Kom for tideligt hjem og så min utro hustru med 2 mænd

SPAR MANGE PENGE

Tidligt op, ud af døren og på job, konen har fri og aflever ungerne, dejligt, så kunne man jo sove en ½ time længer. Jeg har ca. 45 km til job, i en gammel spand af en Ford. Jeg når kun ca. 20 km. da lortet bryder sammen. Mobiltelefonen ligger trykt og godt inde på jobbet, og her holder jeg. Øv, skulle være blevet i sengen. Nå, men i løbet af en lille times tid lykkes det mig, ved brug af min tommefinger, at komme hjem igen. Nu har de jo nok opdaget at jeg ikke kommer på job i dag.

Konens bil holder i indkørslen. Skulle man alligevel køre på job? Næææ, sgu’ ikke med den start på dagen. Jeg låser bryggers døren op, går inden for, og i det samme kommer en bil ind ad indkørslen. Hvem fanden kan det være? Nå, jeg hænger overtøjet, og kan høre at det ringer på.

Min kone lukker op, men jeg kan ikke høre at det bliver sagt noget. Jeg kan kun høre at hoveddøren bliver lukket. Jeg bliver stående et øjeblik, lytter, lukker døren fra bryggerset forsigtigt op, bare på klem. Kan ikke se noget, men kan nu høre en mande stemme. ”Ummmm, hvor er hun god”
”Det sagde jeg jo” sagde en anden mande stemme. Hvad fanden har hun gang i, sådan en forba… kælling. Tankerne for igennem mit hoved. Jeg listede forsigtigt ud i entréen. Vi bor i et hus hvor der er et hav af døre og en vinkel entré. Jeg listede ind på min kontor, hvor jeg lukkede døren på klem, og derfra kunne jeg se min kone. MIN kone, ligge på knæ, i lårkort nederdel, skjorteblusen stående åben, hendes bryster var hevet ud over Bh’en. Foran hende stod en mand, sidst i trediverne, måske først i fyrrene, slank, med sine bukser nede om haserne, og med en stiv pik i min kones mund. Siddende på hug ved siden af min kone, sad en yngre fyr, midt i tyverne, bred og nok også høj. Han sad og kælede for hendes bryster, mens han sagde til den anden fyr ”Jeg sagde jo at hun ventede os, er hun ikke dejlig liderlig, og god til at sutte pik?” Den anden mand, som var ved at tage sin trøje af, svarede: ”Jo for fanden. jeg kan næsten ikke vente med at kneppe hende”
Fyren som sad på hug, satte sig om bag min kone, listede hendes nederdel op om røven, og afslørede en bar røv, UDEN TRUSSER. Jeg blev mere og mere forbavset.

Han kælede for de bare baller. Hun spredte sine ben, så godt hun kunne, mens hun lå på knæ.
Han tog imod invitationen, og lod sine fingre kærtegne den bare fisse. ”Hold kæft hvor hun dog driver” sagde han. ”Hun trænger virkelig til noget stiv pik” Han grinede til sin kammerat. Den ældre fyr havde nu fået afmonteret alt sit tøj. Han havde sgu’ en meget pæn krop.
”Vi må vel hellere se at komme ind af døren, og måske kikke lidt ind i den dejlige kvindes soveværelse” sagde han. Med de ord rejste min kone sig op, kyssede fyren, hvis pik hun lige havde haft i sin mund. ”Velkommen” sagde hun med en sukkersød og temmelig liderlig stemme.
Hun vendte sig om til den unge fyr, tungekyssede ham, mens hun fik listet hans lynlås ned, og hev, med besvær, hans stive pik ud i den fri luft. Hun tog sin skjorte af, og gik med vuggende hofter mod soveværelset. ”Kommer I med” sagde hun, ”Jeg trænger til at bliver ordnet af to virile fyre.” Den yngre fyr, som var ved at smide bukserne, havde jeg set før, men kunne ikke rigtigt sætte navn eller sted på.
Da de to nøgne mænd, med stive pikke, gik mod soveværelset, holdte jeg vejret, da de passerede mit kontor. Imellem kontoret og soveværelset er vores badeværelse, med døre fra begge værelser.
Jeg gik på liste fødder hen og lukkede døren op ind til badeværelset. Forsigtigt fik jeg placeret mig, med udsyn til dobbeltsengen. Min kone have kun sin BH og et par selvsiddende strømper på. Hun lå på alle fire oppe i sengen, og med den yngre fyrs pik under behandling. Jeg kunne tydeligt se at han var totalt glatbarberet, ikke ét hår på pikken eller nosserne. Hun slikkede ham langsomt fra hans røvhul, op over nosserne og langsomt op af det stive skaft, for til sidst at lade tungespidsen vandre rundt om det blåviolette hoved. Hun vidste hvordan hun skulle behandle sådan en stiv fyr, det var bare så sjældent at det var min pik, der fik sådan en tur.

