Selvangivelsen og den liderlige dame

SPAR MANGE PENGE

Ulla greb omkring min pik samtidig med, at hun lænede sig ind til mig. “Den virker lysten. Har den lyst til at stifte bekendtskab med min liderlige fisse???….

For en del år siden, da jeg var 32 år og single, havde jeg et “lille” bierhverv, hvor jeg tog ud og hjalp folk med at udfærdige deres selvangivelser. Mine venner og bekendte anbefalede dette vidt og bredt, og en dag var der en af disse venner, der kontaktede mig for at høre, om der var mulighed for, at jeg kunne hjælpe en af hans veninder, en enlig mor som havde store problemer med sin selvangivelse i år (hendes normalt benyttede revisor kunne ikke nå det). Det mente jeg ikke ville være noget problem, så derfor fik jeg oplyst hendes navn, adresse og telefonnummer. Så kunne jeg selv ringe og aftale nærmere.

Heldigvis havde jeg, i mit daglige og normale arbejde, rimelig med frihed i dagtimerne, så allerede næste formiddag ringede jeg til hende. “Det er Ulla !” lød en utrolig sød, varm og sexet stemme i den anden ende. Jeg præsenterede mig så, henviste til min aftale med vores fælles ven samt fortalte hende hvad formålet med denne samtale var.

Hun kunne få afsat sin søn til pasning ved hendes mor næste formiddag, så det blev aftalt, at jeg skulle komme op til hende ca. kl. 10 dagen efter. Hun sluttede samtalen, næsten hviskende, med ordene “Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig !”, og med den stemmeføring, gik tonerne af hendes sexede stemme direkte ned under skrivebordet og i pikken, så sandt at sige, glædede jeg mig også til besøget.

Dagen efter meddelte jeg vores kontordame, at jeg skulle på kundebesøg og forlod kontoret ca. 15 min. før jeg skulle være hos Ulla. Køreturen derud forløb gnidningsløst, så jeg parkerede på en nærliggende plads, hankede op i min taske og gik hen til hendes opgang, læste alle navnene igennem på skiltene og fandt, at hun boede helt oppe i den øverste lejlighed. Jeg åbnede derfor indgangsdøren og begyndte min opstigning ad alle trapperne. Øverst oppe sluttede opgangen af med en lang gang, hvor der var 4 lejligheder, så jeg måtte læse mig igennem navnene og endelig fandt jeg døren, hvorpå der stod: “Her bor Ulla og Martin” (Martin var sønnens navn, fandt jeg senere ud af). Jeg trykkede på klokken og efter ganske kort tid, blev døren åbnet af en køn langbenet, sorthåret og slank kvinde klædt i en forholdsvis kort sort nederdel, havde bare slanke ben og en meget åbentstående skjortebluse.

“Davs” sagde hun, stadig med den dybe sexede stemme, hvorefter jeg præsenterede mig. “Det var rart at du kunne komme så hurtigt, så jeg kan få min Selvangivelse ordnet – også !” sagde hun. Jeg undrede mig ikke umiddelbart over den lille kunstpause inden ordet “også”, men det fandt jeg senere ud af hvad betød. Ulla bød mig indenfor, vendte sig hurtigt og gik foran mig, så jeg kunne betragte hendes balder bagfra, og det virkede som om de var meget faste og stramme. Nederdelen bar ikke præg af de stramme kanter fra trusser, så jeg konkluderede at enten havde hun ikke trusser på eller også var det en G-Streng, som netop var kommet på mode i samme år.

“Sæt dig i sofaen, så henter jeg lige kaffe og brød !” sagde Ulla, hvorefter jeg smed mit overtøj, gik hen til sofaen, stillede min taske ved siden af mig og satte mig, hele tiden med øjnene rettet mod hendes vrikkende bagdel. En utrolig flot, velskabt og dejlig krop havde hun. Ulla skramlede med kopper og tallerkener i køkkenet og efter et par minutter kom hus ind i stuen med en bakke, hvor det hele stod på.

