Forandringer i livet del.5

SPAR MANGE PENGE

Man bør hvis man skal dyrke analsex, en tarm skylning. Jeg fandt remedierne der kunne bruges og gav mig selv et lavement. Det føltes lidt underligt…

Der er nu gået over et ½ år siden, jeg sidst have været sammen med Lis og Jens, men her den  anden dag mødte jeg Jens på gaden, og vi blev enige om at drikke en øl og snakke lidt sammen. Vi fandt en cafe hvor vi kunne snakke uforstyrret. Vi fik udvekslet det sædvanlige om hvordan det går og hvad der var sket. Jens ville nu vide om jeg kunne huske vores sidste aften i sommerhuset, ja det måtte jeg da erkende, og kunne fortælle at jeg tit tænker på oplevelsen, og stadig synes det var en oplevelse der er værd at huske tilbage på. Det synes Lis og jeg også fortalte Jens, og vi kan da mægtig godt tænke os at du en dag kommer og gør et besøg hos os. Det vil jeg da meget gerne kunne jeg betro Jens, så det endte med at vi fik aftalt en weekend hvor vi alle var uden aftaler.

Da dagen oprandt for vores sammenkomst, havde jeg dog lidt sommerfugle i maven, for hvordan vil Lis måske synes det vil være at mødes igen efter at oplevelsen fra i sommer havde lagt sig, ville hun synes at vi måske var gået lidt for langt eller hvordan.

Nå men for at forberede lidt tænkte jeg at jeg hellere måtte gøre som jeg havde set og hørt at man bør hvis man skal dyrke analsex, en tarm skylning. Jeg fandt remedierne der kunne bruges og gav mig selv et lavement. Det føltes lidt underligt, men indrømmet, satte også lidt lyster i gang.

Tiden for at tage afsted var vist ved at være der, og jeg havde pakket en lille weekend taske og fundet det sexlegetøj som jeg har, det kunne måske bruges, hvem ved.

Jeg fandt hurtigt ud til dem og blev hjerteligt modtaget af Lis, med stort knus og et lille kys. Jens kom også frem og jeg fik samme omgang af ham. Vi startede med en kop kaffe og snakkede hurtigt om sidste gang , og hvad der var hændt siden. Jeg ville vide om ikke de stadig havde hunden da jeg ikke havde set den. Jo da sagde Lis, den vil jeg da ikke undvære, hvem skal ellers passe mig når Jens er væk nogle dage, hun blinkede til mig da hun sagde det. Ja ja sagde Jens, du kan vel snart undvære mig. Nej det kan jeg ikke, sagde Lis, du ved jo godt at den måde hunden gør det på, ikke kan erstatte din dejlige kærlige måde at elske på. Nå det var da godt jeg kunne næsten blive helt bange for du ikke behøvede mig for jeg kan jo ikke undvære dig. Bare rolig det kommer du heller ikke til, du ved jeg vil have jer begge, og helst tit. Ja det er en sidegevinst ved at vi har opdaget en ny side af sexlivet fortalte Jens, hun er blevet meget mere varmblodigt, så der er da kommet noget godt ud af det for alle partner.

Hvad med dig har du fundet noget nyt fast kvinde at dyrke de lidenskabelige sider med? Nej ikke noget fast lidt løst en gang imellem, men der er lige som ikke noget der har kunnet leve op til vores sammenkomst i sommer. Er det da noget du kunne tænke dig at gentage, ville Lis vide. Ja jeg tror ikke jeg vil sige nej hvis lejligheden skulle byde sig til. Lis blinkede vist lidt til Jens, men hun rejste sig og sagde, at hun vist hellere lige måtte forberede det sidste til maden, og spurgte om ikke vi lige klarede borddækning og vin. Det var jo klart at vi gjorde.

