Moden kvinde på skolehjemmet

SPAR MANGE PENGE

Pludselig tog hun fat omkring mine baller og pressede sin mund ned over hele pikken. Det føltes fantastisk og hun var lige ved at blive kvalt i den. Mundvandet løb ned af pikken…

SEX I DAG?

Denne historie er 100% sand og foregik i august/september 2009.
Det hele begyndte med at jeg skulle på mit første skoleophold i Aalborg i forbindelse med min uddannelse til slagter. Det var egentlig ikke noget jeg så særlig meget frem til, mest fordi skoleophold i næsten alle sammenhæng er ret kedelige efter min mening men også fordi jeg var alene heroppe og derfor ikke kendte nogle. Det betød selvfølgelig nogle ret lange dage i de 5 uger opholdet alt i alt tog og jeg fik da “underholdt” mig selv ret så mange gange må jeg erkende.
Jeg havde naturligvis gået og kigget lidt efter mange af de piger der gik heroppe for der var ret mange skal det siges. Det er jo trods alt en skole med alle levnedsmiddel uddannelserne og der er tilsyneladende ret mange piger der vælger uddannelsen til enten delikatesse assistent, smørebrødsjomfru eller tjener. Jeg fik derfor hurtigt øje på nogle interessante piger som aldermæssigt har været omkring min egen alder som på det tidspunkt var 19 år, men det skulle alligevel senere vise sig at den allermest “interessante” pige for længst havde passeret de 19 år.
Selve begivenhederne begyndte en torsdag hvor der på skolehjemmet var åbent i baren nede i kælderen. Her kunne man mænge sig med de andre der boede her og nyde noget musik og diverse andre aktiviteter. Det var egentlig ikke noget jeg havde haft særlig meget lyst til på noget tidspunkt men en aften kedede jeg mig dog alligevel så meget at jeg lige så stille bevægede mig derned for at kigge.
Jeg satte mig i baren og bestemte mig for at drikke en enkelt øl og så gå op på mit værelse igen og gå til ro, men der gik ikke lang tid før en gruppe folk i sofa’erne inviterede mig ned iblandt dem. Det blev hurtigt ret hyggeligt og den ene øl jeg havde bestilt blev da også til lidt flere. Da klokken blev omkring midnat besluttede folk sig for at ta i byen i gaden og da jeg jo egentlig havde det meget sjovt lige pludselig endte jeg da også med at ta med. Vi var vel nok omkring 8-10 folk i alt der tog afsted og heriblandt en moden kvinde ved navn Mette.
Mette var omkring de 45 år og jeg undrede mig egentlig over hvorfor hun festede og hyggede i byen med alle os unge mennesker, men det vidste sig at flere af de andre gik i samme klasse som Mette og altså var ved at ta’ den samme uddannelse til delikatesse assistent. Mette havde tidligere arbejdet som sekretær ved en læge men havde åbenbart besluttet sig for at prøve noget andet.
Der var fest og farver i byen og alle hyggede sig gevaldigt! Jeg havde i løbet af aftenen snakket en del med Mette, ikke om noget konkret, bare om løst og fast men havde da fundet ud af at hun da var en vældig sød pige og at hun faktisk også holdte sig rigtig godt! Hun var en kvinde med ganske almindelige former og har vel vejet omkring 60 kg. Hun havde kort mørkt hår, sådan lidt drenget hvor håret var sat op i plys med noget voks og jeg syntes faktisk at hun var ret fræk! Og fræk var vidst den helt rigtige opfattelse jeg fik for på trods af at Mette både var gift på 13 år og havde 2 børn der hjemme så var der tydeligvis nogle ting der manglede i hendes liv. Vi var naturligvis blevet ret påvirket hen på natten og uden at ha’ lagt mærke til så meget så var vores almindelige snak vidst blevet mere til flirt. I hvert fald bøjede Mette sig pludselig og ud af ingenting ind over baren og hviskede mig ind i øret “Jeg vil kneppes hårdt!”
