Min kone fik besøg af ex-manden

SPAR MANGE PENGE

Min kone satte sig på knæ og lynede ex-mandens bukser op og ud sprang et virkeligt pragteksemplar af en kæmpepik. Jeg gloede misundeligt…

Jeg havde været gift i 8 år med min kone. Jeg er selv 55 år og min kone er 32. Hun havde 2 små børn fra et tidligere ægteskab og ex-manden kom trofast hver anden weekend og hentede børnene. Vi skulle på sommerferie med ungerne i en weekend hvor ex-manden ellers skulle have dem, så min kone havde inviteret ham over til en bid brød for at fortælle ham det. Ungerne skulle passes hos mormor og morfar, der var ingen grund til at de skulle overvære mødet, sagde min kone. Ex-manden kom klokken 19 og til min undren havde min kone taget en lårkort kjole på og frække selvsiddende strømper. Jeg skal måske lige sige at min kones ex-mand er over 2 meter høj og meget sportstrænet. Jeg er selv 170 cm og halvskaldet. Jeg sad i stuen med ex-manden mens min kone vimsede rundt i køkkenet. Stemningen var noget trykket mellem os og jeg blev mere og mere rasende på min kone over at hun havde bragt mig i den pinlige situation.

”Laver du ikke nogle gode drinks til os skat”, spurgte min kone ude fra køkkenet.

Jeg skyndte mig at mixe nogle sjusser til os og det hjalp lidt på stemningen. Under middagen sad min kone åbenlyst og pjattede med ex-manden, og ænsede mig ikke et blik. Jeg sad tavst og kikkede hånligt på dem begge 2 men de var ligeglade med mig og fortsatte grinende deres samtale. På et tidspunkt fik min nu halvfulde kone drejet samtalen ind på sex og jeg spidsede ører. Hun spurgte ex-manden om han havde en kæreste i øjeblikket og han svarede nej det havde været længe siden han havde været sammen med en dame. Min kone vendte ansigtet mod mig og sagde jeg skulle tage af bordet. Jeg skulle til at protestere men der var et eller andet i mig der fik mig til at adlyde. Indvendig skummede jeg af raseri mens jeg bar tallerkenerne ud i køkkenet.

Husk at skylle af, råbte hun efter mig.

Der er kun en halvmur ind til stuen fra køkkenet så jeg kunne stadig følge med i deres samtale og se min smukke kone sætte sig på stolen ved siden af sin ex-mand. De sad og snakkede om gamle dage og hun rykkede op og satte sig på hans skød mens hun holdt ham om halsen. Hun sad og legede med hans korte hår og jeg syntes ærligt talt hun strammede den lidt for meget. Jeg skulle ligetil at råbe ude fra køkkenet men min kone kom mig i forkøbet.

Jeg ser lige om min ex-mand stadig kan få sin dejlige kæmpepik op og stå, råbte hun ud til mig.

Jeg fik et kæmpechok, hvad fanden bildte den lille so sig ind, men det var samtidigt et meget liderligt syn at se sin kone rotere sit underliv rundt på hendes ex-mand skød. Jeg var holdt op med at arbejde i køkkenet og stod bare og stirrede på dem.

Jeg har savnet din store hestepik siden vi gik fra hinanden, sagde hun til ham mens hun gnubbede sit underliv rundt ovenpå ham.

Min mands lille pik kan ikke få mig til at komme som din altid har kunne det.

Ex-manden kikkede lidt betuttet ud på mig og jeg sendte ham onde øjne tilbage men hun fortsatte bare sit lille spil med ham. Hun rejste sig og hev op i sin nederdel, hun havde ingen trusser på den mær.

Mærk hvor våd min fisse er, sagde hun til ex-manden og han begyndte straks at lege med hendes kusse.

Jeg kunne se at hendes ben var ved at ekse under hende af bar liderlighed. Ex-manden rejste sig op og bar min lille kone over i sofaen. Han spredte hendes ben og begyndte at slikke hende.

Åh ja din dejlige tyr smag på min saftige kusse inden du knepper mig med din dejlige kæmpepik.

Jeg stod med ståpik i bukserne samtidig med at jeg syntes det var enormt nedværdigende. Min kone lå og stønnede under hendes ex-mand slikkeri.

