Dittes store dag del.1

SPAR MANGE PENGE

Du skal kneppe min uartige fisse. Du skal lære den at opføre sig pænt. Jeg er så liderlig og uartig, og det du gør ved mig er bare så lækkert…

Hej med dig! Jeg vil fortælle om min uartige veninde. Hun hedder Ditte. Ditte og jeg har en leg, vi leger engang imellem. Legen starter med, at vi begge to tager S-toget ind til København. Den ene af os har taget noget pænt, gerne lidt udfordrende tøj på. Det er en slags konkurrence, hvor vi giver hinanden point. Vi er begge rygere, og legen starter som regel med, at den ene af os går hen til en vildt fremmed mand, og f.eks. beder ham om ild. Den anden tager tid på, hvor længe hun kan holde den fremmede mands opmærksomhed fanget. I starten var rekorden kun på få minutter, men efterhånden fandt vi på forskellige tricks, der fik mændene til at begynde at snakke lidt mere med os. Vi stillede dem spørgsmål enten om byen ved at spørge om vej, eller måske mere personlige og private ting. Sidste gang var det mig, der var på i legen. Jeg slog rekorden, fordi jeg fik fyren til at invitere mig på cafe´. Vi sad og snakkede i over en time. Ditte fulgte med, og satte sig ved et andet bord med en cola. Han sagde, at han syntes, at jeg var en køn og charmerende pige. Da vi skiltes kyssede han mig på munden. Jeg skulle måske lige beskrive Ditte og mig for dig. Ditte og jeg bor i samme ejendomskompleks i en forstad til København. Vi er begge 15 år, og går i samme klasse. I vores alder er det der med sex naturligvis begyndt at blive spændende. Jeg har lyst kort pjusket hår og er 164 høj og er lidt buttet, og har store bryster. Ditte er mørkhåret, tynd og 165cm. Hun har meget små bryster. De er faktisk så små, at drengene i klassen er begyndt at drille hende med, at hun ingen bryster har. De kalder hende Minus. Så du forstår nok kære læser, at vi to piger ikke er de mest eftertragtede piger på skolen. Det var Ditte, der bad mig skrive denne hersens historie. Ditte er nemlig ikke så god til at stave, men hun syntes, at vi skulle skrive denne oplevelse ned.

Det var en varm dag i maj måned. Ditte havde taget en hvid stram, hvid nederdel, en rød blomstret top og et par højhælede sandaler på. Vi var taget ind på Kongens Nytorv, og Ditte var på udkig efter sit offer.

Hun fik øje på en ældre mand, der gik alene. ”Jeg tror lige, jeg vil spørge ham der, om han har noget ild” Sagde Ditte selvsikkert, og gik over mod manden. Jeg holdt mig lidt i baggrunden, nøjagtigt tæt nok til, at jeg kunne høre, hvad de talte om. ”Har du ikke en cigaret, jeg må købe af dig?” Spurgte Ditte. Manden havde gråt tyndt hår, og var lettere fedladen. Han fik hurtigt fisket en pakke cigaretter op af lommen. ”Du må få den” Sagde han. ”Ih tusind tak” Sagde Ditte med sin sødeste stemme. ”Hvor er du på vej hen min pige?” Spurgte manden tydeligt interesseret. ”Jeg er såmænd bare ude at gå en tur” Sagde Ditte høfligt.

Manden gav Ditte ild. ”Tak for det” sagde hun.

 

”Jeg kunne måske få lov at spadsere en tur sammen med dig” Sagde han.

