Min kones elsker på besøg del.3

SPAR MANGE PENGE

Så skal jeg også ha’ den op i min fisse. Du skal kneppe mig godt og grundigt. Jeg har set frem til at du skal fylde mig ud med din dejlige pik. Mette siger at du knepper godt!…

Læs ”Min kones telefonsex” og ”Min kones julefrokost” først. – Min kone, Mette, havde haft telefonsex med sin kollega Anders i efteråret nogle gange. Ved hendes julefrokost havde hun endda bollet med en vildt fremmed og været med i gruppesex. Hun har virkelig fået smag for sex uden for ægteskabet, men siger, at det kun er for at gøre vores ægteskab stærkere gennem sex.
Logikken er svær at følge, og det havde været vanskeligt at kapere, men jeg måtte indrømme, at det også har udvidet vores rammer for hvad vi tænder på. Der er virkelig kommet andre boller på suppen nu hvor Mette er blevet mere frigjort og erotisk, lige som jeg er blevet mere opmærksom på, at der er nye rammer der skal brydes. Så i dag har vi, trods kameler der skulle sluges, et rigtigt godt sexliv sammen.

Mette har i lang tid ikke prævention. Hun vil utroligt gerne have et barn, men det har vist sig, at jeg ikke kan give hende det, idet min sædkvalitet ikke er til det.  Også jeg ville naturligvis gerne kunne gøre hende gravid, men sådan blev det ikke. Nu er hun begyndt at tage p-piller. Jeg har selvfølgelig spurgt om hvorfor hun er begyndt på det, når vi jo ikke kan få børn. Hun har bare svaret, at hun har fået appetit på sex, og gerne med fremmede ind imellem, så hun vil nødig en dag stå med en graviditet hun ikke kan præsentere for mig. Hun siger, at hun ved mig sig selv, at hun gerne vil være sammen med Anders ind imellem, så derfor. Han må nemlig gerne uden kondom.
Det har jo sat yderligere gang i min fantasi som er inspiration til følgende:

Mette aftalte med Tine og Anders, at de skulle komme hjem til os den sidste lørdag i marts, så vi kunne spise sammen og fejre overgangen til sommertid. Hvis de ville, måtte de gerne overnatte, så de kunne lade bilen stå. Der lå nok en slet skjult dagsorden i den invitation.

