Villige modne Gertrud del.1

SPAR MANGE PENGE

Gertrud der kiggede lystent ned på hendes unge virile erobring. Hun aede ham over maven, langsomt videre ned mod den stive jomfru tissemand, der lå klar og tiggede…

Dette er historien om Christian og en sommer i hans liv.

Christian var lige ved at komme for sent til toget. Han havde husket de vigtigste ting inden han begav sig ud på sin mindre rejse for at nå op i Nordsjælland. Det årlige sommergilde blev hvert år afholdt af den samme mand, der boede på en stor gård. Christians forældre havde sommerhus i samme område, og om sommeren blev alle sommerhustande inviteret til en sommerfest, der foregik udenfor med bål, grill og hyggelig stemning.

Christian havde fået lov til at være alene hjemme i den uge hans forældre og søskende var taget i sommerhus på den betingelse at han kom til den årlige sommerfest. Så her sad han så. På vej i toget op mod Nordsjælland. Christian havde ikke noget imod sommerfesten. Men når man er 16år synes man vel altid det er lidt mere interessant at være tæt på vennerne og storbyen. Dog er et løfte en løfte, så han havde pakket sit badetøj og sit toiletgrej for lige at tilbringe de sidste par dage i ugen oppe i sommerhuset med familien.

Christian blev heldigvis hentet af sin far på stationen, da der var godt 1 times gågang fra stationen til det område hvor sommerhuset lå. Det tæt ved vandet og området var ganske stille og ganske idyllisk. Der var ikke rigtig nogen unge på Christians egen alder, og det var også en af grundende til han ikke var taget med hele ugen i år. Familien plejede i løbet af sommeren at tage derop et par uger af gangen. Af og til med mellemrum. Dette havde været familiens første uge i sommerferien, da sommeren lige var startet og det var rart med lidt afveksling fra den stressede hverdag.

Sommerfesten startede altid tidligt, men Christian kunne godt nå at smutte ned til vandet og få sig en dukkert, inden de ville smutte ovre til festen. Vejret var strålende og heldigvis sagde vejrudsigten at vejret ville holde natten over, så tiden kunne bruges udendørs til festen.

Christian havde faktisk altid været populær blandt pigerne. Hans mørke hår, slanke krop og brune øjne var utrolig tiltalende for de unge piger i byen. Det var nu ikke noget han udnyttede til fulde selvom vennerne sagde han burde gøre det. Hans krop var spændstig og fast, uden et eneste gram overflødig fedt. Det havde nu ikke gjort Christian overlegen eller arrogant. Han havde holdt sig ganske ydmyg og rolig, hvilket også gjorde ham til langt behageligere selskab.

Da Christian havde været i vandet og lagde han mærke til en kvinde der lå og solede sig et par 20 meter fra hvor han havde lagt sine ting. Hun kiggede op og smilte venligt, hvorefter hun lagde hovedet ned igen og solede videre. Christian havde aldrig haft styr på hvem og hvem der ikke boede i det store sommerhusområde, men han vidste næsten med sikkerhed at han ikke havde set den dame før. Måske havde hende og hendes familie lige anskaffet sig sommerhus i området. Det kunne jo ske at nogle af boligerne blev lejet ud.

Christian havde aldrig som sådan kigget på damer. Mest piger på hans egen alder, når han endelig kiggede. Men han tog sig selv i at synes, at denne dame rent faktisk så ret tiltalende ud. Hun var ikke særlig høj så det ud som om. Hellere ikke videre slank. Hun var en ganske normal kvinde, lettere buttet, nok midt 50’erne, med blond hår og store bryster, så vidt Christian kunne se, uden at stå og beglo hende selvfølgelig. Han tog sit håndklæde og slentrede tilbage mod sommerhuset.

Festen var så småt begyndt. Der var dækket op ved små borde, og der hang små lys i glas fra træer og buske. Kød og kartofler og andet godt var sat over det store bål på rister og plader, og de blev tilbudt vin og andet drikke da de ankom. Efterhånden kom der flere mennesker til. Flere som Christian godt havde lagt mærke til havde deltaget de andre år.

Han snakkede ikke rigtig med nogen men hyggede sig nu meget godt ved at gå og smånippe til lidt vin og spise noget god mad. Det var ikke før senere at Christian lagde mærke til at kvinden fra stranden rent faktisk også var ankommet til festen. Han sad lidt for sig selv ovre ved en af den store grunds afkroge og passede sig selv lidt, da kvinden fik øje på ham. Hun kiggede og smilte det venlige smil, hvorefter hun tullede lidt videre. Christian synes ikke det så ud som om hun ligefrem kendte så mange, eller var sammen med nogen. Hun var ganske simpelt og fint klædt på. Og hun havde former, som Christian havde set på stranden.