”Det må du da gerne” Sagde Ditte. Han tog hendes hånd. Ditte grinede lidt fjollet, og de begyndte at gå hånd i hånd over Kongens Nytorv. Ditte havde fået de højhælede sandaler til sin 15års fødselsdag. Hun var stolt af dem, fordi de fik hende til at virke lidt højere. Men hun var ikke så god til at gå på dem endnu. Hendes numse vrikkede lidt i den stramme hvide nederdel. Sådan set var hun en meget velskabt pige. Tænkte jeg. Egentlig tror jeg nok, jeg er en lille smule forelsket i Ditte. Ikke fordi jeg er lebber eller noget. Jeg er meget til mænd, og fantaserer tit om vild sex med en mand. Jeg har også været i seng med en fyr et par gange. Én gang om året mødes hele min familie hos min onkel og tante, der bort i et stort hus i Jylland. Vi holder en stor middag, og hygger os til den lyse morgen. Det startede for to år siden, da jeg var 13. Jeg har en fætter, der er 37år, og hedder Gert. Jeg havde siddet og snakket rigtigt godt med ham hele aftenen. Vi gik en tur sammen. Vi talte en del om sex, og han fortalte mig om nogle af sine bedste oplevelser med kvinder. Vi havde begge drukket rimeligt meget. Han fortalte mig om sin bedste oplevelse. Den lå en del år tilbage. Han var 30, og havde haft et forhold til en pige, der var meget yngre end han selv. Hun havde været meget vild med sex, og de havde bollet på de utroligste måder og steder. Han havde taget mig i hånden. Vi gik på en skovsti. Pludselig stoppede han, og pressede sine læber mod min mund. Det virkede for voldsomt, og jeg gjorde modstand. Han sagde, at han havde sådan et behov for at berøre min søde lille mund med sine læber, og jeg lod ham gøre det. Det var Gerts forældre vi var på besøg hos, og Gert vidste fra sin barndom, at der lå et brændeskur længere inde i skoven. Herinde tog han min mødom. Der var ikke noget forspil. Han trængte bare direkte op i min jomfruelige kusse. Gert er i øvrigt utroligt veludrustet og fantastisk udholdende.

Når jeg ser tilbage på den gang føler jeg nærmest, at han voldtog mig. De sidste to gange vi har besøgt familien, har Gert også kneppet mig, og jeg gør det med stor lyst nu. Den sidste gang var for bare 14 dage siden. Han var rigtig sød ved mig, og sagde, at jeg var en utroligt køn pige. Han slikkede mig i min kusse, og jeg fik en skøn lille orgasme. Bagefter bollede han mig hårdt, og sprøjtede op i mig med sin dejlige mandepik. Ditte og den ældre mand gik og snakkede. Han spurgte hende hvor gammel hun var ”18” havde hun sagt. De havde udvekslet navne, og han havde fortalt, at han hed Mogens. ”Jeg bor i en stor lejlighed inde ved Søerne” Sagde han. ”Kunne du tænke dig at se den?” Ditte så lidt skeptisk på ham. ”Narj . . .det tror jeg ikke rigtigt” sagde hun.” Mogens gav ikke op så let. ”Årh! sådan en frisk pige som dig. Vi snakker jo så godt sammen, og vi kunne da få os et koldt glas hvidvin deroppe. Jeg kender Ditte utroligt godt, og jeg kunne se på hele hendes kropssprog, at hun gerne ville med manden. Ditte var stadig jomfru. Det vil sige ikke rigtigt, for hun har fortalt mig, at hun bruger sin mors dildo når moderen ikke er hjemme. Både Ditte og jeg bor sammen med vores mødre, der er alene med os. Dittes mor er en rigtig frisk dame. Hun ser godt ud, og har en fast elsker som hun kalder det. Min mor er knap så frisk, i hvert tilfælde er hun frisk på en anden måde. Hun har et alkohol problem, og går tit på værtshus i weekenderne. Som regel slæber hun en eller anden tilfældig stodder med hjem. Nogle gange er jeg vågnet når hun kommer hjem. Jeg har tit hørt hvordan fyrene som regel har gennembollet hende. Min mor er meget varmblodig, og får tilsyneladende let orgasme. Når hun har været på værtshus, og ligger med en fyr, der pumper oppe i hende, er man i hvert tilfælde ikke i tvivl om, at hun har det rart. Jeg håber ikke, at jeg har arvet min mors alkoholproblem, men én ting har jeg helt sikkert arvet fra hende. Jeg får selv meget, meget let orgasme, når jeg kæler med mig selv. Sidste gang jeg var i København alene, var jeg i en pornobutik, og købte en dildo. Jeg elsker simpelthen at ligge og onanere med den. Jeg leger med mig selv hver dag, og nogen gange gør jeg det op til flere gange i løbet af en dag.

Jeg har taget et billede af missen på selvudløser Efter jeg tog billedet gav jeg mig selv en udløser Du, der sidder og læser min historie, har sikkert set mange andre kusser, der var meget flottere, men jeg syntes bare, at du også lige skulle se min.

 

Mogens havde efterhånden fået Ditte overtalt til at gå med ham hjem. ”Okay!” Sagde hun, ”men så skal jeg lige ind i en kiosk og købe en pakke cigaretter.” Da vi kom forbi den næste kiosk, gav Ditte slip på Mogens hånd. Bag om ryggen gav hun mig tegn til at jeg skulle gå med hende ind i kiosken. Ganske diskret og uden at Mogens lagde mærke til mig fulgte jeg med ind i kiosken.

”Tror du ikke snart jeg fører konkurrencen?” Spurgte hun da vi var indenfor, og udenfor Mogens´ synsfelt. Jeg må indrømme, at jeg var en smule rystet. ”Går du med ham?” Spurgte jeg. Ditte smilede. ”Jeg sørger for, at det er mig der lukker døren, når vi kommer derop. Jeg lukker den ikke helt. Du skal følge efter, og liste dig derind. Men sørg for at han ikke opdager dig”. Hun havde købt cigaretterne, og var allerede ude på gaden igen. Jeg er ikke særligt kendt i København, men vi gik over en bro med vand under, og jeg kunne regne ud, at det måtte være Søerne. Ditte og Mogens gik ned langs vandet på den anden side af broen. Jeg kunne se på bygningerne, at det måtte være nogle meget dyre lejligheder, der lå der. De gik ind i en opgang, og jeg ventede et stykke derfra. Efter fem minutter gik jeg ind i opgangen. Der var fem etager, og jeg anede jo ikke hvor Mogens boede. På en dørmåtte i stuen så jeg Dittes ene ørering, og jeg regnede ud, at hun havde givet mig et tegn. Jeg skubbede forsigtigt til døren, og den gled op. Ganske stille gik jeg ind i lejligheden. Jeg kunne høre Mogens´ stemme inde fra et rum, jeg kunne regne ud måtte være stuen.

Jeg listede mig hen til døren.

Den stod lige nøjagtig så meget på klem, at jeg kunne kigge ind. På en sort lædersofa sad Ditte. Mogens stod ved siden af, og var tilsyneladende ved at fortælle hende noget sjovt. Ditte grinede rigtigt tøset ”Synes du?” spurgte Ditte. ”Ja!” Sagde Mogens. ”Meget køn endda. Og så har du nogle bedårende små bryster. Kunne en gammel ræv som mig måske få lov til at se dem?” ”Narj . . .” Sagde Ditte. ”Det tror jeg ikke er så smart” Mogens lo ”Hvorfor ikke? Du virker da ellers som en meget frigjort ung dame”. ”Folk kan jo se mig fra ude gaden” Prøvede Ditte. ”Jeg har et rullegardin inde i soveværelset” vedblev Mogens, og tog Dittes hånd. Jeg skyndte at gemme mig i et rum, der lå ved siden af stuen. Jeg kunne høre, at de gik gennem entreen og videre ind i et andet værelse. På vej ud fra mit skjulested kom jeg til at rive en lighter ned fra et bord.

”Hva´ var det?” hørte jeg Mogens sige

”Det var nok ude fra gaden” kom det hurtigt fra Ditte.