Det blev dagen hvor de skulle komme. Mette og jeg talte om hvordan det mon ville gå. Om der skulle lægges op til partnerbytte, eller om vi bare skulle se hvad der skete, og så acceptere, hvis der ikke skete noget. Det måtte for alt i verden ikke være for kunstigt.
Vi forberedte os ved at lave den mad vi skulle have, så den var klar og kun skulle varmes. Tre lette retter, for vi skulle ikke være alt for mætte. Ikke noget med at slå mave. Vi havde drikkevarer nok, men ville heller ikke servere for voldsomt af dem. Det skulle ikke være et drikkeorgie, så vi ikke kunne nyde en dejlig fræk aften, eller værre, ikke kunne yde!
Planen var at Mette og Anders skulle sidde på den ene side af bordet, og Tine og jeg på den anden.
Vi besluttede at hvile lidt om eftermiddagen, så vi kunne være friske til en lang aften, men ingen af os kunne rigtigt slappe af. Vi lå i stedet og så hinanden dybt i øjnene. Ingen sex nu, for vi skulle gerne være ekstra sexhungrende senere. Hvis aftenen skulle blive som vi håbede, havde vi anskaffet os to store dobbelte luftmadrasser og flere vattæpper. Kondomer havde Mette tidligere købt, så det var ikke det der manglede, hvis der blev behov for det.
Halvanden time inde de skulle være hos os, gik vi i bad. Først ville Mette dog gerne have fjernet hår omkring sine skamlæber, så hun spurgte om jeg ville hjælpe. Sikke et spørgsmål, selvfølgelig. Jeg sæbede hendes fisse ind og skrabede hårene af, så hun var helt glat omkring skamlæberne. Kønshårene på skambenet skulle blive. Hun har altid gerne ville have mest muligt tilbage af sine pubeshår dér. Hun har derfor en bikiniklipning. Det medfører dog, at hendes g-streng ikke dækker hårene fuldstændigt. Det gør hendes bikini strengt taget heller ikke. Vi syntes begge at det ser ekstra indbydende ud, at hendes behåring er kraftigere og mere udbredt end den lille trekant foran på g-strengen kan dække. Det er også med vilje, at bikinien heller ikke dækker behåringen helt, for Mette kan godt lide at andre kan se lidt af hendes blonde hår, når vi går på stranden.
Bagefter var vi sammen under bruseren og uden at forsøge på udløsning, vaskede vi hinanden og snakkede om hvor spændte vi var på aftenen. Det var lækkert at vaske Mettes nybarberede fisse, og hun nød det helt klart også, for hendes vejrtrækning ændrede sig til suk. Det var rigtigt ophidsende og meget svært for os begge ikke at gå videre.
Badet var færdigt og vi skulle nu i tøjet. Jeg brugte en diskret deodorant og en tilsvarende aftershave og fik tøj på. Almindelige, men nye underbukser, skjorte og bukser. Ikke noget der skulle indikere mine eller vores inderste forventninger. Mette lagde naturligvis sin krigsmaling, som også var mere diskret end hvis hun skulle ud til en fest. Hendes undertøj var også nyt, idet vi havde købt en g-strengs trusse og en bh med ¼ skål. Bh’en samlede hendes flotte bryster så de stod lækkert lige frem og med tydelig kavalergang. Hun var bare så indbydende at se på. Hendes skjorte var tynd og skulle bindes foran som en slå-om skjorte. Også nederdelen var en der kunne løses op ved et enkelt ryk. Den var kort, så man kunne få et kig til hendes g-streng når hun sad ned. Dertil selvsiddende tynde sorte strømper. Hun var bare uimodståelig og frækt påklædt.
De kørte ind i indkørslen. Gennem vinduet så jeg dem stige ud, tage blomst og flasker, og gå hen mod døren. Det gav et sug i maven på mig af spænding. På bagsædet lå der noget der godt kunne være sengetøj og to sportstasker.
De ringede på, og Mette gik ud for at lukke op. Jeg stod bag hende i gangen da de kom ind og lukkede døren. Mette fik kindkys og et kram af Tine og Anders krammede hende endnu mere ved at presse hende ind til sig, og så gav han hende et kys på munden. Det kom åbenbart ikke helt overraskende for Mette, for hun nåede da også at forme sine læber til kys.
Også jeg fik kram af Tine, men ingen kys og Anders gav heldigvis kun hånd.
De fik anbragt deres overtøj. Jeg bemærkede ikke rigtigt hvad Andres havde på, men det var også helt almindeligt afslappet tøj. Tines bemærkede jeg derimod. Hold da op hvor var hun flot. Jeg huskede hende mere som en ganske nydelig pige, men ikke som så flot og med en fantastisk udstråling fra hendes strålende smil og øjne og hendes ranke holdning. Hun er lidt højere end Mette, så hun med de højhælede sko hun havde på, var stort set samme højde som mig. Hendes tøj bestod af en tynd, næsten transparent hvid skjortebluse med flot åbning for oven, og en meget kort lædernederdel der sad godt stramt om hendes baller. Også hun havde tynde sorte strømper på, der senere skulle vise sig også at være selvsiddende.
Der var velkomstdrink og vi kom til bords. Vi fik snakket godt under spisningen, og da også drukket passende af vinen, så de værste blokeringer blev dulmet. Mette og Anders lænede sig ofte mod hinanden og tog på hinandens arme eller skuldre når de talte til hinanden. Måske foregik der også noget under bordet, men det var ikke til rigtigt at afgøre. Det var dog tydeligt, at de kendte hinanden godt.
Jeg skævede ofte til Tine, hvis lækre højre bryst kunne mere end skimtes i skjortens åbning. Det var Tine der først gjorde tilnærmelse, for jeg var alt for nervøs. Jeg var jo den eneste der ikke havde deltaget i deres sexlege tidligere. Hun skubbede nogle gange til mit ben og begyndte at lægge sin hånd på mit lår, når muligheden var der. Det tog jeg som en kærkommen opfordring, så jeg tog mig sammen til at tage hende på låret også. Jeg syntes dog at det var lidt provokerende over for Mette, at jeg sad og tog en stort set fremmed kvinde på låret, men det var nok som det skulle være. På et tidspunkt hvor min hånd igen var på hendes varme lår, tog Tine fat i min hånd og trak den op mod nederdeles kant. Der holdt hun den fast lidt inden hun gav den et par opfordrende skub endnu højere op. Jo, det var selvsiddende strømper, og det var et dejligt blødt varmt lår der var over strømperne.
Midt under desserten udbrød Tine pludseligt:

