Emily – min firbenede elskerinde del.3

SPAR MANGE PENGE

Else gav et hvin fra sig, og ornen gjorde nogle krampagtige bevægelser og trak derefter pikken ud af Else sammen med en del klistret sperm. Else kravlede ud af stativet…

Jeg var så glad for, at jeg nu både havde Emily og min kone, Else, at elske med. “Jeg vil med næste gang også,” nævnte Else en dag. “Det var så frækt at se dig med den so.”

SEX I DAG?

Tiden gik, og næste e-mail tikkede ind fra Camilla. “Emily skal have pattegrise, så vi kan holde hendes hormoner oppe,” stod der. “Derfor får du en anden elskerinde, Sofie, denne gang.” Jeg svarede bekræftende tilbage, og et par dage efter kørte Else og jeg igen på landet.

Alting gik som sædvanligt, men pludseligt lagde jeg mærke til, at Else var ved at tage tøjet af. “Hvorfor gør du det?” spurgte jeg. “Jeg har en aftale med Camilla”, svarede hun. “Du behøver ikke at vide alt.”
Min ellers halvstive pik skrumpede straks ind til minimum af forbavselse, så min nye elskerinde måtte have lidt tålmodighed.
Else lagde sig ind under bedækningsstativet, så hendes vidunderlige, buttede røv netop stak ud af den ene ende med fri adgang til hendes dejlige fisse. Camilla bad hende nu om at sprede benene lidt. “For sikkerheds skyld”, sagde Camilla samtidigt med, at hun masserede en stor klat glidecreme langt op i Elses fisse. Det var tydeligt, at den behandling gjorde godt på Else, der stønnede og gjorde små samlejebevægelser under smøringen.

Camilla gik derefter ud og kom et øjeblik efter ind med en stor orne, som måtte være Magnus. Jeg stivnede af skræk. Skulle Else have hans lange proptrækkerpik op i sig? Det sortnede for mine øjne. Han skulle forhåbentligt have kondom på, så Else ikke blev fyldt med mængder af grisesperm.
Men nej. Camilla førte Magnus hen til bedækningsstativet. Først stod han lidt bagved og snusede til Elses fisse. “Glidecremen er min egen blanding, som tiltrækker orner,” sagde Camilla med et smil. Effekten udeblev ikke. Proptrækkeren begyndte at titte frem. “Er du klar, Else?” spurgte Camilla. Der kom et liderligt ja fra Elses mund. “Kom så, Magnus,” kommanderede Camilla og trak ham op på bedækningsstativet. Proptrækkeren var nu et godt stykke ude og søgte rundt i luften efter et hul, dog uden succes. Camilla tog derfor fat om den og førte den forsigtigt ind i Elses opspilede fisse. Langsomt arbejdede Magnus sig længere og længere ind, imens Else lå og jamrede. Til sidst kunne den ikke komme længere. Det forhindrede dog ikke Magnus i at fortsætte “bearbejdningen” til Elses jamrende begejstring. Jeg syntes, det varede en evighed, men pludseligt sagde Camilla, at nu kommer han. Else gav et hvin fra sig, og ornen gjorde nogle krampagtige bevægelser og trak derefter pikken ud af Else sammen med en del klistret sperm.
Else kravlede ud af stativet og faldt sammen på madrassen udenfor. Fuldstændig færdig. “Du får glæde af al Magnus’ sperm de næste par dage, så du husker dit dejlige eventyr med ham,” grinede Camilla. “Husk masser af hygiejnebind, og ingen tamponer. Så går der skidt i underlivet. Du går jo rundt med en hel kopfuld af Magnus’ elskovssafter inde i dig. Er det ikke liderligt at tænke på?”
Else nikkede fraværende og nærmest kravlede ud på badeværelset.

“Så er det din tur. Sofie venter,” sagde Camilla til mig. Men det var ikke min tur. En blanding af forbavselse, forundring og jalousi over at have overværet min kone blive bedækket af en orne havde helt fjernet min lyst. Det skulle lige bearbejdes, inden jeg gik med på en ny omgang.

porno med danske piger