Ville du se mine bryster?” det ville Mogens forfærdeligt gerne. Døren til soveværelset stod også åben. Mogens sad med ryggen til døren, så jeg kunne kigge ind uden fare for at blive opdaget. Ditte lå på knæ på en stor dobbeltseng. Hun havde blottet sine bryster. Hun så smilende på Mogens. ”Her er de så. De er jo ikke så store”. Sagde hun stadigt smilende. ”Årh!” nærmest stønnede Mogens. ”De er vidunderlige. Sikke et par henrivende små spidse vorter du har. Man får jo helt lyst til at se mere”. ”Hvad mener, du? mine bryster er da helt bare” Sagde Ditte desorienteret. ”Jeg mener, at jeg gerne vil se mere af din dejlige, unge slanke krop” Sagde Mogens. Ditte havde sat sig på sengen, og Mogens trak kjolen af hende. Ditte fnes rigtigt tøset, og Mogens begyndte at trække hendes trusser af. ”Du må ikke!” Sagde Ditte stadig grinende. ”Årh! lad nu vær´ ” grinede Mogens. ”Jeg kan vel få lov til at se den lille dejlige revne, du har mellem benene. Må jeg ikke nok?” Ditte sagde ham ikke længere imod.

SEX I DAG?

Da Mogens havde fået trusserne af Ditte, betragtede han hende en stund. ”Hvor er du bare skøn” sukkede han. ”En perfekt lille krop”. Jeg kunne se på Dittes ansigtsudtryk, at hun ikke var helt fri for at nyde den modne mands opmærksomhed ”Har du nogensinde været nøgen sammen med en voksen mand?” Spurgte han så.

”Næeh! Det har jeg sådan set ikke” fik Ditte sagt. ”Jeg har sådan en fantastisk lyst til at være nøgen sammen med dig” Fortsatte han. ”Jeg vil gerne ha´ du skal se, hvor stor og stiv min tissemand er. Ku´ du ikke tænke dig det?” Ditte nikkede. Mogens klædte sig af, og lagde sig på sengen. Mogens havde virkelig en stor pik. Den var faktisk lige så stor som min fætters. Der er mange piger og kvinder, der tænder mest på mænds overkroppe. Personligt tænder jeg meget på at se en stor stiv pik. Jeg har fundet nogle billeder på Internettet, og jeg har efterhånden en pæn lille samling af forskellige fyres dejlige ædlere dele. Når jeg er alene hjemme, kan jeg godt finde på at sidde og kigge på dem mens jeg spiller min fisse af. Mogens havde ført Dittes hånd ned på pikken. ”Du må gerne gøre sådan her” sagde han, og bevægede hendes hånd op og ned af skaftet, så forhuden slap hans pikhoved.

”Har du nogensinde haft sådan en stor én i munden?” spurgte han forventningsfuldt. Han stillede sig på knæ udfor Dittes ansigt. ”Du er meget velkommen til at sutte lidt på den” Sagde han. Ditte så ikke helt tryg ud. Alligevel lagde hun sin hånd omkring den, og løftede sit ansigt op mod den. Det var tydeligt, at Ditte var totalt uerfaren. Med lukkede læber satte hun munden til Mogens´ blottede pikhoved. Det så nærmest ud som om hun kyssede det. ”Prøv at slikke på den med din lille tunge” bad han. Ditte stak sin tunge ud, og slikkede den ældre mands pik helt ude ved tissehullet. ”Årh . . . Jah! Hvor er det skønt”. Stønnede han. Vil du ikke nok køre lidt på den med hånden imens?”

Ditte gned den, mens hun legede med den med tungen.

Hun satte læberne omkring hovedet, og tog den ind.

”Må jeg ikke nok få lov til at stikke den op i din vidunderlige lille revne?” bad han efter en stund. ”Nej det vil jeg helst ikke ha´ ” Sagde Ditte med den mindst overbevisende stemme jeg har hørt. ”Åh, jo. Vær nu en sød pige” blev han ved. ”Så skal du også være meget forsigtig” Sagde Ditte i et bestemt tonefald. ”Jeg skal nok være meget forsigtig.” Sagde han. ”Er det første gang du gør det med en voksen mand? Ditte nikkede.