Den ældre fyr, stod på gulvet, bag min kones røv og æltede hendes baller, men han nysgerrigt fulgte med i hvordan hun slugte den stive pik, helt ned til roden. Hun tog pikken ud af munden, og stønnede ”Min fisse trænger virkelig til noget pik”, mens hun med bedende øjne kikkede op på fyren. Han lagde sig ned på knæ, skilte hendes baller ad, og begyndte at slikke hende. Først på hver balle, så mellem balderne, kredsede rundt om det lille brune hul, for til sidst at stikke sin tunge ind i mellem de hårløse skamlæber. Han slikkede hende mellem læberne, mens han masserede klitorissen mellem sine fingre. Hun forsøgte at stønne, men det var lidt svært, når hun nu havde munden fuld.
Et eller andet sted, så var jeg rasende, lige ved at koge over, men på den anden side, så var det noget frækt at være tilskuer til.
Hun spyttede pikken ud af munden, satte sig overskrævs på den unge fyr, og uden tøven satte hun sig ned over han stive pik, som forsvandt ind i den våde fisse. Hun sad helt stille i 5 – 10 sek. Mens hun sukkede ”Dét trængte jeg til.” Så begyndte hun at ride ham stille og roligt, mens den anden fyr kælede for hendes bryster og suttede på de brune brystvorter. Hun lagde sig helt ned over hans brystkasse, og den ældre fyr lagde sig ned mellem deres ben, og spredte hendes baller, og lod tungen lege med det brune hul igen, så godt han nu kunne, mens den andens pik fór ind og ud i den våde fisse.
”Jeg vil ha´ mere pik” stønnede hun. Hun lettede sig, så det svuppede, da pikken forlod fissen.
Hun vendte sig om, så hun sad med ryggen til den unge fyr, som stadig lå på ryggen i sengen.
Hun sænkede sin fisse ned over ham, og førte pikken tilbage i sin fisse. Hun lå helt stille, mens han kneppede hende. Den ældre fyr stillede sig op i sengen, og stod med sin pik, lige ud for hendes mund. Drillende lod hun sin tunge lege med hovedet. ”Du er sgu’ en fræk tøs” sagde han, ”kan du også sluge denne her helt til roden” Hun lukkede munden op, og langsomt slugte hun hans pik, helt ned i halsen. Han tog fat om hendes hoved, og mundkneppede hende. Det fortsatte sådan i 5-7 minutter, hvorefter han steg ned af sengen igen. ”Nu skal det være” sagde hun ”der er jo en grund til at i skul være to i dag” Hun lettede sig fra den stive pik, som lige havde kneppet hende. Den yngre fyr, spredte hendes baller, og med den ene hånd førte hun hans pik mod røvhullet.
Det var satans, tænkte jeg, det havde jeg kun fået lov til, hvis hun havde været rigtig godt og grundig skide fuld, og så plejede hun at brokke sig ad H. til dagen efter.

SEX I DAG?