Middagen smagte pragtfuld og jeg måtte da også lige rose Lis for hendes kokke evner. Under hele middagen gik snakken livligt og vinen gled jo også ned og gjorde sit til et frit sprog og tankegang. Lis spurgte Jens om ikke han havde glemt at få hunden lukket ind. Nej sagde Jens den ligger i baggangen, det har den gjort siden vi begyndte at spise. Ok så vil jeg lige give den lidt at spise, den skal vel også hilse på vores gæst ikke. Jo det er vel det mindste sådan en gammel bekendt, ha ha grinte Jens og hente den, og den hilste meget hjerteligt på mig da den kom ind i stuen.

SEX I DAG?

Jeg rejste mig og begyndte at hjælpe med afrydning af bordet. Og straks var vi henslængt i sofahjørnet, Lis lænet op af Jens der havde placeret sig i den ene ende af sofahjørnet. Er du ikke lidt mageligt spurgte Jens da Lis lagde benene op og strakte sig  i sofaen. Jo det er jeg nok men det er dejligt at ligge her og få strakt sig. Ja det er da helt fint synes jeg også, og det giver mig jo også noget dejligt at se på. Hun havde vist ikke lagt mærke til at hendes korte kjole var krøbet lidt langt op og afslørede et dejligt stykke med bart. Kan du lide hvad du ser spurgte Lis. Ja da, svarede jeg, Jeg har også klædt mig lidt ekstra frækt på for din skyld, sagde hun, og trak lidt mere op i kjolen så jeg kunne skimte et par florlette gennemsigtige trusser. Er det bedre sådan ville hun vide. Det vil da være bedre uden den kjole svarede jeg hende. Ok så er du selv ude om det, så vil jeg også havde at I gør noget for mig, hvis jeg skal smide den. Det er da i orden med mig, men hvad med dig Jens, jeg har sku snart ikke ventet på andet hele aftenen, jeg har længtes efter en fortsættelse af i sommer.

Lis rejste sig og begyndte at udføre et bedre stripnummer for at smide hendes kjole, og der stod hun så i hendes dejlige frække undertøj og selvsiddende strømper.

Så er det jeres tur sagde hun. Vi rejste os begge og begyndte at skulle knappe skjorten op. Holdt sagde hun hurtigt, jeg vil se jer klæde hinanden af. Ok sagde vi, hvorefter vi gik i gang. Men vi blev hurtigt stoppet igen. Glemmer I ikke noget ville hun vide. Hvad mener du, spurgte Jens. Du plejer da at nusse, slikke og kysse mig når du trækker mig af tøjet, gør du ikke. Jo men… Ikke noget men, bare kom i gang. Jens fortsatte nu og da skjorten faldt slikke han rundt omkring mine brystvorter og der gik en gysen igennem mig, men det havde også en anden effekt, brystvorterne blev stive og strittede vildt og da han bed let i dem kunne jeg ikke lade være med at sukke. Nå kan du lide det. Ja svarede vi begge da vi ikke havde hørt hvem hun henvendte sig til. Nu begyndte jeg også at tage Jens’ skjorte af og gjorde ved ham som han ved mig. Sådan fortsatte vi til vi kun stod tilbage i underbukserne. Jeg kunne nu se at det ikke kun var Lis der havde noget frækt undertøj på. Jens havde nogle meget små og tynde trusser på, man kunne tydeligt se hans store pik igennem, og den var lige ved at kravle ud gennem siden. Jeg kikkede på Jens og sagde at de da vist ikke var beregnet til at få stiv pik i, og jeg begyndte at trække dem ned, da jeg tog fat omkring Jens’s baller for at få fat mærkede jeg at ballerne var fri for stof, jeg mærkede lidt mere efter og nu opdagende jeg så hvad det var for trusser han havde på – g-streng. Lis havde lagt mærke til min opdagelse og ville vide om ikke det var nogle frække trusser han havde på. Jo det måtte jeg jo indrømme, men hvor har I dog fået nogle der så  frække, jeg synes altid mande G-streng er nogle af tykkere stof og de ser ikke nær så frække ud. Lis smilte, det er nogle jeg har givet ham da ham er helt vilde med mine, så synes jeg også han kunne prøve dem da jeg jo også bliver liderligt af at se på noget frækt, og som du selv kan se er de frække, så nu går han tit i mine frække trusser når han vil pirre mig. Ikke så dårligt synes jeg, det vil jeg også overveje. Du kan da få et par af mig, sagde Lis. Det vil da være frækt synes jeg især hvis du gør dem lidt våde af dine safter først. Ok det er da en aftale. Nu var Jens blevet lidt utålmodig og jeg fortsatte med at trække dem helt af og da pikke svippede ud over kanten af trusserne fik jeg den lige i ansigtet. Det kunne jeg ikke stå for og gav den et stort vådt kys lige på hovedet, og det gav et stort gip i Jens. Nu ville Jens også havde mine af og straks da de var kommet af tog Jens spidsen af min stive pik i munden og suttede på den. Det var næsten ikke til at holde ud. Så Jens kan du nu holde lidt igen og gemme lidt til mig, den skulle jo nødig skydes af endnu.

