Skurken mødte Mette

SPAR MANGE PENGE

Jeg vil ha’ dig nu, min sheik, men du må ikke sprøjte op i min kusse. Jeg bruger nemlig ikke noget og det skal være min mand der bliver far til mit barn…

Jeg var inviteret til en stor fødselsdag af min daværende bolleveninde Lone. Festen foregik i en restaurant på Østerbrogade.

Lone blev desværre ret hurtigt fuld, så lod jeg hende passe sig selv: Jeg hader at bolle med kvinder der er berusede. De er så ukoncentrerede.

Mens jeg stod og talte med en af de andre gæster blev jeg hevet ud på dansegulvet af en dejlig tøs på godt og vel 25 år.

Efter et par “fuldfartdanse” fandt jeg ud af at tøsen hed Mette.

Det viste sig snart at Mette var til al slags musik, for da der kom en sjæler krøb hun tæt ind til mig, og begyndte at kæle mig op ad ryggen. Som svar lod jeg forsigtigt mit ene lår trænge ind mellem hendes ben, og hun pressede lovende sin topfisse mod mit lår. Musikken fortsatte med sjælere og vi blev begge to mere og mere ophidsede. Mette foreslog at vi gik en tur ud på gaden for at blive kølet lidt af. Den var jeg med på, og nok med samme bagtanker som Mette.

Ude på Østerbrogade begyndte vi at gå hen af gaden mens vi småkyssede og pjattede. Da vi passerede en gadedør lokkede jeg Mette med indenfor i mørket. Jeg trak hende ind til mig og tungekyssede hende dybt. Mine hænder sneg sig ned om hendes frække numse, ind under nederdelen og op mellem benene. Trusserne var våde af hendes safter, og da det efter sigende er usundt at gå rundt i vådt tøj fik jeg hurtigt befriet Mette for hendes usunde trusser.

Jeg gik ned i knæ og lod min tunge spille ind mellem skamlæberne, hvor den snart fandt sit mål. Mette nød det og hendes hænder kørte rundt i mit hår mens hun pressede mit ansigt, og især min tunge, op mod den saftige spalte. Jeg kørte en finger op i fissen, så den blev smurt godt ind i safterne. Herefter lod jeg fingeren pirre rundt om det bagerste hul. Mette begyndte at småstønne og hendes vejrtrækning blev kort og stakåndet. Fingeren smuttede indenfor i hullet, ventede lidt og gled så lidt længere op. Det slog sømmet på hovedet. Mette kom med fuld musik, min finger blev klemt af ringmuskelen og mit ansigt blev drivvådt af kussesafter.

SEX I DAG?

Mette’s spændinger var nu midlertidigt udløst, men der var stadig et udækket behov.

Vi gik tilbage til festen, men luften imellem os var så elektrisk at vi meget hurtigt fandt på undskyldninger og smuttede.

Da vi var på vej op af trappen til min lejlighed kom jeg i tanke om at mine nøgler lå i min taske der stod hjemme hos Lone.

-Shit. Nå, men jeg ringede på hos min yndige underbo som opbevarede min ekstranøgle. Hun kom til døren, i så tæt på ingenting, at det var svært at se om hun overhovedet havde noget på. Hun spurgte om jeg ikke havde lyst til at komme ind, og det havde jeg, men Mette stod ovenpå, så jeg afslog høfligt. Jeg fik min nøgle, takkede og løb op til min hoveddør, hvor Mette ventede.

Næsten allerede inden vi var kommet indenfor døren var Mette ude af tøjet. -Jeg vil ha’ dig nu, min sheik, men du må ikke sprøjte op i min kusse. Jeg bruger nemlig ikke noget og det skal være min mand der bliver far til mit barn.

-Tak spids, hvad har du nu rodet dig ud i, tænkte jeg mens jeg fløj ud af mit tøj. Mens tankerne fløj gennem hovedet havde Mette’s glohede læber lukket sig om mit længselsfulde pikhoved. Hendes tænder bed kærligt i min pik mens tungen masserede pikhovedet op mod hendes gane. Vidunderlig effekt. Dirrende i hele kroppen af vellyst begyndte jeg at bolle hende ned i halsen. Dybere og dybere trængte jeg ned indtil nosserne lå på hendes hage, mens jeg prøvede at holde igen på skuddet. Det kunne jeg imidlertid kun et kort øjeblik. Så eksploderede jeg. Kaskader af varm sperm skyllede ned i Mette’s hals. Hun pressede min pik så langt ned i halsen som muligt mens hendes hånd kørte, lige til en hastighedsbøde, nede mellem de slanke pigelår. Hendes øjne bad om mere, men jeg skulle lige ha en kort pause før jeg var klar igen.

Vi gik ind i mit soveværelse. -Du skal ta’ gummi på, sagde Mette.

-Shit (igen), Jeg havde ikke et eneste gummi i hele huset, og jeg ville ikke gå ned og låne et af min underbo; så ville hun tro jeg var helt tosset. -Jeg har ingen gummi’er, sagde jeg, og frygtede at der smuttede det knald. Men jeg tog fejl: Mette rejste sig op og tog en klat creme fra Niveadåsen på min kommode. – Så må du nøjes med mit bagerste hul, min skat.

For ikke at sprænge hende, trængte jeg yderst forsigtigt ind idet meget trange, men velsmurte, bagerste hul. Det var godt at jeg lige var blevet suttet til udløsning, for ellers havde jeg sprøjtet med det samme. Clit’en blev samtidigt behandlet med største omhu af min ene hånd, mens den anden prøvede at nå mit natbord.

Mette skreg af nydelse efter min hånd havde fundet hvad den søgte: Min nyindkøbte Bacho tohånds-skruetrækker, med det tykke, lange og let nobrede håndtag. Jeg pressede forsigtigt håndtaget op i kussen og lod den så banke op i Mette i samme takt som min pik fór ind og ud af hendes bagerste hul. Hun var helt væk af liderlighed. Stønnende bad hun om mere, mere, MERE.

Med et skrig eksploderede Mette’s verden for en tid i sol, måne og stjerner. Hendes underkrop lavede bevægelser som er umulige at beskrive og hun gennemrystedes af flere orgasmer. Ringmusklen klemte om min pik så jeg blev ekspederet til udløsning i løbet af no time.

Nu var hun til alt, så jeg greb mit kamera og tog nogle af de frækkeste billeder jeg nogensinde har taget (men I får ikke lov at se dem).

Klokken blev fem om morgenen, og Mette blev desværre nødt til at tage hjem for at hendes mand ikke skulle opdage noget. Men vi nåede at aftale at vi en dag skulle se på de færdige billeder. Og hvilken dag det blev….

porno med danske piger