Jeg blev vildt overrasket og var lige ved spytte hele den drink ud som jeg lige havde drukket ud, men fandt hurtigt ud af at Mette mente det ganske alvorligt! Jeg havde jo i forvejen fået et godt øje til hende og da det jo også samtidig var en fræk fantasi jeg da før havde haft besluttede jeg mig for at gøre noget ud af sagen. Vi fik hurtigt samlet os og inden længe var vi igen tilbage på skolehjemmet og inde på Mettes værelse. Der blev ikke tid til snak eller noget som helst men i stedet kastede vi os ud i en ordentlig omgang hård og hed sex! Mette fandt hurtigt ned på hug hvor hun havde fundet mit allerede halv stive lem frem og hun suttede nu på livet løs. Der var ingen tvivl om at hun var erfaren og jeg nød virkelig mit glinsende pikhoved der bankede ind og ud af hendes søde mund! Jeg havde samtidig fundet hendes dejlige modne bryster frem og kælede dejligt med dem imens Mettes tunge spillede på mit pikhoved. Pludselig tog hun fat omkring mine baller og pressede sin mund ned over hele pikken. Det føltes fantastisk og hun var lige ved at blive kvalt i den. Mundvandet løb ned af pikken og ned over Mettes læber så der landede en lille sø af savl på gulvet. Det var skønt!
Jeg lagde nu Mette på sengen med hovedet ud over sengekanten og stillede mig derefter over hende. Så skubbede jeg min stive pik ned i hendes mund og mundkneppede hende hårdt så der igen kom kvalmelyde fra hende. Jeg bankede min pik hårdt ind og ud af hendes mund og havde også fundet vej ned i hendes trusser nu hvor mine fingre legede lystigt med hendes huller.
Bagefter skubbede jeg hende ned fra sengen så hendes skuldre lå på gulvet og hendes hofter stadig hvilede på sengekanten og der var nu fuld udsigt til begge huller!
Mette kusse var super dejlig og trimmet og hendes lille røvhul var også dejlig indbydende. Jeg stillede mig over hendes røv og stak min pik op i hendes modne kusse! Åhh ja det føltes godt og hun var overraskende stram selvom hun havde født to børn. Jeg kneppede hende nogle minutter i kussen og derfter satte jeg pikhovedet for hendes snævre røvhul. Mette spredte liderligt sine balle så jeg rigtig kunne komme til og langsomt pressede jeg pikken indenfor i det lillebitte hul. Jeg lod i et øjeblik kun pikhovedet være indenfor og nød synet at hendes udvidet ringmuskel der spændte stramt om min pik!
Så skubbede jeg hele pikken i bund i hendes røv og begyndte at kneppe hende i et lystigt tempo. Jeg skiftede derefter til at stikke min unge pik i både hendes modne kusse og i hendes modne røv og jeg var lykkelig for at få lov at bruge en erfaren kvinde som Mette. Der var heller ingen tvivl om at Mette nød det! Da jeg havde kneppet hendes huller i nogle minutter gav hun frit løb for hendes følelser og hun begyndte at fortælle mig hvor dejligt det var at blive kneppet hårdt af en ung stiv pik i hendes hungrende luderhuller! Jeg blev sindsygt liderlig af hendes udråb og nød hvordan hun bad mig om at udnytte hende som en rigtig tæve og ikke som hendes mand der hjemme som var alt for kedelig. “knep mine liderlige tævehuller din dejlige fyr” kom det fra Mettes mund og jeg kneppede hende hårdere og hårdere! Til sidst kunne jeg ikke holde mig mere og jeg satte min pik ud fra Mettes ansigt i en meters afstand. Så lod jeg en fyldig stråle af sperm ramme hendes ansigt og jeg kom så meget at det meste af hendes modne kønne ansigt blev fyldt med min tykke varme sperm så det drev ned af hendes kinder og hendes læber. Mette slubrede alle de dråber i sig hun kunne og tog derfter min pik i munden og slikkede det sidste sprem i sig.
Vi gik hver til sit efter at ha takket af for en fræk aften men dette blev absolut ikke sidste gang vi hyggede os og mit ophold på skolen blev lige pludselig meget sjovere end det hidtil havde været!!

porno med danske piger