Jens rejste sig og sagde om ikke vi skulle gå ind i soveværelset, der er vist lidt mere behageligt. Den var vi da helt med på og straks vi gik sprang King op og fulgte med, den havde ligget helt stille på et tæppe og fulgt med i hvad der skete, jeg havde næste glemt den lå der og ville vide hvordan det kunne være den ikke havde blandet sig, det havde den jo gjort ret kraftigt sidst. Vi har trænet med den for det var jo ikke holdbart at den gjorde tilnærmelser på tidspunkter hvor det er ubelejligt. Nej det forstås.

Da vi kom ind i soveværelset satte Lis sig på sengekanten og tog fat omkring mine baller og slikkede op og ned af min meget stive pik. Jens kom nu hen og tog om mig bagfra begyndte at nulre mine brystvorter, jeg kunne mærke hans pik der stod stiv imellem mine baller og synes den var dejlig varm. Ja det var vist den jeg havde tænkt på da jeg gav mig selv lavement i eftermiddags. Jeg begyndte at kærtegne Lis på hendes dejlige bryster, hendes vorter var allerede stive. Jeg spurgte om hun kunne lide hvad hun så siden de var så stive allerede. Ja sagde hun, jeg har glædet mig enormt til at være sammen med jer alle igen, og især har jeg et stort ønske om at se Jens og dig dyrke mandesex, det har vi snakket meget om siden i gjorde det sidst, men Jens siger at han ikke vil gøre det med hvem som helst og allerhelst kun sammen med dig. Jeg fortalte nu at det også var noget der tændte mig men jeg er heller ikke meget for en tilfældig mandlig bekendtskab, så den er jeg da med på. Nu kunne King åbenbart ikke styre sig længere og begyndte at blande sig. Den stak snuden op til Lis der slikkede de på min pik. Nå King vil du slikke pik, så lad os da dele den, sagde Lis. Jeg tror sku den forstod hvad hun sagde for den begyndte straks at slikke på skaftet helt fra roden ud på glans, det var enormt frækt og virkede ret kraftigt med den ru tunge. Jens begyndte nu at ælte mine baller og stryge en finger gennem revnen, åh hvor det var en dejlig fornemmelse og da han blidt gled hen over min lille stjerne og trykkede let lige på hullet, var det næsten for meget og jeg måtte stoppe ham hvis ikke jeg skulle sperme allerede. Jens forstod min reaktion og lod nu mig tage lidt initiativ, jeg bad Jens lægge sig og begyndte at kæle for hans nosser og pik, jeg bukkede mig og tog pikken i munden, slikkede og suttede efter bedste evne, jeg mærkede nu en tunge der slikkede let på min øreflip og samtidig sagde hun at jeg skulle tage den så langt i halsen som jeg kunne. Jeg forsøgte at lade den komme længere ned men kunne ikke rigtig få den længere ned den var vel ca. halvvejs inde. Lis hviskede frækt – kan du ikke tage mere, kom nu jeg kan tage det hele, jeg havde nær fået den galt i halsen af overraskelse, jeg slap den og sagde gu ka’ du da ej det er pral, da ikke en pik af den længde, det er der ingen der kan, Jo sagde både hun og Jens, og det er bare fedt at få lov at skyde den af helt i bund. Prøv igen sagde Lis, og jeg tog igen pikken i munden, Lis hviskede nu igen i øret på mig, og jeg pressede på for at få den længere ind, men da den