“Bruger du noget ?” spurgte hun, hvilket jeg svarede nej til. “Så er det da godt, at jeg bruger P-Piller !” sagde hun grinende, satte bakken på bordet og fordelte kopper og tallerkener mellem os, skænkede kaffen op, hev lidt op i nederdelen og satte sig ved siden af mig. “Jeg regnede med, at vi lige kunne drikke kaffe og sludre lidt, inden du går i gang med mig og mine papirer, ikke sandt ?”, hvilket jeg gav udtryk for passede mig helt fint. Vi sad så en lille times tid og hyggesnakkede, mens vi drak kaffe.

Ganske uopfordret begyndte Ulla at fortælle det meste af hendes livshistorie: hun var 28 år gammel, havde ingen boglig uddannelse, var blevet alene med sin nu ca. 6-årige søn da hendes daværende kæreste og far til sønnen, stak af midt under Ulla’s graviditet, så hun havde været alene med sønnen under hele hans opvækst. Der havde godt nok været et par andre fyre i den mellemliggende periode, men det havde ikke været noget at samle på, for som hun sagde: “De smuttede straks de havde fået det fisse de ville have, så det var ikke lige det jeg regnede med. Men nu er jeg indstillet på, at Martin og jeg skal leve alene indtil den dag, Martin flytter, så må jeg jo se til den tid. Jeg skal i alle tilfælde ikke ind i et fast forhold de næste mange år !”

Mens vi sad og snakkede bemærkede jeg, at hun, ganske langsomt, flyttede tættere og tættere på mig samtidig med, at hun trak forsigtigt op i nederdelen i flere små ryk, så hendes slanke lår blev mere og mere synlige for mit blik, men jeg lod som om jeg ikke bemærkede dette. Som jeg sad havde jeg også et næsten helt frit udsyn til den meget åbentstående skjortebluse og direkte ind på hendes ene bryst, som dog var pakket pænt ind i en hvid blonde BH.

Da jeg nu mente vi havde snakket nok, foreslog jeg, at jeg gik i gang med hendes papirer, hvorfor hun fandt det hele frem og jeg gik i gang. Når det nu var en “normal” og lille husholdning, hvor der ikke skulle tages højde for andet end renteudgifter, fagforening og gæld, var jeg rimeligt hurtigt færdig med det hele og bad hende så læse papirerne igennem og skrive under, hvis hun kunne acceptere det hele. Ulla tog papirerne op og læste, mens jeg begyndte at regne på, om hun skulle have penge tilbage eller ej, og i hendes tilfælde fandt jeg, at hun skulle have ca. Kr. 5.000,00 tilbage, men det sagde jeg ikke til hende lige med det samme.

SEX I DAG?

Da hun var færdig med at læse, lagde hun papirerne på bordet, greb kuglepennen, suttede intenst og sensuelt på den mens hendes fugtige øjne fangede mine, hvorefter hun skrev under. Hun vendte straks hovedet op mod mig igen og spurgte, hvor meget mere hun skulle efterbetale i skat, for hun var vant til altid at skulle efterbetale ca. kr. 1.000,00 hvert år. Da jeg så kunne fortælle hende, at jeg havde regnet det ud, og kunne oplyse hende om størrelse af det beløb, hun ca. kunne forvente at få tilbage, lyste hendes ansigt op, hun flyttede de sidste ca. 30 cm nærmere mig, lagde armene omkring min hals og trykkede sig (og især hendes faste bryster) ind mod mig. “Tusinde Tak, MIN lille Skat !”, hviskede hun ind i mit ene øre, samtidig med at hun stak tungen ind i øret og begyndte at slikke rundt i alle hjørner og kroge og hendes fingre begyndte at kilde i mine nakkehår.

Efter et stykke tid fortalte hun mig så, at hun de sidste 5 år havde brugt sin mor’s revisor og altid skulle efterbetale skat. Jeg fortalte hende så, at da der jo ikke var sket de store ændringer i hverken indkomst eller fradrag de seneste år, kunne jeg ikke helt forstå, at hun altid skulle efterbetale, hvorfor jeg foreslog hende, at vi også så på de 5 gamle Selvangivelser, for der var måske også nogle penge at hente der.

