Mit længste knald

SPAR MANGE PENGE

Sandra havde opdaget at hun blev så tændt, fordi det var utroskab. Det havde det jo egentligt været hele tiden vil mange nok mene, men nu slog det ud i lys lue…

Når jeg ser tilbage på denne oplevelse, så kan jeg godt se at det for alle andre ser ud som om det ”kun” var et spørgsmål om tid før vi ville give efter for vores lyst, men det var slet ikke hendes plan og det var heller ikke min. Omstændigheder som vi ikke kunne forudse gjorde bare at det hele faldt i hak med hensyn til tid og sted. For nylig var vi begge med til en vinsmagning i vores personaleforening og da hverken hun eller jeg kunne drømme om at hælde vinen ud i de til formålet opstillede spande, så blev vi hurtigt lidt halvsnalrede og kom til at tale om vores gamle affære og der fik jeg nogle oplysninger som har gjort at jeg nu kan skrive vores historie.

Sandra er en mangeårig og rigtig sød kollega, som var 39 da vores leg startede og jeg var 47. En lille fiks sag på ikke over 170 cm og med endda rigtig gode kurver. Tilpas store og velformede bryster. Hvepsetalje. Perfekt runde lår og en god røv fuldendte en gennemført lækker krop. Dertil skal lægges et kønt ansigt omkranset af lange bløde kulsorte krøller der gik ned til omkring skuldrene. Hendes store brune øjne giver hende en mørk, varm og sensuel udstråling. Hendes far var fra sydeuropa så hendes sydlandske udseende og temperament må tilskrives ham. Sandra var en meget flirtende type og rap i replikken. Dem som hun flirtede med fik lige et kram og en fræk bemærkning og det var helt åbenlyst.

Jeg havde på det tidspunkt en affære med Mette, som jeg har skrevet et par noveller om og jeg havde ingen planer om at ændre på det. Selv om jeg var single og kan gøre hvad jeg vil, så vil jeg ikke have to affærer på samme tid. Sandra er gift med Mads, som hun har 2 børn sammen med.

Grunden til at Sandra og jeg talte så godt sammen var at hun over flere år ofte tog mig med, hvis jeg stod og ventede på bussen om morgenen. En dag blev vores afdelinger slået sammen, så vi fra den ene dag til den anden arbejdede i to kontorer som lå lige ved siden af hinanden. Nu kunne hun så flirte med mig også og det gjorde hun fra dag et af.

I starten var det noget med ”ja Lasse skulle godt nok ikke løbe ret mange gange rundt om min seng…”. Når jeg skulle vise hende noget på skærmen, så blev der lige lagt en hånd på min skulder og hun stillede sig tæt på mig. Sådan kørte det længe, men ganske langsomt og uden at nogen af os ved hvornår og hvordan, begyndte vi at tage lidt på hinanden og det var absolut ikke åbenlyst. Ikke fordi det skulle noget mere alvorligt, men for at undgå sladder. Nu arbejdede vi i den samme afdeling, hvor overarbejde hører til hverdagen og så kunne der jo flirtes med meget mindre risiko for at nogen skulle se det. Den følgende udvikling sker over ret lang tid. Det er som om vi bare lægger til hele tiden. At vi næsten starter hvor vi sluttede sidst.

Først var det ikke bare en hånd på skulderen, men nu blev det til et kram. Vi nussede hinanden i nakken. Så lige et klap bagi. Så begyndte vi at klemme lidt til. En kærlig hånd op af ryggen. Så en hånd om i siden hvor det hele bliver lidt mere blødt og dejligt. Så et kram i siden. Så et kram op og ned af siden. Vi lagde hånden på den andens lår, når vi sad ved siden af hinanden og så på den samme skærm. Enten havde hun en hånd på mit lår eller også havde jeg en hånd på hendes lår. Vi begyndte at kramme hinandens lår. Hånden rykkede længere og længere op. Så blev det til kys i nakken. Derefter kys i nakken samtidig med kram. Så kys på halsen. Kys på halsen med kram. En dag kyssede vi bare hinanden og vi husker begge dette første kys. Det var nemlig et meget langt kys. Mange minutter. Ikke et tungekys men et meget inderligt kys. Nu skulle man tro at vi havde krydset linjen hvor der ingen vej var tilbage, men sådan følte vi det ikke. Nu var vi bare blevet kyssevenner og mere var der ikke i det. Kyssene blev dybere, vådere og heftigere. Minutlange tungekys og bagefter sagde vi bare farvel – vi ses i morgen og vi var glade og tilfredse.

Nu var der ved at gå lidt sport i det og det hele blev mere frækt og der følte jeg mig på hjemmebane. Det var også især mig der lige tog den lidt længere end sidst – men responsen var til gengæld spontan og umiddelbar fra hendes side og det fik mig bestemt ikke til at holde igen. Nu begyndte jeg ligefrem at planlægge hvad jeg ville gøre næste gang, men Sandra havde det også sådan at hun efterhånden forventede lidt nyt hver gang.

