Mit liv med løgn og bedrag

SPAR MANGE PENGE

Røg tilbage på 0059 og fik kontakt til en gut som boede ved Holbæk, der fik jeg slikket røv som aldrig før og fik pik i både mund, fisse og røv, aldrig har jeg fået så meget pik på så kort tid…

SEX I DAG?

Allerede som 15 årig startede jeg med at lyve om min alder, det kostede mig min mødom til en mand på 43, som troede på at jeg var 18. Hans kone opdagede hvad der var sket og konfronterede mig med det på Næstved banegård. Og hold da op hvor jeg kunne lyve og fortælle at det da bestemt ikke var mig der havde været sammen med hendes mand.
Derfra tog løgnene fat, alle fyldte jeg mere eller mindre med løgn, havde rigtig mange hyggestunder og det skulle helst være med være med ældre gifte mænd, jeg havde vel et eller andet faderkompleks.
Som 17 årig mødte jeg så min kommende ægtemand, for at det ikke skal være løgn skete det i Tyskland vi var på en endagstur sammen med min venindes mor. Chaufføren lavede sjov og sagde til min veninde at hun da nok var gift inden vi nåede hjem igen, men det var mig der løb med giraffen. I starten måtte jeg ikke sove hos ham for min mor, han havde både egen lejlighed og bil og tænk hvad der kunne ske hvis jeg var der om natten, hmm mor dog det kunne jo også ske om dagen.
Efter få måneder opgav min mor dog og jeg flyttede sammen med ham jeg troede jeg var dybt forelsket i. Pengene var små og det tærre på samlivet, flere gange i løbet af ugen var vi enten hos min mor eller hans forældre for at nasse maden.
Så skulle det da ske at John fik fjernet visdomstænder og det foregik på Næstved sygehus, jeg skulle bare købe yougurt og franskbrød med hjem, men jeg valgte at gå på druk med min søster hold da kæft en ballade der var da jeg kom hjem og den arme mand lignede i flere måneder en fodbold i ansigtet.
Ladefest var noget man holdt hos JohnŽs forældre og ja der trådte jeg så ved siden af første gang i vores forhold en ung landmand ved navnet Niels wauu han var noget for sig selv og sikke en sex vi havde bag stalden det er ikke noget man sådan glemmer.
John opdagede ikke noget denne gang men undrede sig over hvor jeg havde været han var lidt jaloux.
Så skulle vi passe hus for hans forældre i 3 uger mens de var i USA, jeg arbejdede på plejehjem dengang og var tit i aftenvagt, mens John holdt ferie sammen med kammersjukkerne og flere gange måtte jeg tage en taxa hjem fordi ingen var ædru nok til at hente mig. Denne gang faldt jeg så i igen og han hed Jens,knaldrødhåret og en rigtig charmetrold. (Fatter så ikke lige hvad de så i mig jeg var og er en lille tyk prop) Det var så første gang jeg mærkede en varm tunge mellem mine ben og hold da kæft hvor han kunne bruge den.
Efterfølgende nåede jeg så at tisse i svigerfars seng i en kæmpe brændert.
Så var JohnŽs ferie slut og de gamle kom hjem fra USA og vi var tilbage i lejligheden og tilbage til det kedelige liv.
Ja så endte det jo med at jeg blev gravid og John faldt på knæ, så til vores bryllup holdt vi samtidig barnedåb, fandt et dejligt hus og flyttede ind der.
Nu var vi en familie med villa, volvo og vovse.