ramte halsen synes det umuligt at den kunne komme længere ind. Lis sagde nu at jeg skulle slappe helt af og trække vejret langsomt og dybt gennem næsen, og lave nogle synkebevægelser, jeg kunne nu godt mærke at der ligesom blev lidt mere plads og den gled en anelse længere ind, Jens lå helt stille og Lis tog kærligt omkring mine nosser og pik imens jeg igen begyndte at arbejde for et helt dybt sug, det var lige før det var for meget og jeg skulle koncentrere mig rigtig meget for ikke at trække hovedet helt tilbage, men jeg holdt stand og prøvede igen at trække vejret dybt og synke, og lige pludselig gav hele halshullet efter og pikken gled helt ned og jeg kunne nu mærke maveskinnet med næsen. Jeg lå helt stille skulle lige vænne mig til den nye fornemmelse, og da Lis hviskede: Du kunne jo din lille piksluger, begyndte jeg langsomt at hæve og sænke hovedet i kneppebevægelser, det var bare så fed en fornemmelse. Jens sagde at nu kunne kan altså ikke klare mere, og jeg mærkede tydeligt hans store pikhoved udvide sig og nu rykkede det i pikken og så kom spermen dybt i halsen og jeg sank alt det jeg kunne, det bare væltede ned i halsen så jeg var ved at kvæles. Jeg måtte trække mig tilbage, straks jeg var helt ude ved pikhovedet var Lis der med sin tunge og slikke de få dråber sperm der var kommet udenfor. Da der ikke kom mere sperm fra Jens trak Lis mit ansigt væk fra pikken og gav mig et tungekys af de helt store hun vil smage spermen fra min mund. Efter en kort tid holdt hun inde og sagde: Du var bare dejlig det var så frækt, kunne du lide det. Ja det måtte jeg indrømme men jeg havde troet det var umulig, og kun noget der skete på film med trickfoto. Mens vi begge lå der på ryggen kunne jeg se at King havde stukket sin snude hen til Lis og slikkede uden på hendes trusser. Mon den kan lugte en liderlig fisse spurgte Jens, den må da vist hellere komme fri af de våde trusser, det er da synd at en så dejlig fræk lille sprække skal være spæret inde. Da trusserne var trukket af begyndte King straks at slikke over hele kussen helt omme fra det bagerste hul og op over klitoris. Lis begyndte at klynke og vride sig, det var næsten som mit piksutteri havde tændt hende enormt, og hun kom i et brag af en orgasme. Efter den omgang var både Lis og Jens lidt matte, jeg forslog at vi lige skulle have lidt at drikke, den var de helt med på, men Jens ville have at jeg skulle være anstændig klædt på til serveringsopgave så han beordrede mig at tage Lis’ våde frække trusser på, ok det gjorde jeg da gerne, sikke en følelse, de var lidt små men det betød jo bare at pikken sad stramt. Du skal da også have dette på sagde Jens og fandt et sort serveringsforklæde. Kom her, sagde han og gav mig forklædet på. Da han havde bundet det tog han mig mellem benene, – Nej vores lille stuepige er jo liderlig Lis, mon hun kun går og tænker på pik, hendes lille fisse sejler jo af safter, hvis nu hun er sød at hente noget vin til os skal hun så havde lov til at få lidt pik. Lis nikkede og sagde at det var helt ok men så skal hun også slikke fisse på hende.

Jeg skyndte mig at gå i køkkenet efter vin King var fulgt efter mig, han stak hele tiden sin snude op under mit forklæde og slikkede uden på mine trusser, den måtte kunne lugte og smage safterne fra Lis’ kusse. Det var ret liderligt at stå og trække vin op samtidig med at man blev slikke af en hund, og så en helt ny følelse af at være klædt som en stuepige, slet ikke så dårligt, en ret liderlig tanke.

Jeg fik glas og flaske sat på en bakke og gik tilbage til soveværelset, synet der mødte mig var frækt Lis lå på maven hen over Jens og suttede pik imens Jens legede med fissen på Lis, da Lis så jeg var kommet tilbage udbrød hun: Der er vores lille stuepige jo, og hvad er det jeg synes King er meget interesseret i hendes dejlige frække trusser, eller er det mon det hun gemmer deri, nå det må vi undersøge lidt senere, nu vil vi have et glas vin. Uhm det var dejligt svalt og giver en dejlig appetit på at få lov at slikke noget mere. Selvfølgelig må du sutte og slikke noget mere, hvad med at tage for dig af retterne i mine små frække trusser, svarede jeg. Fint,siger Lis, kom her og læg dig så jeg kan komme til, og straks jeg var nede og ligge på ryggen var hun over mig, hun placerede sin dejlige glatte våde fisse direkte over mit ansigt, og begyndte samtidig at fjerne min trusser med en bemærkning om at jeg da vist var en lille liderlig tæve. (Ja de var jo blevet rimelig våde af Kings slikkeri). Nej har du set Jens vores frække lille stuepige har en stor pik i trusserne, og så begyndte Lis ellers den helt store sutte tur, og jeg kunne ikke lade være med selv at tage for mig af hendes dejlige fisse, nu kom Jens også og ville smage hende så vi skiftedes til at slikke. Jeg tror King er lidt nysgerrig, sagde Jens, den havde stukket snuden helt hen til vores ansigter, og den kunne heller ikke lade være med at begynde med at slikke så vi måtte give den lidt plads. Det var vist også meget godt for jeg skulle koncentrere mig meget for ikke at skyde min ladning sperm af sådan som Lis suttede min pik hun var blevet helt vild, og det blev ikke mindre af Kings ru tunges slikkeri. Lige pludselig sprang King op på ryggen af Lis og stødte med underkroppen men den var så ivrig at den ramte helt ved siden af fissen, så jeg fik den næsten stoppet i munden, og jeg kunne ikke lade være med at sutte lidt på den inden jeg ledte den på rette plads, og straks den kunne mærke den dejlige varme grotte begravede den pikken helt til roden, og huggede nu meget kraftigt med kroppen, åh hvor så det frækt ud. Jeg kunne nu se at knuden på pikken var hævet enormt, og jeg kunne ikke lade være med at slikke omkring fissen og helt op til pikken. Lis var helt vild nu og skreg sin første orgasme ud, hun hylede at den skulle kneppe hende og hun stødte selv kraftigt bagud mod hunden, men den sad fast så der var ikke meget bevægelse at se mellem pik og fisse. Pludselig skreg Lis ja King giv mig så alt dit sperm, jeg fornemmede nu at det rykkede i fissen igen, og King spulede sin sperm langt op i fissen, der begyndte nu at pible hundesperm ud mellem fissevæg og pik, og jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Smagen af hundespermen var en helt ny fornemmelse. King begyndte nu at give sig lidt og jeg kunne nu se hvorfor. Dens pik sad fast i Lis’ fisse, og da den forsøgte at trække pikke ud kunne Lis slet ikke styre sig men begyndte igen at ryste over hele kroppen da hun igen fik en kæmpe orgasme, og jeg kunne se hvordan den krampede kraftigt omkring pikken, jeg blev ved med at slikke let omkring fissehullet og pikken og der kom nu lidt mere saft løbende ud. Jeg kunne nu mærke på Lis at hun slappede mere af og Kings pik må være blevet lidt mindre for pludselig gav fissen slip på den og der kom et meget stort skvulp sperm ud i munden på mig, jeg forsøgte at slikke det hele  mig, men der kom så meget at det løb ned over min hage og hals, da Jens så det kom han hen og gav sig til at kysse og slikke mig ren for spermresterne.

Efter lidt tid lagde Lis sig om på siden med et meget tilfreds udtryk i ansigtet, og da Jens spurgte om det var godt, sagde hun ja det var det bedste hun har fået længe, måske også fordi jeg fik slikke min fisse imens og efter, det var bare dejligt, sagde hun. Jeg lå så jeg kunne nå og kæle lidt for Lis og jeg kunne ikke lade være med at mærke på hendes gennemkneppede fisse, og følte mig fristet til endnu en lille smagsprøve, det var noget af det mest frække jeg har prøvet længe at slikke en fisse fyldt med hundesperm, og så smager det endda dejligt. Imens jeg igen slikker fisse på Lis, kan jeg mærke en ru tunge der slikker lystigt på og omkring mit lille hul og mine nosser, jeg kan nu mærke at Jens også er på spil, for der er en hånd der har fat om min pik og begynder at onanere mig. Jens kommer nu med en hånd og tager fat i Lis’ fisse og da han kan mærke at den er godt våd tager han fat i mine baller og spreder dem så han kan fedte mit hul godt til, han stikker også et par fingre eller tre op og pumper lidt frem og tilbage, nej hvor er det godt og jeg kan ikke lade være med at stønne. Lis kikker nu på mig for at se hvad  der sker, og da hun ser at King er meget interesseret i min bagerste kropsdel spørger hun om hendes lille stuepige trænger til at få en rigtig gang pik, og jeg kan kun sige at jeg er vild efter at få noget op, så hun rejser sig fra sengen og begynder at kæle for Kings pik der straks stritter lystigt, og med det samme er den parat til at bestige mig, den kan dog ikke ramme hullet så Lis tager lidt fat i dens pik for at lede den på vej, og i samme øjeblik den kan mærke den er på vej i hullet hugger den kraftigt til og forsvinder ind med det meste af pikken, den fortsætter nu med at pumpe og snart er den helt i bund, og nu kan jeg mærke hvordan den fylder mig helt ud og knuden er vokset meget kraftigt inde bag ringmusklen, den kan slet ikke glide ud og ind mere selv om King forsøger at kneppe det bedste den kan, det bliver kun til nogle hug med bagkroppen , men det er en meget skøn fornemmelse at være fyldt totalt ud og mærke hvordan det presser på indvendig side ved pikroden. Lis siger hun vist hellere må gøre lidt gengæld ved mig og ligger sig ind under mig så hun kan sutte min pik og nosser, jeg kan allerede fornemme at der løber en stille strøm af sperm fra min pik, og Lis fortæller da også at det er dejligt med lidt safter da hun er blevet tørstig efter alt den pik hun lige har fået. Imens hun sutter og slikker mig kan jeg mærke King blive meget urolig og da det lige med et føles som om pik og knude bliver endnu større kan jeg forstå hvorfor, den pumper nu sperm op i mig i flere kraftige sprøjt og jeg kan mærke at det er som at blive fyldt med en dejlig varm væske, og inden jeg når at tænke eller advare Lis sprøjter jeg hendes mund fuld af sperm, jeg kan mærke hun gør det bedste for at sluge det hele, det er en meget skøn orgasme jeg her fik og jeg er helt udmattet men King kan ikke få pikken ud så jeg må blive liggende på knæ lidt endnu. Lis er nu kommet op og kysser mig så jeg må smage min egen sperm. Tak, siger Lis, det var dejligt alt hvad du gjorde ved mig men også den dejlige drik du gav mig. King var nu ved at blive lidt utålmodig og Lis gav sig til at kæle for den så den faldt lidt til ro, nu slappede den af og kunne nu få pikke ud af mit hul, Lis stod og beundrede mig da den var hoppet ned og kunne ikke lade være med at røre, du er helt åben endnu sagde hun, og jeg kan se at du er fyldt med sperm, hun prøvede nu at stikke et par fingre ind og kørte lidt rundt. Det er dejligt sagde jeg, kan du mærke spermen. Ja der er ret meget og det er begyndt at løbe ned af dine nosser, nu skal jeg slikke det op sagde hun og straks kunne jeg mærke hvordan tungen arbejdede på højtryk for at få det hele, jeg kunne nu mærke at hun ikke var alene om det og da jeg kikkede ned så jeg Jens sidde på knæ og slikke sammen med hende. Jeg kunne se Jens havde fået en kraftig ståpik, Lis havde åbenbart også set det for hun rakte nu ned for at tage om den og sagde til Jens om han ikke kunne klare at se hende slikke sperm af mine nosser uden at blive liderlig. Nej sagde han og sammen med den dejlige frække røv der ligger lige foran mig får jeg lyst til at fylde den med endnu mere sperm. Så gør det, siger Lis. Jens rejser sig og Lis tager nu fat om hans pik og sutter på den, samtidig med hun lige har et par fingre inde i mit hul, for at få lidt smørelse som hun fedter pikken ind i, nu leder hun pikken på plads og Jens støder til, den går helt i bund med det samme, men King har jo også gjort et godt forarbejde. Jeg fornemmer nu at Lis har gang i noget bag Jens og kan se i spejlet at hun har fundet et par gummitrusser med en udvendig dildo, jeg kan se hun har en krukke med creme fremme og er ved at smøre gummipikken og røvhullet på Jens, nu begynder hun at presse for at få den ind det forplanter sig i små stød til Jens’s pik og som sådan er det faktisk Lis knepper os begge. Jens begynder nu at tage mig på pikken samtidig, nu kan jeg mærke at Lis har fået gummipikken helt ind og begynder rigtig at kneppe igennem, imens onanere Jens mig hårdt  og inden længe må jeg kapitulere og affyre kanonen, Jens må det samme og for anden gang inden for meget kort tid fyldes jeg af sperm. Vi falder nu helt sammen på sengen. 

