Til min dejlige cyber-elskerinde del.2

SPAR MANGE PENGE

Jeg er ikke i tvivl, og ønsker bare at mærke din fisse stramme om min pik. Vi aftaler at mødes på en rasteplads ved en skov…

De frække mails har faret rundt i cyberspace hele dagen, og jeg glæder mig bestemt ikke til at skulle til grill-arrangement om aftenen. Så jeg spiser hurtigt, undskylder mig og pakker sammen for at køre hjem. Liderligheden bobler lige under overfladen efter de mange frække mails fra dig, og jeg har bare lyst til dig. På vej ud af døren bibber en SMS ind på min telefon. Den er fra dig, kan jeg se, og jeg åbner den spændt:

Jeg er bare så tændt og liderlig , skriver du og jeg trænger til dig. NU! Skal vi mødes på halvvejen?

Jeg er ikke i tvivl, og ønsker bare at mære din fisse stramme om min pik. Vi aftaler at mødes på en rasteplads ved en skov.

Da jeg kører ind på parkeringspladsen, kan jeg se, at du allerede er kommet. Du står lænet op af din bil med et tæppe under armen, og vi kysser hinanden blidt, dejligt. Vi går ind i skoven og finder en stille plet et stykke væk fra stier og veje.

SEX I DAG?

Du står op af et træ, og jeg kysser dig grådigt. Du presser dig mod min pik, som truer med at bryde ud af mine bukser.

Mine hænder finder din dejlige røv, og jeg trækker dig ind mod mig. Jeg kan mærke gennem kjolestoffet, at du ikke har trusser på. Jeg trækker din kjole op, og kupler min hænder om din røv. Den er dejlig, lækker, blød. Hvor jeg dog elsker din røv.

Du fisker min pik ud i det fri og spiller den blidt. Pludselig uden at jeg egentlig har registreret hvordan, er jeg i dig, og du slynger din ben om mig, så jeg kan trænge helt i bund i din meget våde fisse.

Jeg knepper dig stille op af træet, og vi finder hurtigt ind i et roligt, vuggende tempo. Vi kysser heftigt, og vores tunger leger ivrigt med hinanden.

Efter lidt tid løfter jeg dig af, og lægger tæppet i skovbunden. Trækker din kjole af, så du står nøgen foran mig. Du bukker dig ned for at trække mine bukser af. Tager min pik i munden og slikker mig blidt. Smager dine egne safter.

Vi lægger os nøgne ned på siden – du med ryggen til mig, og jeg trænger op i dig igen. Vi knepper stiller, men øger langsomt tempoet efterhånden som liderligheden og lysten til orgasme tager over.

Du løfter dit ben, så jeg kan komme til at støde helt i bund, og jeg finder din fisse og spiller hårdt på din klit.

Du kommer med et sagte støn, og jeg støder hårdt i dig nogle gange før jeg kommer i et brag af en orgasme.

Udmattede ligger vi på tæppet og nyder eftermiddagssolens stråler inden vi pakker sammen og tager hjem.

porno med danske piger