“Det lyder skønt, min ven, men ikke i dag, vel ?” sagde Ulla mens hun rejste sig op, begyndte at knappe skjorteblusen op og trak den til side. “For hvis du ikke har travlt lige med det samme, så kunne jeg godt tænke mig at elske med dig. Jeg har nemlig været liderlig siden jeg stod op. Har du også lyst til det ?” ville skønheden vide. Nå, det var åbenbart det hun mente med udtrykket “også” da hun bød mig indenfor ved min ankomst. “Om jeg havde lyst til hende” var ikke ordene, så jeg nikkede blot og gjorde anstand til at rejse mig op. “Nej, bliv siddende, så skal jeg vise dig, hvordan jeg smider tøjet udelukkende for dig !” fortsatte Ulla og trak skjorteblusen helt af, så hendes overkrop nu kun var pyntet med den hvide blonde BH.

Den BH var nok lige et enkelt nummer for lille, for begge brysterne gjorde alt for at smutte ovenud, men blev dog holdt på plads af det sparsomme hvide silkestof. Ulla vendte ryggen til mig, trak forsigtigt ned i lynlåsen på nederdelen, vendte sig igen og hev forsigtigt ned i siderne på den. Jeg så nu, at Ulla havde trusser på, men det var ikke en G-Streng, men derimod helt hvide Skovturstrusser, altså de der løsthængende trusser, også i silke, så nu stod Ulla kun med sin blonde BH, i Skovturstrusser og stadig iført sine højhælede sorte sko. Jeg siger Jer, at det var et smukt syn, for hendes krop var dejlig at betragte.

Hun viste mig så, at jeg godt måtte rejse mig nu og at jeg skulle komme hen til hende, hvilket jeg mere end villigt gjorde. Hun begyndte så at trække mit slips af, knappe min skjorte op, hive den op af bukserne, krænge den ned over mine skuldre og helt af, linde livremmen og knappe bukserne op, hive dem helt ned til fødderne og helt af. Nu stod jeg altså kun i underbukser og iført sokker (og hold da helt kæft, hvor må det virke usexet !), så derfor tog jeg selv mine sokker af, men beholdt underbukserne på lidt endnu. Pikken havde allerede rejst sig i fuld længde og truede med at ødelægge stoffet.

Ulla greb omkring min pik og lod fingrene glide langsomt op og ned af den samtidig med, at hun lænede sig ind til mig. “Den virker lysten. Har den lyst til at stifte bekendtskab med min liderlige fisse ?!” hviskede hun spørgende til mig, hvilket jeg svarede at den helt sikkert havde. Ulla bad mig dog være forsigtig, da det var mere end 1½ år siden at hun sidste havde haft en mand mellem benene og en stor stiv pik i underlivet, så det lovede jeg hende. Jeg lod så mine hænder vandre ned ad ryggen på hende, æltede hendes meget faste balder og lod atter hænderne vandre op mod hendes skuldre. Da jeg ramte stroppen på hendes BH, søgte fingrene ind til hægten som jeg fik løsnet, hvorefter jeg trak BH’en af hende. Hendes bryster sank ikke en eneste millimeter, men stod stadig stive og faste lige ud i luften. Nu samlede jeg hænderne omkring hvert sit bryst og begyndte at ælte disse dejlige faste attributter. Lidt efter lod jeg også min tunge tage brysterne under behandling samtidig med, at Ulla begyndte at stønne tungt.

Lidt efter lidt fik Ulla løsrevet sig fra sin nydelse og greb igen omkring min stive pik med et forstærket greb. “Vi må vist hellere fortrække til soveværelset, tror du ikke ?” sagde hun, samtidig med at hun trak mig, ved pikken, mod en lukket dør. Jeg kunne kun give hende ret, for hendes krop ville jeg nyde liggende på sengen mens jeg behandlede hendes erogene zoner og ville lade hende forstå, at hun var kommet i hænderne på en rimeligt sexuelt erfaren person.

Vel inde i sengen, lagde jeg hende ned, samlede hendes hænder over hovedet og begyndte at slikke hende på halsen. Jeg lod tungen vandre langsomt ned over hendes skuldre, videre ned over brysterne, hvor jeg dvælede længe ved begge brysterne, samlede læberne omkring brystvorterne og satte forsigtigt tænderne omkring dem, og de reagerede ved at trække sig sammen og stritte lige op i luften. Derefter lod jeg tungen fortsætte ned over hendes helt flade mave.

