Emily – min firbenede elskerinde del.1

SPAR MANGE PENGE

Min kommende elskerinde hed Emily. En stor so, som netop var i løbetid. Emily stod allerede parat i sobåsen, og man kunne tydeligt se på hendes opsvulmede fisse, at hun var parat…

Jeg er en mand i min bedste alder. Gift og med 2 børn, der er flyttet hjemmefra for noget siden.
Jeg er født og opvokset på landet, og der stiftede jeg tidligt bekendskab med dyresex.
I begyndelsen af puberteten prøvede jeg – i al hemmelighed – at bestige et par af vores køer. Uden stort held, da jeg ikke vidste, at køer kun gider sex, når de er “tyregale”.
Senere blev jeg klogere og prøvede at have sex med en so i løbetid. Den var villig og imødekommende, men da den gik i løsdrift, blev jeg hurtigt sendt på porten af de andre grise. Synd og skam for både soen og mig.
Siden har det været en del af mine hemmelige ønsker at fuldføre mine ungdomsdrømme.

SEX I DAG?

Det fik jeg lejlighed til for et stykke tid siden, da jeg tilfældigt og ad snørklede omveje kom i kontakt med et mindre landbrug, hvor konen drev en interessant bibeskæftigelse med nogle af gårdens dyr. Hun havde tidligere arbejdet på en massageklinik, men var faldet for gårdejeren og havde derefter indrettet en ny slags klinik på gården.

På ægte frisørmaner fik jeg en tid og kørte til den aftalte adresse. Jeg skulle følge en bestemt rute, da jeg kom frem, som meget diskret førte om bag stalden til en separat indgang. I døren blev jeg modtaget af Camilla, en kvinde på godt 50, iført cowboyjakke og cowboyshorts, der viste nogle buttede former. En lille kvinde, som man straks fik tillid til uden at tænde vildt på hende. Men det var jo ikke hende, det drejede sig om. Camilla førte mig ind i et rent og pænt lokale, der ikke lignede en stald. Kun en bås til en so, et bedækningsstativ til grise og tykke skumgummimadrasser på gulvet beklædt med kraftig plastic indikerede, at det her var beregnet til noget specielt.
Camilla startede med at fortælle, at de dyrene fra stalden blev vasket i et mellemliggende lokale, så de var rene og lækre. Hun fortalte også, at “her elsker vi med vores dyr”. Dyrene skal have det lige så dejligt som menneskene. Det får begge parter mest ud af.

Min kommende elskerinde hed Emily. En stor so, som netop var i løbetid. Emily stod allerede parat i sobåsen, og man kunne tydeligt se på hendes opsvulmede fisse, at hun var parat til noget sjovt. Camilla fortsatte med sin instruktion: “Mænd har en anderledes pik end orner. Den er ikke så lang, men den er tykkere. Og søer er ikke så forskellige fra kvinder. De drømmer om et større jern end det, de får hos deres mand. Så med rigtig brug af værktøjet, er successen hjemme for begge parter.”
Det startede med, at jeg skulle tage alt tøjet af. “For alle eventualiteters skyld,” som Camilla udtrykte det. Dernæst masserede Camilla en klat glidecreme ind i Emilys fisseåbning. “Nu er det bare at gå forsigtigt til værks,” fortsatte Camilla. Jeg satte mig på knæ bag soen, men så skete ulykken. Min pik skrumpede i selskab med mit drømmevæsen. Men det ordnede Camilla. Hun satte sig overskrævs på soen med ansigtet mod mig. Klemte med sine lår om soen, så den skød ryg, og greb fat om roden på min pik, klemte og masserede den lidt hårdt. Reaktionen udeblev ikke. Snart fandt den størrelsen. Camilla førte forsigtigt pikhovedet ind i soens åbning. “Nu skal du bare køre forsigtigt frem og tilbage, indtil du mærker, at hun bliver våd,” formanede Camilla. Jeg gjorde som befalet, og i løbet af de næste 10 minutter fik jeg den bedste sex, man kunne drømme om. Emily havde den mest vidunderlige fisse, og jeg prøvede det hele. At køre pikken helt i bund, så min pikrod masserede Emilys skamlæber. At køre hurtigt frem og tilbage. Og at køre langsomt. Alt imens Emily skød ryg, klemte sammen om min pik og gryntede frydefuldt.
Til sidst eksploderede jeg langt inde i Emily. Det sortnede for mine øjne, og jeg faldt forover og lå i lang tid hen over ryggen på min nye elskerinde, alt imens pikken blev mindre og mindre for til sidst at falde ud sammen med en klat sperm.

Emily indfriede alle mine hedeste drømme, og jeg forlod hende med håbet om, at dette ikke var sidste gang, vi havde hyrdetimer sammen.
Camilla ledte mig ind i et tilstødende badeværelse, hvor jeg tog et grundigt brusebad. Ikke mindst for at fjerne al lugt af gris.
Det lykkedes dog ikke helt. Min kone anede uråd, da jeg kom hjem. Men mere herom i næste afsnit.

porno med danske piger