Gode Kollegaer del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun kunne mærke igennem tøjet at hans pik havde rejst sig. ”Vent” sagde John pludselig og holdte op med at kysse hende. Han rakte armen bagud og låste døren…

SEX I DAG?

To dage efter deres eventyr i Stockholm, var Anna og John tilbage i firmaet. Andre aftaler havde forhindret dem i at være sammen siden natten på motellet.
Klokken var omkring halv to om eftermiddagen før de mødte hinanden på gangen hvor John havde sit kontor. De havde aftalt at holde deres oplevelser hemmelig på jobbet, indtil videre i hvert fald. Det var et mærkeligt møde, det var som om de spillede skuespil og kiggede hele tiden omkring dem for at se om nogen opdagede dem. Som om de havde gjort noget forkert. De snakkede om små trivielle ting omkring hvad de havde lavet på arbejdet, de nævnte intet om hinanden. Ikke før Anna trådte et lille skridt tættere på John.
”Jeg savnede dig i nat” sagde hun meget lavt. Hun faldt ind i sin rolle igen og kiggede sig omkring for at checke om der var nogen der så hende. John smilte til hende og de afsluttede deres samtale og gik videre. Da John kom tilbage til hans kontor kunne han mærke hvordan hans mave krøllede sammen. Han ønskede han var sammen med Anna, da han mødte hende på gangen ville han bare rive tøjet af hende og elske med hende. Han savnede hendes kys og hendes duft. Telefonen afbrød hans tanker, og han blev nød til at tage den.
Da klokken var blevet tre ringede telefonen på Annas skrivebord. Hun tog den og det var John der var i den anden ende.
”Jeg ville bare lige sige at jeg også savnede dig i nat” sagde han til hende. Anna kiggede igen rundt som om hun blev overvåget. Hun kunne mærke hun blev varm inden i og hun rødmede i ansigtet. Hun drejede rundt på kontorstolen så ingen kunne se på hende.
”Jeg kunne ikke lade være med at tænke på den nat på motellet” hviskede hun til ham.
”Heller ikke mig” svarede John.
”Jeg har haft lyst til dig lige siden” sagde hun stille. Hun blev afbrudt af en kollega som kaldte på hende. Hun drejede rundt på stolen igen og faldt tilbage i sin arbejdsrolle.
”Jeg bliver nød til at løbe, vi snakker om det senere” sagde hun med en normal stemme og lagde røret på. Hun rettede opmærksomheden på kollegaen der talte til hende, men hun hørte ikke efter hvad hun sagde.
Klokken var nu næsten fem og Anna gik ned af gangen hvor John havde sit kontor. Der var tomt i de fleste kontorer, det var nemlig efter fyraften. Jo tættere hun kom på hans kontor, jo flere sommerfugle fik hun i maven. Johns dør stod åben, han kunne høre hans stemme tale i telefon. Hun stillede sig i døråbningen og John fik øje på hende med det samme. Han forsatte sin samtale og Anna stod tålmodigt og ventede på ham. Hun havde en plasticlomme i hånden som hun viftede foran sit ansigt, hun havde det varmt men ikke fordi der var varmt i kontoret. John blev endelig færdig.
”Hej” sagde han og rejste sig.
”Ved du hvor vi har flere af de her?” spurgte Anna og viftede med plasticlommen. John blev overrasket et øjeblik. Det havde han ikke forventet hun ville spørge om.
”Ja de ligger nede i…” han stoppede i sætningen og opdagede at Anna begyndte at smile til ham.
”Nede på lageret, lige ned af gangen” afsluttede han.
”Skal jeg vise dig vej?” spurgte han. Nu var det gået op for ham hvorfor hun var på den måde.
”Ja tak” sagde Anna og smilte. De gik begge ned af gangen til de kom til en dør der ikke stod noget navn på. De kiggede begge rundt for at se om nogen så dem inden de gik ind. De stod nu i et meget lille rum med reoler og hylder fyldt med papir, kuglepenne, mapper og andet kontor grej. De kunne knap nok stå derinde begge to. Da døren lukkede, blev der helt mørkt i rummet. Anna smed plasticlommen på gulvet og trådte helt hen til John. De lagde armene om hinanden og selvom de ikke rigtig kunne se hinanden mødtes de i et befriende kys. Anna kunne genkende hans kys og lod nu sin tunge snige sig ind imellem hans læber. De kyssede længe og tungekyssene endte med at John suttede og slikkede på Annas læber og forsatte ned af hendes hals. Han havde taget fat om hendes bagdel og hun knugede sit underliv ind til hans. Hun kunne mærke igennem tøjet at hans pik havde rejst sig.
”Vent” sagde John pludselig og holdte op med at kysse hende. Han rakte armen bagud og låste døren og tændte lyset. De glimtede begge med øjnene da lysstofrøret tændte. De kunne høre hinandens åndedræt som hurtige. Så tog Anna fat om Johns livrem og løsnede den, hun knappede bukserne op og trak dem ned. Hun satte sig ned på knæ og trak hans boxershorts ned. Hun tog fat om hans pik og kærtegnede den. Den var lige så hård og varm som hun kunne huske den. Hun begyndte at kysse hans pik, hun lod sin tungespids lege med kanten af hans forhud og spidsen af hans pikhoved. Hun trak langsomt forhuden helt tilbage og gav sig til at slikke på hans hoved. Hun mærkede hvordan begæret brede sig i sin krop og gjorde hende varm og våd imellem benene. Det fik hende automatisk til at tage hele hans pik i munden. Hun lod den glide langsomt ud og ind af sin mund imens hun sugede og slikkede. John lagde sin ene hånd på hendes hoved og strøg hende over håret. Han nød synet af hvordan hans pik gled ud og ind af hendes mund, hvordan hendes tunge slangede sig rundt om pikhovedet og forsvandt igen imellem hendes våde læber. Hun fornemmede at hans vejrtrækning blev hurtigere og hun gjorde sig parat til at han skulle komme. Hun tog fat om hans pik og onanerede ham imens hun stadig suttede og slikkede hans hoved. Så gispede han og hun lod hele hans orgasme strømme ud i sin mund. Hun sank noget af hans sæd og tog imod resten på sin tunge og smurte det det ud over hans pik. Hun blev ved med at sutte og slikke ham blidt indtil han var færdig og hans pik blev mere slap. Så rejste hun sig op og gav John et lille kys.
”Det har jeg haft lyst til hele dagen” hviskede hun. Hun kyssede ham igen.
”Du er så dejlig” sagde han.
”Jeg vil være sammen med dig i nat” forsatte han. Hun smilte og hun kyssede ham med tungen.
Bagefter trak han sine bukser op og de rettede deres tøj. John låste døren op og kiggede ud på gangen. Der var fri bane og de gik begge ned til hans kontor.
”Jeg skynder mig lige op og henter mine ting” sagde hun hurtigt. John pakkede også hurtigt sine ting og slukkede lyset på kontoret. Kort tid efter forlod de begge firmaet og forsvandt rundt om gadehjørnet.

porno med danske piger