En smuk ung blondine del.1

SPAR MANGE PENGE

Da hun lige havde forvisset sig om at ingen kikkede spredte hun med et lille grin benene helt ud til siderne og trak nederdelen helt op og skilte hendes våde og stærkt opsvulmede skamlæber…

Jeg arbejdede engang et sted i udlandet hvor mange unge kvinder kom på kursus. På dette sted oplevede jeg trods mine godt 40 år at være en eftertragtet “vare” blandt mange af disse unge kvinder. Faktisk fik jeg det indtryk at mænd i min alder ofte var mere eftertragtet blandt disse kvinder end mænd på deres egen alder. Jeg var ikke den eneste modne mand på  dette sted som blev lagt ned, adskillige gange, af unge skønheder.

På et tidspunkt oplevede jeg at blive jagtet af en særdeles smuk og attraktiv langbenet og langhåret blondine, på bare 23 år. Det var tydeligt at hun var kommet ud på egen boldgade til et fremmed land hvor hun kunne gøre som hun havde lyst, og hvor hun kunne prøve nogle private ting af som hun ikke kunne gøre derhjemme. og jeg skulle senere finde ud af at det hun ville prøve var sex på alle mulige og umulige måder, og grunden til hun jagtede en mere moden mand som mig var sikkert at hun ville have en med noget erfaring og sikkert også en der kunne give hende noget tryghed i “legen”.

Og hun havde altså udset mig til dette formål.

Efter nogle få dage hvor hun havde flirtet kraftigt, sad vi en aften alene sammen i en vinterstue. Jeg spurgte hende om hun kunne lide at blive kildet på armen. og det kunne hun. hun rakte straks sin arm frem og jeg kildede hende fjerlet de mest kildne steder på hendes arm. Hun elskede det og blev mere og mere salig, Efter at have kildet hende længe på begge arme spurgte jeg hende om hun også ville kildes på ryggen og andre steder, og det ville hun så vi gik ind i et massagerum hvor hun tog alt tøjet af på nær trusserne, og jeg gik i gang med at kilde hende blidt på ryggen, senere blev det til rigtig massage og jeg masserede og kildede hendes smukke krop. Men jeg koldt mig hele tiden på dydens smalle vej, hun havde blottet sine smukke bryster men jeg rørte dem ikke, selvom vorterne var stive og nærmest bad om at blive rørt. Jeg vidste at det ikke var op til mig hvor langt vi gik i “legen”. På et tidspunkt da jeg masserede hendes mave mærkede jeg pludselig hendes hånd mellem mine ben. Faktisk fik hun med et elegant snuptag listet min pik frem og begyndte at massere den. Den var i forvejen halvstiv, og med hendes pludselige interesse blev den helstiv med det samme. Det var fantastisk skønt at mærke hende massere min stive pik, og mens hun massere den begyndte jeg at kilde hendes inderlår, kusse og bryster. hun trak selv trusserne af og blottede sin mis. alt på hende var bare smukt! ikke mindst hendes kusse, Hun var sjaskvåd og jeg begyndte at slikke hendes skamlæber. Snart ville hun have pik og vi ende op nede på gulvet med mig nederst. Jeg lå der med min ret flotte pik strittende lige i vejret, og oplevede en gude smuk og splitter nøgen skønhed sænke sin pragtfulde kusse ned over min stenhårde pik.

SEX I DAG?

