Sexmødet: sex, rigtig dejlig fræk sex og masser af det

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde egentlig tænkt mig at vores første møde skulle foregå på neutral grund men vi har snakket så meget og så frækt inden at vi begge er vildt tændte og kun har et for øje..sex..rigtig dejlig fræk sex og masser af det.

Jeg sidder i toget og er på vej op til dig og jeg lader tankerne flyve.

SEX I DAG?

Du henter mig på banegården og vi giver hinanden et rigtig varmt knus og kigger liderligt på hinanden og jeg kan se på dine øjne at du er lige så forventningsfuld som jeg er og jeg tænker at det her blir rigtig godt. Jeg har en prikkende fornemmelse i kroppen hele vejen hjem til dig og da vi kommer inden for døren spørger du om jeg vil have noget at drikke og jeg er lidt tør i halsen så det vil jeg gerne, du går ud i køkkenet for at hente noget og jeg stirrer sultent på din dejlige røv og pludselig kan jeg ikke styre mig længere. jeg må mærke dig!

Jeg går ud til dig og vi kysser lidenskabeligt, jeg tager et fast greb om din ene balle og giver et lille støn fra dig men du kan li det for jeg kan mærke bulen i dine bukser vokser ummmm tænker jeg og lader mine hænder vandre på din krop, jeg knapper dine bukser op og lader dyret komme ud i det fri. den er jernhård og min tunge kører drillende rundt på hovedet, op og ned af den inden jeg tager den helt i munden og sutter dig mens jeg blidt masserer dine nosser med den anden hånd. du stønner lidt og det varer ikke længe inden dine ben begynder at ryste men jeg fortsætter til jeg kan mærke at nu kan du næsten ikke længere. jeg rejser mig op og kan se på dit ansigt at nu er du virkelig liderlig. uden et ord skubber du mig igennem huset og ind til din seng. du nærmest flår tøjet af mig og bagefter smider du resten af dig tøj i en fart og skubber mig ned på sengen.

Du kysser mig vildt inden du lader din tunge vandre ned over min krop, ned af det ene ben og op af det andet inden du når min liderlige våde fisse. du slikker mig og gud hvor er det skønt. der går ikke længe inden jeg skriger den mest fantastiske orgasme ud. bagefter ligger jeg lidt udmattet og skal lige samle mig men det får jeg ikke lov til. du har total taget magten og vender mig om på alle fire og din store stive pik finder mit drivende våde hul og du støder til. jeg giver et liderligt støn fra mig og det for kun dig til at støde hårdere og hurtigere. pludselig stopper du og forlader rummet og kommer tilbage med nogle tørklæder men jeg tager dem fra dig, vælter dig om på sengen og binder dine arme. nu er det mig der har magten. du er lidt overrasket men også spændt på hvad der skal ske. jeg går ud og finder en isterning og kører den ned over din brystkasse. du gyser lidt men mest fordi det tænder dig voldsomt. jeg er nu nået til din pik der stadig er helt stiv. jeg tager det sidste af isterningen i munden og sutter dig. det er lidt koldt for dig i starten men snart stønner du af nydelse og da jeg kan høre at nu er det tæt på at du kommer stopper jeg og gør arbejdet færdigt med hånden. du stønner meget nu og kommer ud over mit bryst og hold da op hvor ser du dejlig liderlig ud og jeg nyder synet.

Bagefter binder jeg dine arme op og du smiler til mig. vi ligger lidt og nusser inden vi begge går ud under bruseren så vi er rene til næste omgang for vi ved begge at dette kun var starten på en fantastisk nat….

porno med danske piger