 

Efter en kort pause foreslår Lis et bad, det er Jens og jeg helt med på , og vi tager nu alle bad og derefter erklærer Lis at nu er hun både sulten og tørstig så vi går som Vor Herre skabte os i køkkenet for at få lidt natmad.

Imens vi får lidt at spise snakker vi løs om vores netop overståede hyrdetime, og er helt enig om det er en god oplevelse, og Lis fortæller os hvor glad hun er for at vi har kunnet finde ud af at nyde hinanden, også at Jens og jeg vil gøre det med hinanden da det har været en drøm hun har haft i mange år, men aldrig havde fået afprøvet før med os. Vi kan kun give dig ret Lis siger både Jens og jeg, vi har jo haft samme fantasi uden vi har turde gøre noget ved det, men takket være dig er det jo lykkedes og vi har nydt det meget.

Lis finder lidt mere mad, vil I have agurk på, spørger hun og står og svinger med en meget stor agurk. Ja et par skiver, hvis du da ikke skal bruge den til noget andet siger Jens. Lis ser med sultne øjne på agurken og derefter på Jens og mig. Ja det vil da være fristende at mærke en af den størrelse, og hun gnider langsomt op og ned af den, mens hun ser meget liderlig ud, kan du da klare en af den størrelse, spørger Jens den er jo næsten som en hestepik. Nej en hestepik er da noget større, du kan da godt huske den hingst vi så bedække en hoppe, det var sku en pik der ville noget, den kunne jeg nok ikke tage men denne, ja det tror jeg ikke er noget problem med den skummende liderlige og smask våde fisse jeg går rundt med nu. Hun begynder at føre agurken langs sine hævede skamlæber, og straks kan vi se den glinse af hendes fissesafter, åh jeg er allerede klar til at få noget mere pik i fissen stønner Lis. Ja du er da vist umættelig mener Jens, imens har hun stødt agurken lidt ind i fissen, og ser ud som hun bare tænker på mere, vi kan slet ikke holde fingrene for os selv og er begyndt at kæle for hendes dejlige bryster og baller. Uhm du er bare dejlig Lis, vi kan slet ikke få nok af dig. Så lad mig mærke jeres pikke jeg er mere end parat til at blive fyldt ud igen, jeg tog hende på ballerne og trak dem let fra hinanden så jeg kunne komme til hendes stramme lille hul. Åh ja siger Lis, lad mig mærke en stor stiv stang der, jeg stak prøvende et par finger indenfor, jo den var god nok hun nærmest sugede for at få dem helt ind, jeg kikkede på Jens og spurgte om det var ham eller mig der skulle have fornøjelsen, han sagde det må vist måtte være min tur til at mærke det frække hul suge mig tør for sperm, han  havde i mellemtiden fundet noget olie, og dryppede lidt ned over hendes baller og revne, jeg gned det grundigt rundt