Til en julefrokost – ja selvfølgelig en julefrokost – blev det temmelig hedt og det endda før vi rigtigt havde fået noget at drikke. Lidt ”opvarmning” havde der været. I vores sektion er toiletterne samlet i et stort rum med 4 separate toiletter til både herrer og damer. Ikke med tynde trævægge og døre man kan se ind under, men med kraftige døre og hvert toilet var i hvert sit rum med opmurede vægge.

Sandra havde en stramt siddende mørk bluse på og en mørkere meget stram og opslidset nederdel. Vi så hinanden i øjnene og som om vi begge to indser at hvis vi skal have mulighed for at røre lidt ved hinanden, så skal det være nu, for lige om lidt vrimler det med flere hundrede mennesker og så er risikoen for at nogen ser det simpelthen for stor. I en fælles bevægelse smuttede vi ind på et toilet og måske p.g.a. af det gode humør blev der nu virkelig kysset igennem. Helt uvilkårligt pressede jeg mit knæ op mod hendes fisse og for første gang hører jeg Sandra stønne. Hun slipper ganske enkelt min mund og der kommer et langt dybt støn fra hende som også overraskede hende selv. Nu havde Sandra i forvejen en lidt dyb stemme, men fuck, fuck og fuck hvor lød det støn bare hot. For første gang krammede jeg hendes bryster hårdt og nu snavede vi bare igennem.

Sandra så frækt på mig. Nu vil jeg også høre dig. Hun lagde sin hånd på min godt stive pik uden på mine bukser og gnubbede den med faste og lange tag. Hun vidste nok hvilke knapper hun skulle trykke på. Det resulterede i et dybt eeerrhhhh fra mig. Jeg smilede frækt igen og sagde hvad siger du så hvis jeg gør sådan her?

SEX I DAG?

Lod min hånd glide op under hendes opslidsede nederdel. Op mellem hendes lår hvor den lagde sig til rette direkte på en drivende våd og glat fisse. Ja – den blev lagt direkte på hendes fisse, fordi Sandra ikke havde nogen trusser på. Sandra trykkede sin ryg og hænder tilbage mod væggen. Vi fastholdt vores frække blikke, men da jeg lod min hånd massere hendes fisse blev hendes blik hurtigt fjernt og liderligt og hun begyndte at stønne meget intenst samtidig med at hun af al magt forsøgte at dæmpe sine støn. Jeg kunne ikke stoppe her, så jeg lod en finger glide op i hende. Lod den glide roligt ud og ind af hendes fisse et par gange. Der kom nogle lange dybe og luftige støn fra Sandra fuldstændig i takt med mine kærtegn. Hun var godt nok våd og nu kyssede jeg hende grådigt på halsen mens jeg rykkede til i hendes fisse. Med en fast hånd klemte jeg rundt om hendes skamben og i en fast rytme gnubbede jeg løs, så safterne i hendes fisse gav nogle kraftige smaskelyde fra sig. Nu gav Sandra slip på sig selv og der kom 4-5 meget lange, og hårde støn fra hende. Hendes fisse krampede og hendes orgasmer fik hende til at stønne uhæmmet ååååååårrrrhhhhhhhhhhhhhh, ååååårrrhhhhhhh, ååååårrrhhhhhhhhhh. Sandra klamrede sig til mig og hang nærmest bare i sine arme da hendes ben ikke gav meget støtte og vi kunne begge høre hendes safter dryppe ned på gulvet. Jeg måtte holde godt fast i Sandra og da jeg gav slip gled hun ligeså langsomt ned af væggen og satte sig ned på gulvet, mens hun kom til sig selv igen. Der var nu gået så lang tid af folk ville undre sig over hvor vi blev af, så vi kunne ikke fortsætte og det ville jeg heller ikke.

Der skete ikke mere mellem Sandra og mig til julefrokosten. Jeg havde stadig Mette og ville ikke starte noget nyt med Sandra, men lige der følte jeg at jeg havde krydset en grænse. Ikke i forhold til Mette, men jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at Sandra og jeg nu skulle til at give hinanden håndjobs. Sandra følte også at hun havde krydset en grænse men for hende var det noget helt andet. Sandra havde opdaget at hun blev så tændt, fordi det var utroskab. Det havde det jo egentligt været hele tiden vil mange nok mene, men nu slog det ud i lys lue i hende. Desuden havde Sandra fået så voldsom en orgasme at sexlivet derhjemme slet ikke var nok som det var.

Det førte faktisk til en vanskelig periode i vores forhold generelt, fordi jeg ikke ville gå længere, men det ville Sandra gerne og derfor må jeg nu fortælle om hvad der var sket i hendes liv under vores stadig mere og mere intense leg som havde stået på i mere end et år. Der var sket det at mens Sandras appetit på sex var forblevet konstant, så var hendes mands appetit blevet mindre og sex mere en rutine der ikke blev brugt mere tid på end højest nødvendigt. Svært at forstå måske, når jeg lige har beskrevet hvor lækker Sandra er, men hvis et forhold først har kørt længe i samme spor, så bliver den ene pludselig frustreret og når den anden har svært ved at ændre på noget, så må der ske noget drastisk.

Denne udvikling betød at Sandra tog vores lille frække leg med sig hjem og det var i starten nok til at hun blev mere tændt når de havde sex. Det betød til gengæld at hun havde et behov for at vi begge to blev mere og mere frække for at holde hendes lyst konstant derhjemme. Derfor havde hun ingen trusser på til julefrokosten. Det var ikke fordi hun skulle ud og score. Da jeg ikke ønskede at gå videre i vores frække leg, trak jeg mig lidt væk fra Sandra. Jeg forsøgte spagfærdigt at holde fast i det vi havde, men jeg var blevet mere reserveret i forhold til Sandra.

Så sker der det at den mand som Mette er gift med må skifte arbejde til en helt anden by og Mette får arbejde på en anden skole. Det gør vores affære umulig og vi stopper, men er forblevet venner. Dermed kunne jeg starte en ny affære, men skulle det så være Sandra.

Sandra lagde ikke skjul på at hun gerne ville ha’ mig, men selv om jeg holdt rigtig meget af Sandra, så vidste jeg også at jeg ikke ville tage hende væk fra hendes mand, da jeg jo var ganske godt tilfreds med mit liv som single på det tidspunkt. I mellemtiden var Sandra og jeg dog helt stoppet med vores leg og jeg ville ikke begynde på noget før jeg vidste hvad jeg havde med at gøre, men nu havde jeg godt nok svært ved at holde mig i ro for dejlig det var hun sgu. Men vi var på samme arbejdsplads og der havde jeg set nogle skrækkelige eksempler på hvad der kan ske når ægtefolk på samme arbejdsplads går fra hinanden.

Igen gjorde andre omstændigheder at vi nærmest blev drevet i armene på hinanden. Afdelingen var i mellemtiden blevet så stor at kun få havde mulighed for at lægge hus til en årlig fest som nærmest var blevet en kutyme. Det var med påhæng så vi også fik hilst på dem som de uforudsigelige arbejdstider gik ud over. Meget hyggeligt faktisk og da vi har nogle IT-folk som også er morsomme, så har de altid brygget nogle hylende sjove videoer sammen. Der var ingen tvivl om at Sandra og Mads boede i det største hus af os alle sammen og en dag havde Mads sagt til Sandra om vi ikke kunne være hos dem.

Jeg ankom til festen med den hensigt at forholde mig fornuftigt til Sandra og mig, men da først vi ser hinanden i øjnene, blev det klart for os begge to at der vil ske noget denne aften. Jeg følte ikke at det var særligt ophidsende fordi det foregik hjemme hos dem, men det følte Sandra og det gjorde hende ekstra tændt. Sandra havde en meget sexet top på og den samme opslidsede nederdel som til julefrokosten. Deres hus er meget stort og nærmest med stue og køkken / alrum ud i et men dog lidt forskudt i niveau. Dog ikke mere end at man fra køkkenet sagtens kunne følge med i hvad der skete i den centrale del af stuen.

Alle sidder i stuen og vi ser nogle af de sjove videoer da Sandra hvisker om jeg ikke vil hjælpe til med at gøre ostebordet klar og sørge for noget mere rødvin. Ikke fordi vi behøvede at være to om det, men nu var der en anledning til at gå og pille lidt ved hinanden og vi kunne stadig følge med i hvad der skete i stuen. De andre vænnede sig også hurtigt til at vi var der, men koncentrerede sig derefter om underholdningen.

Sandra og jeg blev hurtigt færdige og da Sandra havde slukket lyset i loftet og prøvede på at følge lidt med i hvad der skete i stuen, stillede jeg mig ind foran hende. Sandra flyttede sig og jeg flyttede med.

Pludselig mærkede jeg Sandra tage om mig bagfra og trykke sig ind til mig. Jeg tog min arm om på ryggen ind i mellem Sandra og mig. Krammede og nussede hendes mave. Kørte min hånd ned mod hendes venusbjerg og op igen flere gange. Lod min hånd glide op imod hendes ene bryst og Sandra gjorde villigt plads så jeg bedre kunne komme til. Jeg krammede og nussede hendes bryster. Min hånd gled ned af hendes mave igen og ind under hendes top. Fik trukket hendes top med op til hendes bryster. Jeg krammede hendes bryster igen og nu løsnede Sandra selv sin BH, så jeg kunne lægge min hånd direkte på hendes lækre C-skåls bryster. Jeg krammede hendes ene bryst og lod et par fingre spille henover hendes brystvorte. Sandra lagde sin ene hånd ned på min pik, som meget gerne ville ud nu. Så lod jeg min hånd køre hele vejen fra hendes bryst og ned til hendes lår. Ind under slidsen i nederdelen.

