Dittes store dag del.4

SPAR MANGE PENGE

Specielt den sidste orgasme, hvor hun selv havde siddet og leget med min mors dildo. Hun havde stønnet og vredet sig, og sagt ”Ja, ja ja! Nu kommer jeg…

NOVELLE: Kapitel 8.

Den efterfølgende tid var Ditte og jeg sammen hver dag. Altså sådan bare efter skoletid.

Vi lavede slet ikke noget med at pille ved hinanden, skønt jeg havde utroligt lyst. Ditte havde rørt ved min kusse, og jeg havde rørt ved hendes bryster. Jeg havde nydt det i lange baner. Det var en fræk fantasi, jeg havde gået og tumlet med i lang tid, der var gået i opfyldelse. Når man går rundt med sådan en fantasi, der fylder en masse i ens dagligdag, tror man tit, at det at få opfyldt den kan give én lidt ro og tilfredsstillelse. Ofte sker der bare det, at mer jo som bekendt vil have mer. Mine fantasier om Ditte var ved at nå nogle højder, der ærligt talt skræmte mig lidt. En dag efter skoletid var Ditte og jeg gået hjem til mig efter skoletid. Det var hedebølge, og det var Ditte, der havde foreslået det. ”Skal vi ikke tage et bad sammen?” Havde hun spurgt.

Vores gymnastiktimer om tirsdagen havde været aflyst, og det var derfor over en uge siden, jeg havde fået min dosis af Dittes nøgne krop. Ditte var ved at blive en besættelse for mig. Når vi sad ovre i skolen, kunne jeg opleve at bare det, at hun rakte fingeren i vejret, og sagde noget i en time kunne gøre mig liderlig. Jeg kunne finde på at forlade klasselokalet, og gå ned på skolens toiletter. Der var aldrig nogen dernede i timerne, og jeg kunne nemt bruge 15-20 minutter af timen på ’at være på Wc.’ Ditte og jeg gik i bad sammen. I skolen var Ditte en meget genert pige, der rødmede, hvis bare en dreng kiggede hende ind i øjnene. Ditte og jeg var veninder, og når vi var sammen alene, hjemme hos hende eller hos mig, var hun en helt anden pige end ovre i skolen. Det var efterhånden et stykke tid siden, Ditte havde været helt glatbarberet på missen. For øjeblikket havde hun en lille mørk dusk, der lige godt og vel dækkede revnen mellem hendes ben. Når Ditte var helt glat, følte hun selv, at hun lignede en lille pige. Jeg forstod hende godt. Med de små bryster hun havde, lignede hun slet ikke en pige i 8.klasse, når hun var helt bar forneden. Når sandheden skal siges, syntes jeg nok Ditte var dejligst, når hun havde sine mørkebrune hår på tissekonen. Vi havde slet ikke talt om vores eftermiddag hos Bjarne. Jeg troede ærligt talt, at Ditte havde fortrudt, og derfor ikke ville tale om det. Det var Ditte selv, der kom med forslaget ude i badet. ”Ska’ vi ikke onanere?” Spurgte hun, da vi havde vasket os. Jeg var et helt andet sted i mine tanker, og det eneste jeg formåede at sige var: ”Onanere?” det kom vist til at lyde, som om jeg ikke anede, hvad ordet betød.. ”Ja!” Vedblev Ditte. ” Spille vores fisser af så vi får det rigtigt dejligt af det”. Ditte var allerede i gang. Hun sad på kanten af badekaret, med pegefingeren dybt oppe i sin revne. Hun sad med hovedet lidt på skrå. Hver gang hun stødte fingeren op i sig, fik hun nogle små krampagtige stød i skuldrene. Hun havde lukket øjnene, og kunne slet ikke se, hvad jeg foretog mig. Jeg fandt min egen klitoris, og begyndte at kæle for den. Ditte sad stadig med lukkede øjne, så jeg kunne sidde helt uden at blive opdaget, og nyde synet af hendes ophidselse. Ditte var begyndt at stønne ganske stille, og jeg kunne mærke i min kusse, hvor meget jeg nød at kigge på hende. Dittes støn var stadig stille, men de blev mere hektiske.

SEX I DAG?

Pludselig stoppede Ditte op. Hun trak fingeren ud af sig selv, og kiggede på mig. Jeg sad med tre fingre oppe i min kusse, og kunne mærke at min orgasme var på vej. Dittes øjne gjorde mig genert, og jeg stoppede også selv. ”Du behøvede nu ikke at stoppe” Sagde Ditte, og fnes. ”Men ska’ vi ikke gå ind i stuen? Der sidder vi bedre”. Jeg var klar over, at min mor kunne komme hjem indenfor en halv times tid. Vi gik ind i stuen. Ditte satte sig i kurvestolen, som hun havde siddet i så mange gange før. Denne gang var hun bare nøgen. Nøgen, nyvasket og vidunderlig.