Hun sænkede sig langsomt ned over pikken. Jeg kunne se på hendes ansigtsudtryk at det gjorde lidt ondt, men hun fortsatte. Da pikken var halvvejs oppe i hendes røv, lettede hun sig lidt igen, og meget langsomt begyndte hun at ride ham. Hendes ansigtsudtryk havde lynhurtigt forandret sig, og jeg kunne se fra mit gemmested at hun faktisk nød det. Den ældre fyr stod og støttede hende, med en hånd på hendes ryg, mens den anden hånd masserede hendes bryster. Jeg kunne se skamlæberne bevæge sig meget, hver gang pikken gik i bund i den snævre røv. ”Nu skal det være” stønnede hun ”knep mig” Den anden fyr slap hende, og hun lagde sig næsten ned på ryggen, stadig med en stiv pik oppe i sin røv. Hun spredte sine ben så meget hun kunne og den ældre fyr lagde sig på knæ og styrede sin stive pik mod hendes tomme fisse. Jeg kunne ane at han drillede hende, og lod pikhovedet lege mellem de hævede skamlæber. ”Gi´ mig nu noget pik” skreg hun ”Ja-ja”, sagde han, ”men kun hvis du fortæller mig hvor liderlig du er, og hvor tit du har leget med dig selv, mens du har drømt om at blive taget af to fyre på én gang” Hun stønnede og den unge fyr satte tempoet ned, ”Ja”, sagde han, ”lad os høre hvor liderlig en tøs du er”
”Jeg er pisseliderlig, og jeg har tit kneppet mig selv med to dildoer, og drømt om at det var to dejlige fyre der kneppede mig, knep mig nu, please.” Den unge fyr fortsatte hvor han slap, og den anden pressede langsomt sin stive pik inden for i den ventende fisse. Hun stønnede ikke mere, hun nærmest skreg, da han jog sig pik helt i bund, og nu begyndte de to fyre for alvor at kneppe min kone. De gearede hinanden op til et tempo, som jeg ellers kun har set i pornofilm.

Sådan fortsatte de i næsten 10 minutter, hvorefter jeg kunne høre på den unge fyr, som lå nederst, at nu kunne han ikke holde sig tilbage mere. ”Åååååh, nu kommer jeg” stønnede han og bankede sin pik hårdt op i røven på hende. ”Åh, ja, fyld mig op med Jeres dejlige varme sæd” stønnede hun.
Hun havde kun lige sagt det, da den ældre fyr rystede over hele kroppen, og nærmest pressede sin pik længere op i hendes fisse. ”Åhhhhh, for fanden, hvor var det dejligt” sagde han, mens han kravlede ned, og lagde sig i sengen. Min kone lettede sig også og lagde sig imellem dem. Hun lå med spredte ben, og jeg kunne se hvordan sæden løb ud mellem hendes mørkerøde skamlæber, og ned og blandede sig med det sæd der løb ud fra hendes røvhul.
De sagde ikke noget, de var nærmest helt stille. Da de havde ligget sådan i 5 minutters tid, rejste den ældre fyr sig, og spurgte hvor toilettet var. SÅ fik jeg travlt med at komme ind på kontoret igen, uden at støje. Jeg nåede kun lige at skubbe døren i, da han kom ud på badeværelset. Da han var færdig på toilettet, gik han ud i gangen, tog sit tøj på, og meddelte at han desværre var nødsaget til at køre igen. Han spurgte om den unge fyr skulle med, hvor til han svarede at han da sagtens kunne gå på arbejde, længer var der da ikke. BINGO, der var den. Han arbejdede jo henne i Super Brugsen. Det var der jeg havde set ham, og HOV, den ældre fyr, det var sgu’ da ham der har Brugsen. Det var satans!

Den yngre fyr rejste sig op i sengen, da den anden var kørt. ”Skal du ha’ en omgang mere, eller hva?” NU kan de sgu´ være nok, tænkte jeg. Jeg listede ud i entreen, fiskede min kones mobil op ad hendes taske, og ind i stuen, og ud af havedøren. Ude i haven fik jeg ringet op, uden ”vis nummer” Min kone tog telefonen, og jeg fik fortalt om min gamle bil, og at jeg lige havde lånt en mobil, for at ringe hjem, og at jeg var hjemme om ca. 10 min.
Så tror jeg nok at der blev gang i den inde i huset, fyren blev smidt ud, hendes tøj blev smidt i vasketøjskurven, og hun sprang ud under bruseren. Så listede jeg ind igennem stuen, ud i bryggerset, åbnede døren, og smækkede den igen. Gik direkte ud på badeværelset, hvor hun lige var trådt ud af badet. Jeg kunne godt se på hendes øjne, at hun var lidt urolig, nok fordi jeg havde været så tæt på at tage hende på fersk gerning. Hun nævnte ikke noget om noget som helst, så jeg valgte at lade som ingen ting, til at starte med.