”Jeg skal nok lade være med at sprøjte oppe i dig. Når jeg er ved at få udløsning, trækker jeg mig ud, og giver dig det hele på kroppen”. Mogens trængte op i hende. Hans pik var fantastisk stiv, og han havde tilsyneladende ikke de store problemer med at komme ind i Dittes lille stramme kusse. Jeg kunne dog se på Ditte, at det gjorde ganske ondt på hende de første mange minutter. Mogens befandt sig et godt stykke oppe over den syvende himmel, og mens han pustede og stønnede som et helt damplokomotiv, kom han med udråb som: ”lækre teenagepige . . . stramme lille fisse og frække tøs” Han trak sig ud af Ditte, og vendte hende om, så hun kom til at ligge på knæene. Han trængte op i hende bagfra. De havde været i gang i omkring et kvarter. Dittes kusse måtte efterhånden være blevet godt udvidet af Mogens´ store mandelem. Jeg kunne se på hende, at det ikke længere gjorde ondt på hende. Nydelsen strålede ud af hende. Hun var liderlig, og hun lå og virrede frem og tilbage med hovedet, så hendes lange brune hår nærmest blafrede. Hvis jeg ikke tog meget fejl, ville Ditte snart opleve sit livs første orgasme med en levende pik i sit hul

Jeg tog ikke fejl.

Ditte var begyndt at stønne kraftigere nu. ”Uhh! Jeg tror snart jeg får orgasme” hørte jeg hende sige. ”Kom du bare, din lækre lille tøs” stønnede Mogens bag hende Mogens´ støn var ikke så kraftige på dette tidspunkt, og jeg var klar over, at han ville gemme sin gave til min unge veninde et stykke tid endnu. Jeg kunne se, hvor meget Ditte nød det hun var i gang med.

Jeg genkendte det udtryk, hun havde i ansigtet. Jeg havde set det på hendes 16års fødselsdag. Jeg var kommet forbi med en gave til hende. Jeg havde købt en dyr rødvin til hende. Ditte elsker simpelthen rødvin.

Hun havde åbnet den med det samme, og vi havde drukket den sammen. Da hun tog den første mundfuld, havde hun haft det udtryk. Et udtryk af ren nydelse. Det var den dag jeg første gang oplevede en følelse af, at jeg blev lidt erotisk ophidset af Ditte. Ditte og jeg er bedste veninder. Vi er næsten lige gamle, og jeg har fødselsdag en fire dage før Ditte. Vi er født i det samme stjernetegn, og jeg tror, det er derfor vi har det så sjovt sammen.

Ditte kom i en meget heftig orgasme. Mens hun vred og jamrede sig gentog hun ”Du må ikke komme i mig, du må ikke komme i mig jeg er ikke beskyttet. ”Jeg sprøjter slet ikke endnu” brummede Mogens. ”Du skal bare få dig en rigtig god orgasme din lille tæve, og du skal slet ikke bekymre dig om min store pik jeg blev steriliseret for mange år siden.

Da Ditte var færdig med at komme, og hun havde vredet sin spinkle krop i ubeskrivelige kramper i over et minut, trak Mogens pikken ud af hende. ”Jeg lovede dig vist et glas vin” sagde han og rejste sig fra sengen. Der var nær gået panik i mig. Jeg kunne på ingen måde nå hen til den åbne dør, hvor jeg tidligere havde gemt mig. Hvis Mogens kom ud i gangen nu, ville han opdage mig med det samme. Han gik over til et skab, der stod i soveværelset. ”Drikker du rød eller hvid?” spurgte han. ”Helst rød” sagde Ditte. Mogens fandt en flaske og åbnede den. ”Jeg skal lige ind i stuen efter glas” sagde han. Ditte må ha´ regnet ud, at der var fare for, at Mogens skulle opdage mig, for hun sprang op af sengen. ”Nu skal jeg hente dem” sagde hun. ”Det var vel nok pænt af dig” sagde han. ”Ta´ krystalglassene. De står i skabet med glaslågerne. Du kan ikke undgå at se dem. Ditte kom tilbage med to glas, og Mogens skænkede op. ”Du er en utrolig dejlig pige” Sagde Mogens. ”Så frisk, ung og lækker” Ditte smilede. Selvom det var Dittes første gang, var der noget frækt og drevent i hendes blik. ”Det er også en god én du har” sagde hun. ”En god én?” gentog Mogens. ”Ja! Din pik, mener jeg. Det føles rart, når den er oppe i mig. Den er stor”. Mogens lo. ”Tja . . det er den vist” Sagde han, og lød næsten stolt. ”Har du bollet med mange piger . . . jeg mener damer?” spurgte Ditte. Mogens lo igen. ”Tjaeh . . i min alder har man da prøvet lidt. Men jeg tror nu du er den frækkeste og sødeste af dem alle”. Ditte var den fødte romantikker (det er jeg i øvrigt også). ”Hvordan skal din drømmepige være?” spurgte hun. Mogens så næsten kærligt på hende. ”Det ved jeg såmænd ikke . . . .” Sagde han. ”Jamen er der ikke en speciel slags piger, du synes er pæne. Nogen med store bryster eller rigtigt flotte kroppe?” fortsatte Ditte. ”Joeh!” Mogens tøvede. ”Jeg er meget betaget af unge piger. Gerne helt unge. Jeg har desværre ikke haft rigtig held med det. De fleste piger i din alder vil jo helst ha´ en ung muskuløs fyr, de kan vise frem for veninderne og ikke sådan en gammel stodder på 67. ”Jeg er altså ikke 18” Sagde Ditte flovt. ”Hvor gammel er du da?” ville Mogens gerne vide. ”Jeg er lige fyldt 16” sagde hun med svag stemme. ”Jamen Det er sgu en lækker alder! sagde han og sukkede. ”Må jeg ikke lege lidt med dig igen?”

