Filmoptagelse, Pernille og mig del.3

SPAR MANGE PENGE

Pernille lagde sig på alle fire med numsen struttende indbydende mod mig, imens hendes gravide mave hvilede på sengen. Jeg lagde nu mit opsvulmede pikhoved til rette…

Sandra stod for optagelsen af den sexfilm, som jeg havde indspillet sammen med den noget yngre, gravide Pernille. Sandra ringede en dag. “Vi bliver nødt til at tage en af scenerne om,” sagde hun. “Den er ikke helt på niveau med resten af filmen. Jeg spurgte, hvad det var for en scene, og Sandra forklarede, at det var den, hvor Pernille slikkede på min stive pik. “Du må ikke forlange, at jeg stiller op til en gang suttesex, der slutter, når vi lige skal til det rigtigt sjove.” “Vi slukker for kameraerne, når scenen er i kassen, og så kan I gøre, hvad I vil.” Den var jeg med på. “Men det skal være snart,” sagde Sandra. Pernilles mave vokser dag for dag, og man skulle jo nødigt kunne se, at vi har snydt. Pernille kan i morgen aften. Kan du?” Jeg kiggede i kalenderen og bekræftede. Jeg kunne allerede mærke, at mine hormoner hoppede og dansede af glæde.

SEX I DAG?

Dagen efter var jeg så sammen med store, superskønne gravide Pernille igen. Vi måtte til min udelte henrykkelse hele forspillet igennem for at opnå den rette ophidselse til pikslikkescenen. Pernille gennemførte den helt til UG efter min mening, og Sandra åbnede kort efter døren på klem og sagde: “Den er i kassen. Hvor er I søde sammen. Nu har I resten af natten for jer selv, hvis I vil. Vi har slukket for kameraerne, og I kan bare smække efter jer, når I går.”