Børnene rendte rundt og legede i græsset og kiggede på alle lysende der begyndte at lyse godt, da det efterhånden var ved at blive mørkt. Christian havde op til flere gange overvejet at smutte tilbage mod sommerhuset, da der rent faktisk ikke var så mange at snakke med jo. Han havde bevæget sig lidt udenfor grunden for lige at slå en streg, og da han bevægede sig tilbage, kunne han se fra afstand at børnene havde indtaget pladsen hvor han før havde siddet. Han valgte så at blive stående lidt for bare at få tiden til at gå. Han drak lidt mere af vinden han havde i glasset og satte sig i græsset.

SEX I DAG?

Han havde ikke siddet der længe før stilheden blev afbrudt. Det var damen han før havde kigget på der var kommet hen til ham. Christian rejste sig op og kunne se han havde set rigtigt. Hun var ikke særlig høj. Lavere end ham. Hun var ganske rigtig blond, med et fint lettere modent ansigt og en dybt kavalergang, så vidt han kunne se fra hvor han stod. Heldigvis var det så mørkt der hvor de var, at hun ikke kunne se, at Christian havde kommet til at kigge på hendes bryster.

“Du lader ikke til at more dig så godt.” sagde kvinden friskt og Christian fornemmede et smil på hendes læber. Han svarede med at han nok var blevet lidt for gammel til at lege med de andre børn, men samtidig for ung til at have de dybere samtaler med de voksne. Han spurgte så høfligt igen til hvordan hun havde det.

“Jeg har det såmænd ganske fint. Jeg synes det er et fint arrangement.” Hun nippede til sin vin og fortsatte, “Her i disse dage har jeg tilbragt al min tid på stranden alene, så jeg synes nu det er meget rart med lidt selskab.”

De stod og snakkede lidt og Christian kunne efterhånden mærke vinen han havde indtaget i løbet af aftenen. Han var blevet varm i kinderne. De andre gæster var travlt beskæftiget i at snakke med hinanden og fulde sig i hinandens selskab. Christian fandt ud af at kvinden i virkeligheden hed Gertrud, og var fraskilt. Hendes børn var voksne, og hun havde en masse ferie til gode fra arbejdet, så det havde hun valgt at indløse nu. Det var første gang hun var i området og hun havde ganske rigtig lejet et hus tæt ved vandet. Christian fortalte også lidt om sin skole og de hyggede sig helt fint i hinanden selskab. Gertrud foreslog at de gik sig en lille tur i stedet for bare at stå og synke i jorden. Christian smuttede over til sine forældre og meldte at han lige ville rende lidt rundt, hvilket jo ikke var noget problem.

De slentrede stille af sted i mørket, og det tog ikke lang tid før øjnene rent faktisk havde vænnet sig til mørket, så det ikke var som at gå i blinde. Månen lyste også godt op, så man rent faktisk kunne se hvor man gik. De snakkede og snakkede og delte det sidste af en halv vin de havde smuglet med ud. De var gået ned mod vandet og den velkendte lyd af stille vand der slår mod kysten kom nærmere. Sandet var køligt, men behageligt at træde i, da de bevægede sig ud på den tomme strand. De satte sig i sandet tæt ved vandkanten, samtidig med at sludderen fortsatte og vinen efterhånden var drukket færdig. Det virkede mere eller mindre som om de havde kendt hinanden i længere tid, og at aldersforskellen egentlig ikke var så stor. Derfor virkede det slet ikke underligt, da Gertrud forsigtig lagde sit hoved på Christians skulder. Han lagde forsigtigt en arm om hende og de sad stille og småsnakkede lidt mens de kiggede ud på det mørke hav.

Efter et par minutters stilhed, kom der en følelse over Christian. Han havde umådeligt meget lyst til at kysse hende. Kysse denne kvinde der havde lagt hovedet på hans skulder. Han følte sig modig nok til at bevæge hovedet en lille smule ned mod hendes. Gertrud kiggede let op på ham uden at fjerne hovedet. Pludselig mødtes deres munde i et varmt og vådt kys. Christian kunne mærke hvordan hendes tunge legede med hans mens han lukkede øjnende og kyssede og kyssede og kyssede Gertrud dybt. Hun stønnede blidt imens deres munde var fastspændte til hinanden i dette intime øjeblik. Gertrud gjorde sig lidt tung i kroppen og Christian lagde hende ned. Hun lå på ryggen og kiggede op på ham, mens han igen bukkede sig ned for at kysse hende. Gertruds hænder bevægede sig ind under Christians t-shirt og aede ham op ad ryggen. De silkebløde kvindehænder udforskede hans unge stærke ryg imens deres munde var som fæstnet til hinanden. Gertrud bevægede sin hånd ned til hans og tog den op og lagde den omkring et af hendes store frodige bryster. Christian tog over og begyndte at røre ved hendes bryster, imens han kunne mærke hvordan hans tissemand blev stiv. Meget stiv og meget dirrende. Gertrud sneg en forsigtig hånd ned og begyndte at massere hans bule uden på shortsene. Åh hvilken salighed. Denne dejlige kvinde masserede hans bule igennem bukserne imens han æltede hendes patter og tungekyssede hende dybt.

“Jeg tror vidst der er en, som er klar på noget sjov her” hviskede hun forsigtig, uden at stoppe med at lege med hans bule. Gertrud fik ham skubbet om på ryggen og fik t-shirten af ham. Hans drengepik havde dannet en gigantisk bule i bukserne som stod op som et telt imens han lå på ryggen og Gertrud havde bevæget sig ned imellem hans spredte ben. Christian hjerte hamrede hårdt og hurtigt. Så langt havde han dog ikke gået med nogen pige før.

Gertrud sad i mellem hans ben og begyndte at hive langsomt ned i kjolen så det ene bryst pludselig hoppede ud over kanten. Først det ene og så det andet. Christian lå og kiggede op på Gertrud og hendes store fyldige bryster der blev smukt lyst op i måneskæret. Hans pik bankede inde i hans bukser og nosserne skreg næsten på at blive lukket ud. Langsomt begyndte Gertrud og knappe hans shorts op. Hans tissemand sprang ud og stod ret og stiv op mod hans mave. Shortsene blev lirket helt af og han lå nu ganske nøgen og til skue for modne Gertrud der kiggede lystent ned på hendes unge virile erobring. Hun aede ham over maven, langsomt videre ned mod den stive jomfru tissemand, der lå klar og tiggede om at blive forkælet.

Gertrud nåede ned til hans kønsbehåring og inden længe lagde hun sin bløde varme hånd rundt om hans pik. Langsomt lænede hun sig ind over ham. Hun kiggede op på ham og slikkede sig om munden, inden han kunne mærke hvordan hun lagde hans pik mellem hendes store bryster og klemte dem sammen om den. Åh hvor var dette dog dejligt. At have sin stive pik begravet i en silkeblød varm kødmasse af bryster, var mere en Christian i sit 16årige lange liv havde drømt om. Pikken blev godt masseret imellem de dejlige bryster fordi Gertrud blev ved med at køre frem og tilbage. Så pludselig, slap hun pikken fri igen og langsomt, ganske langsomt trak hun forhuden tilbage og tog Christians tissemand i munden. Christian så stjerner og stønnede dybt imens Gertrud suttede dybt og vådt på hans helt stive, lige og flotte pik. Den var klar. Mere end klar til at få sin debut. Hun kunne ikke vente længere. Hun måtte prøve den.

Hun lagde sig på ryggen og Christian var hurtig til at rejse sig. Han stod og betragtede hende mens han helt nøgen stod med den stiveste pik og skulle til at indtage denne modne dame, der helt villigt og enkelt ville bolle med ham.

“Kom her lille skat. Jeg vil mærke dig.” hviskede hun mens hun spredte benene. Hun havde ingen trusser på. Hendes fisse var drivvåd og klar til indtagelse. Christian satte sig på knæ imellem hendes ben og gjorde noget han kun havde set på pornofilm. Han bukkede sig ned og begyndte at slikke Gertrud i fissen. Hendes kønshår var våde og vædet af hendes safter og Christians spyt imens Gertrud stønnede og aede ham igennem hans tykke manke. Christian havde ikke haft nogen ide om at en kvinde kunne smage så friskt og frækt. Men kære Gertrud kunne ikke vente længere.

“Din dejlige dreng. Kom så. Du skal op i mig, lille skat.” stønnede hun og hev ham ind over sig. Hun listede en hånd ned til hans dunkende pik der, blev først forsigtig mod hendes kusse. Christian tog kunne mærke hver en nerve i hans krop var aktiv og dirrende alt imens han for første gang kørte sin pik op i en fisse. Åh hvilken følelse. Hans diller banede sig vej op i hendes åbne fisse. Op, op, op indtil han ikke kunne komme længere. Den varme følelse af en omklamrende, åben våd fisse var næsten for meget for ham. De kyssede og Christian nød at være oppe i Gertrud, der med begge hænder begyndte at ae hans unge, faste baller. Christian begyndte instinktivt at trække sig lidt ud for derefter at køre pikken op i fissen igen. Ind og ud, ind og ud i små bevægelser.

Gertrud sukkede og kiggede op på ham. “Åh lille skat, bare kør løs i mig. Kom så. Giv mig noget pik.” Christian forstod hvad hun mente og begyndte nu at tage lidt mere fat. I et hurtigere tempo trak hans sig ud og ind af hendes fisse. De liderlige smaskende lyde fra hendes fisse var overdøvende, imens Christian banede sig vej igennem hendes kusse igen og igen. Elskovssafterne flød fra Gertruds modne skød, imens hendes 16årige unge elsker, kyssede hende på halsen.

“Åh Christian, giv mig din pik…” stønnede hun igen og igen.

Der lå de så på stranden. Helt nøgne i denne smukke sommernat og kneppede liderligt og smukt. Christian kneppede hende hurtigere og hurtigere, da han kunne høre på Gertruds vejrtrækning og stønnen at det blev dejligere og dejligere. Alt imens han kørte til greb Gertrud pludselig fat i hans hår og fleksede ryggen, mens hun stønnede højt. Christian kunne mærke hvordan hendes fisse trak sig sammen om hans stive pik og det føltes som om fissen var levende og begyndte at massere hans pik. Hun stønnede og stønnede og Christian kunne mærke hvordan safterne fossede ud af hende og gjorde hans tissemand fuldstændig våd. Hans inderlår og nosser var også smurt ind i hendes skedesafter. Lidt efter slappede hun af igen. “Åh du er da helt fantastisk. Bliv endelig ved. Tag mig, Christian.” Christian forstod hvad hun mente og fortsatte sin elskov med Gertrud. Han kunne mærke hvordan hans nosser var begyndt at trække sig sammen, hvilket betød at han nok snart begyndte at sprøjte. Gertrud kunne godt mærke på Christians pik at den var spændt yderligere og spurgte, imens han smaskede sig igennem hendes kusse, hvor han havde lyst til at fyrer sin sperm af henne. Han måtte komme hende i munden, ud over brysterne, lige hvad han ville. Han måtte også sprøjte oppe i hende, hvis det var det han ville. Christian kunne slet ikke tænke klart. Gertruds fisse stimulerede hans pik så meget at det gjorde ham svimmel. Han kørte hårdere til, han kunne ikke mere. Han blev nødt til at sprøjte. Hans tissemand voksede sig yderligere mere stiv. Han kunne mærke halsen på Gertruds livmoder. Deres kønsbehåring var våde af sved, safter og spyt.

“Orh, fuck, jeg kommer….” stønnede Christian dybt. Han huggede til og åh hvilken følelse. Han begyndte at tømme sig. Tømte sig fuldstændig oppe, langt oppe i denne fisse der havde taget hans mødom. Han brølede sin orgasme ud og mærkede hvordan hans nosser blev tømt for sæd. Gertrud spændte sine muskler og malkede ham færdig med sin fisse mens han lå slapt og udmattede ind over hende og åndede. Han kunne mærke hvordan Gertruds fisse arbejdede med hans pik, der lå som en tilfreds, fedtet og våd pølse oppe i hendes mørke varme grotte.

Da han trak sin halvstive pik ud af hende så han i måneskæret hvordan hans sød løb ud af hendes fisse. Han kiggede ned ad sig selv og så hvordan hans tissemand stod drybbende og glinsende i måneskæret.

“Hvor var det dejligt, lille skat.” sukkede Gertrud. “Skal vi måske gå op til mig og sidde lidt?” spurgte hun derefter kælent. Christian kunne mærke en nyfunden energi og takkede ja til tilbuddet. De slentrede nøgne, hånd i hånd, i mørket op mod Gertruds sommerhus. Christian var faktisk slet ikke træt….

Fortsættelse følger…

porno med danske piger