Luksus sommerhus og sex med 2 dejlige modne damer

SPAR MANGE PENGE

Hun griber fat og leger med den – begynder at slikke mine kugler og roser den, at jeg er glat barberet. Så får jeg ikke hår i munden. Den anden kvinde, sætter sig op til mit hoved…

Det var en sensommerdag, hvor varmen havde været hård ved mig hele dagen på jobbet!

Jeg kørte til et strandområde, hvor der er ikke er så let tilgængeligt, og tænkte jeg ville nyde 1 times sen eftermiddagssol og et svalt bad.

Der ligger nogle sommerhuse ud til stranden, men langt imellem hinanden – der er tydeligt at se, hvis det er beboet. Men her var ingen i det hus, som vendte mod det sted hvor jeg nu var… ganske alene – ah. Det skulle være dejligt med fred og ro.

Jeg bredte mit tæppe ud og smed kludene og smurte lige hurtigt huden ind i solcreme.

Så lå jeg og slappede lidt, og nød stilheden og varmen. Det blev hurtigt små varmt og jeg måtte i vandet. Der er lidt sten i starten, men 5/8 m ude, så er der dejligt sand – men også lavt. Jeg gik derudaf og mærkede hvor det kølede dejligt hver gang jeg tog en meter. Så kastede jeg mit til sidst – og lå og svømmede lidt rundt og nød den svale køling. Så lå jeg og tænkte på, at week-enden skulle blive ekstra god ved mig – og håbede på, at jeg kom afsted til en 30 års/single fest – med forhåbentlig skønne kvinder.

Jeg svømmede videre rundt – og opdager så pludselig liv i sommerhuset, som ligger ca. 10/20 m fra stranden… Her kommer der 3 kvinder frem på terrassen – og kigger rundt på huset interesseret.

Der fra vandkanten, kan jeg se det er 3 modne kvinder ca. 50/55 år tænker jeg. De for forevist huset – det er jo nok en mægler den ene og så 2 kvindelige købere. De står nu, og spejder ud over vandet og snakker sikkert om udsigten og idyllen der. Jeg bliver liggende i vandoverfladen, da der jo om 3 m, er meget lavvandet og så ville de kunne blive stødt over, at jeg bader nøgen og måske vælge huset fra J

Men de går lidt rundt om huset alene, og så høre jeg, at den ene siger farvel og kommer og giver hånd… det er jo nok mægleren, som smutter. De 2 kvinder går nu videre rundt om huset og jeg ser mit snit til, at gå ind på tæppet igen. Jeg når næsten helt ind – ved stenstykket – så vender de sgu tilbage og ser mig. Shit tænkte jeg – hvad nu. De stiller sig bare op og ligesom igen, spejder ud over vandet – jeg når helt ind og lægger mig så på tæppet – nu kan de ikke se mig mere.

Efter ca. 5 min, hvor jeg har ligget og tænkt lidt frækt – jeg kan mærke det gløder i min pik – så kommer de to damer gående hen mod mig. Jeg tænker hurtigt og siger ”Undskyld, jeg troede ikke der var nogen” – Jeg rækker ud efter tøjet – men de stopper mig og siger ”Det er helt okay med os. Der er jo ikke andre”. Så spørger de sgu, om jeg har noget imod, at de også hoppe i bølgerne. Næh nej selvfølgelig ikke.

Det er to trænede modne damer, solbrændte og nydelige. Den ene har en lidt bred røv (ikke stor) på den gode måde – den anden har nogle MEGET STORE bryster. Ellers virker de helt friske. Spørger om det er koldt vandet… ”Næh nej” Siger jeg – når ja det kan vi jo også se – og så griner de. De tænker nok min pik ikke er krympet. Nu står de begge nøgne, og går i bølgerne – og kalder på mig om jeg vil med i igen.

SEX I DAG?

Det gør jeg så – og nu snakker de om, jeg altid bader foran deres hus (de har altså tænkt at købe det) – men må meddele dem, at det faktisk er første gang. Det var en skam, siger de – det ville jo ellers være en ekstra herlighedsværdi… og så fniser de.

Vi går ind igen efter et kvarters tid, hvor de var blevet mere og mere vovet i deres snak – og min pik lader sig sandelig mærke af det. De går først ind – og jeg syntes de har pæne kroppe, alderen taget i betragtning – så jeg er sgu ved at være GODT liderlig.

