10 års ægteskab med dårlig sex

SPAR MANGE PENGE

Han havde dårligt lukket døren før han overfaldt hende med våde kys mens han begyndte at klæde hende af. Det tændte hende voldsomt at han bare gik lige til det på den måde…

Helle havde aldrig haft noget godt at sige om utroskab, men efter 10 års ægteskab med dårlig sex havde tanken alligevel strejfet hende. Grunden til at hun ikke ville gå fra sin mand var, at hun elskede ham og de havde et vidunderligt ægteskab med to skønne børn. Det eneste der manglede var sexlivet og det følte Helle ikke var nok til at gå fra ham. Tanken om utroskab var kommet efter firma julefrokosten hvor en nyansat, meget nydelig ung mand havde brugt det meste af aftnen på at fortælle hende hvor, utrolig sexet han synes at hun var. Helle havde kun flirtede lidt uskyldigt med ham men var alligevel kommet til at give ham sit mobilnummer.

Nu var han begyndt at sende hende sms’er og alle sammen med et frækt indhold. ”Jeg drømmer om at kysse dine bryster mens jeg knepper dig, til du skriger dine orgasmer ud…” Den sms fik Helle mens hun var alene hjemme. Først blev hun lidt genert over den ligefremme måde at skrive det på men hun mærkede, at hun blev helt varm inden i ved tanken. Hun lænede sig tilbage i sofaen og skrev, at hun godt kunne tænke sig at høre lidt mere om hans lyster. Han begyndte nu at skrive hvordan han ville tage hende hårdt bagfra mens han gav hende nogle faste klap i røven, og hvordan han ville nyde at slikke hende våde kussesafter i sig. Hun fortalte ham at hun lå helt uden tøj på og legede med sine bryster, hvilket kun tændte mere op for han sms’er. Han skrev at han også var nøgen og havde sit store pulserende lem i hånden, at han forstillede sig, hvordan hendes stamme fisse gled ned over hans stive pik og hvordan det helt sikkert ville føles vildt dejligt. Helle var nu blevet komplet liderlig og gned sin kusse så heftigt at hun næsten sprøjtede sin orgasme ud.

SEX I DAG?

Efter en del gange med denne sms-sex, spurgte han om hun ikke kunne tænke sig at prøve det i virkeligheden. Hun havde bevidst forsøgt at undgå ham på arbejdet og havde prøvet at fortælle sig selv, at det ikke var rigtig utroskab når de ikke var fysisk sammen. Men tanken om at mærke hans pik tage hende med vildt begær kunne hun ikke slippe. Hun svarede ham at hun jo var gift og virkelig elskede sin mand meget højt, så det jo nok ikke var nogen god idé at mødes på den måde. Han skrev tilbage at han ikke ville ødelægge noget ægteskab men at han bare ikke kunne slippe tanken om hendes stramme veltrænede krop og hendes store fyldige bryster. Han ønskede kun at begære hendes krop for en enkelt nat og intet andet.

Det tog ikke Helle lang tid at overbevise sig selv om at det nok ikke var rigtig utroskab når det kun handlede om sex. Hun fik endda overbevist sig selv om at det rent faktisk var godt for hendes ægteskab at hun begik utroskab. Hun kunne på den måde leve mange år endnu med hendes mands alt for kedelige sex, hvis hun fra tid til anden kunne leve sine vilde lyster ud. Hvis hun bare hun beskyttede sig imod sygdomme kunne hun måske ikke se noget forkert i det.

Han havde dårligt lukket døren før han overfaldt hende med våde kys mens han begyndte at klæde hende af. Det tændte hende voldsomt at han bare gik lige til det på den måde. De stod stadig i entreen, da han gik ned på knæ og rev hendes bukser og trusser ned til anklerne. Han begyndte at slikke hendes nu ret så våde kusse og hun mærkede, hvordan varmen og lysten steg i takt med at han slikkede hende. Hun stønnede af velbehag og han lød bestemt også til at nyde hende safter. Efter han havde slikket hende lidt rejste han sig og trak hende med ud i køkkenet, hvor han løftede hende op på køkkenbordet.

Han kiggede hende dybt i øjnene da han tog fat om hendes runde faste balder og trak hende i til sig, så hans stive pik trængte langt op i hendes stramme kusse. Hun tabte helt vejret så godt fyldte hans pik hende ud og hun stønnede heftigt mens han begærligt tog hende midt på køkkenbordet. Hun kørte sine fingere igennem hans hår og trak hans hoved ind til hendes bryster så han kunne slikke på dem. Han tog hendes stive brystvorter i munden og bed blidt i dem, hvilket gjorde at hendes kusse gav hans pik et klem så han var lige ved at komme.

Han løftede hende fri af køkkenbordet så hun kun sad på hans pik med sine ben viklet omkring ham. Hun bevægede liderligt underlivet mens hun havde hans pik så langt oppe som den kunne komme. Hun hoppede af ham og vendte sin stramme røv mod ham mens hun kiggede ham liderligt i øjnene. Han tog hende hårdt bagfra mens han gav hende nogle faste klap i røven. Der gik ikke længe inden de begge kom i et brag af en orgasme og stod nu bøjet over køkkenbordet meget forpustet med en blanding af udmattelse og tilfredshed.

Helle havde kun været i hans lejlighed i 20 minutter, da hun igen tog sit tøj på. Hun kyssede ham på kinden og hviskede ham i øret, at han var lige det hun trængte til. Han tilbød en kop kaffe men hun takkede nej. Dette forhold skulle ikke være noget som helst andet end seksuelt. Da hun gik ned af trappen kom hun til at tænke på sin mand og at hun glædet sig til at se ham. Hendes forhold til utroskab havde bestemt ændret sig men at det styrkede hendes kærlighed til hendes mand var der ingen tvivl om.

porno med danske piger

One thought on “10 års ægteskab med dårlig sex

Comments are closed.