Min mors veninde

SPAR MANGE PENGE

Jeg lagde selvfølgelig straks mærke til Else. Hun havde en stram rød kjole på, uden ærmer og bare ryg. Jeg kunne derfor se hun ikke have BH på. Desuden sorte strømper…

For nogle år siden, jeg var omkring de 20, tog jeg til stranden. Jeg fandt et sted, som ikke lige kunne ses, fra resten af stranden. Det passede mig fint. Jeg kunne ligge der, uforstyrret.
Jeg havde vel ligget der i en halv time, pludselig var der nogen som sagde “Hej. ” Jeg blev meget glad, da jeg så, det var 2 af min mors veninder. Jeg spurgte om de havde lyst til at gøre mig selskab, og de sagde “Ja. “
Vi sad og snakkede lidt. Jo mere vi snakkede, jo mere fik jeg en bule i badebukserne.
Jeg må indrømme, at jeg specielt kiggede på den ene af dem (Else). I mine øjne, har hun altid set godt ud.

(For en ordensskyld, må jeg hellere fortælle, de var omkring 40-45 år. )

Medens vi snakkede, trak de af deres tøj, indtil de sad i deres bikinier. Det var jo også grunden til min bule voksede.

Jeg må indrømme, jeg fik det lidt sært. Specielt da de spurgte mig, om jeg havde det okay med at de tog deres top af. Jeg sagde selvfølgelig det var okay. De skulle da ikke mærke på mig, at jeg var påvirket.
Da hende, jeg ikke kiggede ret meget på, tog hendes top af, fik jeg en meget større bule. Hun havde store patter, men de sad hvor de skulle.
Da Else smed toppen, blev jeg nødt til at gå i vandet. De var vel omkring en C, hvor de andre var en DD. Elses var bare så perfekte. Runde, faste og med strittende vorter.
Efter ca 10 minutter i vandet, lagde jeg mig tilbage på tæppet. Jeg ville lige kigge lidt mere på de dejlige former.

Desværre gik tiden alt for hurtig, og vi skulle alle hjem. Med det samme jeg kom ind af døren, måtte jeg have trykket lettet. Jeg kunne bare ikke få de dejlige bryster ud af mine tanker.

SEX I DAG?

Da det blev nytårsaften, skulle mine forældre holde fest for deres venner. Jeg skulle være sammen med nogle venner, der boede tæt på. Jeg fik hovedpine midt på aftenen, så jeg valgte at tage hjem til mine forældre, for at hvile mig lidt. Jeg havde stadig mit gamle værelse.
Jeg lagde selvfølgelig straks mærke til Else. Hun havde en stram rød kjole på, uden ærmer og bare ryg. Jeg kunne derfor se hun ikke have BH på. Desuden sorte strømper.
Jeg satte mig og fik en øl sammen med dem. Da den var drukket gik jeg ind på mit værelse, og lagde mig på sengen. Der gik ikke ret lang tid, så kom Else ind. Hun sagde hun var sikker på, hun kunne få min hovedpine til at forsvinde. Jeg spurgte hvordan. “Jo”, sagde hun. “Jeg kunne jo ikke undgå at lægge mærke til, hvor meget du kigge på mig, den dag ved stranden. Eller rettere på mine bryster. ” Jeg blev helt sikker rød i hovedet, så det nyttede jo ikke at nægte, så jeg sagde bare “Ja”. Hun havde også lagt mærke til, jeg havde et problem med mine badebukser. Hun tog min hånd, og førte den ind under kjolen til hendes ene bryst, samtidig med hun lagde sin anden hånd på min voksende bule. “Det er vist ikke kun dine badebukser der er problemer med”, sagde hun grinene. “Tror du ikke din hovedpine vil forsvinde med min hjælp?”. “Øh, jo”, var alt jeg kunne sige.

Vi kunne jo ikke rigtigt gøre noget ved det, der på midt værelse, så vi blev enige om at tage en taxi, hjem til hende, lige efter midnat. Som sagt så gjort. Da vi boede i samme retning, fattede de andre ikke mistanke, da vi tog af sted.

Da vi kom hjem til Else, fandt hun en øl til os. Vi satte os i sofaen, og begyndte at snakke. Jeg troede, hun havde fortrudt, men nej. Midt i en snak omkring mit arbejde, spurgte hun til min hovedpine. Jeg sagde den stadig var der, hvilket var løgn. Den forsvandt da hun lagde min hånd på hendes bryst, hjemme hos mine forældre. “Jamen så må vi jo gøre noget ved den”, sagde hun og satte sig helt hen ved siden af mig.

Jeg lagde en hånd på hendes lår, lige der hvor kjolen var gledet op til. Vi kyssede, og jeg lod hånden glide op under kjolen. Samtidig gned hun min pik uden på bukserne. Jeg var lige ved at komme i bukserne. Pikken havde jo været stiv, lige siden værelset. Hun trak stroppen på kjolen over hovedet, og blottede de 2 vidunderlige bryster. “Ja du har jo set dem før”, sagde hun. Jeg nikkede, og bukkede mig for at kysse de stive vorter. Jeg kunne høre hun kunne lidt det. Samtidig gled min hånd helt op til hendes skridt. Jeg blev overrasket. Hun havde ingen trusser på. Dem havde hun taget af hjemme hos mine forældre, fortalte hun mig senere. Jeg havde egentlig også regnet med at møde noget hår dernede. Heller ikke det fandt jeg. Jeg begyndte at kæle med hendes klitoris, og det havde hun bestemt ikke noget imod. Hun begyndte at stønne meget højt. Hendes fisse var så våd, at det løb ud af den.
Hun bad mig stoppe. Derpå rejste hun sig op. “Nu er det vist tid til du ser resten. ” Hun krængede den stramme kjole ned over hofterne. “Kan du lide det du ser?”, spurgte hun mens hun drejede rundt. Det kunne jeg. Jeg havde egentlig aldrig lagt mærke til hendes røv. Også den var perfekt. Dejlige struttende balder, og tilpas brede hofter. Lige nok, til at understrege hendes former.
Nu satte hun sig på knæ foran mig, knappede mine bukser op, og fiskede min pik ud. Hun kørte hånden op og ned et par gange. Mine bukser og underbukser røg nu helt af. Siddende der med min pik i hånden, spurgte hun mig om hun måtte prøve at sutte den. Det havde hun nemlig aldrig prøvet før. Jeg sagde selvfølgelig, at det måtte hun da, hvis hun ville love mig, ikke at sutte for meget på hovedet, da jeg er meget følsom der. Hun åbnede munden på vidt gab, puttede pikken ind, og lukkede læberne omkring den. Efter de første par ture ind og ud af munden, var jeg sikker på, hun havde løget. Hun suttede, som om hun aldrig havde lavet andet. Selv i dag fastholder hun, jeg var den første hun prøvede det på. Da hun havde suttet et par minutter, eller 5, kunne jeg mærke jeg var ved at komme. Jeg sagde det til hende, men hun fortsatte. Nu kunne jeg ikke holde det tilbage længere, så jeg kom i munden på hende. Hun slugte det hele, og havde et meget tilfreds ansigtsudtryk. Hun kørte hendes hoved op og ned et par gange mere, hvorpå hun satte sig op ved siden af mig. Stadig med pikken i hånden. “Hvordan går det med hovedpinen?”, spurgte hun. “Jo tak. Den er væk, men… du har jo ikke fået ret meget ud af det”. “Jo jeg har. Se selv. “, svarede hun. Hun pegede på hendes lår, og på gulvet. Hvad jeg ikke havde set var, at hun havde brugt den anden hånd flittigt på hendes fisse. Lårene var meget glinsende, og der lå en mindre sø på gulvet. Jeg kyssede hende, og spurgte om hun havde lyst til mere. Det havde hun, men nu var jeg jo kommet, så jeg kunne vel ikke mere. “Du sidder jo med den i hånden, så bedøm selv. “

Inden hun nåede at svare, var min hånd tilbage på klitoris, og mine læber på hendes bryster. Som svar, fik jeg et højt støn, og et hårdt klem om pikken.

Jeg lagde hende på sofabordet, og kravlede ned mellem benene. Jeg tog lige et kig. Jeg behøvede ikke sprede hendes store skamlæber, for at se klitoris. Jeg kørte en finger mellem balderne, pressede lidt ved det bagerste hul. Jeg førte fingeren videre til fissen, uden at putte den ind. Hun stønnede virkeligt højt. Da jeg ramte klitoris, sprøjtede hun mig lige i ansigtet. Jeg havde hørt om det, men aldrig oplevet det før. Det var så vildt for mig, så den smule min pik var faldet, rejste sig igen.
Jeg beholdte min hånd ved fissen, men jeg lagde mig ind over hende, for at kysse hende. Da jeg gjorde det, kunne jeg mærke min pik ramte min hånd. Ergo måtte den være ved fissen. Jeg blev ved med at kysse hende, mens min hånd nu tog fat om pikken, og førte den ind.
Igen blev jeg overrasket. Jeg troede kvinder, som havde født 2 børn, ville have en stor fisse. Hun var så stram, så jeg kom igen, efter kun et par ture frem og tilbage.

Jeg satte mig tilbage i sofaen, og Else gjorde det samme. Siddende overskrævs på mig. Jeg blev nødt til at kysse brysterne igen. De var bare så dejlige.

Vi blev enige om, at gå i seng.

Else vågnede før mig, så jeg fik kaffe på sengen. Samtidig med kaffen, fik jeg at vide, hun havde en overraskelse…

Mere om det senere.

porno med danske piger