Stop, ikke mere, nu vil jeg smage din dejlige superpik. Jeg har savnet den meget.

Min kone satte sig på knæ og lynede ex-mandens bukser op og ud sprang et virkeligt pragteksemplar af en kæmpepik. Jeg gloede misundeligt på hans tykke og meget lange pik. Konen sad bare på hug og stirrede på hans kæmpepik uden at røre ham. Pikken hang tyk og halvslap mellem hans muskuløse ben og hun måtte næsten gabe kæberne af led for at få det store blåviolette pikhoved ind i munden.

Uhm, din pik smager rigtigt, dejligt, sagde hun mens hun klemte om hans glatbarberede kæmpenosser.

Den er meget større end min mands lille pik, og proppede hovedet tilbage i munden.

Hun råbte ud i køkkenet til mig at hun blev nød til at smage hendes ex-mands sperm i hendes mund. Hun spillede hans nu stive pik med 2 hænder mens hun sagde til ex-manden at han var den eneste der nogensinde havde fået lov til at komme i hendes mund.

Jeg gider ikke sutte på min mands lille tissemand den er en dværg i forhold til din dejlige kæmpepik.

Ordene skar i mit hjerte og jeg havde ønsket hun havde spurgt mig om lov til hendes lille eventyr inden hun var gået i gang. Ex-manden havde fået et andet udtryk i øjnene mens hun suttede lystigt på hans pik og han sagde henvendt til mig at han nok blev nødt til at sprøjte min kone i munden da jeg åbenbart ikke selv kunne finde ud af det. Jeg var ved at blive sindssyg af jalousi men løbet var kørt og jeg kunne godt se de ikke var modtagelige for fornuftig snak.

Ex-mandens kæmpepik var få centimeter fra min kones ansigt og hun spillede hans pik hårdt med begge hænder mens hun sagde til ham at han skulle sprøjte i hendes mund, giv mig din lækre sperm dit dejlige mandfolk.

Hun drejede hovedet lidt og fik øjenkontakt med mig og samtidig begyndte ex-mandens kæmpepik at sprøjte ind i hendes mund. Lange seje sprøjt forlod hans tykke pik mens hun malkede den langsomt men hårdt. Hun suttede ex-manden blødt videre et par minutter indtil hun rejste sig op og sagde tak for alt den dejlige sperm.

Det var lækkert med et skud vitaminer, jeg havde helt glemt hvor godt det smagte. Kom ind med 2 drinks til os, sagde hun til mig mens de satte sig i sofaen.

De var nu begge nøgne og ænsede mig ikke men fortsatte med at snakke om gamle dage mens de grinede og pjattede. Ex-mandens pik lå nu slap mellem hans ben og hver gang der kom lidt eftersperm ud af den, bukkede hun sig ned og gav den et par slik. Jeg sad i lænestolen over for dem, fuldt påklædt med en stiv pik i bukserne.

Prøv og se en flot kæmpepik min ex-mand har, den er jo dobbelt så lang og tyk som din gamle slatne pik.

De drak deres drinks og engang imellem rev hun lidt i ex-mandens tyrepik så den bibeholdt en halvstiv tilstand.

Til ex-manden sagde hun, jeg kunne ikke holde ud at bo sammen med dig du var alt for doven, men din pik har altid været det bedste ved dig. Vil du ikke være sød at kneppe mig med din hingstepik her på sofabordet, så kan min mand se hvordan hans lille kone får en rigtig mandepik.

Hun kikkede mig lige ind i øjnene mens hun spillede ex-mandens pik til den var stor og stiv.

Se det er en mandfolkepik som om lidt skal ind i din kones kusse, sagde hun sjofelt til mig.

Jeg tvivler på om jeg kan mærke din lille dværgpik, når min ex-mand har fyldt min fisse med alt hans dejlige sperm.

Hun lagde sig på bordet med spredte ben og sagde til ex-manden at nu skulle han kneppe hende til hun får en orgasme. Jeg kunne se det glinsede i hendes kusse og ex-manden kørte sin store pik rundt i hendes skamlæber og på hendes klitoris.

Nej du skal kneppe min fisse nu, ikke alt det drilleri. Min mand skal se på mens hans lille kone bliver tilfredsstillet af min ex-mands dejlige pik.

SEX I DAG?

