Mødet med ham del.1

SPAR MANGE PENGE

Da konen ikke var villig til at give ham noget i soveværelset, søgte han en, der kunne tilfredsstille ham. Jeg sagde, meget hurtig at sådan en kvinde var jeg ikke…

SEX I DAG?

Jeg plejer, at være den stille og rolig pige, som ikke turde gøre noget, fordi jeg var bange for at man kunne blive se ned på mig. Jeg var ikke den, man lige forbandt med at gå chatten og finde en mand, som endda var gift og så have en affære med ham også. Men det var nu heller ikke helt det jeg havde regnet med, den dag jeg gik på chatten, for 5 mdr. siden. 
”Sødgiftmand” loggede på og jeg tænkte, hvad hulen han lavede der, hvis han havde en kone. Men tænkte ikke videre over det. Pludselig skrev han til mig og jeg vidste ikke ind eller ud, om jeg skulle svare eller lade være, han var jo gift. Men noget i mig blev fristet, og jeg skrev: Hej. 
Det gik længe før han skrev igen. Troede han havde fortrudt. Mit hjerte hamrede, og var lige ved at springe ud gennem min brystkasse, for hvad ville han dog til at skrive til mig? Vi skrev frem og tilbage, om alting, og jeg tænkte han bare var der for at finde nogen at snakke med. Ja der måtte jeg tog om igen. Han forklarede, hvorfor han sad på chatten, og lige pludselig forstod jeg det hele lidt bedre. 
Da konen ikke var villig til at give ham noget i soveværelset, søgte han en, der kunne tilfredsstille ham. Jeg sagde, meget hurtig at sådan en kvinde var jeg ikke, og sagde det mange gange. Men han blev ved med at skrive til mig og vi udvekslede e-mail-adresser og håbede på en måde at han skrev tilbage til mig.  Af hvilken grund vidste jeg ikke, men noget i mig var tiltrukket af ham.
Jeg ventede flere dage, og var begyndt at miste håbet, for selvom jeg havde sagt nej, var der alligevel noget der sagde mig noget ved den mand. Han var sød, dejlig og venlig at skrive med. 
Endelig så skrev han en mail. Vi loggede på MSN, vi skrev længe den dag. Og lige pludselig tændte ham for Webcammet. Jeg vidste ikke lige, hvordan jeg skulle tage det. Men jeg fulgte med og godkendte ham. Og der var han. Den sødeste og dejligste mand jeg havde skrevet med. 
Men der var noget med ham, jeg kunne ikke sætte ord på, men han kunne åbnebart læse mine tanker og derefter skrev han: min kone er i udestuen, må være forsigtig. Der tænkte jeg, av han er modig. Han skrev at han bare måtte se mig. Og han var vild med det han så. 
Vi aftalte at vi skulle mødes bare kort for lige at se hinanden an, og jeg tænkte at det kunne da ikke skade. SF. Men da jeg så ham første gang sådan i IRL, der sagde mit hjerte bare ja ja ja ja ja ja ja, ham ville jeg godt se igen. Og han følte heldigvis det samme. Og det kom jeg til. Ugen efter kom han hjem til mig.
Jeg var nervøs, da jeg stod og ventede på at han skulle komme. Kiggede ud af vinduet, men sådan så han ikke kunne se jeg stod der. Lige pludselig drejer en bil om hjørnet og mit hjerte hopper 3 gange. Det var ham. Kunne hører ham gå op af trapperne i opgangen, og lige inden han ringede på følte jeg at alt mit blod blev varmet op og flød hurtigere. 
Jeg åbnede døren i det aftalte tøj. Min dejlige morgenkåbe og ikke andet, og jeg kunne se på ham at han skulle beherske sig. Fik et rigtig lang dejligt kys af ham og min krop kogte. Han kunne godt mørke at jeg var nervøs, og han tog det meget stille og rolig. Der var slet ikke noget, og han sagde flere gange, hvis jeg ikke ville være med kunne jeg bare sige til, så ville han kører igen. Men da han først gik i gang med at kysse min hals og bide blidt i min øreflip, var jeg solgt. Han vidste hvad han skulle gøre for at få overtalt mig, og jeg tror han havde planlagt det. 
Han kunne få mig i den 7. himmel, ingen andre havde fået mig så langt op på skyerne som han gjorde gang på gang den dag. Han vidste lige hvordan, både hans tunge og finger skulle bruges. Og jeg tænkte at det i hvert fald ikke var ham der var noget galt med i hans ægteskab. Men så flyttede jeg mine tanker over på noget andet. SF.
Han var stadig påklædt, så jeg begyndte at knappe hans skjorte op, og det første jeg så, var et kæmpe stort ar på hans brystkasse. Jeg spurgte, hvorfra han havde fået det, og fik at vide at det er fra krigen i Bosnien. Jeg sank en stor klump i halsen så det gjorde ondt i halsen. 
Jeg kunne se på ham at det havde gjort ondt, og jeg tænkte om jeg nu kunne få ham tilbage på det hyggelig igen, så jeg begyndte at åbne op for hans bukser, og kunne mærke, at der i hvert fald var noget i live derinde bagved, og da jeg fik bukserne af ham, mødtes mit syn med en dejlig stiv pik, som var lige til at spise. Og straks var hans tanker det samme sted som mine. 
Jeg gav den et kys og han glippede og tog fat i mig. Jeg blev forskrækket. Gjorde jeg mon noget forkert. Han spurgte; hvad var det du gjorde? Jeg tænkte så, øhhh har han mon aldrig prøvet et blowjob før. Jeg sagde så bare: Må jeg godt forsætte, og kunne se på ham han tøvede, men sagde ja. Jeg fik ham lagt ned på sengen.  
Jeg kørte min tunge op og ned langs hans stive lem. Jeg kunne mærke at det var noget han kunne lide. Og ja, han nød det i lange drag. Da jeg fik ham til at komme, sagde han; wauuuuuu det var dejligt og fortalte at, det havde han aldrig oplevet før. Og det var ikke sidste gang han skulle det. 
Han flyttede sig og tog fat i mig og lagde mig på sengen. Han kyssede min nakke og kørte tungen ned af. Jeg var solgt. Jeg nød det. Ned over maven kørte tungen og da han kom til navlen gippede det i mig. Han kørte op igen og nu kørte han tungen rundt om mine brystvorter. Jeg begyndte at vride mig, og han lagde sine arme over mig og pressede mig ned i sengen. 
Jeg blev mere og mere vild, jeg lukkede øjnene og lod mig falde hen i den 7.himmel. han kørte tungen ned til min mis, han spredte mine ben og lod tungen kører ned og min klit, nu vred jeg mig først, men han havde fast i mig. Han begyndte at slikke mig grundigt.  Og jeg kunne ikke holde mig tilbage og kom i en stor orgasme. Wauuu sagde han, det var dejligt, han tog lige et slik mere og gav mig et stort kys. 
Han lagde sig ned ved siden af mig og spurgte om jeg kunne klare mere. Jeg svarede ja, og han kiggede på mig. Er det rigtig? Spurgte han. Ja hvorfor skulle jeg ikke kunne det, og han fortalte at hans kone kun ville komme en gang om han var kommet eller ej. Mærkelig kvinde tænkte jeg og besluttede med mig selv at jeg skulle give ham en oplevelse for livet. 
Jeg satte mig ovenpå ham og tog fast i pikken og førte den ind i min varme mis. Og han lagde sig helt ned på ryggen og jeg red på ham. Kunne se at det var noget han kunne lide. Bukkede mig ned til hans øre og sagde: gør hvad du ønsker! Og han kiggede på mig, jeg nikkede. Han bad mig om at stige af og vende mig om på alle fire. Uhmmmmm tænkte jeg, det er lige sagen. 
Godt nok havde jeg lige sutte hans pik, men jeg troede ikke at den ville være så stor da den kom ind i mig. Men det var dejligt. Pludselig hev han i mit hår og jeg kom op på knæ, mens han stadig kneppede mig, og mine bryster fik lige en omgang. Nej hvor var det dejligt, han hamrede pikken ind i mig og faldt forover igen. Og han gjorde det hurtig. Jeg tænkte nu måtte han da snart komme. Men nej. 
Pludselig trækker han sig ud og går hen og tager to af mine sofapuder, og kommer tilbage og beder mig om at have røven på dem, mens jeg ligger på ryggen. Jeg gør hvad han siger. Og pludselig hurtig efter jeg er kommet ned, kan jeg mærke hans stive lem i mig igen, og nej han kommer i bund denne gang. Og jeg kommer hurtig. Men min krop kunne mærke den vil have mere. Og han fortsætter. Jeg skriger hans navn og han støder hårdere og hårdere, og jeg skriger af lidenskab. Og der kommer han og jeg mærker ham komme i mig. Bliver dejlig varm indeni. 
Vi ligger og kigger i hinandens øjne og han siger, at han kan se i mine øjne at jeg kunne lide det. Og jeg måtte nikke. Så sagde han: men noget trykker dine tanker. Jeg måtte jo give ham ret, måtte fortælle ham at jeg var bange ikke at se ham igen. Og der smilte han sødt, satte hans hænder på mine kinder og kyssede mig. Han sagde bagefter, jo jeg kommer tilbage bare rolig. Og jeg var glad da han gik. 
Senere kom der en sms fra ham at han var kommet hjem og at han glædede sig til vores næste møde. Og der vidste jeg at han ville komme tilbage, og ja det gjorde han, men det er en helt anden historie.

porno med danske piger