Det er din egen skyld hvis hun er dig utro! (forsømt kvinde)

Det er din egen skyld hvis hun er dig utro! (forsømt kvinde)

SPAR MANGE PENGE

Pas på hvis din kvinde ikke får opmærksomhed nok fra dig!

Husk at give din kvinde opmærksomhed – ellers gør andre mænd det, og er hun i underskud er riskoen større for, at hun lader sig forføre og gør sig tilgængelig overfor fremmed mænd og giver dem lov til, at smage den forbudte frugt.

Tips til at få opmærksomhed: Klæd dig frækt, vær villig og billig!

SEX I DAG?

Mød fyren der forsømte sin kone.

Det skulle havde været en romantisk paraften, men manden prioriteret helt forket og uvidende kom til, at betale en dyr pris, da hans udkårne fandt ud af, hvor meget andre mænd ville havde hendes selvskab og hellere end gerne ville give hende alt den opmærksomhed hun end måtte ønske sig, så lang tid hun bare var villig til at smide trusserne – og det var hun…

Han lærte det på den hårde måde, da han fejlagtigt troede, at han bare kunne parkere sin kone på en bar for, at arbejde. Hvor tog han grueligt fejl da flere mænd sad på spring, de kunne med det samme se en kvinde der trængte til opmærksomhed, at bliver forkælet både verbalt og fysisk – det blev mest fysik overforkælelse med ekstra stor bonus og afslutning.

Opmærksomhed til forsømt hustru!

Nu ved du hvad din kvinde laver, når du ringer og hun ikke tager sin mobiltelefon.

Får hun mon et hvidt eller mørkt barn?

Det er helt sikkert ikke sidste gang hun ønsker, at få opmærksomhed af frememde mænd, men kun af nogle som kan kneppe hende godt og grundigt med deres store pikke, fylde hende helt op med massere af varm sperm, langt oppe i hendes våde og villige kusse. En utro kvinde er født!

porno med danske piger

Skriv et svar