Jeg sad måbende og stirrede på min liderlige kone og tænkte at hun aldrig fik den store pik op i hende. Ex-manden pressede langsomt pikhovedet ind i hende, og hun stønnede lidt af smerte over udvidelsen af hendes fisse.

Åh hvor har jeg drømt om din dejlige kæmpepik i mange år, den ene gang om måneden min mand knepper mig med hans lille pik forestiller jeg mig altid et det er din tyrepik der voldtager min lille kusse.

De hånlige ord smerter mit ego og jeg får tårer i øjnene da han med et voldsomt ryk pløjer hans store pik halvt op i min kone.

Et avvv, forlader min kones læber over hendes ex-mands pik indtrængning.

Skynd dig at kneppe mig med din dejlige pik inden det gør for ondt.

Ex-manden begynder langsomt at kneppe hende hårdere og hårdere samtidig med at mere og mere af tyrepikken forsvinder op i min kones meget udspilede fisse.

Åh ja du knepper mig meget bedre end min mand, skriger hun ud i stuen mens ex-manden knepper hende hårdt.

Din hestepik skal sprøjte op i mig så min mand kan se hvor meget sperm en lækker kæmpepik kan levere. Av åh åh , ja det er så dejligt, du skal kneppe mig hele natten, du må bruge mig alt det du vil bare du knepper mig med din fede pik.

Ex-mandes kæmpepik var nu så langt i bund som den kunne komme og der var stadig 1/3 tilbage. Han kneppede hende hårdt og brutalt mens min kone skreg at han skulle sperme dybt op i hendes fisse.

Min mand skal se din sperm flyde ud af min fisse..

Ex-manden greb hårdt om min kones små spidse bryster og med et kraftigt stød begynder han at sprøjte oppe i min kones kusse.

Jeg kommer, skriger min kone og ruller med øjnene mens hun hugger underlivet op mod hans pik. Jeg har aldrig set min kone så vild før og er ved at gå til i misundelse. Ex-manden trækker sin kæmpepik ud af min kone og spermen flyder ganske rigtigt ud af min kones kusse. Konen er besvimet og ligger helt slap på sofabordet med benene ud til siden og med røde hævede skamlæber. Ex-manden kikker tavst på mig og smider sig forpustet ned i sofaen. Der er total stilhed mellem os.

Hun har altid været en lille liderlig sag, siger ex-manden til mig og spørger om han må få en drinks til.

Jeg rejser mig op og går over og mixer 3 drinks til os.

I mellem tiden er min kone vågnet og, siger hold da kæft for en dejlig orgasme.

Jeg kommer over med drinksene på en bakke. Da min kone tager en drinks siger hun til mig at jeg aldrig har fået hende til at komme så dejligt som hendes ex-mand lige har gjort.

Din pik er alt for lille ”far”, siger hun.

De snakker lidt videre mens ex-manden ligger nøgen på sofaen med hestepikken hægende ud over kanten. Konen fortæller mig om alle de perverse steder hende og ex-manden har kneppet. B.l.a i en biograf og engang de var ude og spise hos nogle venner havde de gjort det på toilettet midt under maden. Hun fortalte også om dengang han havde taget hendes mødom og hun måtte holde sig hjemme fra skole en hel uge efter fordi hendes underliv gjorde ondt. Alt den snak havde fået ex-mandens pik til at rejse sig halvt op. Og han lå nu åbenlyst og spillede pik foran os.

Du bliver nødt til at kneppe mig med din tyrepik igen så jeg har noget at fantasere om når min mands lille pik igen skal op i hans kones lille kusse.

Kom over og kys mine nosser,sagde ex-manden til min kone, og hun lagde sig nede mellem hans ben.

Ex-manden fortsatte sit pikspilleri mens min kone slikkede hans store glatte nosser.

Jeg elsker dine kæmpenosser, de er ikke sådan nogle små kugler som min mands drengenosser.

Jeg sad og var underligt ophidset over min kones bramfrie sprog.

Du skal slikke mit røvhul, sagde ex-manden, og min kone slikkede omkring hans brune stjerne.

Hent noget reb til at binde din kone med, sagde ex-manden til mig og jeg gik ud i garagen.

