Den høje mand del.2

SPAR MANGE PENGE

Selvfølgelig havde jeg da fantaseret om at blive begæret af en voksen mand, men det havde kun været i min ” fantasiverden”…

Mine forældre var hjemme, da jeg trådte ind i entreen. De skulle være hjemme hele aftenen, og jeg vidste med mig selv, at jeg bare ikke orkede dem en hel aften. Jeg havde ringet til Malou på vejen hjem fra stranden. Hun var som altid frisk på en ”ryge-tur” på torvet. Jeg havde fundet en kort, blomstret sommerkjole i klædeskabet, som jeg ikke havde haft på siden sidste sommer

Malou kom, og hentede mig, da vi havde spist. Som altid gav hun mig et ordentligt knus, da jeg åbnede døren. Jeg tror det var på den måde, jeg første gang oplevede, at jeg tændte på hende.

Min mor havde lovet at tage opvasken den aften.

Malou og jeg cyklede ned mod torvet.

Rasmus ville komme derned senere, og jeg kunne se på Malou, at hun glædede sig. Det havde været EN stor misforståelse med ham og Carina. De havde fået en rigtig god snak henne i skolen i dag. Efter skolen var de taget hjem til Malou. De havde lige haft 1 time, før hendes mor kom hjem fra arbejdet. Malou og Rasmus havde været i bad sammen. Hun havde fået lov til at barbere ham på kuglerne.

”Heldigvis sprøjtede han ikke så meget i dag” Sagde Malou. ”Det er bare SÅ fedt at sutte pik på en fyr……sådan en lækker følelse når den bare pumper ind i ens mund” Jeg var klar over at Malou havde taget det hele fra Rasmus.

Rasmus kom lige efter, Malou og jeg havde sat os på bænkene på torvet udenfor kiosken. De faldt omgående hinanden om halsen. Jeg kunne se, at de tungekyssede hinanden. Mens jeg sad alene på bænken, og røg min cigaret, kom jeg til at tænke på min dag på stranden.

På en måde havde jeg jo været lidt misundelig på Malou. Hun havde ”fyr på”, og jo mere hun fortalte om alt det dejlige hun lavede med Rasmus, jo mere havde jeg savnet at ha’ en fyr selv. De sidste dage havde jeg fået en følelse. En følelse af, at ”noget nyt” var på vej. Jeg havde jo oplevet hele to gange, at du ”fik rejsning af MIG”. Først havde jeg set dig stå ovre i din stue og leget med dig selv. På stranden havde du fået ”stådreng” bare af at ligge ved siden af mig. Mine forældre havde jo været hjemme, da jeg kom hjem, og jeg havde slet ikke haft ”tid for mig selv” Jeg kunne mærke, at min kusse trængte til en ordentlig kæle-tur Rasmus og Malou var totalt opslugte af hinanden, jeg følte mig lidt alene.

I det samme kom Iben fra klassen.

Iben var sjældent med nede på torvet. Hun arbejdede nede i grillen, og havde som regel arbejde på de tidspunkter, vi andre mødtes hernede. Iben var den højeste pige i klassen. Hun var over 180 høj, og hun var samtidig meget tynd. Hun havde tynde ben og ikke ret meget bryster. Malou kunne bare ikke klare hende. Det var jo Malou, der havde startet ”dillen” med at barbere ”misser” i klassen. Iben var én af de få, der ikke var hoppet med på den. Jeg tror Malou tog det som en ”provokation”. Hun var vant til at folk omkring hende fulgte det, hun gjorde. Jeg kunne nu meget godt li’ Iben. De fleste af os andre i klassen kom fra hjem, der enten var meget veluddannede eller bare velstillede. (På overfladen)

Iben boede alene med sin mor i et socialt bolig byggeri. Hun ”lignede” ikke de andre på en hel masse områder.

Hun satte sig tungt på bænken ved siden af mig. ”how goes?” Spurgte hun. Jeg trak på skuldrene ”Ok, tror jeg” Sagde jeg. ”Jeg har mødt en fyr” Sagde hun uden at lyde begejstret. Jeg kiggede op fra min cola. ”jeg mødte ham sidste fredag nede på ”vejrhanen” (lokalt ja, …… nærmest værtshus). ”Er han sød?” Spurgte jeg opmuntrende. Hun så ned i jorden. ”Det ved jeg såmænd ikk’? han er 49, men han er da meget sød”.