”Du ser dejlig ud, Ditte” Sagde jeg, og blev straks genert. Ditte gjorde tegn med pegefingeren til at jeg skulle komme over til hende. ”Har du ikke lyst til at røre lidt ved mig?” Spurgte hun. Det lød nærmest som om hun bad mig gøre det. Jeg gik over til hende. Jeg stak hånden ned til hendes revne. Hun sukkede. Ikke et liderligt suk, mere et afslappet og velbefindende et. ”Jeg synes, det er lækkert, når to veninder ka’ røre ved hinanden og være lidt kærlige overfor hinanden. Synes du ikke også, Mille?” Spurgte Ditte, da jeg havde fundet hendes klitoris. Det havde ikke været så let, for ligesom Dittes kusse, og resten af hendes krop, var den meget lille. Ditte legede med ild. Om jeg syntes, det var lækkert? Jeg kunne næppe finde noget, der var mere frækt og dejligt, end at stå her og lege med hende. Hun var begyndt at bevæge sit underliv rytmisk i forhold til mine fingres cirklende bevægelser på hendes kilder. Jeg var så optaget af at stå og kigge på hendes lille mørke dusk, at jeg slet ikke lagde mærke til hendes fingre, før jeg mærkede dem i min revne. Før jeg nåede at få orgasme, ringede min mobil. Det var min mor. Hun var taget over til Ejner, og ville først være hjemme ved spisetid. (I sådan en situation elsker man bare sin mor). Jeg tog Ditte med ind i min mors soveværelse. Jeg fandt hendes dildo i sengebordsskuffen. Min mor vaskede den flere gange om ugen, og jeg tror godt, hun vidste, at jeg brugte den af og til. Ditte så næsten forskrækket på mig, da jeg tog den frem. ”Den er lige så stor som Mogens’” Sagde hun benovet. Min mors dildo er lavet af blødt gummi. Det der skal forestille pikhovedet drejer rundt, når man tænder for vibratoren i bunden. Da jeg tændte for den, spredte Ditte nærmest automatisk sine skamlæber. Jeg satte den roterende spids mod hendes klit. Ditte stønnede øjeblikkeligt, og jeg kunne høre, at hun nød det.

Ditte var helt vild med min mors massage-apparat. Hun fik hurtigt orgasme, mens jeg pressede det mod hendes klitoris. Da hun var kommet, overtog hun det selv. Hun fortsatte med at stimulere skiftevis kilderen og kusseåbningen.det gav mig lejlighed til at lege med min egen kusse. Anden gang Ditte kom, fik vi orgasme samtidigt. Ditte skulle hjem. Normalt siger vi bare farvel med et hej eller et forsigtigt knus.

Da Ditte kyssede mine læber den dag, mærkede jeg en forsigtig tungespids i min mund. Ditte havde snart fødselsdag, og jeg vidste lige, hvad jeg skulle give hende i gave.
 

KAPITEL 9.

Det var helt klart Ditte, der havde fået mest ud af vores lille ’badetur’ sådan orgasmemæssigt set i hvert fald. Specielt den sidste orgasme, hvor hun selv havde siddet og leget med min mors dildo. Hun havde stønnet og vredet sig, og sagt ”Ja, ja ja! Nu kommer jeg” længe før hun fik orgasme. I den senere tid havde jeg fantaseret meget om Ditte. Om hvordan hun var, når hun onanerede. Jeg havde brugt fantasierne under min egen onani. De fantasier, jeg havde haft omkring hende, troede jeg selv var helt vildt overdrevene. Ditte havde i høj grad levet op til mine ’drømme om hende’. De to gange jeg havde set hende sammen med Mogens, havde det mest været Mogens, der styrede, og ham der viste sin liderlighed. Ditte havde optrådt ’på slap line’ forleden dag, og jeg havde opdaget, at hun var den varme pige, jeg forestillede mig, når jeg lå, og fantaserede om hende. Det havde været lækkert at få lov til at kæle for hendes fisse. Det havde været én af mine ’gode’ fantasier. Der var dog én ting, jeg manglede. Jeg havde ikke ’smagt’ hende. Jeg havde en utrolig lyst til at prøve at slikke hende. Min fantasi var en lille smule pervers. Jeg forestillede mig, at Ditte lige havde tisset, og sad med spredte ben på toilettet. Jeg sad på knæ foran hende, og slikkede hende ren, mens jeg gned for fulde hammer på min egen kusse. Det var en fantasi, der kunne få mig helt op at køre, når jeg var alene hjemme.

Jeg havde været i seng med Bjarne en enkelt gang efter den dag med Ditte. Han havde været træt, og han var bare trængt op i mig uden at give mig nogen som helst form for forspil. Hans pik havde været meget stiv, og der var ikke gået ret lang tid, før han havde sprøjtet op i mig. Jeg havde ærligt talt ikke fået spor ud af det, og jeg følte mig lidt skuffet, da han bare lagde sig ned ved siden af mig bagefter. Det var Bjarne selv, der kom ind på Ditte. ”Hun er sgu´ en dejlig tøs. Og hold kæft, hvor ka’ hun sutte pik”. Bjarne havde været ude med gutterne og fået nogle bajere. Jeg vidste, at han godt kunne blive vred, hvis man sagde ham imod sådan en dag. Jeg var jo sådan set også enig med ham. Ditte var dejlig, men det sårede mig lidt, da han fortsatte. ”Jeg har sgu’ aldrig oplevet sådan en lille stram fisse. Den tøs kan sgu’ malke en pik, så det sprøjter, hvis du forstår mig Mille”. Hans ros af Ditte var samtidig en kritik af mig, følte jeg. Bjarne faldt i søvn, og vi snakkede ikke mere om Ditte den dag.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger