pik ren og lyner ham op igen. Jeg samler min serviet op og sætter mig op på min plads.

Indsendt af BRUDEPIGEN

porno med danske piger