Unge kroppe del.3

SPAR MANGE PENGE

Tog hans pik i munden og jeg kunne med det samme mærke den vokse i min mund. Imellem to mundfulde vendte jeg mit hoved over imod de to uge fyre. De var klar…

Da min mand og Karl kom tilbage viste det sig, at de havde fulgtes et stykke vej. Det viste sig også at Karl havde været noget nysgerrig på vores forhold til nøgenhed. Snakken måtte have haft en effekt, for de var ikke mere end lige kommet ind ad døren, før begge de uge fyre sad nøgne på deres del af terrassen. Jeg fortalte min mand om den smule lir jeg havde haft med Anders. Min mand er altid og uden undtagelse indbegrebet af kontrol og rolig optræden, så han tog det som sædvanlig med et smil. Men han var helt bestemt klar til at lege med – og godt det samme, for jeg var ved at sprænges af liderlighed.

Min mand satte sig ud på terassen med en avis. Jeg begyndte at vimse frem og tilbage mellem køkkenet og terassen, og hver gang jeg var ude, kunne jeg mærke de to unge fyres blik følge mig. Eller måske skulle jeg sige at deres øjne fulgte min krop. Min mand var selvfølgelig også nøgen, og mellem hans ben kunne jeg se hans pik blive mere og mere interesseret i, hvad der foregik.

Som så mange gange både før og siden blev det min mand, der satte gang i begivenhederne.

SEX I DAG?

Efter et stykke tid, hvor drengene tydeligt blev mere og mere urolige inde på deres territorium, og jeg blev mere og mere våd mellem benene, hentede min mand en håndfuld øl, og bød de to andre over til os. Der blev hurtigt sagt ja tak, og så satte de sig i en rundkreds i hver deres klapstol. En fjerde stol til mig blev også sat frem, men jeg var lige optaget inde i huset. Da jeg kom ud med en skål chips i hånden, gav min mand mig vores hemmelige signal. Vi har flere forskellige. Det er kun os, der kender dem, og vi bruger dem til at kommunikere om sex. Det gode ved vores signaler er, at det er ligesom tegnsprog, så vi kan bruge dem alle steder. Engang imellem opfinder min mand et nyt signal, og det tager altid et stykke tid, før vi begge er helt sikker på, hvad det betyder. Det har somme tider ført til nogle vildt sjove eller pudsige situationer.

Lige der mindt i solen og midt imellem ham, Anders og Karl, gav han mig det signal der betyder, at jeg skal sætte mig på knæ foran ham og sutte hans pik stiv. Den hang ligesom de to andres lidt tung imellem deres ben. Anders´s pik havde jeg studeret. Karls var helt anderledes. Den var kortere, men meget tyk. Min mands er af almindelig gennemsnitslængde, men når den bliver stiv er den også meget tyk, og med et temmelig stort hoved.

Med signalet vidste jeg, at nu begyndte legen og jeg var ihvertfald klar. Uden at sige en lyd tog jeg en pude og satte mig på knæ imellem min mands ben. Med munden, uden hænder, tog jeg hans pik i munden, og jeg kunne med det samme mærke den vokse i min mund. Imellem to mundfulde vendte jeg mit hoved over imod de to uge fyre. De var i hvert fald også klar. Begge sad med en dejlig stor stiv pik, pegede op imellem deres ben. Jeg tror de stadig var lidt usikre på situationen, for ingen af dem havde fat om pikken. De sad begge med åben mund og kikkede skiftevis på mig og min mand.

Hvis de havde været i tvivl om vores hensigt, så forsvandt den da min mand bestemt bad mig om at vende mig, og byde vores gæster velkommen. Vi var nu spontant igang med den dominansleg, som vi holder så meget af (jeg skal nok engang fortælle, hvordan vi kom igang). Som sagt så gjort. Jeg flyttede puden under mine knæ, tog en pik i hver hånd, og begravede min næse i Anders´s pik. Jeg måtte indsnuse den liderlige duft fra tidligere på dagen en gang til. Og mens jeg forsvandt ind i liderlighedens tåger, kunne jeg allerede mærke den dejlige fornemmelse af Karls tykke pik langt ned i min hals.

Jeg behøver nok ikke skrive en hel masse om, hvad der så skete. Den aften og nat, og hele næste dag, fik jeg så meget pik, at man tror det er løgn. Min mand er og har altid været en helt fantastisk elsker, men hverken han eller jeg er helt unge mere. Selvom han er i stand til at tilfredsstille mig med sin pik to eller tre gange om dagen, er det ingenting imod, hvad jeg har erfaret med helt unge fyre. For at sige det ligeud, så kan de kneppe i døgndrift. Til gengæld er der meget meget langt imellem de virkelige gode elskere i den alder, og jeg har kun en eller to gange mødt så unge fyre, der kan styre en hel nats udskejelser. Det er modne mænd meget bedre til – ligesom min mand er det.

Nu må I ikke tro, at vi i hele den uge ikke lavede andet end at dyrke sex med de to unge kroppe, der helt uforskyldt var blevet vores ferienaboer. Vi lavede mange andre ting. Det gjorde de to fyre også. For eksempel holdt de en aften og nat en fest, for nogle tilrejsende venner. De havde advaret os, så vi valgte at komme meget sent hjem fra en udflugt, og da vi om morgenen så den slagmark, der var efterladt omkring sommerhuset, var det at vi blev enige om, at godtnok har unge kroppe en vigtig plads i vores sexliv, men som permanente naboer foretrækker vi godt nok nogle voksne mennesker som os selv 🙂

 

porno med danske piger