De hemmelige flyture som stewardesse og orgie sex!

SPAR MANGE PENGE

Den smukke 21 meter lange lear-jet, stod i hangaren og ventede på sit personale – personalet bestod af 1 kaptajn og 1 co-pilot og 2 stewardesser, hvoraf jeg var den ene.

Jeg var blevet tilbudt turen, som en del af mit trænings-program, som stewardesse hos `Comfort Travel`.  denne tur var imidlertidig ikke et officielt tilbud til rejsende – der var stor tystys om det, og derfor selvfølgelig fyldt med rygter. Turen blev uofficielt kaldt for `Cumfort Travel`.

Kun de involverede kaptajner, kabinepersonale og de rejsende på turen, vidste noget om indholdet af udflugten med `eros-fuglen`, som jetten blev kaldt. –  alle stewardesser stod på spring for at få en plads i de meget exclusive ture, som Lear`en  var veludstyret til, men der var indført tavshedspligt om turene, og var indtil videre, stadig en hemmelighed..

Selve turen skulle starte fra København, og destinationen var Brisbane, Australien med 3 mellemlandinger.. jetten skulle fragte 4 højtstående medlemmer af et olieproducerende firma fra Dubai, som havde været til et energi-seminar i Nyborg.. de havde hver betalt 2 mill kroner for turen, som var sat til at vare 3 uger ialt. – og afslutnings-destinationen var Dubai – København

Lønnen på sådan en tur var også megafed –  alt betalt i 3 uger, med luksushoteller og luksusmad og drikke og en lønudbetaling på 200 kr/timen, hvilket svarede til over 100.000 kr for hele turen – og skulle bare betale skat af 20.000 kr

Jeg var blevet sat godt ind i situationen af min kollega, Annie – og jeg havde fået 4 dage til at tænke over, om jeg ville med – og nu stod jeg sammen med Annie og beundrede den strømlinede, sølvfarvede `erosfugl`. – 2 time inden vi skulle i luften

Vi entrede jetten, og blev budt velkommen af kaptajnen – en flot mand omkring de 35-40 år, i hans flotte uniform, og det kildede i mine nedre regioner. – han var 180 cm høj, mørkt brunt hår og brune øjne i et smukt ansigt – kroppen var tydeligt præget af intens workout, og hans øjne slog frække smut imod mig og Annie. han introducerede os for co-piloten, Andrè, som var en lige så flot fyr, bare noget yngre – omkring de 25, og en tyk manke af sort hår, som associerede en alliance til en sydlandsk oprindelse.

Kaptajnen, Allan, viste os til et lille aflukke, hvor vi kunne skifte tøj – den almindelige kvindelige uniform i `Comfort Travel`, bestod af halvlang blå  nederdel og hvid flæse top, uden antydning af sexuelle undertoner. jeg havde set den uniform, der hang på bøjlen foran mig, før – så jeg blev ikke forbavset over den .  men iiihh, hvor jeg glædede mig til at tage den på, og vise mig frem i den.

Der var alt, der hørte til uniformen, lige fra den meget minimale g-trusse, til de højhælede sko, i vores nøjagtige størrelser. –  Vi tog vores tøj af, og fik et bad – ud af tidsnød, badede vi sammen, og sæbede hinanden ind – vi havde på forhånd snakket om vores sexualitet, og ingen af os var til pigesex – men kysse kunne vi, og tage på hinanden – mest for at hidse andre op – vi fik ikke selv ret meget ud af det..

Annie var den smukkeste kvinde, jeg nogensinde havde set – og som hun stod nøgen foran mig, studerede jeg hendes smukke krop på 180 og 68 kg-  hun havde et langt rødt hår, som nåede næsten til hendes balder – et skønt engleansigt, med en flot mund med fyldige læber..hendes bryster var store, men meget faste at se på, og brystvorterne havde rejst sig af spænding – hendes flade mave endte under navlen, med en lille tot af røde hår, lige over clitoris. hun var glatbarberet ellers, og alt på hende var ægte. hendes pariser numse, var meget smuk

Jeg selv stod også nøgen, med mine 172 cm, 60 kg, og flotte 20 årige bryster, der stolt struttede og ligeledes med spændte, rejste brystvorter..jeg var sportstrænet og min fisse var glat, bortset fra et lille u-barberet hjerte midt mellem clitoris og trussekanten..min numse er en strutter, med stærkt markerede balder, hvilket måske har at gøre med at min mor er brasilianer, med en flot stor strutrøv

Vi stod længe og beundrede hinandens meget solbrændte kroppe – Annie ville mærke mine bryster, og hendes fingre strøg over mine meget følsomme brystvorter, og det gyste i mig af velvære. jeg følte også på hendes store faste bryster, og hun indrømmede at det gjorde hende meget liderlig, når jeg strøg henover de store stive brystvorter..

SEX I DAG?

Vi tog vores uniformer på, startende med de små lyseblå trusser, der kun lige kunne dække vores køn – de selvsiddende sorte nylon-strømper, stumpede 10 cm, og den ultrakorte lyserøde nederdel, gjorde at der blev afsløret alt det bare hud over strømpen..på overkroppen hørte der en meget gennemsigtig sag til, og vores bryster kunne tydeligt ses, især fordi den ikke måtte knappes helt op, så det meste af brysterne var fri – aldrig havde jeg følt mig så erotisk.  jeg følte mig utroligt fræk, og min fisse producerede saft nok til, at jeg snart måtte skifte trusse. :  flyselskabet havde heldigvis tænkt på alt.  : der var mindst 40 par ens trusser klar.