Jeg vidste, at Ibens mor selv kom ofte på ”vejrhanen” Når Iben havde fri, var det naturligt for moderen, at Iben passede lillesøsteren, mens hun tog i byen, og ”morede sig”.

”Det der med alderen betyder da ikke noget…….. jeg mener. Bare han er sød” Jeg følte selv, det lød lidt åndssvagt. Jeg gik jo selv rundt, og havde lidt de samme problemer.

SEX I DAG?

I de seneste dage havde jeg jo oplevet, hvor sød du egentlig var. Selvfølgelig havde jeg da fantaseret om at blive begæret af en voksen mand, men det havde kun været i min ” fantasiverden”. Det hele var bare blevet så virkeligt i de seneste dage. Tænk, hvis jeg ikke kunne leve op til det i virkeligheden. Eller tænk, hvis jeg blev skuffet.

Iben kom med et lille smil. ”Han er faktisk ret sød, og så siger han, at jeg er dejlig”.

Jeg blev ikke så længe på torvet, som jeg plejede. Iben havde været på arbejde lige efter skoletid. Hun var træt, og gik tidligt hjem. Malou og Rasmus havde nærmest stået i ET langt kys siden Rasmus var kommet derned.

Jeg traskede hjemad.

Jeg havde ikke set ”skyggen” af dig hele aftenen. Normalt havde jeg en ide’ om, at du var i nærheden af mig. Af og til havde jeg ligefrem set dig så rundt og ”lade som om du slet ikke var der. Siden jeg havde ”forladt dig på stranden, havde jeg faktisk ikke set skyggen af dig.

Det var alligevel blevet rimeligt mørkt. Klokken var 21.23, og det så ud som om, vi kunne få mere torden til natten.

Da jeg nærmede mig ”tulipanvej” så jeg en mørk skikkelse stå foroverbøjet henne ved vores stakit. Jeg har aldrig været bange i den slags situationer, og jeg satte tempoet i vejret. Den mørke skikkelse hørte ikke min ”ankomst”. Jeg havde købt en halv liter cola i ”den lille købmand”. Da jeg var helt henne ved den mørke skikkelse, hamrede jeg den kolde plast-flaske hårdt i nakken på ”forbryderen”. Han havde stået foroverbøjet over min ynkelige, men funktionelle cykel”, og jeg var sikker på, at han ville stjæle den.

Det var dit ansigt, der kiggede forundret op på mig. Jeg var mere end mundlam. ”Er det DIG?”

Det var det eneste jeg kunne sige. Colaflasken var flækket. Den brusende cola løb udover mine fingre. Jeg havde regnet med, at du ville gi’ mig et ”møgfald” uden lige. I stedet tog du bare den ”smeltende” cola ud af hånden på mig, og smed op i den store container, der stod på vejen. ”den der får du vist ikke meget ud af” Sagde du med din rolige stemme. Jeg stod som forstenet. Jeg havde lige smadret en flaske i hovedet på en mand, jeg ……..nå ja, var meget betaget af. Lad os sige det sådan.

Du viste ikke bare antydningen af vrede.

”Vi må jo nok hellere købe en ny til dig” Sagde du, og tog min fedtede ”Colahånd”. Vi gik tilbage til ”Den lille Købmand”. Du købte og betalte en ny cola til mig. Hele vejen tilbage til mine forældres havelåge sagde du ikke en lyd. Da vi nåede lågen og min cykel, som jeg bare havde smidt tidligere på dagen, så jeg, at der lå en masse møtrikker og skruer. En svensknøgle og en oliekande. Du bukkede dig, og samlede skruerne og møtrikkerne op og smed dem op i containeren. Derefter strammede du lige en møtrik i baghjulet. ”det var sådan set det sidste” sagde du.

Du havde justeret hele min cykel. Det undrede mig bare, at mine forældre ikke havde reageret på al den larm jeg havde lavet tidligere.

”dine forældre blev kaldt ud til et forretningsmøde. Jeg gik lige og fejede foran min grund, og jeg lovede, at jeg ville sige, at de nok først kom hjem en gang i nat, og at du ikke skulle være bekymret”.

(Jeg elskede dig på dette tidspunkt).