”Nå, nu trænger jeg altså til et vådt kys af min bordherre!”

Så vendte hun sig mod mig og med halvåben mund forventede hun nu at blive kysset, hvilket jeg naturligvis gjorde. Straks vore læber mødtes, mærkede jeg hendes tunge på mine læber, og jeg gav straks efter og lod hendes tunge slikke mig på læberne hvorefter jeg naturligvis også lod min tunge kæmpe sig vej mod hendes åbne mund. Det blev til at langt vådt kys.

”Det var dejligt. Christian kysser pragtfuldt Mette. Du er heldig.”

De to andre så på os, og straks kyssede de også hinanden.
Da vi fortsatte kyssene, lod jeg min hånd gå endnu videre end før. Hendes lækre bløde inderlår førte direkte til hendes glatbarberede skamlæber, for der var ingen trusse i vejen. Hun kvitterede med at lægge sin hånd på den bule der var i mine bukser og hviskede:

”Uh, den lover godt!”

”Velbekomme!” sagde Mette nu og fortsatte ”Jeg vil foreslå, at mændene tager ud af bordet. I må gerne lade det stå på bordet der ude, men det vil være dejligt, om I satte det i opvaskeren der skal være der. Så arrangerer vi piger lidt kaffe og lignende i sofahjørnet.”

Det lød da rimeligt, syntes vi, så sådan blev det.
Da vi vær færdige kom Anders og jeg ind i stuen igen. Mette og Tine sad begge med et skælms smil. Jeg tror at de havde lavet en aftale af en eller anden slags.

”Hvis vores dejlige mænd skal sætter sig i de to stole der og slapper af, så skal vi nok klare underholdningen et stykke tid. Kom, sæt jeg nu her.”

Vi satte os i hver sin stol. Der var kaffe og cognac og lidt sødt, og der var pigerne i sofaen.
Der blev nu sat musik på, stille og rytmisk musik, så vi begyndte at danse med vore borddamer. Der blev med det samme danset meget tæt, og jeg kunne da også mærke, at jeg ikke var upåvirket af denne skønhed til Tine. Det bemærkede Tine også, for hun sagde at hun godt kunne mærke, at jeg var glad for at danse med hende.
Jeg lod nu min hånd glide ned på hendes baller og pressede hendes underliv mod mit. Forsigtigt løftede jeg op i hendes nederdel, mens jeg havde ryggen til de andre, så de ikke så hvad jeg havde gang i. Jeg var endnu ikke helt klar over om vi bare kunne slå os løs.

”Kan du lide min røv?” spurgte Tine mig ind i øret.

”Du er en smuk pige med skøn røv og lækre bryster.”

”Så ta’ mig på brysterne. Mine brystvorter er ret følsomme og kan godt li’ at blive nusset mellem dine fingre!”

Det manglede ikke på opfordringer, så jeg lod straks min ene hånd gå på opdagelse under hendes skjortebluse direkte på hendes bryster, og den anden ville jeg lade blive på hendes lækre røv. Dog måtte jeg lige bruge begge hænder til at knappe hendes skjortebluse helt op.
Det var flotte store bryster der kom mig i møde. Også hun havde en bh med ¼ skål, så hendes brystvorter var frit tilgængelige. Jeg klemte og nulrede hedes brystvorter det bedste jeg havde lært, samtidig med at jeg lod mine anden hånd finde ned mellem hendes baller og så langt ind mellem hendes lår som jeg kunne. Til gengæld åbnede hun min gylp og stak din hånd ind og fik fat i elastikken til mine underbukser som hun hev ud. Hendes varme feminine fingre tog nu et fast greb om mit erigerede lem.