Vi blev færdige med at iklæde os det erotiske dress, og gik ud i kabinen og op til cockpittet, hvor de 2 piloter klargjorde og tjekkede flyets sidste forskellige dele. der var en halv time til flyet skulle i luften, og de 2 piloter vendte sig om imod os. vi viste os frem på bedste maner, og drejede os rundt. Allan og Andrè fløjtede sigende og slog liderlige smut med øjnene imod os.

De bad os bukke os ned, og vi gjorde som vi fik besked på. på denne tur var de vores chefer, og vi skulle gøre som de sagde – men de ville være rimelige i deres krav. deres undersøgende hænder gled hen over vores balder, kneb vores inderlår, og strøg mellem vores skamlæber. de trak trusserne ned og plantede hver en tunge midt i fissen – det gav et gib i os begge to, og vi gispede højt. mændende grinede højt, gav vores røvbalder et hårdt klask og vendte tilbage til deres afsluttende clearing af flyet.

Vi gik tilbage til pantryet, og i aflukket skiftede vi for første gang trusser. en våd kleenex blev brugt til vaskeklud, og et par nye trusser blev taget på. de våde blev smidt væk.  en af reglerne var, at vi ikke måtte vaske trusser, eller købe nye –  så vi måtte enten gå med våde trusser eller ingen trusser, når de 40 par var brugt op – meget pikant regel

Flyet rullede nu ud af hangaren, og hen til VIP loungen, hvor vores stenrige passagerer ventede – ivrige og forventningsfulde, og meget meget liderlige – det var tydeligt de havde hidset hinanden op med saftige historier, og alt det der skulle ske på deres luxustur til Australien.

Annie og jeg var klar, havde lagt en flot diskret makeup, checket vores vel-duftende/smagende fisser – rettet tøjet på plads – og vi og piloterne gik ned af trappen, for at modtage nobiliteterne – oliesheikerne..

De var som sagt 4 personer, alle mænd – og vi studerede dem indgående . :  de var klædt i deres traditionsrige hvide klæder og lugtede langt væk af dyr cologne og rigdom, og liderligheden emmede om dem, og de testesteron-skinnende sorte øjne afslørede deres tanker, da de blev præsenteret for Annie og jeg – en anden regel var, at passagererne ikke måtte røre os, før vi havde været i maxhøjde i 20 minutter, eller under landing, så vi nøjedes med at nikke og neje.

De 4 mænd var i midten af 40erne, og var yderst høflige og behagelige, og snakkede perfekt engelsk, som Annie og jeg også gjorde.. Deres navne var umulige at udtale, og sværere at skrive, så jeg undlader deres navne her i min beretning. de havde alle velplejede fuldskæg, og var yderst soignerede. de var ikke direkte fede, men det var tydeligt, at et liv i vellevned havde givet dem et vist omfang – ikke frastødende udseende, slet ikke – jeg glædede mig til at vise disse herrer, hvem Tinna var, og jeg smuttede frækt med øjnene imod dem

Deres blikke gled op og ned ad vores kroppe, og vi viste vores bedste sider, og vuggede med hofterne, og luftkyssede dem, så de var helt eksede, allerede inden de kom om bord.

Oliefyrene blev vist til deres pladser, og bedt om at spænde bælterne –   idet Annie og jeg spændte vores seler, taxiede flyet ud på takeoff-banen. de 2 store motorer hylede, og i et enormt crescendo, og med en acceleration, der pressede kroppen bagud, med en vældig kraft, skød det store projektil ud ad banen, og efter ca 1.5 kilometer, løftede `erosfuglen` sig op og op mod de næsten 13 km,s højde som var 1. mål på rejsen..

Da den enorme acceleration var overstået, trykkede Annie og jeg på en knap under sædet, og vi kunne dreje vores sæder om imod de andre passagerer..- alle mændene overbegloede ugenert vores bryster og de halvnøgne lår og de indbydende trusser, da vi sad med let spredte ben. vi vidste at vores fisser tydeligt kunne ses igennem det gennemsigtige stof, og de bemærkede også de voksende pletter på trusserne, og de stønnede højt.

Annie og jeg kiggede hinanden i øjnene, og mens vi steg op mod himlens tag, kyssede vi hinanden med åbne munde og legende tunger. jeg stak hånden ind under Annies nederdel, og nulrede hendes stive brystvorte, skjorten var gledet, så begge hendes bryster var frie, og hun sukkede højt. hendes hånd gled ned til mit skød, og gled op og ned i den våde trusserevne. mændene gned på deres vokende buler, og glædede sig til at skiltet, der viste en nøgen pige med et rødt kryds over, ville blive slukket.

Efter lidt tid, kunne vi mærke at flyet fladede lidt ud, og vi vidste at vi havde nået march-højden, mens vi tilbagelagde km efter km med over 800 km/..– imens vi efter bedste evne lirede hinanden og mændene op til de allerhøjeste liderlige højder..vi kunne nu tage bælterne af, og Annie rejste sig fra sædet, og jeg drejede hende rundt, og løftede hendes lille nederdel op over hendes lækre røv. jeg kærtegnede sexuelt hendes varme balder, og hun vuggede og bad om mere. jeg var selv liderlig nu, og jeg kunne ikke lade være med at tage hendes trusse lidt til side og lade mine fingre glide i hendes nøgne fisse.  jeg var helt klar over, at Annie var superliderlig nu, og imens en finger smuttede ind i hende, hørte jeg 4 lynlåse glide ned

Pludselig råbte mændene . : ved Allahs hellige klunker, så er det nu drenge

Aniie og jeg kiggede på skiltet med den nøgne pige og det røde kryds – og det var blevet erstattet af et skilt der viste en mand, der kneppede en tøs bagfra. et grønt skilt

Vi satte os begge ned, og ventede på den liderlige storm, der ville overfalde os lige om lidt…

 

porno med danske piger