Hun kørte sin kusse op og ned over min pik i en langsomt glidende tempo så vi begge kunne mærke indtrængningen tydeligt hver gang hun ganske langsomt gled ned over min pik, fra de yderste skamlæber til den var helt i bund og røre hendes livmoder var hun fuldstændig væk i nydelse, hun elskede at mærke den trænge ind. og jeg nød at blive kneppet af en så smuk skønhed med sådan et langt og lyst silkehår sådan et smukt ansigt og sådan en vidunderlig krop. Det var simpelt hen oplevelsen af mine vildeste drengefantasier. Lidt efter lidt øgede hun tempoet og jeg så min pik glide ind og ud af hendes kusse samtidig med at jeg kildede og masserede hendes smukke bryster og mave, på et tidspunkt mødtes vore øjne, og mens hun pumpede videre op og ned over min pik bøjede hun sig ned og kyssede mig længe og lidenskabeligt. Mange kvinder har svært ved at komme under samleje. Så jeg vendte hende om så jeg lå øverst, og stadig med min pik oppe i hendes kusse trykkede jeg vore skamben sammen, hun trykkede igen og pludselig tog hun rigtig fat. vi maste vore underkroppe sammen i rytmiske bevægelser så huden på mave og lår bevægede sig og dermed bevægede hendes klitoris og lige med et kom hendes første orgasme, hun vred og vendte sig og stønnede højt. Jeg kunne mærke at hun kunne mere så jeg fortsatte og gav hende en orgasme til på samme måde. hun fortalte at hun var på P-piller og da gav jeg mig hen i nydelsen, og da jeg fik hende til at komme for 3. gang kom jeg selv sammen med hende i en kæmpe orgasme. Vi lå længe bagefter tæt omslyngede mens jeg stadig havde pikken oppe i hende, og kælede med hinanden og senere begyndte vi at elske igen.

Efter vi havde kommet sammen et stykke tid var vi en dag ude ved stranden. det var efterhånden gået op for mig at jo smukkere en kvinde var jo mere liderlig kunne hun blive.

Hende her var ingen undtagelse!

Det var en varm sommerdag, og stranden vi var på lå et sted hvor vi ikke kendte nogen. Jeg havde nogle løstsiddende shorts på og hun havde en kort nederdel på uden trusser inden under. Det viste hun mig da vi sad på en lille iscafe med masser af gæster rundt om os. Hun kikkede på mig, og med et lille smil spredte hun lige benene lidt så jeg kunne kikke op under hendes kjole.

På et tidspunkt gik vi på en relativt øde strand og jeg skulle lige tisse. hun bad om at få lov til at tisse for mig, så der stod jeg så med en smuk kvinde helt tæt bag mig, og lod hende trække ned i mine shorts, og hale min tissemand frem, trække forhuden tilbage, uden at jeg skulle røre en finger. Mens jeg tissede holdt hun om min tissemand for at styre strålen, af og til klemte hun hårdt om den og stoppede derved strålen, hun drejede den også lidt af og til så jeg tissede ud til siderne.

Bagefter satte vi os på et tæppe i skrædderstilling overfor hinanden så jeg tydeligt kunne se hendes dejlige kusse, og da hun lige havde forvisset sig om at ingen kikkede spredte hun med et lille grin benene helt ud til siderne og trak nederdelen helt op og skilte hendes våde og stærkt opsvulmede skamlæber ad og viste mig sin klitoris. Den var rød og opsvulmet og på størrelse med en lille ært, det var tydeligt at hun var meget ophidset for skedevæsken drev ud af hendes skamlæber.