de havde tømt vinflasken, og tømte deres glas.

De havde nok siddet en god halv time og snakket. Jeg havde bemærket, at Mogens´ pik havde været stiv hele tiden. Han var utroligt viril, når man tog hans alder i betragtning. Jeg ville lyve, hvis jeg skrev, at jeg ikke var blevet liderlig, af det jeg havde stået og set. Min kusse var gloende, og jeg kunne mærke, at jeg var hamrende våd mellem benene.

”Er der én eller anden bestemt stilling du kunne tænke dig at blive elsket i?” spurgte Mogens, da de var ovre i sengen igen. ”Hm . . .Næeh det tror jeg ikke” sagde Ditte. ”Er du nogensinde blevet slikket rigtigt dejligt i tissekonen?” spurgte han. Ditte knyttede næven, og slog han venskabeligt på skulderen.

”Jeg er aldrig nogensinde blevet rigtigt dejligt noget som helst din dompap. Det her er min allerførste gang nogensinde”. Mogens lå på knæ, og gned Dittes kusse. han kravlede ned mellem hendes ben. Jeg kunne se, at mens han var på vej derned, var han godt i gang med at gnide sin pik. Mogens gik i gang med Dittes mis. Han slikkede hende og hun gispede af fryd, da han satte tungen til hendes revne.

Det var utvivlsomt Dittes dag i dag. Hun havde længe fablet om, at hun snart ville prøve det rigtigt, og jeg undte hende virkeligt det hun oplevede lige nu. Samtidigt stod jeg og længtes så forfærdeligt efter igen at mærke en mand i mit køn. Jeg begyndte helt stille at stimulere min kilder. Det føltes skønt med det samme Herfra hvor jeg stod, havde jeg jo nærmest en live pornofilm at kigge på.. Da Mogens havde slikket Ditte i godt et kvarter, vendte han hende om så hun igen lå på knæene igen trængte han op i hende bagfra. Denne gang var Ditte med fra starten. Idet han trængte ind i hende udstødte hun et gisp. ”Årh! . . Jah! Du skal kneppe min uartige fisse. Du skal lære den at opføre sig pænt. Jeg er så liderlig og uartig, og det du gør ved mig er bare så lækkert” stønnede hun. Jeg var selv så hamrende liderlig, og min kusse var på kogepunktet. Mens jeg stod og onanerede og iagttog den spændende leg, måtte jeg sluge et par orgasmer. Jeg holdt mig for munden og ligesom slugte de frydefulde følelser, der væltede ind over min krop. Det var det frækkeste jeg havde været med til nogensinde. Mogens var begyndt at stønne mere højlydt.