Denne gang havde Sandra trusser på. Først lagde jeg min hånd på hendes fisse uden på trusserne. Tak for kaffe hun var våd. Hendes trusser blev gennemvædet da jeg kørte min hånd henover hendes fisse. Sandra lod sine hænder glide op under min skjorte foran og trykkede sin mund og bryster mod min ryg. Min hånd gled ned i hendes trusser og da den gled ned over hendes drivende våde fisse kunne jeg mærke Sandra stønne ind i min ryg. Lod min langemand glide op i hende og jeg fik med det samme rigtig godt fat i hendes fisse. Som om jeg pressede vandet ud af en svamp klemte jeg nu sammen om hendes fisse og begyndte at vippe min hånd rundt og frem og tilbage med lange seje tag og med min finger dybt begravet i hendes fisse. Det fik Sandra til at bide mig så hårdt i ryggen at jeg stadig føler der sidder et aftryk af hendes tænder.

Jeg fandt hurtigt det helt rigtige sted og første gang hendes fisse krampede holdt jeg bare på, men øgede presset og tempoet og lidt efter kunne jeg mærke Sandra klemme hårdt omkring mig. Det rykkede kraftigt i hendes krop og hun stønnede voldsomt ind i min ryg samtidig med at hun igen slap sit tag i mig og langsomt gled ned på køkkengulvet bagved mig.

Efter ostebordet blev der skruet op for musikken og så blev der ellers danset til langt ud på natten. Der var nu gået et par timer siden vi stod i køkkenet og mine kugler var godt ømme og spændte, men lige så snart lyset blev dæmpet listede Sandra og jeg ovenpå og låste os inde på deres store badeværelse.

Vi stod hurtigt og råkyssede. Tøjet blev nærmest flået af. Jeg løftede Sandra op af væggen og pressede min pik mod hendes fisse. Lod spidsen glide indenfor og kørte den roligt frem og tilbage nogle gange. Hendes safter løb ned af min pik. Sandra stønnede heftigt og nu pressede jeg min pik op i hende med et langt dybt stød. ÅÅÅÅRRRHHHHH du fylder mig ud. Efter få stød i fuld længde kom Sandra i en voldsom orgasme der gennemrystede hendes krop åååååååårrrrrhhhhhhhhhhhhhh.

Jeg lagde mig ned på ryggen stadig med pikken oppe i Sandra. Hun greb fat i mine hænder og flettede sine fingre ind i mine og pressede mine hænder i gulvet. Derefter begyndte hun at ride mig med lange seje bevægelser. Af og til lod hun min pik være helt i bund og roterede med underlivet et par gange før hun red mig igen. Efter nogle minutter satte hun pludselig tempoet op. Stønnede uhæmmet igennem og faldt sammen over mig i et undertrykt skrig og jeg fik et meget vådt og dybt tungekys.

Dermed lå Sandra så jeg kunne tage fat i hendes bagdel og støde op i hende. Da Sandra havde sundet sig lidt løftede jeg hendes bagdel op og begyndte at støde kort op i hende. De første 3-4 stød var langsomme, men så satte jeg tempoet op samtidig med at jeg nærmest trak hende nedover min pik. Det hele trak sig nu sammen i mig og jeg huggede min pik hæmningsløst op i hende 2-3 gange i fuld længde før jeg tømte mine nu efterhånden godt ømme kugler langt oppe i hendes fisse. Det fik Sandra til at eksplodere i endnu en orgasme hvor hun et par gange trykkede min pik helt i bund.

Nu skulle man så tro at forholdet bare fortsatte derfra, men så enkelt var det ikke. Et par uger senere fortalte Sandra mig at hun havde fortalt det til Mads samme nat. Han var ikke blevet sur. Tværtimod. Han var virkelig blevet tændt, men det var på den ydmygende del af det og Sandra havde fundet ud af det gjorde hun i virkeligheden også. Jeg fik tilbuddet, men kunne med det samme mærke, den vej skulle jeg ikke. Sandra og jeg mødtes nogle gange men det blev mere og mere klart at de havde behov for noget andet. Det betød til gengæld at Sandra og jeg blev rimelig afklaret omkring vores forhold og dermed var der ingen indebrændte frustrationer. De fandt en anden som gerne ville være med på legen og Sandra og Mads er stadig sammen.

Der var gået næsten halvandet år fra de første kram til at vi endelig knaldede. 

porno med danske piger