Hvad en profil kan føre til

SPAR MANGE PENGE

Hun fjerner dynen bøjer sig ned og tager hurtig min pik i munden. Varmen fra hendes bløde og fyldige mund kunne mærkes i hele kroppen…

Vil fortælle en lille historie om en moden kvinde jeg kom til at snakke med fra Internettet og kom til at elske sin rolle som mor.

Det hele startede med en profil fra Internettet om en mor på 39 med to børn som søgte en at snakke med. Var selv en ung gut som lige var startet på en videregående uddannelse, og savnede selv nogen at snakke med via nettet. Vi kom til at skrive en del sammen og senere gennem sms. Synes det var meget underholdende og sjovt at kalde hende mor og hun sagde også søn til mig. Vi havde naturligvis mødtes nogle gange hvor vi kom til at snakke om alt muligt og efterhånden sagde jeg ”mor” til hende hele tiden *smiler* – hun nød det og det blev derfor spændende en aften. Vi sad og skrev lidt sammen via sms og så skrev hun, ”kan du sove godt min søn” – ”Lad du bare døren være ulåst, så skal mor komme og besøge dig i morgen tidlig inden du skal i skole”. Det lød meget hyggeligt, kunne sludre og spise morgenmad sammen.

Omkring 530 næste morgen hvor jeg naturligvis selv sov, blev døren åbnet og det skulle vise sig at være min ”mor” som kom tidligt. Lagde sin jakke, nøgler, telefon osv fra sig og nærmede sig sengen. Var selv halvvågen og så sagde hun ”godmorgen min søn”. ”Godmorgen mor” ”Sovet godt dreng?, mor skal lige have pik inden du skal i skole!” Hun tager hånden under min dyne og mærker på min næste helt stive pik ”hov, har du leget? ”nej mor det har jeg altså ikke”, ”Nå!! Men mor er liderlig og nu skal du være en god søn, og gøre hvad mor siger” ” Ja mor det, skal jeg nok”. Hun fjerner dynen bøjer sig ned og tager hurtig min pik i munden. Varmen fra hendes bløde og fyldige mund kunne mærkes i hele kroppen. Man kunne sagtens mærke hendes mund var meget erfaren, men følelsen af hendes erfarne mund kan slet ikke beskrives, for det er en følelse der skal mærkes.

”uhhmm sikke en dejlig pik du har, dejlig stor – glæder mig til at mærke den”. Siger intet selv for jeg ligger bare og nyder det. Hun dykker atter ned over den og man kan høre hun smasker på den. Det måtte åbenbart være længe siden hun sidst har set og smagt på sådan en. Synes ikke selv at den er noget særligt, hverken stor eller tyk som hun syntes.

Efter et godt langt stykke tid, kigger hun på hurtigt op på mig og siger ”jeg får altså lidt ondt i kæberne, den er lidt for stor til mig – det gør dog ikke noget for jeg vil også mærke den rigtigt nu”. ”kunne du lide min varme mund dreng?” – ”Ja mor”,

”det var godt, men nu skal du få lov til at mærke noget rigtig dejligt og varmt”. Hun rejser sig fra sin bøjede stilling og smider sine bukser, efterfulgt af sine trusser. ” skal lige mærke dig en enkelt gang dreng inden vi kommer kondom på, og du kommer du virkelig skal mærke”.

SEX I DAG?

”hvor gemmer du dine kondomer? ”

”kondomer?” siger jeg – ”ja mor skal have pik nu” – jeg fremstønner ” de ligger ovre i den øverste skuffe”. hun tøffer over til skrivebordet og finder hurtigt skuffen hvor en pakke kondomer ligger. Hun finder hurtigt et kondom og tager det i hånden.

Tanken om varmere tilstande har fået min pik til at forblive i stiv tilstand. Hun kravler stille op på mig og sætter sig på min pik. Langsomt glider hun ned over den og den endnu varmere kusse får HELE min kroppen til at blive meget varm. ”I guuder – ÅÅhh en dejlig stor pik du har”. Langsomt stiger hun af igen og pakker kondomet ud ”så knægt, du skal have det her på, så mor kan få pik”.

Man kan sagtens se hun har taget på det, for kondomet er hurtigt på og hun er allerede på vej op for at ride mig igen. Igen sætter hun sig langsomt ned over den og er forbøjet over mig. ”Åhhh hvor er den pik skøn”, hun starter meget langsomt, men sætter tempoet lidt op.

”få så de hænder over på min røv, spred mine baller, så jeg virkelig kan mærke din pik” ”Ja mor” og skynder mig at gøre som hun siger.

”Åhhh ja dreng, Uhm hvor er det bare skønt”. Hun rejser sig op, så hun virkelig rider mig som en hest og siger ” Tag på mine bryster dreng, skynd dig”. Igen adlyder jeg men gør det åbenbart ikke som hun vil have det, for… ” ind under blusen dreng, skal mor også sige alt?”. Gør det nu rigtig denne gang og ved første berøring kan jeg mærke det blødeste af det blødeste. Hvor var de bare dejlige at røre ved. Kunne næsten ikke vente med at se hvordan de så ud. Blev lidt dristig og begyndte at tage blusen op i håb om hun registrerede det og tog den helt af. Hun stoppede og sagde ” nååå dreng, du er nok modig hva?, nu skal mor tage den af for dig”.

Af kom blusen og to rigtige morbryster kom frem. Sikke et syn. Et par flotte bryster som hang lidt og med lidt store brystvorter. Hun var virkelig tændt og hendes vorter var meget stive… hun begyndte af ride langsomt igen og satte hurtig farten op. Hun stoppede pludselig brat og bøjede sig forover og sagde ”smag på mine bryster dreng”, hun blev i samme stilling men nu var det kun hendes underliv som bevægede sig.

Hun stønnede mere og mere og hun bevægede hendes underliv endnu hurtigere efter jeg brugte mund og tunge på hendes bløde bryster. Kunne også mærke at det var ved at være op over. Jeg var ved at sprænge og det så hun, så hun satte farten yderligere op og jeg sprøjtede vildt.

”godt der er kondom på hva dreng?, vi skulle nødig lave nogle børn”. Den var stadig stiv inde i hende og hun hoppede lige et par gange mere og hun kom i en kæmpe orgasme. Man kunne virkelig mærke at alt spændte i hende for hun havde rejst sig og var meget svær at holde. ” Åhhh ja dreng, det var lige hvad mor trængte til” – ”de unge piger må virkelig elske din pik”. ”egentlig ikke” sagde jeg ” der er ikke den store efterspørgsel efter den”.

”Men hop du nu i bad. Husk at tage det kondom af inden ik”. Hun smilede og sagde da jeg var på vej ud ”Mor tænder lige for din computer og kigger på internettet mens du er i bad”. Jeg tog et bad og tænkte på hvad der lige var sket. Da jeg var færdig med badet var der stadig nogle minutter til jeg skulle egentlig skulle op af sengen og gøre mig klar. Hun havde fået sit tøj på og sad ved computeren.

”nå er du der dreng, det var hurtigt du blev færdig” – ” kom! mor skal lige smage din dejlige pik igen”. Hun havde hurtigt taget den i munden ” uhhmm dejligt…” kom det fra hende. Efter en heftig sutten måtte jeg overgive mig igen – det sprøjtede ud. ”sikke den kan. Du kan tro mor er stolt af dig – og du kan godt regne med at mor kommer tit og skal have morgenpik”.

Og der gik heller ikke lang tid inden hun trængte igen.

porno med danske piger