Pludselig trak han sin pik ud af Ditte, og satte sig overskrævs på hende. Det så næsten komisk ud, at den ældre fedladne mand sad der oven på min spinkle veninde. Han gned heftigt på pikken. Ditte lå og nulrede hans nosser. ”Åh! Det´ skønt” stønnede han. ”Er du klar over, hvor dejlig en ung pige du er?” Han sendte en tyk ladning sæd ud over Dittes ansigt, og hun smagte på det.

Ditte lo, og jeg kunne se, at hendes ansigt var fuldt af saften fra den modne Mogens. Jeg skal lige love for, at Ditte havde fået sin første gang med maner.

Jeg gik ind i værelset for enden af entreen, og jeg kunne høre, at Ditte og Mogens lo. Ditte gik ind i stuen, og tog sit tøj på. Imens listede jeg ud på opgangen, og gik ned på gaden. Lidt efter kom Ditte ud til mig. ”Hold da kæft, hvor var han bare go´” næsten råbte hun. Hun rakte mig en lille seddel, hun havde haft i hånden. Det var hans telefonnummer. ”Han siger at han gerne vil se mig igen” sagde Ditte med stolthed i stemmen. Jeg gav hende seddelen tilbage, og vi begav os i retning af toget.

Han siger at han gerne vil se mig igen” sagde Ditte med stolthed i stemmen. Jeg gav hende seddelen tilbage, og vi begav os i retning af toget.

”Var du slet ikke nervøs . . eller genert?” spurgte jeg Ditte, da vi sad i S-toget.

Ditte så eftertænksomt ud af vinduet. ”Ikke genert” Begyndte hun. ”Jeg har aldrig været genert over, at andre ser min krop. Jeg er som jeg er. En spinkel pige med meget små bryster. Hvis folk ikke kan tolerere det, ka´ de sgu bare Fucke af.” hun tænkte igen, og sagde ”I starten var jeg egentlig heller ikke nervøs. Det var først, da han sagde, at han gerne ville være nøgen sammen med mig, at jeg fik mistanke om. At han gerne ville mere med mig, end jeg havde tænkt mig”. Ditte så igen ud på landskabet, vi kørte forbi. Hun sad og sugede febrilsk på en cigaret. ”Men da jeg så hans store Diller, der blev jeg kraft edeme nervøs, Mille”. Jeg mindedes Dittes ansigtsudtryk, da Mogens var trængt op i hende. ”Gjorde det ikke meget ondt i starten?” spurgte jeg. ”Det gjorde fandens ondt” sagde Ditte ”Men samtidigt var det jo også ret lækkert”. Hun så på mig. Så hev hun sedlen med telefonnummeret op af sin lomme. ”Det er ikke sidste gang han ser mig”. Sagde hun, og så tilfreds ud. Det er i dag præcis 14 dage siden, at Ditte havde denne oplevelse med den modne Mogens Hun har ringet til ham flere gange, og jeg har på fornemmelsen, at de laver telefonsex Med hinanden. Mogens har inviteret Ditte hjem til sig næste uge (Ditte har sagt Ja tak)
Hun fik så meget pik. og han nød hendes stramme, spinkle 16årige krop.

At han over- hovedet kunne være i hende, er intet mindre end et mysterium Han brugte hende med En moden mands Erfaring, ekspertise og liderlige lyst til en purung Teenagepiges Vidunderlige krop og Seksuelle Univers. Han var hele tiden sød ved hende, og viste hende næsten en faders omsorg. Dog viste han hende også, hvordan en erfaren jæger behandler sit bytte skønt Ditte fik sin første seksuelle oplevelse med Mogens er der slet ingen tvivl om, at han nød det lige så meget som hende. Han tog hende på De mest utrolige Måder, jeg nogen Sinde har set. Der var ingen tvivl om, at han ville have, at Ditte Skulle se, når han Sprøjtede. Han bad hende om lov, Og hun tillod, at han kom ud over hendes kønne, smilende ansigt.

Hun gned selv de sidste ryk, inden hans store, flotte, velskabte pik, gennemstrømmedes af en voldsom udløsning.

P.S. Jeg tror ikke Ditte opnåede orgasme, men der er ingen tvivl om, at hun havde nydt den frække eftermiddag med Mogens.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger