Den dejlige nabopige

SPAR MANGE PENGE

Nåede kun lige akkurat at sige farvel til kæresten og lukke døren efter hende, før det bankede på bagdøren igen. Jeg skyndte mig at åbne, for jeg ville rigtigt gerne være sammen med AK igen…

For mange år siden, boede vi i Aalborg. En lille lejlighed, hvor fællesskaet var i højsædet i hele opgangen og naboopgangen. Vi sad super tit og festede i gården.

Vores naboer, Jesper og AK, var tit inde ved os og vi var tit inde ved dem. Vi havde det virkelig fedt sammen. De perfekte naboer.

Jeg arbejdede dog om natten, så i hverdagene så vi ikke så meget til dem. En dag hvor vi holdt fest, havde AK og jeg flirtet en del, hvilket jeg var sikker på hverken Jesper eller min egen kæreste havde opdaget, og efter de var gået i seng, mødtes AK og jeg igen. Vi kyssede og kælede og besluttede os for at gå en tur sammen. Vi endte med at gå i Kildeparken, hvor vi stoppede på legepladsen. Det var midt om natten, så chancen for at blive set, var meget lille. Vi sad på bænken og rørte hinanden. Hun var sindssygt våd. Nøj hvor var det dejligt. Da vi havde fortsat sådan et stykke tid, gik det galt. Vi kunne ikke stå for fristelsen og måtte bare elske. Det var endnu skønnere. Umm. Bagefter gik vi lige så langsom hjem, hånd i hånd. Vi kyssede i døren ind til min lejlighed, hvor kæresten lå og sov.

Dagen efter var jeg lidt nervøs. Ville det nu blive skide akavet når vi så hinanden og ville vores kærester opdage noget?

Om aftenen var vi igen sammen i gården, men intet var akavet. Vi snakkede sammen, snakkede med de andre og sendte ind i mellem hinanden hurtige frække glimt. Dagen endte på samme måde endnu engang.

AK og jeg kyssede, gik i Kildeparken.. Vi kyssede rigtigt meget, kælede hinanden, rørte hinanden og jeg slikkede hende, mens hun sad der og så lækker ud, på bænken. Det varede ikke længe, før vi igen elskede med hinanden.

Jeg kom til at tænke på omAK mon gerne ville opdages, for ligesom dagen før, skyndte hun sig at trække bukserne op med det samme, så min sæd ikke nåede at løbe ud, men endte i hendes små frække trusser?!

Vi gik igen langsomt hjem mens vi snakkede og kyssede og endte med at stå og kysse og kæle i opgangen rigtigt længe. Til sidst kyssede vi hinanden farvel i døren til min lejlighed igen og ik hvert til sit.

SEX I DAG?

Om Søndagen skete der ikke rigtigt noget og Mandag aften skulle jeg på arbejde. Da jeg kom hjem om morgenen, kunne jeg høre Jesper og AK allerede var oppe. Jeg gik ind til mig selv, for jeg skulle lige kysse kæresten farvel, inden hun skulle på arbejde. Det gjorde jeg og få minutter efter, hørte jeg Jesper tage afsted også. Jeg hoppede i bad og gik i seng.

Jeg var lige ved at falde i søvn, da det bankede på bagdøren. Det var AK. Hun stod i trusser og.. Ikke andet. Hun gik ind med det samme jeg åbnede og kig ind i vores soveværelse. Jeg gik lige ind forbi hende og lagde mig på ryggen på sengen. Så begyndte hun lige så stille, at pille mine boxershorts af. Hun kyssede min pik nogle gange, mens hun kælede den rigtigt blidt. Så tog hun den i munden og suttede helt fantastisk. Da hun havde suttet et stykke tid, kyssede hun mig dejligt intenst og begyndte så at kravle hen over mig, mens hun guidede min pik på plad, i hendes lille dejligt våde fisse. Det var klart det frækkeste vi havde lavet sammen, for både min og endes kæreste, kunne jo komme tilbage efter et eller andet. Jeg æltede hendes super lækre røv, mens vi langsomt elskede og elskede. Til sidst kom jeg oppe i hende. Om hun ville ha det, ved jeg ikke, men jeg tog chancen. Hvor længe vi elskede, er jeg ikke klar over, men da vi var færdige, var jeg virkelig slut og orkede ikke engang at gå ud og skylle mig, men kælede hende bare kort og faldt i søvn. Sammen med hende. I min og kærestens dobbeltseng.

Da jeg hen ad eftermiddagen blev vækket, var det kæresten der var kommet hjem. Hun aede mig blidt og sagde at nu var hun hjemme. Jeg var virkelig nervøs, for hele sengen var godt rodet til, men hun kommenterede ingenting. Heller ikke pletten på lagenet, som jeg selv først opdagede om aftenen, da hun skulle til at i seng og jeg på arbejde igen.

Dagen efter nåede jeg kun lige akkurat at sige farvel til kæresten og lukke døren efter hende, før det bankede på bagdøren igen. Jeg skyndte mig at åbne, for jeg ville rigtigt gerne være sammen med AK igen.

Hun kom ind og lagde sig på sengen og uden at sige et ord, trak hun trusserne ned og blottede sin totalt blanke nybarberede fisse. Den var allerede helt våd så man kunne se et par dråber, der løb ned ad hendes inderlår. Jeg kyssede hende fra knæene og op og forsøgte at beherske mig, men kunne ikke, så i løbet af få sekunder, var jeg igang med at slikke hendes inderlår og derefter drivvåde fisse. Hun smagte sindssygt godt og blev bare ved med at blive mere og mere saftig. Jeg stoppede med at slikke hende og trykkede men vildt stive og nu våde pik op i hende. Jeg nåede kun lige at trykke den helt op i hende et par gange, før hun trak sig bagud. Så tog hun fat i mig og lagde mig på sengen og begyndte at sutte sine egne safter af min pik. Det var mega dejligt og sindssygt frækt.Så satte hun sig over skrævs og trykkede sig helt ned over pikken igen et par gange, for så at kravle ned på gulvet på knæ igen, og sutte min pik ren for sine egne safter igen. Det gjorde hun mange gange og for hver gang, blev jeg mere og mere liderlig og da hun for måske tiende gang skulle til at kravle af, tog jeg fat i hendes hofter og holdt hende stramt ned over min pik, mens jeg sprøjtede op i hende igen. Det nåede kun at rykke i min pik et par gange, før jeg også kunne mærke hendes fisse trække sig sammen og blive super stram og så kom hun også.

Igen faldt vi i søvn sammen i vores seng. Denne gang var både AK og jeg helt nøgne og hun lå med det ene ben og den ene arm om mig.

Vi sov et par timer og så vågnede jeg ved at AK havde min pik i munden. hun suttede og suttede og når jeg trak i hende, for at få hende op og sætte sig på mig, gjorde hun bare modstand og suttede videre. Det varede ikke så længe, før jeg kom i munden på hende. Det var vel nok frækt, at ligge der i egen seng, med naboens kæreste suttende på min pik, så det varede ikke længe før jeg kom. Jeg sagde til hende at nu kom jeg, men hun sagde bare “mmm” med min pik i munden, mens hun fortsatte, så jeg kom i munden på hende. Hun slugte bare det hele mens jeg kom, og fortsatte med at sutte, et godt stykke tid. Som om hun bare ville ha det hele med.

Bagefter gik hun ind til sig selv og jeg hoppede i bad, for jeg kunne bare lugte på mig selv at jeg havde haft sex.

Da kæresten kom hjem, kommenterede hun lugten i soveværelset og mente absolut at der skulle luftes ud.

I weekenden holdt vi fest og pludseligt var AK og en af mine kammerater væk. Jeg snakkede med kæresten om at nu var de nok gået ud for at kneppe, for min kammerat scorede altid når han var til fest. Jeg kunne mærke på mig selv, at det gjorde mig både sur og jaloux, men også liderlig. Da de kom igen, var det helt tydeligt at se på dem, at de havde været igang et eller andet sted og jeg tror bestemt også Jesper kunne se det. Han så sur ud, men også ked af det.

Festen sluttede efter vi allesmmen havde været en tur i gaden, men der var super dårlig stemning mellem Jesper og AK. Man kunne høre inde ved os, hvor meget de skændtes. Kæresten og jeg gik i seng men efter en times tid, bankede det lige så stille på bagdøren. Jeg var skide bange for kæresten eller Jesper hørte det, men eldigvis opdagede ingen af dem noget.

AK og jeg gik igen en tur og snakkede om det hele. Vi kig gennem Kildeparken, mens vi aftalte at det hellere måtte slutte, mens legen var god. Da vi var næsten hele vejen rundt gennem parken, stod vi igen ved bænken og snakkede. Pludseligt havde vi ikke nogle betænkeligheder ved noget som helst og elskede igen. Det var det samme som altid med AK. Trusserne op med det samme, så intet kunne komme ud andre steder, end i hendes trusser.

Da vi kom hjem, kunne jeg høre kæresten inde i lejligheden, så vi hviskede hurtigt farvel og gav hinanden et super urtigt kys. Så gik jeg ind og blev straks spurgt om hvor jeg havde været. Jeg tænkte at hun måske havde set vi var kommet hjem sammen, så jeg skyndte mig at svare at jeg havde været ude at gå med AK, for hun havde vist haft brug for at snakke. Hende og Jesper havde det ikke godt sammen. Den blev godtaget og så snakkede vi ikke mere om det.

Dagen efter var Jesper hjemme, så jeg hverken så eller hørte AK. Dagen efter igen, var der helt stille fra leligheden og sidst på eftermiddagen, møste jeg Jesper. Han fortalte at ham og AK ikke var sammen mere og at hun var flyttet ud til en veninde.

For ikke at røbe noget som helst, var jeg kun den forstående nabo og spurgte ikke til hvor henne dét var, selvom jeg gerne ville ha haft det at vide..

AK er desværre ikke set siden.. 🙁

porno med danske piger