Ulla’s åndedræt blev mere og mere stødvist, hun sukkede ind imellem og stønnede flere gange bare et udtryk “Åh, ja. Bliv ved !”, så damen nød åbenbart behandlingen. Da jeg kom til trussekanten, stoppede jeg og rykkede ned til hendes nu nøgne fødder. Jeg suttede på hendes tæer enkeltvis, lod fodsålerne mærke letheden fra min tunge, lod den vandre langsomt op ad hendes ankler og underben, rundt omkring knæene og videre op på lårene, hvor især inderlårene fik den store tur. Jeg lod også tungen vandre forsigtigt ind under stoffet i hendes Skovturstrusser og kunne allerede nu fornemme den moskusduft som hendes liderlige fisse afgav. Det virkede lovende for den videre udvikling.

Jeg lagde mig nu op ved siden af Ulla og lod min ene hånd overtage udforskningen af hendes lækre krop samtidig med at jeg tungekyssede hende. Hendes åndedræt var ikke faldet, tværtimod stønnede hun nu som en Marathonløber, men fik dog fortalt, at jeg havde gjort hende mere liderlig end hun var før, så selve madrassen måtte efterhånden også være gennemblødt, for det var hendes trusser, mente hun. Jeg mærkede efter og hun havde ret: Trusserne var gennemblødte lige udenfor fissen, så hendes safter måtte altså tapløbe fra hende. Jeg kravlede derfor ned mellem hendes slanke og velformede lår, satte tænderne i elastikken på trusserne og begyndte at hive dem af hende. Meget langsomt kom en helt sort, meget stor og kraftig hårtot til syne over elastikken, og da jeg havde trukket trusserne helt af hende, spredte Ulla benene så langt ud til siderne hun kunne. Hun indbød mig næsten i fissen !

Jeg kravlede derfor helt op mellem hendes lår, greb ind under hendes røvbalder med begge hænder og dykkede ned til hendes “væg-til-væg” måtte og satte tungespidsen lige direkte på hendes store og strittende klitoris. Det gav et spjæt i Ulla lige da jeg ramte knoppen, og jeg skulle ikke slikke den mere end 2-3 gange, før Ulla’s velskabte krop gennemrystedes af hendes første orgasme. Hun greb fat i mit hår, stønnede meget kraftigt og fik sagt: “Nuuuuu. Åh Gud, jeg kommer. Det er dejligt !”, hvorefter hendes krop hoppede rundt på madrassen, men heldigvis holdt jeg godt fast, så jeg fulgte blot med og blev ved med at slikke hendes liderlige klitoris, så orgasmen varede så længe som muligt og meget, meget langsomt klingede af.

Jeg satte nu tempoet ned for at give Ulla mulighed for at genvinde både hjernens normale brug samt åndedrættet, men kælede samtidig for hendes fisseindgang, mellemkødet og hendes anus. Jeg stak også et par fingre ind i fissen på hende og lod langsomt, forsigtigt og forsøgende min ene lillefinger trænge lidt op i hendes anus. Kroppens reaktion fortalte mig, at hun nød denne behandling, om end hun trak en gysen gennem kroppen, da lillefingeren banede sig vej ind i anus. “Nej, ikke dér !” stønnede Ulla, og fortsatte, “- en af mine tidligere fyre har røvpulet mig én gang. Han pressede sig så hårdt op i mig, at min ringmuskel næsten blev helt ødelagt. Derfor vil jeg ikke have det !”, hvorfor jeg hurtigt trak fingeren ud igen. Kunne Ulla ikke lide det, skulle jeg ikke gennemføre det, for det var jo meningen, at hun skulle nyde den behandling jeg underlagde hende.

