Isabella R.tog hele Karnevallets Præmie-Paki-Pik og bundede flasken

SPAR MANGE PENGE

Mens jeg sidder her og ser videoen, kan jeg stadig nyde hvordan en gruppe på tre fyre, trak buttpluggen ud af hendes røv og satte en flaske op i den efter at have kneppet hende på skift…

SEX I DAG?

Erotikmix efterår 2017 Isabella R.tog hele Karnevallets Præmie-Paki-Pik og bundede flasken

Det var en dejlig sommer i København, og hovedstaden emmede af frihed og fadøl. Der var karneval og jeg hang i de måneder, der ligger nogle år tilbage, ud sammen med Isabella. Karnevallet er mest i centrum af byen, men havde om lørdagen en optræden på Enghave Plads ved Enghave parken.
Isabella stod jeg op hos om morgenen, vi delte en lejlighed på Vesterbro, imens ejeren af den var i Casablanca i Marokko på forretningsrejse. Vi havde fået sendt noget af den gode marokkanske hashish til Danmark og nød det samme morgen, efter jeg havde slikket Isabella til en orgasme under bruseren. Røgen sivede ud af mine næsebor, mens jeg sad nøgen efter badet, og hev lidt i pikken og så hende prøve Karnevals kostumet.
Hun brokkede sig over at hun nu var ved at fylde 30, og stadig kun var korsangerinde i det band, der skulle optræde på Enghave parkens scene, og spille Reggae. Jeg skulle nok være mand for at give hende leadsanger hovedrollen, men på en anden måde, en helt anden måde senere på aftenen. Isabella havde nemlig været mig utro, og jeg syntes hun skulle straffes lidt.
Jeg ombestemte mig dog næsten, det fik hun mig til, da hun sagde jeg skal vise dig noget, og åbnede klædeskabet og hev et cat suit ud og viste mig der var syet en lang lynlås i fra røven om til over fissen. Det kunne jeg måske se hende i senere, og lave anden del af operaen, da hun ikke havde fået stav nok nu hvor jeg kun havde slikket hende under bruseren.
Vi var så til koncerten, det var klokken otte, og hun havde karnevals kostumet på, men jeg havde fået hende overtalt til at skifte til cat suitet og tage en en af kedeldragte fra militæret ud over, som var mode i de år.
Det var gået ret godt med koncerten, hun synger eminent kor, og det gjorde hun også den aften. Klokken var vel 22 da de sluttede af, og hun trak i kedeldragten og kom ned og nød nogle øl og noget af det marokkanske med de andre musikere og mig.
Folk begyndte at trække ud af parken, og jeg sagde til hendes musikervenner, vi skulle til Vanløse og hænge ud i Vanløse bio med nogle af mine vagtvenner, jeg var sikkerhedsvagt mens jeg læste til dyrlæge.
Men jeg kørte bare en gang rundt om Enghave parken, og så parkerede jeg igen. Jeg overtalte hende til at gå med op til scenen, og gav hende et kærlighedsdigt. Jeg fik hende til at love at hun skulle åbne det med tænderne, hvis ikke, sagde jeg, var hun ikke nok forelsket i mig. Derfor fik jeg hende overtalt til at blive bundet blidt med et silkebånd om håndleddene bag på ryggen og få bind for øjnene. Hun åbnede så brevet forsøgsvis, og jeg lovede bindet ville komme af øjnene så hun kunne læse det. Men nu erstattede jeg hurtigt silkebåndet om hænderne med rigtige håndjern og gav hende et kvælerhalsbånd til hunde på, og sikrede det, så det ikke kunne udvides eller komme af på nogen måde, men kun stramme mere. Jeg satte snor i kvæler hals båndet og hun sagde hvad laver du, Ulf, hold nu op, hvad sker der. Derpå hviskede jeg til hende, så skat, jeg synes du skal opleve at være den største stjerne på denne scene nu i aften. Derfor vil jeg godt lade dig være en del af et show. Jeg skar kedeldragten langsomt op med en hobbykniv, og uden at forberede hendes fisse, trængte jeg ophidset af situationen, ind i hende bagfra efter at have hevet hende ned på jorden. Der var ingen i parken da, og jeg var også lidt ligeglad, der var sat nogle reklamebannere op, så ingen kunne se hende, mens jeg kneppede hende, for de var sat op på scenen efter højttalerne var hentet af udlejningsfirmaet. Jeg stak en klud i hendes mund og satte et tørklæde mere rundt om munden så hun ikke kunne høres. Jeg havde mit natkikkertkamera fra hjemmeværnet monteret til en videomaskine og optog hende og lod kameraet stå på vidvinkel så det grønne billede kunne optage min pik og hendes låste arme, som den knaldede ud og ind af hende. Jeg havde taget arbejdsbukser med ilagte knæpuder på så jeg kunne kneppe hende længe uden at blive træt. Jeg nød at have følelsen af lynlåsen fra catsuitet til at køle mine tunge nosser når de kørte mod den.
Jeg monterede så en buttplug med remme rundt om hendes hofter, og satte den først ind i fissen og så tog jeg fat på hendes røv, der først blev udvidet med nogle grøntsager jeg havde med.
Nu kunne jeg mærke hun, især når buttplugen aktiverede med min fjernbetjning ikke kunne modstå at få en orgasme, selvom hun helt klart signalerede ved at prøve at trække sig væk, at hun ikke var med på legen.
Jeg trak mig nu ud og satte mig i et buskads lidt væk, efter at have stillet en kasse øl, jeg hentede i bilen, lige indenfor indgangen til parken og en til ved scenen som lokkemiddel til de byengle der var på vej hjem fra byens druk og fest og spillestedet Vega.
Jeg fik gevinst, for mens jeg sidder her og ser videoen, kan jeg stadig nyde hvordan en gruppe på tre fyre, trak buttpluggen ud af hendes røv og satte en flaske op i den efter at have kneppet hende på skift i halvanden time i træk.
Og jeg mindes, hvordan jeg derpå ringede til en taxachauffør jeg kender, og slørede min stemme, og lod ham vide hvor han kunne hente Isabella, stadig med flasken i røven.
Hun endte den aften med mere pik. Pakistaner Pik.

Skrevet af Drunken Monkey – Bananen

porno med danske piger