Da de står ved deres tøjbunker, så går jeg indad – og nu vende de sig om og siger ud til mig. ”Det ser ud til, at vandet er blevet varmere hva?” og de hentyder selvfølgelig til min stive pik, som næsten er helt vokset og på vej godt op ad maven. Vi har ikke nogle håndklæder – må vi ligge og tørre på dit tæppe. Og selvfølgelig JA!!

Herfra går det stærkt. Kvinden med de STORE BRYSTER spørger om hun må mærke min pik. Og det skal man jo ikke spørge en erigeret mand om 2 gange. Hun griber fat og leger med den – begynder at slikke mine kugler og roser den, at jeg er glat barberet. Så får jeg ikke hår i munden. Den anden kvinde, sætter sig op til mit hoved og spørger, om jeg vil slikke hende…. YES – så nu lægger hun sig i en 69’er og sammen med den første kvinde, så slikker de nu begge på min STIVE PIK. Årh det er virkelig dejligt – jeg er helt væk, og hun smager helt fantastisk. Vi stønner alle 3 og hende med de dejlige bryster, vil ride NU.

Hun er åbenbart godt våd og sætter sig ubesværet ned og kæppen og synker helt i bund.

Hold nu kæft hun er liderlig og kan ride. Stille rejser hun sig og sætter sig helt roligt. Giver den så gas i længere tid – og så langsomt igen.

Den anden kvinde, vil også have noget ud af det og giver mig ordre på, at slikke hende så hun kommer.

Jeg har da VILDT lyst til det, men har svært ved, at koncentrere mig – da hende som rider, gør et fantastisk arbejde. Nu sætter hun sig omvendt – og jeg kan se, at hun bukker sig forover, så veninden kan slikke hendes røv. Jeg er lige ved at komme – sammen med hende jeg slikker, som trækker underlivet helt sammen – og så vælter der væske ud… hold da kæft. Jeg bliver helt klistret til, imens hende på kæppen synker helt ned i bund og vrikker…. så kommer hun også – og jeg skyder hele mine 22 cm af i hendes elskovskede…

Vi ligger lidt sådan og nyder det. Jeg er ved at blive liderlig igen.

Det mærker og ser de – nu bytter de plads – og slikker begge igen, men jeg vil have hende jeg slikkede om på alle 4 og give hende den bagfra.

Der bliver gået helt i bund og hun støder røven godt bagud. Nu siger hendes veninde, at jeg skal bolle hende i røven, det er hun rigtig glad for. Men jeg kan ikke få pikken rigtig ind – så hendes veninde og jeg, slikker på skift hende – og smører hendes safter ind i røvhullet.

Nu virker det, og jeg får liste pikhovedet ind – og så klare hun resten – bagud med røven og så er den inde. Hun skriger lidt og så styrer hun selv hastigheden frem og tilbage – til jeg kommer hende langt oppe i røven.

Hendes veninde med de store bryster – vil også have mere pik. Hun tager min pik ud, slikker den helt ren – leger med den, som en ketcher man slår ned i hånden – nu er jeg klar igen.

Hun lægger sig på ryggen, smækker benene på min skuldrer og så får jeg hurtigt pikken ind igen. Hold kæft de er frække disse modne damer. Nu slikker hende den anden, mig i røven – imens jeg lægger mig mere ned og sutter og leger med hende jeg knepper – og hendes legesyge kæmpe bryster.

Der går 5 min – så skyde jeg for tredje gang min kæp af, i disse frække ukendte damer og hun kan noget med sit underliv, som får trukket nydelsen ud… og så kommer hun for anden gang. Hende bag mig, stopper og tryner mig om, at give hende en lille slikketur mere, får hun er lige ved.. Man er vel høflig anlagt, så jeg slikker og leger med hendes våde fisse, kører min halvslappe pik op i hende og ud igen, slår med den på hendes tap – og så vælter det ud af hende igen. Det er virkelig voldsomt.

Nu er jeg sgu HELT blød i lemmerne og vi aftaler, at gå i vandet igen – og så op og ligge. De har et par håndbajere med – og det er da lige det man har brug for nu. Virkelig dejlige kvinder, som i øvrigt hed Mona på 57 år og Sussi på 54 år… Jeg selv er 31 år og hedder Alex.

Måske der kommer mere….hvem ved

porno med danske piger