Jeg begyndte så, stadig med 2 finger i hendes fisse, atter at slikke på hendes klitoris og ganske hurtigt begyndte Ulla igen at ligge uroligt og stønne kraftigere og kraftigere. Hun vred sig rundt i sengen så hendes hoved nu var ud for min stive pik. Hun greb om den med begge hænder og bad mig nyde det der nu skulle ske, for “- jeg har aldrig haft en pik i munden før. Lov mig, at du ikke fyrer spermen af i halsen på mig ?”, stønnede hun, og det lovede jeg hende samtidig med, at jeg fortsatte mit slikkeri på hendes følsomme klitoris. Med ét løb der dog en iling gennem min krop, for Ulla lukkede læberne omkring mit pikhoved, klemte læberne sammen og lod pikken glide langsomt så langt ind i munden på hende som hendes mundhule tillod. Der var dog stadig 5-6 cm ude, men det strammede så dejligt og des mere ophidset Ulla blev af min behandling, des mere suttede hun på min pik. Det var vidunderligt og det varede ikke længe før jeg kunne mærke at spermen var ved at være på vej, så derfor ville jeg stoppe Ulla. Men hendes næste orgasme kom dog lige i det samme, så hun trak selv hovedet væk fra pikken og skreg højt: “Nuuuuuuu kommer jeg igen. Vidunderligt !!!” og begyndte igen at hoppe rundt i sengen mens hun stønnede kraftigt. Denne gang fortsatte jeg også med pirringen af hendes klitoris, så orgasmen kunne trække længe ud, samtidig med at jeg vendte mig rundt i sengen, satte pikhovedet til fissen og lod den trænge langsomt, men sikkert, ind i Ulla’s orgasmeplagede og sjaskvåde fisse. Denne indtrængende manøvre gjorde, at Ulla fik endnu en orgasme, hvor jeg samtidig begyndte at kneppe i hendes liderlige underliv.

Under Ulla’s sidste orgasme fandt vi sammen i en fælles knepperytme, så inden hendes orgasme havde fortaget sig, begyndte jeg at sprøjte min sperm op i bunden af fissen, og da Ulla mærkede det, satte hun tempoet op igen. “Giv mig alt det sperm du har – bliv ved med at kneppe mig – det er skøøøønnnnttt !” råbte hun, så jeg blev naturligvis ved med at hamre pikken frem og tilbage. Lidt efter lidt klingede kramperne af i os begge og da vi til sidst bare lå helt stille, jeg stadig med pikken i hendes fisse, vendte Ulla ansigtet direkte over mod mig, åbnede øjnene og sagde: “Nu vil jeg prøve noget som jeg aldrig har turdet før, men længe har ønsket at prøve.”. Ulla rejste sig op og vendte sig om, placerede hovedet mellem mine lår og tog igen pikken ind i munden for at slikke den ren. Hun suttede og slikkede godt og grundigt, hvilket pikken også bemærkede og langsomt forsøgte at komme på højkant igen. Ulla trak hovedet lidt tilbage og sagde så: “Det smager da ikke så slemt som andre siger. Og din kalorius kan åbenbart lide det, for han er på vej til at rejse sig igen !”, hvorefter pikken atter forsvandt ind i munden på hende. Pikken blev slikket helt ren, men uanset hvor meget Ulla forsøgte, så var “kalorius” færdig for i dag, men Ulla kunne heller ikke vide, at jeg havde kneppet 2 gange sidste nat, og jeg skulle nok holde min kæft med det.

Efter denne omgang gik vi i bad sammen, og selv om der ikke var megen plads i hendes bruseniche, lykkedes det nu alligevel, og under dette bad, fik både hendes fisse og min pik igen en ordentlig omgang rengøring, hvorefter vi tørrede os, forlod badeværelset hånd i hånd, tog tøj på igen og satte os til sofabordet for at få endnu en kop kaffe. Under denne kaffedrikning spurgte Ulla mig: “Hvordan så med de gamle Selvangivelser ? Tror du ikke du kan afse tid til at se dem igennem også – for det vil både jeg – og i særdeleshed min fisse – under alle omstændigheder gerne have du kommer og gør noget ved !”, hvilket jeg ikke mente ville skabe problemer.

Dette skete så løbende den næste lange periode og den stod på “Stiv Pik og Liderlig Fisse” hver eneste gang jeg kom indenfor Ulla’s rækkevidde, og jeg fik også ordnet hendes gamle Selvangivelser hen ad vejen, men disse besøg kan I måske få en fortælling om en anden gang, for jeg savnede ikke fisse i den periode og Ulla blev min faste elskerinde gennem mange år, og er det for øvrigt stadig.

Indsendt af Revisoren

porno med danske piger