Moster – min frække barnepige del.1

SPAR MANGE PENGE

Aksel ,rejste sig op og hurtigt flåede han hendes bluse og nederdel af og de små sorte trusser røg samme vej. Kom!”, stønnede Inge, kys min kusse mens jeg slikker din pragtfulde store pik…

Aksels forældre og lillesøster skulle på ferie syd på og han var som 16-årig gymnasieelev overladt til at bo alene i deres lille bondehus på landet med en 2-årige Golden Retriver Buster.

Det vil sige alene blev han ikke for moster Inge, der var der på grund af en trafikulykke var blevet enke for et års tid siden havde tilbudt at bo i huset i de to uger hans familie var væk.

Aksel var ikke i tvivl om, at det ville blive en rigtig kedelig periode med sådan en halvgammel kedelig dame fra Jylland i gæsteværelset.

Det, blev aftalt sådan, at forældrene kørte i bil til lufthavnen og på vej ind tog de moster Inge med, hvorefter hun kørte i deres bil op på landet. Så hun ankom fredag eftermiddag ved 17-tiden.

Hun virkede nu mindre kedelig end Aksel huskede hende og også noget kønnere.

“Jeg synes det er lidt koldt her gider du ikke tænde op i kaminen, medens jeg pakker ud og tager et hurtigt bad inden vi skal spise?” sagde hun. I badet stod Inge og tænkte på Lars. hun kunne ikke fatte, at den lille dreng som hun huskede, nu var en attraktiv ung mand, sikkert også med en veludviklet dejligt lem. Medens hun brusede sig blev hun mere og mere blød om lænden over sine tanker og kunne ikke lade være med at lade fingeren lege lidt med kussen, der allerede var dejlig varm og våd, ved fantasien om, hvordan sådan en ung, ivrig pik kunne glæde hende der siden mandens død ikke havde haft anden sex en hendes egne sexlege. Hun var mere seksuelt opstemt end hun kunne huske hun havde været i flere år. Uden egentlig bevidst bagtanke (det sagde hun til sig selv senere) klædte hun sig pikant på med små sorte tangatrusser og ingen Bh og i en meget kort nederdel en let bluse men med en trøje over.

Aksel hentede brænde men tankerne spøgte hele tiden om tantes frække røv eg dejlige bryster, så min pik reagerede med en halvrejsning, selv om jeg vidste at det var helt hen i skoven med sådanne tanker Han måtte jo tilstå at han var overrasket over, hvor ung hun og pæn hun så ud. Hun var 33 år og omkring de 170 cm høj, rødligt hår og store bryster, men navnlig hendes røv virkede på en eller anden måde meget fræk. Når hun gik vrikkede hun næsten udfordrende med den, syntes han.

Der var lagt en kylling klar til at stege. Så det varede ikke længe før der bredte sig en lækker duft af god mad. Aksel blev såmænd helt opstemt af det og hjalp med at dække bord. Og moster havde et par flasker vin med, som hun syntes det var passende, vi smagte som en indledning på vores 14 dages samvær.

SEX I DAG?

De sludrede hyggeligt medens spiste. Moster sagde, at hun var overrasket over, at det var en voksen mand hun skulle passe, for som hun sagde: det var længe siden hun havde været sammen med en mand og så i 2 uger!”!. Hun havde tilsyneladende haft en forestilling om, at Aksel var en umoden dreng. Nu så han med sine 178 cm og kraftige bygning også betydeligt ældre ud, end han var.

Aksel tog et brusebad, medens Inge ( i tankerne kalde han hende ikke for moster) vaskede op og han måtte håndbruse pikken med koldt vand for at dæmpe den lidt. Iført en let jogging dragt, gik han ind i stuen, hvor Inge allerede sad i sofaen og havde placeret hans vinglas ved siden af hendes, så der var ingen tvivl om, at de skulle sidde ved siden af hinanden.

Aksel kunne næsten ikke få øjnene fra hendes knæ, han havde en enorm lyst til at røre dem, men blev helt flov alene ved tanken.

Inger til gengæld sad med tanker om at se, hvad der gemte sig under hans bukser, hun var meget opstemt, men det var jo en håbløs tanke at lave den slags med hendes søsters søn.

Under samtalen spurgte hun Aksel om han havde eller havde haft en kæreste. Da han svarede at han havde haft en spurgte hun om de havde dyrket sex. Aksel blev helt rød i hovedet da han svarede :” Nej ikke sådan rigtigt”. ” Du skal da ikke være flov over at tale om sex til mig, det er da en helt naturlig ting”, svarede Inge.

Aksel dristede sig til at spøge om hun da ikke havde haft kærester efter hun var blevet alene. Det havde hun ikke haft rigtig lyst ti, selv om hun da havde haft en del tilbud og også selv om hun havde taget P-piller hele tiden og stadig gjorde det, svarede hun.