Vi lå længe og kiggede kærligt på hinanden – med min pik strittende af forventning lige op i luften. “Jeg har et perverst ønske,” sagde Pernille pludseligt. “Du bliver ikke sur på mig, hvis jeg fortæller det?” Selvfølgeligt ikke. Perversiteter føler jeg mig lidt som ekspert i. “Jeg kunne godt tænke mig, at du knepper mig i numsen,” sagde Pernille og rødmede let. Nu har analsex aldrig sagt mig noget, men når en skøn pige som Pernille spørger, så skal man være et skarn for at sige nej.
“Du må bare love mig, at du er meget forsigtig,” bad Pernille. “Du må endeligt køre pikken meget langsomt og meget forsigtigt ind. Og hvis jeg siger stop, så gør det ondt, og så slutter vi. OK?” Jeg lovede. Jeg satte mig og kiggede undersøgende på numsehullet, og pludseligt gik det op for mig, at det faktisk er rigtig ophidsende og tiltrækkende. I hvert fald, når det sidder på Pernille.
Jeg begyndte febrilsk at lede i de forskellige sengeborde og fandt en skuffe med kondomer og glidecreme. Jeg begyndte forsigtigt at massere cremen ind i numsen på Pernille. Stille og roligt bevægede jeg mig længere og længere ind, imens Pernille lå og stønnede af velvære. Flere gange måtte jeg trække fingeren ud og forsyne den med mere glidecreme. Til sidst var jeg så langt inde, som min langfinger kunne nå. Jeg tog tuben og pressede en stor klat lige inden for lukkemusklen, som min pik kunne presse foran sig på vejen ind. Så fik min nøgne og stive pik også et ordentligt lag, og vi var parate til at begynde.
Pernille lagde sig på alle fire med numsen struttende indbydende mod mig, imens hendes gravide mave hvilede på sengen. Jeg lagde nu mit opsvulmede pikhoved til rette foran åbningen og begyndte meget langsomt og forsigtigt at presse det ind. Efter nogen tid forsvandt pikhovedet bag lukkemusklen. Jeg stoppede indtrængningen og nød følelsen i flere minutter. Det var noget af det mest intense og liderlige, jeg længe havde oplevet. Og alene det at have frit udsyn til Pernilles store, faste, flotte røv var alle pengene værd. Efter lidt tid begyndte Pernille at presse bagud, så jeg var klar over, at det var tid at forsætte. Da pikken var omkring halvvejs, stønnede Pernille: “Kneb mig, men forsigtigt.” Jeg begyndte forsigtigt at køre pikken frem og tilbage i Pernilles vidunderlige numsehul. Pernille begyndte at lave små samlejebevægelser samtidigt med, at hun klemte lukkemusklen om min pik. En himmelsk følelse skyllede gennem min krop. Pernille tog en hånd ned og begyndte at massere fissen, og hun nærmest råbte til mig, at jeg skulle massere hendes patter. Jeg lænede mig forsigtigt ind over hende og tog fat i hendes efterhånden meget store bryster. Under min behandling kunne jeg mærke, at mælkeproduktionen ganske småt var ved at gå i gang. Pludseligt krummede Pernille ryg samtidigt med, at hun strammede lukkemusklen om min pik. “Ååårh … Ååårh … Ååårh,” nærmest skreg Pernille, da orgasmen rullede igennem hende.
Jeg trak forsigtigt pikken ud, og Pernille lagde sig om på ryggen – fuldstændig færdig. Pikken havde et tyndt lag af glidecreme med en brunlig tone. Ulækkert under normale omstændigheder, men i dette tilfælde et bevis på det dejlige, der lige var sket. Jeg fandt nogle servietter i et af sengebordene og tørrede min pik af. Jeg fandt også nogle desinficerende vådservietter, som pikhovedet med alle folderne fik en ordentlig tur af. For alle eventualiteters skyld rullede jeg derefter et kondom på min stive pik.
Pernille lå helt afslappet med let spredte ben og lukkede øjne. Jeg besluttede mig nu til at glemme alt om kvindeerotik og kvindefølelser. Jeg ville simpelthen koncentrere mig om at give min pik en lang velfortjent kneppetur i den fisse, som Pernille så velvilligt stillede til rådighed. Det var jo nok sidste gang, jeg var sammen med hende.
Forsigtigt lagde jeg mig hen over hende uden at trykke på hendes mave. Jeg førte pikken ind i Pernilles stadigt våde fisse, og begyndte at kneppe hende. Jeg lukkede øjnene og lod, som om denne vidunderlige følelse kunne vare evigt. Ind imellem var jeg ved at komme. Så satte jeg omgående tempoet ned og tænkte på noget andet, indtil faren var drevet over. Jeg åbnede det ene øje på klem og så, at Pernille lå med lukkede øjne og et lille smil på munden. Langsomt begyndte hun at besvare mine kneppebevægelser. Jeg tog forsigtigt min ene hånd om under hendes dejlige røv og løftede lidt op i underlivet, så jeg kunne komme længere ind. Jeg kunne tydeligt mærke min piks bevægelser i fissen gennem mellemkødet, og det var lige ved at være for meget. Samtidgt stødte mit pikhoved et par gange på livmoderhalsen, og der var jo ingen grund til provokeret abort, så jeg flyttede hånden igen.
Jeg fortsatte med lange kneppebevægelser, der resulterede i klaskelyde, når jeg stødte imod Pernilles frodige underliv. Sikkert ikke særligt romantisk, men jeg nød det hele i fulde drag, også klaskelydene. Det varede dog ikke længe, før Pernille begyndte at bevæge underlivet mere og mere heftigt. Til sidst lettede hendes røv sig en håndsbredde fra lagenet hver gang, og hun kom igen i en orgasme, med helt ukontrollabel råben og skrigen.
“Nej,” tænkte jeg. “Hun skal ikke bestemme min orgasme.” Så da Pernille faldt til ro, fortsatte jeg, hvor jeg slap. Uhh, hvor var det dejligt, og der spredte sig en vidunderlig følelse af vellyst fra pikken og ud i hver krog af min krop.
Pludseligt lagde Pernille armene om min hals og trak mig ind til sig. Det var mere, end jeg kunne klare, og jeg kom inde i hende med et brøl.
Efter nogen tid, hvor vi blot lå og nød hinandens nærvær, trak jeg pikken ud og undrede mig samtidigt over, at der kom lidt sperm med. Jeg kiggede på pikken og kunne konstatere, at gummiet var revnet under det vilde ridt og kun dækkede pikskaftet. Hovedet strittede lystigt nøgent rundt i luften. Gudske tak og lov for vådservietterne, tænkte jeg.
Vi lå længe og hvilede os i hinandens arme. Pludseligt fik jeg øje på et af kameraerne i loftet med en lille rød blinklampe. “Sandra,” råbte jeg. “Din forbandede snyder.” “Årh, der skete vel ikke mere, end vi kan være stolte af,” udbrød Pernille og gav mig et stort smækkys.

Da vi forlod studiet mødte vi Sandra i hallen. Hun gik direkte hen til mig, gav mig et kram og sagde: “Hvor var I søde. Man skulle tro, I var nygifte.” Derefter gik hun hen og opfavnede Penille. “Hvor var det godt gået, min pige. Så sød, kærlig og naturlig. Og tilmed resulterer det i, at jeg skal være mormor. Jeg glæder mig helt vildt.” Jeg stoppede lettere overrasket et øjeblik. Det syntes, som jeg pludseligt var blevet en del af én stor familie.

Efter afsked med Sandra stod vi længe i kærlig omfavnelse ude på Sandras græsplæne. “Vi ses vel igen om et par år, når Rasmus inde i min mave skal have en lillesøster?” spurgte Pernille. Jeg havde meget svært ved at skjule min henrykkelse over den invitation.

porno med danske piger