Men ikke ret længe for så begyndte jeg at blive rastløs, dengang var der noget der hed 0059 hvor man kunne snakke med andre som sad og kedede sig og det gjorde jeg i stor udstrækning om natten når John arbejdede da den første telefon regning kom var den på 7000,- og igen ballade i det lille hjem og jeg lovede bod og bedring, men kunne jo alligevel ikke holde mig væk.
Jeg røg tilbage på 0059 og fik kontakt til en gut som boede oppe ved Holbæk, der fik jeg slikket røv som aldrig før og fik pik i både mund, fisse og røv, aldrig har jeg fået så meget pik på så kort tid.
Nu blev jeg så rengøringsleder på en skole og hurtigt fik jeg et godt øje til pedellen og til en sommerfest fik jeg så smagt på hans pik, efterfølgende ringede han i tide og utide men nu havde jeg jo fået lagt han ned så var der ingen grund til mere.
Jeg fik min første computer gennem kommunen hvor jeg var ansat som en personalegode, og den blev flittigt brugt. Jeg fandt hurtigt Ofirchat og fik lavet mange frække aftaler derigennem. Først var der Alf en ung knægt som jeg fyldte med løgn jeg var på det tidspunkt 30 år han var 19, men jeg fortalte at jeg var 21 og der prøvede jeg telefonsex for første gang. I starten var det svært at opnå orgasme men med tiden blev jeg god til både at være fræk og at modtage fra Alf.
Min første udeaftale var med Michael ja han boede sgu på Fyn så jeg kørte gerne over broen for at forny mit sexliv og han gav mig min første rigtige orgasme som trak ud i flere minutter jeg har aldrig oplevet det siden.
Jeg ved ikke hvorfor jeg altid har skulle lyve om penge, alle jeg har mødt flere gange har hørt om alle de penge jeg har og helt ærlig er jeg altid flad som en fregne.
Men Michael dumpede også i med begge ben, svært var det da han ville begynde at låne penge, så måtte jeg lyve hjemme eller stjæle dem fra John.
Jeg måtte jo desværre ende forholdet til den bedste elsker jeg har haft.
Jeg var stadig på skolen og til en ny sommerfest flirtede jeg vildt med vores nye vicer, et lækkert hug på min alder. Da festen var ved at rende ud og der kun var få vedholdende tilbage blev vi da enige om lige at lave lidt mere kaffe. I køkkenet trak han mig ind til sig og kyssede mig blødt, hvorefter vi listede ind på hans kontor, han klædte mig langsomt af og pludselig blev vi efterlyst af sekretæren over højtaleren, men han forsatte med at kæle for min fisse, mine bryster og jeg kunne ikke dy mig for at tage hans pik i munden, lidt skuffet for at konstatere at den var lille og tynd, men bruge den det kunne han, og efter den aften skete der ikke mere der selv om han gentagende gange prøvede at opsøge mig rundt om på skolen.
Jeg havde i mellemtiden fået 3 børn og jeg er sikker på at John godt var klar over hvad jeg lavede men sagde ikke noget af frygt for at jeg skulle skride.
Så havde jeg et langt forhold til Henrik som boede ved København, først med telefonsex og så mødtes vi første gang på Køge banegård. Vi kørte ned til stranden den dag i juni og havde mere eller mindre det hele for os selv, vi gik i vandet selv om det var pissekoldt og bagefter elskede vi i en lille fordybning uden tanke på om nogen gik forbi.Jeg løj for familien og fortalte at jeg skulle til undersøgelse på alle mulige hospitaler selv om jeg ikke fejlede en skid, bare for at få lov til at dyrke mine sidespring.
Henrik bildte jeg ind at jeg var skolelærer og havde penge som græs, vi snakkede enda om at ombygge hans hus, var ude og se på nye huse og biler. Og tænk at han troede på mig jeg kørte i et gammelt vrag af en Skoda.
Ni måneder var han min elsker og det var skønne måneder, desværre var det ham der gjorde det forbi.
Så mødte jeg Torben han kendte ikke ret meget til sex, men jeg fik da lært ham at slikke Fru Knudsen godt og grundigt og han kunne finde ud af at bruge både sin tunge og pik, lang tid løg jeg igen for familien og kørte ned til Torben som boede i Nykøbing.
Torben blev efterhånden lidt krævende med hensyn til at komme hjem til mig så jeg måtte afslutte på en meget ufin måde og fortælle at jeg havde fået kræft og ikke havde overskud til ham nu.

Så holdt jeg mig i ro en periode blev gravid og fik barn nr 4, efter endt barsel søgte jeg ind på Sosuskolen og gik igang med en uddannelse, og igen blev jeg rasteløs og begyndte at spille på nettet.
Der mødte jeg Kim som tidligere på året var blevet enkemand og hold da kæft hvor har jeg egentlig været en ondskabsfuld kælling.
Ham fyldte jeg med løgn og fortalte at min mand var død, selv om han levede i bedste velgående.
Kim var bare ikke lige sådan at ryste af, han undersøgte ting og fandt frem til at jeg stadig var gift men han ville ikke af med mig, så det korte af det lange blev at jeg forlod John og flyttede til Valby. Min uddannelse var ved at være slut og jeg fik heldigvis arbejde på et stort plejehjem i Hvidovre.
Jeg kunne stadig ikke lade være med mine løgne det væreste var bare at Kim var bedre til at spotte når jeg løj og tog mig i det gang på gang.
Den eneste løgn han troede på var at John enten havde gemt vores fælles penge eller brugt den, og nej det var mig der havde spillet det hele op.
6œ år holdt jeg Valby og Kim ud så kunne jeg ikke klare mere af hans magtbrug overfor mig og jeg måtte med halen mellem benene søge tilbage til min exmand som tog imod mig med åbne arme.

Igen i dag har jeg så skuffet ham jeg har misbrugt hans dankort til spil på nettet om lidt kommer min søn hjem og så skal jeg fortælle ham hvad jeg har gjort, alt i alt dette kan jeg ikke LYVE mig fra.

porno med danske piger