”Den glæder jeg mig til at smage!”

”Du skal få alt det jeg kan gi’ dig!”

”Ja, så skal jeg også ha’ den op i min fisse. Du skal kneppe mig grundigt. Jeg har set frem til at du skal fylde mig ud med din dejlige pik. Mette siger at du knepper godt!”

SEX I DAG?

Hun kunne også alle de ord Mette brugte, så jeg måtte mande mig op for at følge med.

”Du skal få det pik du kan klare, og jeg glæder mig til at banke den i bund i dig!”

”Åh du frække fyr. Min liderlige fisse venter dig.”

Så skubbede hun mig væk, og jeg fik travlt med at hive mit lem indenbords, hvilket var umuligt på dette tidspunkt.
Det viste sig, at det ikke gjorde så meget, for Mette stod med Anders’ ligeledes stive pik i hånden og gned let på den, mens han havde en hånd på hendes fisse under g-strengen.

”Kom Mette, Lad os vise hvad piger kan med hinanden.”

”Åh, du afbryder midt i noget dejligt. Din mand har sin store hånd på min fisse.” svarede Mette og fortsatte ”Men så skal I to bare sætte jeg over og nyde os! I må gerne røre jeg selv, men ikke komme!”

De to piger stod nu på gulvet og simulerede at de dansede til musikken samtidig med at de langsomt klædte hinanden af. Det er virkelig et par flotte kvinder vi har, tænkte jeg, efterhånden som de var iført mindre og mindre. Til sidst stod de bare med deres selvsiddende og de kvarte bh’er, samt Mettes g-streng. Tine var trimmet med en lille ”brasilianer”, så hun var næsten glat. Meget lækkert, selv om jeg nu også er vild med Mette behåring.
Så det var altså det pigerne havde aftalt, mens vi andre tog af bordet!

De dansede ikke længere, men stod og tungekyssede og sugede på skift hinandens læber ind i munden. Samtidig gled deres hænder rundt på deres kroppe. Det var på dette tidspunkt det gik op for mig, at jeg hellere måtte hente de indkøbte dobbelte luftmadrasser og vattæpperne. Selv om jeg havde svært ved at løsrive mig, fik jeg udstyret ind i stuen og glattet tæpper over.
Nu lagde pigerne sig med Tine på ryggen og Mette kyssende ned over hendes bryster og mave. Pigerne havde nu ikke bh på mere, og Mettes trusse var også smidt.
Snart var Mettes tunge godt i gang med at slikke op og ned ad Tines meget åbne fisse. Skamlæberne fik en ordentlig tur. Mette rejste sig nu op, trak sin trusse af og skrævede ind over Tines ene lår og satte sig og gned sin fisse mod Tines lår. Jeg kunne se, at Mette var våd af Tines safter omkring næse og mund. Tænk at det var min kone der var i gang med åbenlys pigesex. Det havde jeg aldrig forestille mig i min vildeste fantasi. Tine fik drejet sig en smule samtidig med at hun løftede sit ene ben helt op langs sin krop og holdt det fast med hænderne. På den måde kom pigernes fisser til at kunne gnide mod hinanden. Det var på en gang både utrolig fræk og sexet, samtidig med at det var smukt at se på.
Nu var det Mette der lod sig glide ned på ryggen og Tine der kyssede Mettes mund og slikkede hendes safter af, for efterfølgende at kysse sig vej ned over bryster, mave og videre til Mettes tydeligt opsvulmede køn.
Så var det min kones fisse der slukke slikkes og bearbejdes. Tine tog fat med sin arbejdsomme tunge og med fingrene fra begge hænder. Med den ene hånd stak hun et par fingre op i Mettes skede, og med den anden bearbejdede hun Mettes klitoris i hurtige bevægelser. Tungen smurte hele tiden hele min kones åbne fisse. Det var tydeligt, at nu skulle orgasmen komme. Mette pressede Tine hoved mod sit skød og trak nu vejret meget stødvist med støn og klynk og lange pauser hvor hun holdt vejret helt. Det varede da heller ikke længe, så eksploderede hun i en orgasme så tydelig både kunne høres og ses. Hun spjættede med benene og hele kroppen blev spændt op. Hun var helt væk i sin orgasme i længere tid. Samtidig flyttede Tine sit hoved, så man kunne se Mettes fisse var i rytmiske sammentrækninger. Lidt efter lidt begyndte hun at slappe af. Hun åbnede øjnene og så Tine smile til hende. Min kone smilede igen og sagde at hun nok skulle give Tine en lækker orgasme også, men hun var nødt til lige at få vejret og komme lidt til selv først.
Vel en fem minutters tid efter gentog sceneriet sig, med ombyttede roller. Da Tine kom, var hendes orgasme på ingen måde mindre. Tilmed så jeg hvordan en klar væske piblede ud mellem hendes dejlige svulmede skamlæber.  Mon ikke det var en lille sprøjteorgasme? Det har jeg aldrig set før, men hold da op hvor var det totalt ophidsende. Hverken Anders eller jeg havde i øvrigt rørt os selv, til trods for at vi sad med erigerede pikke. Vi var nok bange for at komme alt for hurtigt under disse liderlige forhold.
Pigerne lå i mindst ti minutter og kærtegnede og kyssede hinanden, inden de rejste sig.

”Så er det jeres tur!” proklamerede min kone.

”Hvad mener du?” spurgte jeg forskrækket.

”Nu har I nydt os, så nu vil vi nyde jer!”

Anders og jeg så på hinanden og nærmest i munden på hinanden svarede vi, at det aldrig kunne komme på tale.
Så grinede tøserne og sagde, at det havde de heller ikke regnet med, men at de lige ville prøve om det var rigtigt mænd de var gift med. Vi bestod prøven.
Af hensyn til pigerne tog vi lige en pause, dog således at min kone satte sig over på skødet af Anders, og jeg satte mig over til Tine i sofaen.
Lige så langsomt klædte pigerne os helt af, så vi alle nu var som vi var skabt. Jeg skulle hjælpe Tine af med de selvsiddende, så de ikke blev revet senere, for som hun sagde.

”I er sikkert lidt mere voldsomme end vi piger er.”

Anders tog naturligvis min kones selvsiddende strømper af, hvorefter hun rejste sig i al sin nøgenhed for at sætte musik på igen. På vej tilbage kom hun vrikkende med sine hofter forbi mig, gav mig et stort kys og sagde:

”Elskede, har du noget imod at jeg lige tager en dans med Anders selv om jeg er nøgen? Du må nok regne med at han vil ta’ på mig. Også på min fisse! Jeg håber at det er i orden med dig!”

Uden at vente på svaret, skred hun over til Anders og bød ham op til dans med et knejsende kast med nakken. Lidt underligt at se ham skride ud med erigeret lem og begynde en dans, eller hvad det var, med min nøgne kone. Jeg fik nu Tine hen på den ene luftmadras i stedet, hvor vi lagde os, så jeg kunne komme til at nyde hendes smukke velproportionerede og ligeledes nøgne krop. Sådan lå vi og kærtegnede hinanden, mens min kone tog sin dansepartners hånd og førte den ned til sin godt fugtige fisse.
Jeg hørte hende sige:

”Elsk mig rigtigt, og fyld din sæd op i min livmor. Jeg kan ikke vente længere nu!”

”Jeg skal lige have gummi på, eller vil du gøre det for mig?”

”Ingen gummi i dag!”

”Er du da begyndt med p-piller?”

”Mm, måske, er det vigtigt for dig, eller bare spændende?”

Tine hørte det også, så hun hviskede med en sensuel hæs stemme.
”Christian, hvis du gerne vil ta’ mig rigtigt, så vil jeg gerne føle, at du sprøjter i min skede. Jeg har sådan set frem til at du skulle kneppe mig, og du skal gi’ mig det hele, så jeg kan mærke at du fylder mig i fisen. Vil du godt det?”

