Det kunne ikke undgås!!!

SPAR MANGE PENGE

De var kun sammen i kort tid efter deres ture da de begge to skulle hjem til deres familier. Deres sms’er og deres tlf. samtaler blev mere og mere frække, de fortalte hinanden om deres lyster…

De havde aldrig mødt hinanden før, men i dag skulle de arbejde sammen for første gang, de hilste på hinanden og kunne straks mærke at de klikkede godt sammen. Han sagde med det samme at hun skulle komme ud og underholde ham på turen, så blev det nemlig ikke så kedeligt, og det gjorde hun selvfølgelig for der var intet bedre end at møde nye mennesker på jobbet.

Han var lokomotivfører, lyshåret, charmerende og så var han gift. Hun var lidt ældre end ham rødhåret, buttet og var i et forhold, men de snakkede som om de altid havde kendt hinanden og sådan foregik hele deres første tur sammen. Derfor var det meget naturligt for hende at sende ham en sms for at takke for den dejlige tur, og der kom straks en tilbage hvor også han takkede for turen.

SEX I DAG?

I den efterfølgende tid kom de til at arbejde mere sammen, og som deres ture skred frem gjorde deres “forhold” det også, de begyndte at flirte sammen både på jobbet men også i de sms’er der blev sendt frem og tilbage imellem dem. Han var begyndt at rose hendes røv når de kørte og begyndte at spørge om han ikke godt måtte nusse den lidt, Til sidst gav hun efter og på en hel tur stod hun bare ved hans side og han nussede hendes røv blidt. De vidste godt at de de gjorde var forkert, men de kunne slet ikke lade være, der var gnister i luften hver gang de mødtes på jobbet. De begyndte at mødes efter arbejde, de lavede intet andet end at kysse og holde om hinanden. De var kun sammen i kort tid efter deres ture da de begge to skulle hjem til deres familier.

Deres sms’er og deres tlf. samtaler blev mere og mere frække, de fortalte hinanden hver især om deres lyster, og de ting som de tændte på. De havde hede tlf. samtaler, hvor det endte ud i at de begge sad og onanerede indtil de begge kom med et brag.

Da de efterhånden havde kendt hinanden i et ret godt stykke tid, udviklede deres “forhold” sig, han havde længe spurgt efter at få lov til at røre ved hendes glatbarberede fisse, han havde set den på billede og tændte vildt på bare at få lov til at mærke den. En aften gav hun ham lov til at mærke, de mødtes på et toilet og hun stod helt tæt op af ham, første hans hånd ned til hendes trusser og lod ham mærke hendes glatte fisse. Ikke noget med at pille, bare mærke hvor glat hun var. Han kørte hans fingre langsomt frem og tilbage indtil den ene havde skabt plads til at kunne mærke hendes varme og våde grotte, hun sukkede dybt af liderlighed. Han kørte sin finger ind og ud af hende samtidig med at de kyssede hinanden grådigt, og hun hvisker i hans øre “næste gang så skal du bruge to fingre” så han rigtigt kunne fylde hende ud.

De mødtes flere gange efter denne aften, hvor de kyssede, krammede og pillede ved hinanden, eller det vil sige at han tilfredsstillede hende, for ham var det lige så godt som selv at blive tilfredsstillet. Han nød at give hende finger og mærke hendes varme grotte, han slikkede grådigt på hendes brystvorter og bed let i dem. Han nød at høre hvordan hendes åndedræt blev hurtigere og hurtigere i takt med at hans fingre kælede med hendes krop.

Det var en ganske almindelig hverdags morgen, hvor hun intet havde at lave på jobbet og hvor han var ved at få fri, de havde aftalt at mødes på det værelse hvor hun lå og hvilede sig, hun kunne mærke spændingen der lå i luften og hun glædede sig til at han skulle komme ind til hende.

Der gik ikke længe så bankede han let på døren til værelset og hun lukkede ham ind. De lagde sig begge på sengen og holdte om hinanden, kyssede lidt og krammede en masse. Hun lå på ryggen og han ved siden af hende, langsomt begyndte han at åbne hende skjorte og tog blidt på hendes bryster, løftede bh’en lidt væk og slikkede på hendes bryster, først langsomt og intenst og bagefter mere grådigt. Samtidig havde hans hånd fundet vej til hendes nederdel som han langsomt, men fast hev lidt op så han kunne komme til at kæle for hende, han kunne mærke at hun allerede var godt våd, så der var intet problem med at få to fingre op i hende med det samme, hun stønnede langsomt mens han finger kneppede hende, han vidste lige hvordan hendes fisse skulle behandles. Det drev ud af hende, hun havde aldrig været så våd før. Efter et stykke tid spørger han hende “har du nogensinde fået en orgasme ved at blive slikket” og inden hun ser sig om ligger han mellem hendes ben og slikker hendes glatte fisse, samtidig med at han stadigvæk knepper hende med hans fingre. Hun er efterhånden kommet et par gange i løbet af den morgen, og nu tænker hun at det må være hans tur til at blive forkælet lidt.

så hun beder ham om at lægge sig på sengen, hun begynder langsomt at køre sin hånd frem og tilbage over hans meget stive pik, begynder at køre hans pik af alt imens hun engang imellem lader sin tunge ramme pikhovedet, lader læberne omslutte ham og hun kan høre hvor meget han nyder det. Da han er lige ved at komme stopper hun og siger de forbudte ord “knep mig” hans øjne bliver store, men der går kun kort tid inden hans pik har fundet vej til hendes grotte, hendes våde og varme grotte er bare helt klar til ham. Han banker sin pik helt i bund og og køre den hurtigt ind og ud af hende, han har lyst til at sprøjte oppe i hende, men hun er ikke færdig endnu, hun spørger ham om han vil tage hende i røven, for det har hun aldrig prøvet før. Han vender hende om på alle fire og fugter hendes åbning, presser stille og roligt sin pik lidt ind, og sådan bliver han ved indtil den er helt i bund og hun er fyldt helt ud af ham. Han begynder at bolle hende først forsigtigt og derefter hurtigere, hun nyder det og hendes stønnen vil ingen ende tage. Han spørger hæst må jeg komme i din røv, hun når ikke at svare inden han kommer i en stor orgasme, lidt efter kommer hun også, bagefter ligger de tæt sammen. de ved godt at det ikke er sidste gang de skal opleve det sammen…..

porno med danske piger