Min cykel var næsten god som ny. Jeg kørte en tur rundt på vejen. Den havde ikke været så lydløs siden jeg havde fået den som ny.

Da jeg havde stillet cyklen og låst den, tog du igen min ”Cola-hånd”, og vi gik i retning af DIN havelåge. ”Dine forældre kommer nok ikke hjem i nat” sagde du, og sendte mig et smil, jeg ikke forstod. ” Jeg hørte, at din mor bestilte hotelværelse i Esbjerg på sin mobil, før de tog af sted” sagde du, og åbnede havelågen. Jeg havde en følelse af at være befriet og beskyttet på samme tid.

Din have var fuld af udendørs stearinlys af den slags man bruger til Sankt Hans. Mens du stadig holdt mig i hånden, gik vi rundt i din have, og tændte alle dine lys. Da jeg havde været inde og vasket hænder på dit toilet, havde du dække top i haven med vin og ”natmad” Vi satte os på den lange træbænk ved det nye havebord. Da du havde skænket op til os begge to, skålede vi. ”Tak for en dejlig dag på stranden” Sagde du. Jeg smilede, og jeg kunne mærke, at jeg blev lidt rød i hovedet. Jeg havde smidt sandalerne under havebordet, og sat mine fødder op på bænken. Pludselig tog du fat i dem. Jeg lænede mig forventningsfuldt tilbage, da du begyndte at massere dem. Dine hænder gjorde underværker, og jeg nød det fantastisk meget. Jeg kunne mærke et sagligt smil på mine læber.

”Det er dejligt” næsten hviskede jeg.

”Du ka’ selv være dejlig, Camilla” Sagde du uden at kigge op fra mine tæer. Jeg havde faktisk gået og været liderlig hele dagen, og din blide fodmassage gjorde det bestemt ikke ”bedre”.

Jeg ved ikke hvordan det skete., men pludselig sad vi med armene omkring hinanden, og kyssede. Mens vi kyssede tog du min hånd, og førte den ned til din pik. Gennem det lyse lærredsstof kunne jeg mærke at den var hård som sten.

Jeg kunne kun sidde og klemme og gnubbe på den, men det virkede bestemt ikke som om du havde noget imod det. Med en hurtig hånd fik du knappet dine shorts op, og før jeg vidste af det, sad jeg med din pik i hånden. Den føltes større og hårdere end jeg havde forestillet mig. Du gispede, da jeg begyndte at bevæge min hånd op og ned over pikken. Mens jeg sad og ”gned på dig” og oplevede dine dejlige kys. Trak jeg min kjole op, og hev mine trusser af. Jeg havde stadig fødderne på kanten at havebænken. Jeg spredte benene i håbet om, at du ville røre ved mig. Jeg kunne se at min sølv-piercing strålede i skæret fra stearinlysene. Du var gået i gang med at kysse mig på halsen, og pludselig mærkede jeg to fingre skille mine skamlæber ad. Der gik et sæt igennem hele min krop, da jeg mærkede en finger på min piercing. Dine bevægelser var langsomme, men fantastisk intense. Jeg lagde hovedet tilbage, og nød situationen for fuld udblæsning, mens jeg stadig gned på din pik. De fyre jeg havde været sammen med indtil nu, havde været meget vilde med at jeg ”gned dem af”, men jeg havde aldrig oplevet i den grad at ”give og modtage” på samme tid. Jeg var ikke i tvivl om, at du nød det, men samtidig med at du nød det, gav du en masse af dig selv. Mens vi sad, og havde det allerdejligst, hørte vi en bil på den anden side af stien. Jeg så skrækslagent på dig. ”Mine forældre!” Sagde jeg. Jeg skyndte mig at få trusser og sandaler på. Kyssede dig hurtigt, og spænede gennem din have hen til det lave hegn, der førte ud til stien. Jeg spurtede ned af forhøjningen ud på stien, videre op af forhøjningen til vores hus. Gudskelov stod mit vindue åbent. Jeg kravlede ind gennem vinduet, flåede mit tøj af, og lagde mig i min seng. Først da jeg lå i min seng, hørte jeg mine forældre sætte nøglen i døren.

Det var selvfølgelig trist, at vores aften var sluttet så brat. Jeg lå og smilede i mørket. Dette var jo ikke en afslutning. Blot en begyndelse.

porno med danske piger