Min ‘gode gerning’ del.2

SPAR MANGE PENGE

Du har tørrede spermklatter I hele ansigtet og håret og du har holdt mig vågen det meste af morgenen med dine liderlige skrigen og råben…

SEX I DAG?

Jeg vågnede søvndrukken , tog en T-shirt på og gik ud for at åbne døren. Til min forbavselse stod John, der er ven med min kærestes forældre og er den nabo vi har fået lejligheden igennem, udenfor døren.
Han er en stor mand på næsten to meter og han skubbede mig væk og gik ind I lejligheden. Derefter lukkede og låste han døren, jeg fattede ikke rigtigt var der skete, men pludselig knaldede han mig en hård lussing på siden af hovedet, tog fat I mit lange lyse hår og snerrede "tænkte jeg det ikke nok". Jeg kunne lugte at han stank af sprut da hans mund var lige ud for mit ansigt. Jeg stammede "tænkte hvad?". "At du er en lille liderlig mær" kom det prompte. Jeg sagde spagt "hvad mener du". "Du har ikke trusser på (det havde jeg glemt I skyndingen!), du har tørrede spermklatter I hele ansigtet og håret og du har holdt mig vågen det meste af morgenen med dine liderlige skrigen og råben". Jeg var lamslået og bange for ham, men allerede da også lidt fascineret af hans brutale behandling af mig. Så kom hans pointe, han spurgte hvad jeg ville gøre hvis han fortalte det til min kæreste hvad jeg havde lavet. Jeg var nu så vågen at jeg sagde at han ingen beviser havde. Han hev blot hårdere I mit hår og knaldede mig endnu en hård lussing og trak en båndoptager op af lommen og startede den. Jeg hørte chokeret mine skrig som han havde optaget JAAA KNEP MIG THOMAS-. ÅÅHH HVOR ER DU STOR- DET ER DEN BEDSTE PIK JEG NOGENSINDE HAR FÅET- JAAAAA PUUUUUL MIG han grinede og sagde "når min lille blonde tøs, nu er det mig der bestemmer, enig?. Jeg nikkede så godt jeg kunne med tårer I øjnene. 
John sagde en sådan en lille utro kælling vist trængte til en lærestreg og stadig med mit hår I en skrustik lagde han mig over hans lår så min lille og faste numse strittede op imod han. Så faldt det første slag på mine baller og jeg hvinede og skreg af smerte. Han var fuldstændigt ligeglad med mine protester og endnu 7-8 slag ramte mine baller hårdt. Min kusse lå over hans ene lår og uvilkårligt kunne jeg mærke at jeg pressede det imod hans tykke lår hver gang et slag ramte mig. Jeg var imod min forventning ved at være godt liderlig, fordi jeg aldrig havde været ude for en bestemt og ydmygende behandling. Jeg har altid været den bestemmende både seksuelt og normalt I mit forhold til min kæreste og altid været omgivet af mennesker af dannelse og god opdragelse og pludselig lå jeg som en lille uartig pige og fik smæk af en mand der kunne være min far. Det dominerende, ydmygende og perverse I situationen tændte mig. 
Han hev mig nu ud på gulvet og befalede mig at stille mig op med lukkede øjne foran ham. Jeg mærkede hans hænder kærtegnede mine ben og lår, derefter arbejdede hans store hænder sig videre op og han begyndte at røre ved mine bryster igennem T-shirten. Nu kunne jeg ikke skjule liderligheden mere, mine brystvorter strittede enormt og truede med at bryde ud af den tynde T-shirt og jeg begyndte at små stønne. Derpå trak han T-shirten af mig og havde frit syn til mine store og modne bryster. Jeg stod stadig med lukkede øjne og mærkede han gik bort et kort øjeblik, derefter bandt han mine hænder sammen på ryggen med noget der føltes som en BH. Han stod nu igen foran mig og fortalte hvor smuk og vidunderlig jeg var, jeg kunne ikke lade være med at åbne øjnene og smile. Han blev rasende og jeg lukkede hurtigt øjnene igen, men pludselig mærkede jeg en stor smerte; John havde med fuld kraft slået til mit venstre bryst der stadig gyngede frem og tilbage, mens tårerne løb ned af mine kinder. 
Trods smerten var min liderlighed nu endnu større og da hans tunge begyndte at udforske min krop, stønnede jeg højlydt. Han befalede mig til at sprede mine ben, hvilket jeg villigt gjorde. Han sad nu på knæ og gav mig den skønneste tunge jeg nogensinde havde prøvet. Han fandt alle erogene zoner og min fisse nærmest løb med safter ned I hovedet på ham. Nu kunne jeg klare det mere og kom I et højt skrig OOOOOOOHHHHHHHH AAAAAAHHHHH . Min orgasme var så kraftig at jeg væltede fremover , men John greb mig og bar mig hen på sengen. Han bandt min hænder op og han begyndte at kysse mig blidt og nakken og på halsen og jeg fyldtes af velvære over hans nu nænsomme behandling. John rejste sig og tog sit tøj af og en stor pik kom til syne (den var næsten på størrelse med Thomas’) og jeg spredte villigt benene og lod for anden gang på få timer en fremmed pik trænge op I min brændende kusse. Hans store krop lå tungt over mig mens vi kneppede I missionærstillingen. Det var dejligt blidt og kærligt ovenpå de voldsomme oplevelser og vi kyssede grådigt hinanden imens han pik gled ind og ud af min kusse.
John kneppede dejligt blidt hvilket var rart efter Thomas, jeg var lidt øm efter hans store kæp. Nu kunne jeg se at John var ved at komme og med et brøl sendte han sin sperm op I min nu godt gennemkneppede kusse. Dernæst rejste han sig og sagde "husk nu min lille frække tøs, jeg har stadig beviserne. Du får nærmere besked senere". Jeg var I vildrede, John var både min kærestes forældres gode ven og dobbelt så gammel som jeg selv, men jeg må indrømme at jeg var utroligt fascineret af ham seksuelt. Det blev spændende at se var fremtiden bragte.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger