Kraftig pige på 50 år med en dobbelt D

SPAR MANGE PENGE

Vi gik ind i soveværelset, hun smed morgenkåben og klædte mig af. Da underbukserne røg satte hun sig på hug og tog min pik i munden. Uhmm sagde hun den smager skønt…

Her kommer lige en fræk til. Denne oplevelse er et par år gammel. Jeg havde hørt frække ting om min søsters veninde Karin. Karin er en moden kraftig pige på 50 år med en dobbelt D skål.

Jeg havde hørt at hun inviterede fyre hjem til en bolle tur eller en tur til stranden for at bolle i bilen. Jeg fik fat i hendes mailadresse. Startede med at skrive til hende fra en hotmail under et andet navn. Jeg skrev at jeg havde hørt at hun var fræk og liderlig.

SEX I DAG?

I starten var hun lidt tilbageholdende, men jeg kunne jo afsløre ting som kun en der kendte hende kunne vide. Så blev hun lidt nysgerrig. Og ja hun var fræk og altid liderlig skrev hun.

Til sidst gættede hun at det var mig ud fra de oplysninger jeg gav hende. Hun skrev at jeg skulle komme hjem til hende samme aften, så kunne jeg få bevis for at hun altid var liderlig. jeg kørte over til hende, hun modtog mig i morgenkåbe, og intet andet. Som hun sagde, lad os ikke spilde tid på tøj, jeg vil have din pik nu.

Vi gik ind i soveværelset, hun smed morgenkåben og klædte mig af. Da underbukserne røg satte hun sig på hug og tog min pik i munden. Uhmm sagde hun den smager jo skønt. Hun slikkede dybt, tog hele min pik i munden og legede med pikhovedet. Slikkede blidt fra roden og hele vejen op til hovedet. Slikkede på undersiden af hovedet jeg var helt væk af liderlighed. Hun bad mig lægge mig på sengen så vi kunne få en 69, uhmm elsker bare at slikke fisse. Jeg kunne mærke hendes store bryster på min mave. Dejligt, vorterne var hårde og brysterne bløde. Hun var naturlig forneden, som hun sagde senere jeg er en dame på 50 år, jeg skal sgu have hår på fissen. Det gør ikke mig noget jeg elsker at slikke fisse glat eller ej.

Vi nød slikkeriet et godt stykke tid. Så vendte hun sig om og satte sig på pikken. Mens hun red mig gyngede hendes store bryster lige ud foran mig. Jeg kunne ikke lade være med at massere dem og lege med de store hårde brystvorter. Hun stønnede vildt og min pik var nu stivere en den nogensinde har været. Hendes store brune skamlæber gled frækt op og ned på pikken. Hun var drivvåd. Jeg vil bolle dig bagfra sagde jeg. Hun stoppede og vendt sig om på alle fire. Jeg krøb op bag hende og placerede pikken lige ud for indgangen til hendes frække grotte. Jeg stødte hårdt op i hende og hun sukkede – jaa kom op i mig. Jeg gik hårdt til den og ikke lang tid efter kom hun i en skælvede orgasme. Jeg råbte – jeg kommer… Jeg sprøjtede min sæd langt op i hende. Beholdt pikken i fissen indtil den blev slap.

Vi lå og hyggesnakkede bagefter. Det havde jeg ikke troet om dig sagde hun, jeg troede du var en stille mand der ikke kunne finde på sådan noget. Men dejligt det var det og du er velkommen en anden dag sagde hun. Og jeg tog hende på ordet, jeg vidste nemlig at hun havde en veninde hun nogen gange legede sammen med og der ville jeg også være med.

Det hører du om senere.

porno med danske piger