”Sikken en måde at starte dagen på” sagde jeg til hende, ”Den gamle lorte bil, den kan sgu´ ikke mere” Vi talte om at købe noget nyere at køre i, og min kone var meget positiv, og jeg kunne næsten få lov til hvad som helst, altså mht. til bil. ”Du virker meget urolig i dag” sagde jeg til hende, ”er der noget i vejen?” Hun kikkede ud af vinduet i køkkenet. ”Nææææ, skulle der være noget i vejen” sagde hun. Jeg gik hen og tog fat i hende, drejede hende rundt, så vi stod ansigt mod ansigt, jeg holdte hende i et rimeligt fast greb, med en hånd på hver skulder. ”Du har altid været dårlig til at lyve” sagde jeg til hende, ”fortæl mig så hvad der er i vejen” Jeg kunne se på hende at hun havde svært ved at holde sine tårer tilbage. Jeg lagde lidt pres på hende og spurgte hende direkte om hun havde været mig utro. Det kom et meget stille ”Ja” fra hende. ”Undskyld, jeg kunne ikke høre hvad du sagde” sagde jeg til hende. Hun prøvede at rive sig løs, men uden held. ”Ja” sagde hun ”Jeg har været dig utro” Hun indrømmede at hun i de sidste 1½ måned havde haft noget kørende med en ovre fra Super Brugsen. Da vi havde siddet og talt om det i en times tid, lod jeg bomben falde og fortalte hvad jeg havde set. ”Jeg var lige ved at sprænges af raseri, men samtidig var min pik stiv som aldrig før” sagde jeg. ”jeg ved at du temmelig sikkert er noget øm hist og her, men du kan godt komme ud af tøjet for nu skal du ha´ noget pik”

I løbet at et øjeblik havde vi ingen tøj på, og jeg bukkede hende ind over sofaen og uden nogen for barmhjertighed stak jeg min stive pik op i hendes ømme fisse. Jeg tænkte kun på mig selv, og havde ingen intentioner om at hun skulle have noget som helst ud af det. Da jeg kort tid efter var lige ved at komme, trak jeg mig 2 skridt tilbage, og beordrede hende til at blive stående. Jeg gav hende et gevaldigt klap i røven. Hun gav et ordentligt skrig fra sig, nok også fordi hun blev forskrækket. Ét slag til, efterfulgt efter et til og et til. Da begge hendes baller var godt røde, og min hånd var lidt øm, stillede jeg mig bag hende, spredte hendes baller, kørte pikken et par gange ind og ud af hendes våde fisse, for bagefter at lade mit blåviolette pikhoved presse sig op i hendes brune hul. Jeg kneppede hende i højt tempo i ca. 7-8 min, hvorefter jeg sprøjtede alt min varme sæd op i hendes røv.

Efter en tur under bruseren, hver for sig, satte vi os ned og talte stille og roligt sammen. Hun fortalte at det var spændingen der var værd i vores forhold, og at det var derfor hun havde følt sig fristet. Jeg gav hende helt ret, spænding var der ikke noget tilbage af…. vores liv var gråt og kedeligt….

Vi blev enige om at vi hver i sær skulle finde på nogle gode forslag til at redde vores ægteskab, hvis ellers jeg kunne tilgive hende for hendes utroskab. Det tænkte jeg over i et par dage, inden jeg en aften fortalte hende at jeg havde meldt os bege to ind i en swingerklub inde i byen. Først var hun meget imod det, men efter nogle dagen kom hun selv og sagde at hun synes at vi skulle tage derind til en rundvisning. En rundvisning…. ja, tak, det skal jeg da lige love for, men det er en helt anden historie!

porno med danske piger