Filmoptagelse, Pernille og mig del.2

SPAR MANGE PENGE

Når man sad ned, dækkede den ikke særligt meget. Hun havde gennemsigtige trusser på, så hendes fisse var til fri beskuelse. Men i hendes tilstand tilgiver man det hele…

Jeg fortalte min kone, Else, at jeg har planer om at lave sexfilm hos Sandra med Camillas veninde, Pernille. “Det ved jeg da godt,” grinede Else. “Camilla har da spurgt mig om lov.” Jeg fortsatte: “Vi er ikke så professionelle som I andre, så vi bliver nødt til at øve mere inden optagelserne. Jeg kan derfor nok ikke så tit med dig, som vi plejer.” “Ja, ja, det skal I selvfølgeligt gøre” svarede Else. “Nu ved du jo ikke alt, hvad Hans og jeg gjorde imellem optagelserne for at komme frem til vores verdensklasseniveau. Selv mine mensesperioder brugte vi til samlejetræning og prøvede at se bort fra blandingen af safter, sperm og jordbærmarmelade, som vi begge blev fedtet ind i. Vi lignede en trafikulykke.”
Jeg omfavnede min søde kone, og vi kyssede kærligt og længe. Det blev mere og mere heftigt og endte selvfølgeligt på sofaen i et samleje, fuld af kærlighed.

Pernilles mand var hjemme den efterfølgende måned, og derefter var det sommerferie, så der gik næsten 3 måneder, før vi kunne mødes igen. Vi fortalte Sandra, filmproducenten, at vi først var sikre på at være klar til optagelse om ca. 6 måneder, hvilket hun fuldt ud accepterede. “Jeg venter med glæde på det perfekte resultat,” svarede hun.

Gensynsglæden var stor. Vi stod længe og holdt om hinanden og kyssede, inden vi fortrak til Camillas soveværelse for at øve os på optagelserne til vores sexfilm.

Vi havde et langt forspil, hvor vi langsomt tog tøjet af hinanden. Pludseligt bemærkede jeg, at Pernilles mave var vokset. Men da jeg har lært, at man aldrig kommenterer en dames tykkelse, lod jeg som ingenting. “Hvad kigger du på?” spurgte Pernille. “Ikke noget,” svarede jeg. “Jo, du gjorde,” grinede Pernille. “Jo, jeg er blevet gravid. Min mand tror, det er ham, der er faren, og den tro skal han og alle andre have lov at have resten af deres liv. Kun du og jeg ved bedre, og Camilla aner det jo nok, men hun plejer at holde tæt.”
Jamen, optagelserne? udbrød jeg panisk.
“Jeg tror, at du alligevel kan lave den mest ophidsende sexfilm sammen med mig. Og samtidigt kan jeg mærke, at jeg har fået ustyrlig lyst til sex, nu hvor jeg er gravid. Og det gør vel heller ikke noget?” spurgte Pernille med et kærligt smil.

De næste måneder gik med jævnlige øvelser. Pernilles mave blev mere og mere rund, og hendes bryster voksede stille og roligt.
Vi afprøvede forskellige stillinger og muligheder. Det var så liderligt, og jeg fik så meget fisse af Pernille i den periode, at jeg ind imellem var helt kalveknæet. Else spurgte et par gange, om vi nu ikke øvede for meget.

SEX I DAG?

På et tidspunkt hængte vi min iPhone op på væggen og satte den til at optage vores aktiviteter. Vi kiggede så optagelserne igennem, og Pernille ville afprøve dem igen og igen til perfektion. Jeg lærte hurtigt at holde igen med mine orgasmer. For tre gange efter hinanden på en aften – så blev nosserne godt nok ømme, og jeg var helt færdig.

Dagen oprandt, hvor vi skulle til Sandra og have foreviget vores kærlighedsliv. Vi ankom midt på eftermiddagen og blev vist ind i sexstudiet, som jeg allerede kendte fra mit tidligere besøg med Else og Hans. Efter en grundig instruktion af Sandra blev døren lukket og kameraerne tændt.
Beskrivelsen af filmen gemmer vi til senere, men jeg kan godt røbe, at det var en stærkt ophidsende oplevelse.

Da vi var færdige og havde sundet os et stykke tid – i kærlig omfavnelse, gik vi ud på gangen til badeværelset. Her mødte vi Sandra med ordene: “Det gjorde I rigtigt godt. Super godt. Som noget nyt havde vi denne gang hemmeligt publikum i operatørrummet. De sidder nu ude i havestuen og venter på jer, så de kan give jer deres kommentarer, men jeg kan godt røbe, at filmen er godkendt og i kassen.

