Unge piger fortæller om deres første gang med ældre mænd

Unge piger fortæller om deres første gang med ældre mænd

SPAR MANGE PENGE

Modne mænd og yngre pigers sexdebut.

Ro, overskud og (sex)erfaring er det de unge tøser vil ha’!

Mens nogle mennesker måske tror, at motiverne bag store aldersforskelle i forhold altid er skumle, kan ældre mænd drages mod yngre kvinder af mange gyldige grunde, og det kan også være tilfældet for yngre kvinder, der dater ældre mænd.

Hvorfor dater piger og unge kvinder ældre mænd? Ikke kun to, tre eller fire år, men ti, femten og tyve år ældre mænd.

Det er ikke noget nyt fænomen – Ikke desto mindre er der en bølge af dem omkring os – både bland kendte hvor vi ser halv-gamle mænd med deres unge koner, men også blandt almindelige dødelige er det også meget normalt, at unge piger lader sig forføre af ældre fyre, der kan være dobbelt så gamle eller mere.

Stedet hvor unge piger søger efter mænd med erfaring >>

Hvorfor ønsker de unge piger en erfaren mand?

SEX I DAG?
  • De har mere erfaring og er mere seriøse og direkte. Fyre på 18-20 år er ofte bare “fuckboys”, som ikke ved, hvad de vil og tænker kun på sig selv og sin egen orgasme.
  • Ældre mænd er mere mentalt stimulerende og de er ikke så kropsforskrækkede længere, og hvem kan stå for sølvstænk i håret. Ældre mænd hviler i sig selv og tager alting med en anden ro end de unge mænd.
  • Seksuelt komplimenterer de hinanden godt med et aldersspænd, da mændene har mange års erfaring og er sjældent fastlåst i deres forståelse af sex og eventuelle tabubelagte feticher.
  • Mange unge piger foretrækker ældre mænd, fordi de ved, hvad de laver. Der er ingen usikkerhed, men bare ren nydelse. De ved, hvad de vil have, og de tager det.

Golddigger! Eller hvad med “sugardater”?

Tanken har måske strejfet dig, når du har set en ung kvinde hånd i hånd med en tydeligt ældre mand – altså medmindre “gamle gris” er det første, der er faldet dig ind?

Men nu skal det handle om kvinderne. Altså de unge kvinder, som bevidst går efter mænd, der er markant ældre end dem selv. Hvis det havde været omvendt, hed det “cougars” og “cubs”,

Det handler ikke om sugardating, men om alt muligt andet, når unge kvinder vælger en ældre mand. I den her artikel kalder vi det i mangel på bedre ord… unge kvinder, der godt kan lide ældre mænd.

UNGE PIGER I MESTERLÆRE

Læs historier hvor ældre mænd er læremester for unge piger

Se de populære amatørfilm hvor unge piger og ældre mænd knepper!

God fornøjelse

porno med danske piger

Skriv et svar