Da jeg kom tilbage lå ex-manden på maven og min kone stak tungen ind og ud af hans røvhul mens hun spredte hans baller med hænderne. Ex-manden sagde til min kone at hvis hun ville have mere kæmpepik skulle hun få mig til at binde hende hen over spisebordet. Hun rejste sig op og gik over til spisebordet som hun lagde sig ind over.

Kom her over din gamle vatpik og bind mig så jeg kan blive kneppet af min ex-mands hestepik.

Jeg bandt hende så hun lå på maven ind over bordet men stadig havde benene på gulvet.

Kom så og knep min liderlige fisse, jeg skal ha pik hele natten mens min mand på.

Ex-manden stillede sig bag min kone og kørte sin stive kæmpepik rundt i hendes skamlæber.

Åh knep mig nu, du er den eneste der får lov i dag. Min mand må vente med hans lille pik. Jeg vil have din kæmpepik langt op i min kusse.

Ex-manden pressede endnu engang hestepikken op i min kone, og det fik hende til at holde kæft et par sekunder. Han kikkede på mig mens han trak den ind og ud af min kones hårdt prøvede kusse. Åh ja du knepper mig så dejligt med din store pik. Min mand er en drengerøv som ikke kan få den ordentlig op og stå, så bare knep min lille fisse. Ser du efter ”far”, kikker du på hvordan min ex-mand puler mig med sin kæmpepik, åh den er så dejlig meget bedre end din lille tissemand.

De hårde ord gav mig udløsning i bukserne, mens ex-manden bollede min kone hårdt. På et tidspunkt trak ex-manden sin tyrepik ud af min kones fisse. Hele hendes underliv var sovset til af hendes liderlige safter.

Nej! Du må ikke trække din dejlige pik ud jeg var lige ved at komme.

Ex-manden sagde hun skulle holde sin kæft og pressede kæmpepikhovedet mod hendes bagerste hul. Nu var det hans tur til at få en fantasi opfyldt som han havde gået med siden de var gået fra hinanden.

Av nej! Den er for stor, stop, av, du må ikke.

Jeg tænkte at nu skulle hun sgu ha lov til at smage sin egen medicin så jeg gjorde ingenting. Ex-manden skar tænder og pressede sit store pikhoved igennem hendes ringmuskel.

Avvvv! Nej, jeg vil ikke mere, stop ham.

Men jeg kunne se han spændte sine røvballer og trængte længere op i hendes numse. Ex-manden var ca. halvt oppe i hende da han langsomt begyndte at røvpule min kone.

Av nej åh åh nej ah ja, så knep mig dog din store tyr. Knep min røv med din kæmpepik. Av åh.

Ex-manden kneppede nu min kone helt vildt og næsten hele den tykke lange pik blev presset i bund hver gang han stødte i min kones røv.

Av ja åh du må kneppe mig så længe du vil, au. Tøm din store pik for sperm i mit lille røvhul mens min mand ser på åh åh.

Jeg kommer, råbte min kone da hendes ex-mand stødte i bund og sprøjtede i hendes røv.

Ex-manden stod helt stille med kæmpepikken langt oppe i hendes røv mens min kone lå besvimet på spisebordet i et par minutter.

Min kone kom langsomt til sig selv og, råbte av, træk den ud, av.

Ex-manden sagde at han kun ville trække den ud hvis hun suttede den ren.

Ja træk den ud, jeg vil gøre alt hvad du vil ha, bare træk din store pik ud af min røv. Ex-manden trak hans fedtede kæmpepik ud af min kones røv og gik om til hendes ansigt. Sut min pik din mær, sagde han og stak pikken i munden på min kone.

Uhm dejlig piksmag, sagde hun.

Elsker at sutte på din store pik i stedet for min mands lille tissemand.

Ex-manden var åbenbart tilfreds for han løsnede min kones bånd. Du må sove på sofaen far, min ex-mand skal kneppe mig i vores dobbeltseng nu.

Hånd i hånd gik hun med ham ind i soveværelset og lukkede døren. De næste par timer skreg min kone uafbrudt og jeg kunne høre at hun hele tiden roste hans kæmpepik og sammenlignede den med mine 16 cm. Det er nu gået et halvt år og jeg har endnu ikke fået lov til at kneppe min kone men hendes ex-mand kommer et par gange hver uge og knepper hende med hans tyrepik mens jeg misundeligt kikker på.

porno med danske piger