over og ind imellem revnen, imens havde Jens hældt lidt ud i hans hånd og begyndt at smøre mit pikhoved og skaft ind åh hvor det rykkede i den, ja du er vist klar nu, sagde Jens og spredte mine baller og tog fat i pikken for at hjælpe den i mål. Åh hvor var det stramt. Ja giv mig nu pik, kom helt i bund med den, stønnede Lis, jeg pressede alt hvad jeg kunne, det var meget stramt og jeg kunne meget tydeligt mærke hvordan agurken fyldt hendes fisse helt ud, Jens havde nu sat sig op på køkkenbordet og Lis begyndte straks at sutte og slikke på hans pik imens jeg pumpede ind og ud af hendes frække røvhul, og Lis selv kneppede sig med agurken i fissen. Nej hvor det klemte omkring pikken. Dette holder jeg ikke til ret længe, sagde jeg, det må være som at kneppe en jomfrufisse. Så fyld mig med sperm råbte Lis. Det lod jeg mig ikke sige to gange og straks pumpede jeg alt hvad der var tilbage i mig langt op i tarmen på Lis, og i samme øjeblik kunne jeg mærke hendes fisse muskler trække sig sammen og det forplantede sig også til hendes ringmuskel der pressede den sidste rest sperm ud af mig, og samtidig smuttede pikken udenfor, jeg kunne se hvordan hendes hul var fyldt med sperm og at det langsomt sivede ud. Imens var Jens kommet ned fra bordet og sagde at han ville gerne overtage et tilspermet hul, og han pressede uden besvær sin meget stive pik ind i det tilsølede hul. Det glider godt når det er et velsmurt hul man besøger sagde Jens og pumpede straks det bedste han kunne frem og tilbage. Imens havde jeg overtaget styringen af agurken og gav nu Lis alt det hun kunne få i fissen, hun begyndte nu en sand jamren og skreg nærmest sin orgasmer ud på samlebånd. Ja lad mig få pik til jeg ikke kan gå og stå mere og fyld mig med jeres sperm. Ja du skal få sperm skal du sagde Jens og stødte ekstrahårdt et par gange og så sprøjtede han og trak sin pik ud og de sidste sprøjt ramte op på ballerne og han gned nu spermen godt rundt på ballerne og spurgte om Lis skulle smage lidt, ja lad mig dog, selv om du ved at jeg hellere vil have det direkte fra hanen.

Selv om det var et frækt syn at se Lis der stod der med agurken der stadig var presset op i fissen på hende, og Jens der stod og svingede med en afsprøjtet pik, var det ikke nok til at min pik reagerede igen, den føltes nærmest hudløs, og Lis tilkendegav da også at hun vist havde brug for et par timers pause, så vi blev enige om at lægge os og sove lidt, det var jo også blevet lidt sent. Så et hurtigt bad igen og så krøb vi alle tre i dobbeltsengen, Lis selvfølgelig i midten, vi faldt dog straks i en velfortjent søvn.

porno med danske piger