Efter et hurtigt bad gik jeg først ud i havestuen. Her sad Else, Hans, Camilla og en ukendt mand og ventede. Jeg gik rundt og hilste. Camilla fik et kram og et kys, og min kone, Else, fik den store tur med omfavnelse og dybt tungekys.

Kort tid efter kom Pernille, iført en kort chick sommerkjole ud over den struttende mave. Når man sad ned, dækkede den ikke særligt meget. Hun havde gennemsigtige trusser på, så hendes fisse var til fri beskuelse. Men i hendes tilstand tilgiver man det hele, selv om det fik min pik til at vokse igen af begejstring. En lille våd plet i trusserne fortalte dog, at den allerede havde været der.

Pernille stoppede op med forbavselse, da hun kom. Så gik hun hen til den ukendte mand, omfavnede ham kærligt og intenst, og hviskede så “Undskyld” ind i hans øre. “Det skal du ikke undskylde,” svarede han. “Du var så sød og super god, og jeg er rigtigt stolt af, at du er min kone. Jeg glæder mig rigtigt meget til at se filmen sammen med dig i hemmelige stunder for nedrullede gardiner.”

Vi fik derefter lidt snak om filmen. “Jeg er sgu bange for, at I slår Hans og mig i liderlig optræden,” sagde min kone Else. Måske blev jeg lidt stolt. Kan man tænke sig noget bedre end ros fra sin kone, når man lige har elsket med en anden kvinde foran øjnene på hende? Efterhånden begyndte selskabet at gå i opløsning. Jeg holdt mig lidt på afstand af Pernilles mand, da jeg følte mig lidt pinlig til mode. Men pludseligt kom han hen til mig og trak mig ud på græsplænen. “Så er der tæsk,” tænkte jeg, men nej, han sagde i stedet, at jeg skulle have mange tak for de oplevelser, jeg havde givet Pernille. “Og specielt vil jeg takke dig for, at du har givet os det skønneste i denne verden. Vi glæder os usigeligt meget til at blive forældre, og ingen får nogensinde at vide, at jeg ikke er den rigtige far,” sluttede han.

Så kom turen til afskeden med Pernille. Vi stod længe og krammede og kyssede, og Pernille gentog gang på gang, hvor taknemmelig hun var for alt det, vi havde haft sammen. Efter et sidste dybt tungekys drog hun afsted sammen med sin mand.

Jeg stod med en tom fornemmelse i maven, da Camilla kom hen
og tog mig hårdt i armen. “Else og Hans er allerede kørt hjem til os,” sagde hun. “Else var stangliderlig efter at have set dig og Pernille sammen. Og da hun ikke mente, at du var til mere i dag, måtte Hans stå for skud.”
“Så nu synes jeg, at vi to skal køre hjem til dig, og så synes jeg, at vi skal prøve, om du kan lidt med en gammel kone.” “Så gammel er du vel heller ikke?” spurgte jeg. “62 – det er vist en pæn bid over dig?”
Det måtte jeg indrømme. Vi tog det stille og roligt og hyggede os i aftenens løb, men endte alligevel med, at jeg listede pikken ind i Camilla. Da jeg havde fået taget det meste af trykket tidligere på dagen, var der ingen stress og jag. Jeg lå stille og roligt og kørte pikken ind og ud af Camillas dejlige bløde fisse samtidigt med og vi lå og kælede og kyssede med hinanden. Først efter en times tid kom jeg i en skøn orgasme og afleverede min sidste sæd inde i Camilla. Denne gang uden risiko for fadderskabssager og andre trusler.
“Så nemt slipper du ikke,” sagde Camilla. “Nu går jeg ud og vasker den værste sperm bort, og så må du give mig en ordentlig slikketur, til jeg kommer.”
Som sagt, så gjort. Jeg gav Camilla en tur med tungen og munden på skamlæber, clitoris, fisseåbning, og nogle gange rundt om og ind i det bageste hul også. Alt fik en grundig behandling. Jeg vovede forsigtigt at stikke en finger ind i fissen og køre den lidt frem og tilbage samtidigt med slikkeriet. Det havde sin virkning, så jeg vovede 2 fingre samtidigt. Camillas samlejebevægelser blev vildere og vildere, så jeg satte tempoet op på mit fingerknepperi. Pludseligt kom Camilla i en krampagtig orgasme og klemte fissen så hårdt sammen, at den var lige ved at presse mine fingre af led.
Vi lagde os tæt op ad hinanden og blev enige om, at sex har ingen alder. Ung, jævnaldrende, gammel. Alle kan have fornøjelse af at elske med hinanden.

Jeg gik forventningsfuld og ventede på at modtage DVD’en med Pernilles og mine sexoptagelser, men der skete ingenting. Så en dag ringede Sandra, og det blev starten på noget rigtigt dejligt, som jeg vil berette om i næste afsnit.

porno med danske piger