Jeg gjorde gengæld og trak min ret stive pik ud af det ene løse bukseben så nosserne fulgte med, og lod hende se den i sin fulde længde, og da den med det samme blev helt stiv trak jeg forhuden helt tilbage så hun også kunne se mit opsvulmede pikhoved. Der sad vi så lidt og onanerede foran hinanden, mens vi nysgerrigt kikkede på hinandens kønsdele under kyndig behandling. Vi rykkede os snart tættere sammen så mit pikhoved kunne røre hendes klitoris. og derefter lod jeg hende onanere min pik mens hun gned mit pikhoved hen over hendes klitoris. Ojj hvor var det dejligt!! inden længe fik hun en ordentlig orgasme, og jeg var efterhånden blevet så liderlig at jeg ville blæse på at vi befandt os på en offentlig strand. Hun havde det tydeligvis på samme måde, faktisk gik det op for mig at hun elskede sex i det fri hvis der var en chance for at nogen kunne se det. Så jeg trak hende endnu tættere på, så min stive pik gled helt op i hendes varme kusse. Jeg lage mig ned  og nød at have pikken oppe i hende mens hun sad ovenpå mig og dækkede vores samleje med hendes lille nederdel, Ingen af os rørte os, vi nød bare at ligge og sidde der og være seksuelt forenet ude i Guds frie natur. Mens vi sad og lå sådan gik der nogen forbi, de hilste venligt og vi hilste venligt tilbage, de kunne ikke se noget, men de havde helt sikkert en mistanke om hvad der foregik, og de satte sig da også lidt fra os så de kunne få stillet deres nysgerrighed. Nu kunne jeg ikke trække min pik ud af hende uden de så det, Så vi blev siddende sådan lidt endnu, Min pik var så stiv oppe i hende at det næsten gjorde ondt, og jeg var så liderlig at det næsten blev uudholdeligt. Hun havde det på samme måde og begyndte at sidde lidt uroligt, hun begyndte langsomt at køre underlivet rundt i cirkler så min pik masserede rundt inde i bunden af hendes kusse. Samtidig masserede stangen af pikken hendes skamlæber, det var utroligt dejligt, og hun fik et mere og mere sløret blik i øjnene. Pludselig var hun helt ligeglad med hvad vore tilskuere så, og så begyndte hun at kneppe mig på den måde hun elskede, nu kunne vore tilskuere tydeligt se hvad der foregik og det var helt ok med os.

jeg havde aldrig troet jeg skulle blive så liderlig at jeg var ligeglad med at nogen kikkede, men det var jeg! og det var hun også, faktisk var det tydeligt for mig at det ligefrem ophidsede hende. På et tidspunkt vendte vi os rundt så jeg kneppede hende på den måde som jeg før beskrev hvor jeg var øverst, og holdt pikken helt i bund i hende, så vi masserede vore underkroppe i cirkler mod hinanden så hun rigtig kunne få sine orgasmer.  Der kunne jeg virkelig se hvor ophidset hun var, hun var lige så hun sitrede! Jeg tog blusen af hende så hendes smukke bryster kom frem i lyset, nu skulle tilskuerne få noget at nyde. Jeg slikkede hendes brystvorter begærligt mens jeg kneppede hende. til sidst lå vi i hendes favoritstilling en 69 med mig ovenpå.

Nu kunne enhver der kom forbi se hvad vi foretog os, hun suttede og onanerede på min ret store og flotte pik, og jeg slikkede løs på hendes smukke kusse, og selvom vi havde tilskuere, fik det os ikke til at skynde os. Vi gav os god tid! Det var så dejligt at mærke vindens kælen med vores  kroppe, solens varme, og folks nysgerrige blikke og havets bølger og hendes våde tunge, hænder og varme læber massere min sprængfærdige pik, og samtidig slikke sutte kilde og lege med hendes driv våde kusse. jo mere ophidsede vi blev jo mindre skjulte vi, og da vi mærkede orgasmen begynde at rulle slap vi det hele løs og delte vores ekstase med alle som var nysgerrige omkring os. Dirrende af ophidselse stønnede vi højlydt vore orgasmer ud, min pik sprøjtede sæd ud på hendes bare bryster mens hun onanerede mig på fuld tryk og selv fik hun endnu en orgasme af min tunge og fingre. Da vi havde ligget og sundet os lidt pakkede vi det hele sammen tog vores tøj på, og sandelig om ikke hun gik forrest med mig bagefter lige over mod flokken der havde kikket på os, der var 2 modne kvinder og 3 – 4 modne mænd, hun gik simpelt hen triumferende lige igennem flokken, og jeg gav dem et lille generet grin da jeg fulgte efter.

porno med danske piger