En rigtig god ”hyggetur”

SPAR MANGE PENGE

Prøv lige at mærke her, sagde du og trak ud i bukserne. Jeg stak en hånd ned i dine bukser og kunne mærke, at du var MEGET våd. Dine bukser gled ned om anklerne på dig og mine fingre…

Vi arbejdede begge på samme kontor. Jeg havde længe siddet og smugkigget på dig med begyndende uro i underkroppen med tanken om de sidste gange hvor vi havde haft sex. Det var godt nok mange år siden, men helt glemt var det ikke. Jeg kan stadig huske, hvordan du nogle gange ”modtog” mig når jeg kom ud af brusebadet, du sad på toiletsædet og jeg stod foran dig. Eller når vi lå i sengen og læste ”De grå sider” i Rapport. Som regel læste du, mens jeg lå med hovedet mellem dine ben. Der har selvfølgelig også været mange andre gange, hvor vi ”hyggede” os

Nå, tilbage til nutiden. I tankerne var jeg begyndt at klæde dig af og kæle for din lille, men dejlige krop.

SEX I DAG?

Jeg viste ikke rigtigt om det var klogt eller ej, men jeg sendte en seddel tværs over skrivebordet til dig. ”Var det ikke noget med lidt ”hygge” stod der på sedlen. Jeg var lidt spændt på hvordan du opfattede ”hygge”. Var det mon kun mig, der ind i mellem tænkte uartige tanker eller gjorde du det også.
Kort efter rejste du dig og gik ud af kontoret og fortsatte ud mod baglokalet. ”følg lige med mig” sagde du. Jeg rejste mig og fulgte efter. Det var godt, at min skjorte hang ud over bukserne ellers havde det været svært at skjule, den bule der efterhånden var kommet i mine bukser.

Du havde allerede knappet dine bukser op, da vi kom ud i baglokalet. Jeg var åbenbart ikke den eneste, der havde frække tanker.
Prøv lige at mærke her, sagde du og trak ud i bukserne. Jeg stak en hånd ned i dine bukser og kunne mærke, at du var MEGET våd. Dine bukser gled ned om anklerne på dig og mine fingre kærtegnede både dit forreste og bagerste hul. På din stønnen kunne jeg høre, at du kunne lide, mine fingres kærtegn. ”Vil du slikke mig” spurgte du og lagde dig på knæ på en bunke tæpper og strittede med bagdelen mod mig. Jeg begyndte at slikke dig bagfra. Tungen ramte både din klitoris og dit bagerste hul. Jeg vendte dig om, så du lå på ryggen. Jeg slikkede dig samtidig med, at jeg pressede en finger op i dit forreste hul og derefter forsigtigt en op i dit bagerste. Du stønnede, så højt, at jeg var bange for, at man kunne høre dig helt over i nabovirksomheden. Du begyndte at kæle for min pik udenpå bukserne. Min pik var efterhånden blevet så hård, at den var ved at sprænges. Du fik den forsigtigt lirket ud og begyndte langsom, at lade din hånd glide op og ned af den.

Vi lagde os i en 69er på tæpperne. Du slikkede min pik, så det var en fryd samtidig med jeg slikkede din nybarberede fisse. Jeg tænkte om det var for min skyld du havde barberet dig eller om du altid var nybarberet. Det var lang tid siden jeg havde fået lækker sex, så din behandling af min pik, fik den hurtigt til at eksplodere.

Nu er det vist din tur, sagde jeg. Min tunge søgte ned mod dit meget modtagelige skød. Jeg prøvede forsigtigt at lirke 2 fingre op i dig, derefter 3, samtidig med at den anden hånd kærtegnede dit bagerste hul.
Min tunge fandt din klitoris og jeg slikkede de bedste jeg havde lært. Jeg småbed dig i de barberede skamlæber, som jeg vidste ud kunne lí.
Jeg havde købt en ”but-plug”. Det er sådan en slags lille dildo, der er udformet således, at den er god til analsex. Den er spids i den ene ende og bliver tykkere og tykkere. Samtid med jeg slikkede dig, begyndte jeg langsom, at føre but-pluggen op i dit bagerste hul. Du stønnede højlydt, så jeg gik ud fra, at du kunne lí det. Efter et par minutter, var den helt inde. Jeg slikkede dig, havde to fingre oppe i din fisse og en but-plug i din røv. Det var mere end du kunne klare. Der kom et langt højt støn, da din orgasme rullede igennem kroppen.

Jeg trak but-pluggen ud. ”Nu er du vist ved at være klar til en pik i dit bagerste hul” sagde jeg. Jeg smurte min nu igen meget stive pik, ind i olie. Jeg rejste dig op. Du stod med spredte ben og støttede dig op af væggen og skød din røv bagud mod mig. Jeg førte meget langsomt og forsigtigt min stive pik op i dit bagerste hul og begyndte med langsomme bevægelser, at køre min pik ud og ind. Det var dejligt at mærke, hvordan du rytmisk arbejdede med. But-pluggen havde gjort sin virkning, så for første gang lykkedes det mig, at kneppe dig i dit stramme hul.

Nu har du fået lov til at kneppe mig i røven, så vil jeg også gøre det ved dig, sagde du. Jeg var ikke helt klar over hvad du mente. ”Må jeg kneppe dig med en dildo” spurgte du. Jeg blev lidt forbavset, men syntes at det lød frækt. Du forsvandt et øjeblik og kom tilbage med en taske. I tasken havde et par gummitrusser med både ”indvendig” dildo og med ”udvendig” dildo. Jeg var slet ikke klar over, at du også havde tænkt uartige tanker og endda var godt forberedt. læg dig på ryggen” sagde du. Jeg gjorde som du sagde. Du tog gummitrusserne på. Så liderlig som du var, gled dildoen uden besvær op i fissen. Du førte en finger op i mig, for ligesom at prøve, om jeg var parat til den noget større dildo. Du tog noget af olien som du smurte på dildoen, hvorefter du begyndte at føre den op i mit bagerste hul. I starten var du meget forsigtig, men da den var begyndt at glide godt op i mig, blev det mere og mere hårdt. Hver gang du stødte dildoen op i mig, blev den indvendige dildo stødt op i dig. Du tog fat i min pik og begyndte langsomt at køre hånden op og ned af den, samtidig med, at dildoen kørte ud og ind. Stop, sagde jeg, men du fortsatte. Det virkede som om, du var lige så liderlig som mig. Det var mere en jeg kunne modstå. Spermen kom sprøjtende i store kaskader, det blev ved og ved. Det meste endte ud over din t-shirt, som du stadig havde på.

Jeg var totalt færdig, men det var du ikke endnu. Du ville slikkes igen og det skulle være lige NU. Du tog trusserne af med et snuptag, førte dildoen op i fissen og jeg fandt but-pluggen og førte den op i din meget modtagelige røv. Jeg slikkede og bed dig. Min tunge var på overarbejde. Du spændte i hele kroppen, da du fik endnu en mega orgasme. Vi lå helt stille et øjeblik. Svedige og udmattede. Pludselig kom jeg i tanke om, at vi stadig var på arbejde, så vi fik pakket ”udstyret” og fik tøjet på, i en fart. Jeg nåede lige tilbage til kontoret, da telefonen ringede.
Jeg tog røret og med en røstene stemme sagde jeg ”Reklamebureauet, det er Peter”………

porno med danske piger