Svigerinden på toilettet

SPAR MANGE PENGE

Virkeligheden overgik selv mine mest perverse fantasier. Min svigerinde satte sig ovenpå min bankende pik, og lod sin urin pisse nedover mit skød og videre ned i toilettet…

Jeg skal tisse, sagde min svigerinde samtidig med, at hun bankede på døren. “Ja,ja,” svarede jeg, og låste døren op, så hun kunne komme ind. Hun drønede forbi mig hen til toilettet og trak bukserne ned. Hun satte sig, og lod sin tis løbe ned ad kummen og ned i vandet med en rislende lyd. Jeg nåede ikke engang at sige noget, men gjorde min håndvask færdig, og forsvandt ind til de andre gæster ved den fest, vi var til for et par år siden.

“Jeg håber ikke, at jeg gjorde dig forlegen,” sagde hun, da hun kom ind til festen igen. Hun var fuld, og jeg kunne sikkert godt have sluppet af sted med en eller anden lummer kommentar, som havde afsløret, at jeg faktisk blev meget liderlig af at høre hende tisse. Men jeg sagde bare: “Nej, nej. Hvad der kommer ind, skal jo ud igen.”

Det tror jeg, alle i hele verden kunne have fundet ud af at sige, så særlig scoreagtigt eller lummert var kommentaren næppe. Men sandheden er selvfølgelig, at hendes tis tændte perverse fantasier i mit hoved. Lige siden den dag, hvor hun tissede lige ved siden af mig, er hun med jævne mellemrum dukket op i mit hoved, når jeg fantaserer om sex.

Jeg havde aldrig troet, at fantasien skulle blive virkelighed – lige indtil i sidste uge, hvor virkeligheden overgik selv mine mest perverse fantasier. Min svigerinde satte sig ovenpå min bankende pik, og lod sin urin pisse nedover mit skød og videre ned i toilettet under os.

Min svigerinde er for nylig blevet skilt fra sin mand. Det indebærer en del hjælp fra min side med flytning, ophængning af billeder, maling, etc. Jeg har aftenarbejde, og kan derfor hjælpe hende i dagtimerne, mens hun er på arbejde. Af og til er hun hjemme, og så arbejder vi sammen. Det er gået meget godt uden anledning til andet end kammeratlig udveksling af samtaler og hurtige kommentarer. Altså lige indtil tirsdag i sidste uge.

Under alt arbejdet hos hende har jeg selvfølgelig fantaseret om hende, når hun gik på toilet. Jeg har onaneret på hendes toilet flere gange, når jeg har været alene i lejligheden, og jeg har smugkigget i hendes skuffe med hendes trusser.

SEX I DAG?

Sidste tirsdag var hun hjemme, og vi malede. Vi drak vel en 3-4 øl hver under malingen, og jeg siger på et tidspunkt til hende, at jeg lige skal tisse. “Ja,” siger hun. “Hvad der kommer ind, skal jo ud igen.” Jeg griner af hendes joke, og hun spørger, om jeg kan huske det.

Om jeg kan huske det? Jeg husker alt, fra den toiletoplevelse for et par år siden. Også min lamme bemærkning, som min svigerinde lige havde gentaget. Jeg har kneppet hendes fisse og mærket hendes safter 100.000 gange i min fantasi. Jeg har onaneret med hendes trusser bundet om min pik. Jeg har spermet på hendes toilet, og tørret min pik af i hendes brugte trusser fra vaskekurven. Jo jeg husker det tydeligt. Alligevel svarer jeg: “Husker hvad?”

Hun tager en slurk af sin øl, mens hun sidder i malertøj på en malerspand. Hun har en cigaret tændt i den anden hånd. Den slukker hun ned i en tom ølflaske. Så spørger hun: “Er det ikke min tur til at se dig tisse? Du har jo set mig gøre det for et par år siden” Hun rejser sig grinende, og jeg siger til hende, at det ikke kan lade sig gøre.

“Hvorfor ikke?” griner hun, og jeg peger ned på min pik, og siger: “Jeg har svært ved at tisse med jern på, og det får jeg, hvis du står og kigger”.

Hun er nu helt henne ved mig, og hun lægger sin hånd på min pik, mens hun kigger smilende op på mig. “Jeg kan jo hjælpe dig med at få den ned igen,” siger hun, og trækker mig med ud på toilettet.

“Jeg blev ophidset over dig til den fest,” hvisker hun til mig ude på toilettet. “Jeg har tit tænkt på dig siden den aften,” fortsætter hun. “Jeg har også godt lagt mærke til, at du har været i mine trusser. Når jeg skal vaske dem, er de helt klistrede. Du spermer i dem, gør du ikke? Det ophidser mig. Drømmer du om, at jeg tisser på dig, når du spiller den af i mine trusser? Jeg drømmer også om dig”

Herefter går det hurtigt. Hun knapper mine bukser op, mens hun kysser mig heftigt og voldsomt. Hun smider sit tøj lynhurtigt, og hun er ved gud lækker at se på. Storbarmet og glatbarberet. Hun trykker mig ned på toiletsædet, og skræver ind over min stive pik. Mit hjerte hamrer – jeg er hamrende liderlig. Hun berører min pik, og spørger om jeg skal tisse. Det skal jeg faktisk, men før hun får svar, siger hun: “Det skal jeg også. Nu bliver det snart varmt nedover dig”

Og så sker det. Jeg hører den rislende lyd, og mærker med det sammen hendes pis løbe nedover min pik og mine ben. Det bliver varmt. Øllerne har gjort sin virkning. Der kommer meget, og det kommer længe. Hun kysser mig, og putter hendes bryster i munden på mig, mens hun tisser udover mig. Og hun stønner samtidig: “Gør det på mig også. Gør det på mig. Gør det varmt oppe i min fisse.”

Jeg pisser hende fra min stive pik. Strålen er hård og hurtig, og min svigerinde tager fat i min pik, og stopper den op sin fisse. Det er vådt over det hele, men hun knepper mig bare videre. Da jeg ikke længere pisser hende op i fissen, kommer jeg med en kæmpe ladning op i hende. Hun rejser sig, og det hele nærmest løber ud af hende. Jeg er helt færdig, og stønner udmattet, mens hun står, og skræver over mig med pis og sperm dryppende ud fra hendes fisse. Hun er stakåndet, men siger ikke rigtig noget. Vi går ind i badet, og vasker hinanden.

“Det var vildt,” siger hun, da vi efterfølgende har fået tøj på igen, og sidder i det tomme malerværelse på hver vores stol med en cigaret i hånden. “Ja,” siger jeg, og rører hendes bryster “Vi må nok hellere holde her.”

I morgen har hun igen fridag. Jeg knepper hende sgu igen.

porno med danske piger