Om det var vinen eller brændeovnen, eller andre ting , der gjorde det, men de var enige om at der var blevet meget varmt i stuen og de have lidt for meget tøj på, så Inge lagde sin trøje og opfordrede Aksel til at smide joggingdragten. Snart sad de lettere afklædte hver med deres frække tanker. Aksel havde en T-shirt og sine sportsshorts på og prøvede at holde benene over kors, så hun ikke skulle se, hvilken tilstand hans pik var i. Det blev Inge, der startede det hele med at få øje på et lille bule på Aksels ene knæ.. Hun rykkede nærmere, lagde en hånd på hans knæ og strøg let med fingrene over knæet og spurgte, om det gjorde ondt, når hun rørte det. ” Jeg tror du har en mus. Sæt fødderne op på sofaen, så jeg kan føle på begge knæene og sammenligne”, sagde hun.

Aksel gjorde som Inge sagde, men nu var hans bule i bukserne ikke til at skjule mere og pikken var så stiv som nogensinde, men nu var han ligeglad. Inge fortsatte med at føle sammenlignende på knæene, men hun kunne ikke undgå at se hans enorme rejsning og med let sløret stemme spurgte hun: Er det mig der er skyld i din store begejstring? Rød i hovedet nikkede Aksel. Inges følsomme hænder var nu – helt af sig selv oppe midt på hans lår. Jeg er da stolt over at sådan en ældre dame kan gøre så stort indtryk på en dejlig ung mand!

Men hun sagde det gik hendes hænder op ad lårene og følte på pikken uden på shortsene.

Inge vidste at nu kunne intet stoppe hende – Liderligheden havde taget over. Jeg må se din manddom, sagde hun og trak hans shorts ned over knæene og tog den store pik frem. Aksel var helt væk, det var dog det skønneste, han havde oplevet og nu lod hun tungen køre rundt om pik hovedet, han var segnefærdig af liderlighed og han lagde sin hånd om hendes ene bryst og legede med vorten, der var spændt og stiv som en lille pik.

Inger stønnede: Vi vil have hinanden uden tøj”! Aksel ,rejste sig op og hurtigt flåede han hendes bluse og nederdel af og de små sorte trusser røg samme vej. Kom!”, stønnede Inge, kys min kusse mens jeg slikker din pragtfulde store pik. Med hans pik i hånden lod hun sig falde bag over på sofaen, løftede de spredte ben, så Aksel så lige ned i hendes lyserøde våde grotte. Han havde aldrig set en kusse så tæt på og aldrig kysset en. Men nu lagde han hovedet ned mod hendes mave og kyssede kussen , nej, hvor det smagte dejligt, han begyndte at køre med tungespidsen langs indersiden af skamlæberne. Inge havde hans pik dybt i munden og suttede så dejligt, at han snart ikke kunne holde sig mere. Han fandt hendes lille stive knop og lod den smutte under tunge. Inge kørte kussen hårdt mod hans mund i rytmiske bevægelser, pludselig stivnede hun og lå helt stille medens kussen og knoppen, som havde de et selvstændigt liv fortsatte de rytmiske trækninger.

Samtidig med Inges orgasme gennemstrømmede hende følte hun, hvordan pikken voksede endnu mere og nu, nu, nu kom hans sperm i kraftige sprøjt ind i hendes mund, hvor var det dog pragtfuldt, og det lykkedes hende at sluge det hele næsten uden at spilde.

Efter at have ligget sådan lidt satte de sig op i sofaen. Inge tog hans hånd og lagde den på mellem sine ben og holdt selv kærligt om hans halvslappe pik. Aksel, selv om det måske er forkert af os, så var og er det uroligt skønt, og jeg nyder det uanset det er forkert eller rigtigt, men vi må holde det for os selv. Aksel var enig han fortalte at han aldrig havde bollet en pige før og at det var helt fantastisk. Han håbede de kunne nyde de to uger sammen og så ellers holde tæt.

Inge kyssede ham samtykkende let på munden. Hendes hånd omkring pikke bevægede sig blidt og frækt og Aksel mærkede, at pikken var på vej op og det samme var lysten. Inge lagde sig på knæ foran ham og tog pikken i munden og suttede dejligt på den. Aksel kunne nu se pikken bevæge sig ud og ind af hendes mund hvilket gjorde pikken endnu stivere. Inge lod pikken glide helt ud og sagde: Nu skal du kneppe mig rigtigt. Jeg vil ha” din dejlige stive pik dybt ind i kussen. Hun skubbede ham bag over på sofaen og satte sig med et ben på hver side af ham og og hendes våde hede fisse modtog hans pik og nu begyndte hun et skoleridt. Hun kneppede ham med pikke helt i bund og i ganske små bevægelser for i næste øjeblik at køre i lange langsomme bevægelser, hvor pikken gled helt ud og helt i bund.

Det blev for meget for Aksel. Han vippede hende af, så hun kom til at ligge på knæ og bag fra hamrede han sin pik helt i bund, Inge stønnede ja, knep min fisse, bank den liderlige stive pik op i mig”! Aksel hamrede løs og pludselig gik Inges stønnen over i nogle skrig: “Oh, jeg kommer , jeg kommer , knep mig hurtigere vildere dybere, ja, ja, kneeep mig!” Hendes liderlige stønnen og de frække ord gjorde ham endnu vildere, og pludselig mærkede han, hvordan det kom helt oppe fra ryggen som en varm rytmisk følelse, og medens han kneppede endnu heftigere sprøjtede han sin sæd op i hendes kusse.

Da de senere lå og hvilede sig blev de hurtigt enige om, at de ville fortsætte de tætte familierelationer de næste 2 uger.

porno med danske piger