”Du er da fantastisk. Det kan du tro jeg vil. Hvor er du dog en smuk og lækker liderlig kvinde!”

Og sådan begyndte Tine og jeg at kneppe.
Ved siden af os gik Mette og Anders også i gang.
Jeg kyssede Tines utroligt velproportionerede bryster og suttede og bed let i hendes brystvorter. De er ikke særligt store men meget struttende og hårde. Jeg fortsatte videre ned over hendes mave, navle til jeg kom ned til hendes duftende køn. Hendes skamlæber var stadig svulmet noget op, og snart fik min tunge og mine fingre hendes blomst fuldt udfoldet og lystens safter drev ud af hende. Hun sukkede og stønnede mens jeg slikkede hendes klitoris, og hun pressede mit hoved med begge sine hænder mod sit dampende køn. Så skubbede hun mig blidt væk og sagde:

”Kom ind i mig nu. Min fisse vil ha’ din dejlige pik nu!”

Jeg lagde mig ind over hende, og hun tog fat om min pik og styrede den mod sin elskovsåbning der var mere end klar til at modtage mig. Jeg gled straks i bund, og hun gav et højt gisp fra sig.

”Åh, hvor er det en skøn pik du har. Knep min fisse nu – Ja, knep mig hårdt, helt i bund hver gang. Ja, åh, det er så skønt.”

Jeg fik lige skævet over til min kone, der nu var i gang med at ride på Anderses’ store pik der fløj ud og ind i hendes fisse. Jeg fornemmede at hun snart var der henne hvor hun ville få sin orgasme med denne fremmede pik i sig. Kort efter kom hun med skrig og støn. Åh hvor var hun smuk som hun spjætte oven på Anders med sine orgasmeskrig.
Hurtigt rullede de rundt så de lå i missionærstilling, og Anders pumpede løs i hende.

Det påvirkede både Tine og mig, så vi kom begge kort efter. Jeg har aldrig mærket en kvindes orgasme så kraftig som Tines, da jeg tømte min sæd i hende. Hele hendes krop sitrede, og klar væske løb i små sprøjt ud af hendes fisse omkring min pik. Fantastisk!
Vi lå nu alle fire efter vores udløsninger med fremmed partner og sundede os for at komme til kræfter igen. Det her var den bedste sexoplevelse jeg hidtil havde haft, og aftenen var ikke færdig endnu.
Senere på aftenen fik min kone og jeg kneppet, og jeg fik dermed også min sæd ud i hendes skede. Det var grænseoverskridende frækt det her.
Vi fik virkeligt lært hinandens intime zoner at kende denne aften og afprøvet alle mulige stillinger. Det var sent inden alle gik i seng. Vi havde på forhånd redt op i gæsteværelset til Tine og Anders, så de blev selvfølgelig natten over.
Da vi mødtes næste morgen, havde jeg frygtet undvigende øjne og pinlig tavshed. Det gik i stedet helt flot, med smil, kys og tak for i nat. Vi gik alle i bad sammen, selv om vi måtte skiftes til at stå under bruseren. Igen måtte jeg bare konstatere, at de to kvinder var både særdeles smukke og lækkert frække.
Vi fik morgenmad, og inden de kørte hjem, kneppede vi endnu en gang med vores gæster i stuen, hvor vi alle kunne være på en gang.
Det blev en uforglemmelig weekend og starten på en ny tilværelse for os alle.
I den efterfølgende tid fik vi arrangeret mange aftner sammen.
Vi er stadig ofte sammen med dem, og vi har da også rejst på ferie sammen et par gange.
Vi er lykkelige for vores venskaber, og nyder vores fælles sexliv i fulde drag.

Denne historie var oprindelig opdigtet, men meget af den blev til virkelighed efter den blev skrevet. En af årsagerne til at vi besluttede at føre det ud i livet var, at Mette læste historien, da jeg havde skrevet den. Hun spurgte om det var en fantasi jeg gerne ville opleve i virkeligheden, for så var hun da med på det.

Det er en vidunderlig kone jeg har.

Historie 3 af 3.

porno med danske piger